Sanna Marin-nolo keikari

Anonyymi-ap

Marinin rahvaanomainen piehtarointi mammonassa on yhtä kamalaa katsottavaa kuin Rytsölöiden rahoilla elvistely 2000-luvulla.

Todella rikkaiden ei tarvitse esitellä vaurauttaan julkisesti, heidän ei tarvitse postata instaan kuvia Guccin laukuistaan tai uusimmasta ökyautostaan, eivätkä he edes välttämättä omista sellaisia. Sillä heillä on kanttia ajaa ihan tavallisella autolla ja pukeutua vaatteisiin, joissa kauimmas ei hohda kallis brändi.

Vanha raha ei öykkäröi; rahalla brassailu on nousukkaiden puuhaa.

Sen jälkeen, kun Marin poistui Suomen politiikasta, hän on esitellyt hulppeaa lukuselämäänsä niin antaumuksella, että jopa demareiden oma pää-äänenkannattaja Demokraatti ärähti asiasta.

Instagramissaan Marin poseeraa takavuosien tähden Sharon Stonen kanssa, postaa kuvia itsestään Pariisin muotiviikoilta; taustalla näkyvät “sattumalta” Kim Kardashian ja David Beckham – ja makoilee kavereidensa kanssa Kämpin Mannerheim-sviitin sängyllä pukeuduttuaan tasavaltalaisten ritarikuntien korkeimpiin kunniamerkkeihin.

Kadulla hän kulkee parin tonnin käsilaukun kanssa (kuka ostaa parin tonnin käsilaukun vaikka rahaa olisikin), ajelee ökylimusiinilla, poseeraa muotilehden sivuilla yli 20 000 euron arvoisissa vaatteissa eikä vahingossakaan unohda merkitä luksushotellin nimeä somekuviinsa.

Marinin rahvaanomainen piehtarointi mammonassa on yhtä kamalaa katsottavaa kuin Rytsölöiden rahoilla elvistely 2000-luvulla.

Sanna Marinista on tullut nolo keikari, joka vaurauden esittelyn lisäksi kertoilee kansainväliselle medialle tarinaa siitä, kuinka häntä kohdeltiin Suomessa huonosti sen takia, että hän oli “liian seksikäs”.

9

381

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kaikista eniten Marin näyttää nauravan omille kannattajilleen.

      • Anonyymi

        🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑

        💋 ­­­N­y­m­f­­­o­m­­a­­a­­­n­i -> https://ye.pe/finngirl21#18284970

        🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋💋💋💋🔞


    • Anonyymi

      Viime keskiviikkoinen kolumni Iltalehdessä tänne kopioituna? Olisi hyvän tavan mukaan merkitä lähde.
      On usealle sivustolla, onkohan Perussuomalaisten puoluetoimistosta käynyt käsky, somevaikuttamista. Sopisi niin hyvin tyyliin.

      • Anonyymi

        Persut on kovia maalittamaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Persut on kovia maalittamaan.

        Tiesittekö muuten että Marinin älykkyysosamäärä on korkeampi kuin kolmen keskivertopersun yhteensä?


    • Anonyymi

      Sanna Marin on viimeaikoina päivittänyt itsestänsä kuvia eri juhlista, Marin näyttääkin menevän bileistä toiseen. Marin osallistui myös Emma-gaalaan ja nyt julki tulleiden tietojen mukaan Sannan känninen diivailu ja raivoominen on aiheuttanut pöyristymistä laajasti.

      Enbuske ja paparazzi Hörkkö podcastissä asiaa käydään laajasti läpi. Enbuske kertoo tapahtumista varsin suoraan. Enbuske kertoo tuttavansa olleen paikalla Emma-gaalassa ja todistaneen Sannan humalaista toilailua. Sanna oli ollut vahvassa humalassa ja pois lähtiessään tilanne oli kärjistynyt Sannan raivoomiseen. Sanna oli kovaan ääneen vaatinut ”priva-autoa” itselleen, tätä luxuskyytiä Sanna ei ollut saanut ja Sanna oli kiukutellut ovimiehille ja kavereilleen ”missä se vitun auto on”.

      Luxuskyyti kun jäi saamatta lähti Sanna etsimään taksia, taksi kaartoikin pihalle ja Sanna marssi taksin luo, mutta taksi oli ennakkotilattu ja kuski kieltäytyi ottamasta Sannaa kyytiin. Se sai Sannan raivostumaan ja Sanna huusi kuskille ”HAISTA VITTU”. Paikalla olleet olivat pöyristyneet Sanna Marinin diivamaista raivoomista ja se ei aiheuttanut kovin ylistäviä ajatuksia Sannan käytöksestä paikalla olleiden kesken. Sannan käytös kerrotaan olleen todella törkeää sekä diivamaista koko illan ajan ja humalan syventyessä oli tilanteet alkaneet eskaloitumaan.

      Lopulta Sanna sai oman taksin ja poistui kiireellä yksin paikalta jättäen kaikki kaverinsa paikalle ihmettelemään tapahtunutta, esimerkiksi Sannan kyydissä aina kulkeva Bile-Imari jäi kyydistä.

    • Anonyymi

      Täällä tämä nolo kopioitsija purkaa persuvihaa Marinia kohtaan. Vielä kun alat puhuttelemaan itseäsi kolmannessa persoonassa. Alat olemaan persujen asian ytimessä ja tasolla.

    • Anonyymi

      Ainakin kermaperseitä ja muita hännystelijöitä vetää puoleensa.

    • Anonyymi

      Teukka ja Sanna on nähty yhdessä!

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      140
      6273
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      34
      3808
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      1975
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      1949
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      25
      1778
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1636
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      16
      1542
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      23
      1478
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      18
      1468
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      35
      1380
    Aihe