Mikä taaskin mättää?

Anonyymi-ap

Evulutionistit ovat varmoja että eliöiden kehittyminen on evoluutiota joka päältä katsoen näyttää johtuvan ainoastaan suvunjatkumisesta. Eli mm.eöiäiden geeeneihon tulleista mutaatioista.

Kreationistit ovat varmoja että eliöiden ilmaantuminen johtuu olentojen ymmärryksessä olleista toiveista jälkeläisilleen. Se joka ihmisen ymmärtämisessä muuttaa toiveiden ja uskon avulla jälkeläisten kehittymistä on ihmisen henkisen, ja eläimilläkin sitä vastaavien vaistojen avulla tapahtunutta kehitystä/rappeutumista. Tuo sisäinen vaikuttaja on olennon henki informaationsa. Sisäisen vaikuttajan osuus nykytieteessä unohdetaan tietoisesti, koska ilmiöitä EI VOI mitata, jos havitsijan havainnotokykyä ei voi olettaa riittäväksi. Jumala on se Herra, joka päättää ihmisen käyttäytymisen 0-100 prosenttisesti. Jos ihminen on ideologialtaan materialisti, käytöstä määrittää eniten ihmisen aistimukset ja tarpeet(himot) Jos ihminen luottaa Jumalaan enemmän, hänen käyttäytymisensä määrittää ihmisen keskustelu Jumalansa Minän kanssa. Se ei aina ole ihminenkään mutta totuuden hengen ollessa vallassa, ihminen ei kyseenalaista auktoriteetinsa se on opettajansa oppia paljoakaan mutta tietämättömän/epäuskoisen oppia tulee karttaa ja suhtautua sellaiseen mieluiten falsivioiden.

9

173

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Unohdat että samanlaisia jumalia on tuhansia ihmiskunnalla. Jos ulkoavaruudesta tululi ET, niin se kyllä ihmettelee näitä kretujen juttuja. Se katselee koko ihmiskuntaa ulkopuolisen silmin ja miettii, että mikä tämä joukkopsykoosi tässä pienessä porukassa vaivaa.

    • Anonyymi

      Mietipäs oikeasti ihmisen elämää. Miksi elämässä ei käy niin kuin ihminen toivoo? Kuka tahansa voi toivoa ja unelmoida elämältään mitä tahansa, mutta nuo toiveet eivät yleensä vain toteudu. Elämässä voi käydä ihan miten tahansa. Ihminen voi sairastua fyysisesti tai psyykkisesti ja elämä voi tuhoutua siinä. Miksi näin käy? Jumalako tahtoi niin? Miksi Jumala antoi ihmisen elämän tuhoutua ja mennä pilalle? Päähänpistosta? Herra antoi, Herra otti, kiitetty olkoon Herran nimi...

      Tuollaiset "toiveet" taitavat olla vain luulottelua ja toiveajattelua. Miksi halutaan, että ihmiset kuvittelevat, että he ovat jossain suojeluksessa? Mitä sitten tapahtuu, kun ihminen tajuaa, että se on vain huijausta? Mitä "uskovaisempi", sitä suurempi pudotus.

    • Anonyymi

      "Jumala on se Herra, joka päättää ihmisen käyttäytymisen 0-100 prosenttisesti. Jos ihminen on ideologialtaan materialisti, käytöstä määrittää eniten ihmisen aistimukset ja tarpeet(himot)..."

      Koska Herra on koko Universumin auringon, planeettojen ja tähtien Herra, niin Herra pistää ihmisiä syntymään tiettyihin aikakausiin, paikkoihin eri tähtimerkkien alle. Esim. Joku Härkä voi himoita ruokaa. Skorpioni voi olla muuten himokas... luonteenpiirteet tulee tähdistä.

      Älä unohda, että Raamattu perustuu astrologiaan ja Herra on Herra joka paikassa.

    • Anonyymi

      Jumala loi eliöt muuttumattomiksi. Mitään evoluutiota ei ole koskaan tapahtunut.

      • Anonyymi

        Ei ole tapahtunut. Platonin koirakin on Pispalan Murre ja muut "koirarodut" ovat saatanan kotkotusta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei ole tapahtunut. Platonin koirakin on Pispalan Murre ja muut "koirarodut" ovat saatanan kotkotusta.

        Kaikki koirat ovat kerralla luotu sellaiseksi kun ne ovat. Kenelläkään ei ole esittää katkeamatonta täydellistä sarjaa jostain sudesta kaikiksi eri roduiksi.


    • Anonyymi

      "Kreationistit ovat varmoja että eliöiden ilmaantuminen johtuu olentojen ymmärryksessä olleista toiveista jälkeläisilleen."

      Kaipaisin muilta kreationisteilta vastausta siihen uskovatko he todella tällaiseen maagis-telepaattiseen geenimanipulaatioon?

      • Anonyymi

        Näin he muotoilevat evoluution olkiukon usein. "Eliö päätti tehdä asian X".

        On vaikea tietää uskovatko he itse siihen omassa uskomuksessaan, koska heillä ei ole mitään yhtenäistä näkökulmaa. Tuo lausahdus vain viittaa siihen, että he luulevat haluttujen perinnöllisten tekijöiden menevän automaattisesti jälkeläisille. Siinä ei olisi muuten mitään tolkkua.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      386
      1512
    2. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      105
      1288
    3. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      116
      1210
    4. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      164
      1139
    5. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      44
      987
    6. Minulla oli tunteita

      Tein itsestäni pellen. Sait hyvät naurut ja minä 💔
      Ikävä
      63
      906
    7. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      32
      816
    8. Suomen Pallolitto: Tasoryhmät lasten jalkapallossa - Erätauko-tilaisuus ma 20.5.2024

      Tasoryhmät lasten ja nuorten jalkapallossa herättävät paljon keskustelua. Mitä tasoryhmät ovat ja mikä on niiden tarkoit
      Suomi24 Blogi ★
      0
      810
    9. Susanne Päivärinta kirjassaan: Sannalla nousi valta päähän, Big Time!

      Päivärinta toteaa ettei ole nähnyt kenenkään muuttuvan niin totaalisesti kuin Marinin, eikä siis todellakaan parempaan s
      Maailman menoa
      91
      804
    10. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      167
      691
    Aihe