Naiset alkoholisoituu

Anonyymi-ap

Uuden tutkimuksen mukaan nuoret naiset käyttää alkoholia enemmän kuin nuoret miehet. Kehitys ollut nähtävissä pitkään, eihän naiset malta olla kännäämättä edes raskausaikaa tai kun pitäisi hoitaa lasta. Kuinka kauan oikein kestää ennen kuin valtio puuttuu tähän, 3000 alkoholilla vammautettua lasta vuosittain vaitava määrä, siitä pitää joutua vastuuseen.

Kaikkeen muuhun paljon vähäpätöisempään asiaan puututaan, mutta ei tähän. Lisäksi nämä alkoholistit pilaa lasten elämän yksinuoltajina tai yhdessä päihderiippuvaisen isäpuolen kanssa, pahimmillaan tappavat.

Miksi yksinhuoltajuudesta palkitaan, maksetaan enemmän tukea elatusmaksujen lisäksi, järjestetään päivähoito vaikka olisi työttömänä kotona, ei puututa vaikka hakee lapset kännissä ja lapset mustelmilla.

Koska sosiaalipuoli naisten valtaama ja suojelevat toisia naisia. Huoltajuus edelleen lähes poikeuksetta äidille vaikka olisi millainen tahansa ja palauttavat lapset kotiin huostaanotostakin vaikka mikään ei ole muuttunut paremmaksi.

12

260

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Pitäisi palata vanhaan, nainen ei saa liikkua juottoloissa ilman miesseuraa ja horoilusta tehtävä rangaistavaa. Nykyään ämmät saa horoilla aivan vapaasti jo alaikäisinä ja syytetään vain poikia ja miehiä jos erehtyvät sekaantumaan.

      "Raiskauksista" tullut rahastusautomaatti kun pojat ja miehet tuomitaan ilman mitään todisteita pelkillä horojen väitteillä. Eipä ihme että syntyvyyskin laskee, miksi kukaan kunnollinen mies haluaisi enää sekaantua tuollaisiin ja joutua vaan maksamaan.

    • Anonyymi

      Yksikään nainen ei tuomitse lasten vammauttamista kun naiset sitä tekee, uskomatonta kaksinaismoralismia femakoilla.

    • Anonyymi

      Kyllähän sen näkee ulkonäöstäkin, hirveitä läskilössöjä ja näyttävät vähintään 10v ikäistään vanhemmilta.

      • Anonyymi

        Läskistymistä yritetään peittää kaulaan asti ulottuvilla tatuoinneilla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Läskistymistä yritetään peittää kaulaan asti ulottuvilla tatuoinneilla.

        Varmistavat että kaikki huomaavat mikä trash. Yrittävät esittää pukeutumisella etteivät välitä tai ettei kiinnitettäisi läskeihin huomiota kun kirkuvat värit tukassa, sotameikit, lävistyksiä, tatuointeja... Noloa.


    • Anonyymi

      Kun on niin valtava kiire naimaan nuorena, sen pitäisi olla nuoren naisen oma valinta ja myös vastuu. On turhaa säälitellä alkoholin käyttäjiä, jotka humalapäissään eivät muista ehkäisyä. Lisäksi yksinhuoltajien lapsista tulee myös yksinhuoltajia, koska heille ei opeteta kotona rajoja, vaan annetaan kuluttaa aikansa missä milloinkin. Alkoholin myötä naisista on tullut vastenmielisiä, räyhääviä idiootteja. Kamalinta on ravintolassa tai missä tahansa, katsoa humalaista naista. Kun siihen vielä liitetään bilehuumeet, niin ei voi muuta kuin sääliä, heidän laspsiaan.

      • Anonyymi

        Naisista tulee myös erittäin riidanhaluisia ja väkivaltaisia kännissä. Jos erehtyy harrastamaan seksiä niin ykskaks syyttävätkin raiskauksesta, voi olla ihan harkittuakin rahastusta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Naisista tulee myös erittäin riidanhaluisia ja väkivaltaisia kännissä. Jos erehtyy harrastamaan seksiä niin ykskaks syyttävätkin raiskauksesta, voi olla ihan harkittuakin rahastusta.

        Tässä hyvä esimerkki.

        "Malli Hailey Bieberin, 27, isosisko Alaia Baldwin Aronow, 31, pidätettiin lauantaina 24. helmikuuta. Aronowia syytetään muun muassa pahoinpitelystä ja julkisrauhan rikkomisesta.

        Pidätys tapahtui Club Elan -baarissa Savannahissa Georgiassa. Daily Mail - ja TMZ-lehtien saamien poliisiraporttien mukaan Aronow oli mennyt henkilökunnalle tarkoitettuun ainoaan vessaan, jolloin häntä kehotettiin käyttämään yleistä wc-tilaa. Aronowin kerrotaan tuolloin hyökänneen kolmen baarimikon ja kahden järjestyksenvalvojan kimppuun.

        Yksi järjestyksenvalvojista väittää, että nainen olisi repinyt häneltä hiuksia. Toinen taas sanoo saaneensa Aronowilta potkun nivusiinsa. Raporttien mukaan wc-tilaan saapui pian naisbaarimikko, jolle Aronow sanoi tarvitsevansa vain minuutin oksentamiseen ja tamponin vaihtamiseen.

        Työntekijä väittää odottaneensa jonkin aikaa kylpyhuoneen ulkopuolella ja palasi pian tarkastamaan Aronowin tilanteen. Baarimikon mukaan tuolloin Aronow heitti hänen päälleen käytetyn tamponin."
        https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/433dabd8-4f61-44fe-be43-6b8339179584

        Ällöttävää, verisen tamppoonin heittää toisen päälle. Jos mies olisi noin väkivaltainen, laitettaisiin voimalla nippuun, mutta ämmien annetaan tehdä mitä tahansa. Miksi edes mennyt henkilökunnan vessaan, samalla tunkevat miesten vessoihin.


    • Anonyymi

      Ja läskistyy!

      "Vantaalaisista naisista 27,2 prosenttia ja miehistä 23,5 prosenttia luokitellaan lihaviksi BMI:n eli paino-pituusindeksin perusteella. Tulokset perustuvat THL:n Terve Suomi -kyselyyn. Jos henkilön ilmoittama painoindeksi on yli 30, hänet luokitellaan THL:n mukaan lihavaksi."
      https://www.iltalehti.fi/terveysuutiset/a/f806d1c6-4c9c-47be-8299-dc3459272af0

      Naisilla BMI sallii muutenkin enemmän läskiä eli todellisuudessa ovat paljion läskimpiä kuin miehet. Vantaalla pahentaa vielä kun siellä on paljon kaapuämmiä joista kukaan ei käy töissä, mutta matu-miehetkin läskistyy heti kun pääsevät ränne loisimaan.

    • Anonyymi

      Miehet ei saisi edes kertoa etteivät halua seurustella läskien tai onlyfansia tekevien naisten kanssa.
      https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/5f22908e-d709-4df0-bc0b-50718e7a5606

      Kovasti yrittää femakot rajoittaa miesten sananvapautta, vaikka samaan aikaan itse puhuvat aivan mitä tahansa. 70v ämmille kelpaa muka vain nuoret miehet kun oman ikäiset ovat läskejä eikä viriilejä. Ei takuulla seiso nuorilla miehilläkään vanhoille ryppyisille mummoille kun korkeintaan kännissä, sen jälkeen eivät halua nähdäkään. Tai ehkä joku etelän gigolo rahapulassa suostuu panemaan.

      • Anonyymi

        Aina on syy muissa, etenkin läskien ämmien mielestä. Tuokin tehyn bokseriämmä käynyt kahdesti yhteiskunnan maksamissa laihdutusleikkauksissa ja aina vaan syö itsensä entistä läskimmäksi, eikä lääkärikään saisi huomauttaa. Ahne mikä ahne, palkkaakaan ei ikinä ole tarpeeksi, mutta 7000€/kk käteen jäävällä palkallaan ja veronalennuksilla voi mässäillä entistä enemmän.

        Menisi tuokin läski töihin teollisuuteen raskaaseen työhön 2500€/kk, niin kuluisi energiaa eikä olisi varaa mässäillä. Hyvätuloisille laiskoille hoitsuille haluaa lisää rahaa, kun vielä puolustelee läskejä, niin hyvin käy mainostamansa kirjakin läskeille hoitsuille kaupaksi. Ja eikö muka miehiä arvostella ulkonäön tai läskien takia, paljon pahempiahan ämmät ovat haukkumaan vaikkapa Ahtisaarta, soinia tai ketä tahansa miehiä.


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ole rohkeampi kuin koskaan

      ja kerro tähän suoraan kaivattusi nimi
      Ikävä
      103
      2178
    2. Oulussa puukotettu lasta

      Onko perussuomalaiset huolissaan julkisten tilojen turvallisuudesta. Miten sisäministeri Rantanen suhtautuu lapsiin kohd
      Perussuomalaiset
      433
      1654
    3. Mitä tekisit jos

      täällä ois viesti sulle, otsikossa sun etunimi ? Ja viestissä sanotaan "minä rakastan sua" ja allekirjoituksena kaiva
      Ikävä
      91
      1343
    4. Nyt pärähtää - Uusi lavatanssiohjelma starttaa tv:ssä!

      Oletko toivonut lavatanssiohjelmaa televisioon? Puoli seiskan kesäilta tuo lavatanssit suomalaisiin koteihin. Juontajin
      Tv-sarjat
      16
      1181
    5. Milloin olet viimeksi nähnyt

      Kaivattusi ja missä? Onko ikävä vastaa rehellisesti.
      Ikävä
      79
      1162
    6. Kokki Akseli Herlevin ex-rakas Emmi Suuronen kisasi Diilissä - Nyt Selviytyjissä: "Vaikka olen..."

      Emmi Suuronen ja Akseli Herlevi ovat ex-pariskunta. Nyt Emmi nähdään taas tosi-tv-ohjelmassa. Takana on jo Diili ja mis
      Suomalaiset julkkikset
      11
      1095
    7. Onpas punavihreät taas ärhäkkäinä

      😺 Ihan tuntuu kuin syyttäisitte meikäläisiä/meikäläistä Oulun puukotuksesta. Tapaus on hyvin ikävä ja tuomittava. En
      Luterilaisuus
      286
      1035
    8. Ääripersu puukotti taas.

      Kamalaksi on mennyt. Persut ammuskelee ja puukko heiluu..
      Oulu
      185
      1031
    9. Miten ihmeessä

      on kaksi niin samanlaista. Älä ymmärrä väärin, en yritä mitenkään itseäni ylentää mutta eiköhän me jollakin radioaallol
      Ikävä
      50
      992
    10. Hauskaakin jopa...

      Että moni nainen olettaa, että kyse on vaan siitä kaanustinloukusta, kun mies jotain ehdottaa. 😄 Ja miettiikö monikaan
      Sinkut
      200
      863
    Aihe