EU elvytyspaketista tuli nolo floppi

Anonyymi-ap

Suomelta vain meni 8 miljardia tulonsiirtoin muihin EU maihin nostamaan inflaatiota..

Nyt kun hinnat ovat mm Espanjassa nousseet paljon tarvitaan lisää tulonsiirtoja ja elvytyspaketteja jossa yllätys Suomi taas suuri nettomaksaja..

Suomi ei tule saamaan yhteisvelasta jossa rahoitetaan puolustusmenoja ja vihreaa siirtymää euroakaan koska suomessa näihin on jo investoitu enemmän kuin muualla Euroopassa...päästään taas maksamaan uusia elvytyspaketteja ja köyhiltä leikataan ja nostetaan veroja.
Elvytyspaketista uhkaa tulla nolo floppi – EU:ssa viritellään silti jo seuraavaa yhteisvelalla rahoitettavaa hanketta
25.2.202411:52päivitetty 25.2.202411:52
EUROOPAN TALOUS
EUROMAAT
KANSANTALOUS
EU
POLITIIKKA
EU:ssa on jo väläytetty uutta elvytyspaketin kaltaista välinettä, jolla rahoitettaisiin esimerkiksi puolustushankintoja ja vihreää siirtymää. Ensimmäinen paketti on samaan aikaan epäonnistumassa surkeasti.


https://www.uusisuomi.fi/uutiset/elvytyspaketista-uhkaa-tulla-nolo-floppi-eussa-viritellaan-silti-jo-seuraavaa-yhteisvelalla-rahoitettavaa-hanketta/ab7b507f-44a3-4fd0-bf73-b5ff71351fde

17

227

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Noloa ja hapeallista

    • Anonyymi

      Netto-maksaja maksaa aina.
      Hyödyt katoaa jonnekin.....
      Haitta jää netto-maksajalle.
      Myös muu poliittinen itsetyydytys heikentää Suomea.
      Itsetyydyttäjä politikot heikentävät Suomen kehitystä.
      On ollut sormettaja hallituksia ja oman mällin heitto hallituksia.
      Meillä on l vuosikymmeniä ollut vallassa itsetyydyttäviä eturyhmiä, jotka ovat este järkevälle työn -ja tulonjaolle.
      Ahneus itsetyydytys vie, ja on vienyt Suomen lamaan.
      Siemen valuu hukkaan.
      Suomi on nykyään eu ja nato nettomaksaja.
      Politiikkaamme ja tekemisiämme ohjataan ulkoa.
      Mutta mihin suuntaan ?
      Onko Suomen hallinto ja puolueet kyvykkäitä taistelemaan alistetussa asemassa. Vai onko hallinto täynnä Eu ja Nato lobbareita ?
      Politiikka maailmalla on peliä.
      Esim... 1990 luvulla oli sovittu, ettei nato etene itään.
      Mutta silti nato ja ahneet länsi globalistit jatkoi etenemistään...
      Oli aikaa neuvotella n. 2006 -2022.
      Mutta nato ja globalisti raha ylimielisinä ei neuvotellut.
      Saatiin sota - ja miksi ?
      Busineksen vuoksi ?
      'Järjetön sota. Vaikka saatiin sodalla, kriisillä lännen busineksiin se haluttu energia kiskonta busines, teollisuustuet, inflaatio, jne. Niin silti nyt ahneita nato globalisteja harmittaa, kun rahat valuu hukkaan, kuin valui aiemmin vietnamissa, afganistanissa, yms. paikoissa.
      Ja kun sota laajenee, naton itään etenemis projekti vie rahaa lisää,
      ja lisänä lähi-itä rintama vie rahaa, ja taiwanin rintama vie rahaa..
      Tässä nato-globalisti on jo 3 rintaman sodassa kuin aatu aikoinaan!
      Miten us ja eu yli-velka taloudet nyt kehittyy ?

    • Anonyymi

      ..niivvaan onhan ne ihan oekeita ulukomoalaisie , siellä eeuussa ... pittäähän niitä avustoa , eihän ne poloset muuten ... ja meillähi on vielä Ässäkaopassa pottuja ja leipeä ihan vanahanemaan asti , ei hätäpäeveä ..

    • Anonyymi

      Niin. Vielä ihan selvennyksena niin ei Suomi ole menettänyt viela yhtään mitään..

      Se EU elvytyspaketin velka aletaan maksamaan vasta 2030 takaisin ja vasta silloin Suomi saa laskuja tästä etukäteen jaetusta rahasta..

      • Anonyymi

        Miten ihminen voi olla noin typerä ettei ymmärrä velan ottamisesta, koroista, takaisinmaksuista tai takauksista yhtään mitään? Olet varmaan joku Marinin bileystäväporukan jäsen joita ei veronmaksajien menettämät miljardit paljon kiinnosta.


    • Anonyymi

      Euroopalla on käsissään tilanne, jonka hoitaminen vaatii niin valtavia rahasummia, ettei yksikään jäsenmaa kykene saamaan sellaisia kasaan. Tämä on EU:n valtiovarainministerin epävirallisessa Ecofin-kokouksessa Belgian Ghentissä lauantaina puhuneen Euroopan keskuspankin EKP:n entisen pääjohtajan ja Italian edellisen pääministerin, professori Mario Draghin pääviesti.



      Että sillä tavalla ..velalla selviää...niin ei se EU sitä velkaa maksa vaan jäsenmaat ja se EU velan maksu tulee kansallisten velkojen päälle.

      • Anonyymi

        Herää kysymys miksi tämä Draghi pistetään vielä tutkimaan ja selittelemään velkaantumista ja syyttelemään mm Suomea? M Draghihan itse keksi biljoomaelvytksen jota tehtiin yli vuosikymmen,kai vieläkin. Samat velat rasittavat nyt valtioita korkojen ja inflaation kera. Ja syyllistä velantekoon ja konkkaan ei veläkään tunnusteta. Onhan tämä nyt täyttä hulluutta vailla mitään järkeä. Ihmiset joutuvat puille paljaille EKPn töppöilyn takia ja syyllinen muka tutkii syitä. Syylliset tuomiolle törkeästä rahanpesusta ja linnaan ja korvauksiin. Asiaa seuranneethan tiesivät jo etukäteen miten tulee käymään ,eikä Draghi viitsinyt perääntyä joukkioineen.


    • Anonyymi

      Tulevaisuudessa näemme, osuuko ennustukseni oikeaan.

      Ennustan, että EU-parasiitti näivettää loisittavansa siihen kuntoon, että kohta ryhdytään ajamaan ideaa "yhtenä olemme vahvoja". Ennen se oli "yhdessä olemme vahvoja".

      On selvää, että kvasivaltion asteelle (oma hallinto ja lainsäädäntö, valuutta ja pankkijärjestelmä, lippu, kansallishymni, passi ja kansalaisuus jne.) viedyssä valtajärjestelmässä kvasivaltiona oleminen ei ole maali, vaan maalina on autonominen asema. Lähitulevaisuudessa siis nousee esille uuden perustuslain allekirjoittaminen, jossa jäsenmaat luovuttavat loputkin valtansa EU:lle, jolla EU:sta tulee autonomia ja sen jäsenmaista itsehallinnottomia provinsseja.

      Sosialistisen totalitarismin nousu on pysäytettävä, sillä EU ei ole siihen tarkoitettu, eikä se tiedä meille mitään hyvää. Me näimme, mihin Suur-Venäjän ajaminen johti. Haluammeko sen toistuvan EU:n alueella? Emme niin. Siksi jokainen ääni keskustaoikeistolle on ääni kohti meille kaikille hyödyllistä ja tervettä Euroopan Unionia.

      • Anonyymi

        Tulevassa EUvostoliitossa suomen maksut EUlle kasvaa nykyisestä yli 10 miljardia..vuodessa .


      • Anonyymi

        Samoja kommunisteja joka puolueessa.Fortumin osingot turmelivat koko politiikan ja edyskunnan.SP on EKPn lisäke vailla omaa valtaa ja pilaa talouden EKPm biljoonaelvytyksen takia. Nyt maksetaan sellaisia summia joista ei haluta puhuakaan ja kai kohta joudumme kaikki rintamalle kuten aina ennenkin on tapahtunut kun jälkiä peitellään. Mafia ja keinottelijat rosvosivat ihmisten rahat ja omaisuudet. Jäljelle jäi tietysti ne velat ja vastuut kun vastuuttomat pääsivät hääräämään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tulevassa EUvostoliitossa suomen maksut EUlle kasvaa nykyisestä yli 10 miljardia..vuodessa .

        Näinhän laskin jo 12 vuotta sitten. Lisäksi tietysti korot ja vastuut sekä devalvaatiohäviöt kuluineen. Ja tietysti jokaista elettyä EU vuotta kohden.


    • Anonyymi

      Kyllähän se että meni yli 8Mrd euroa ties minne EU maiden kankkulan kaivoon osoittaa sen tosiasia,kuinka toimimaton EU on asioitaan hoitamaan se on pelkkä pohjaton kaivo jonne pienet jäsenmaat joutuvat suoltamaan rahaa turhaan korruptioon Suomen pitääkin siksi erota EU-sta

      • Anonyymi

        Hitlerin diktatuuri toteutettin saksan johdolla vaikka ilman aseita, valheen kaikella voimalla.


    • Anonyymi

      Onneksi EU tuhoutuu pian kokonaan! 💕💕💕

    • Anonyymi

      Nyt tuli ikävä varoitus Suomelle: Edellyttäisi erittäin mittavia leikkauksia hyvinvointivaltioon

      Eläkkeellä oleva valtiovarainministeriön rahoitusmarkkinaosaston ylijohtaja, entinen Kansainvälisen valuuttarahaston IMF vanhempi tutkija Peter Nyberg arvioi Venäjän hyökkäyssodan tarkoittavan EU:n jäsenmaille rajua kustannusten nousua.

      Tuleeko EU:sta liittovaltio?

      Nyberg huomauttaa samalla, että EU:n sisällä pyritään käyttämään sotaa välineenä eurooppalaisen liittovaltion luomiseen. Taustalla ovat sodan kustannukset, jotka jo nyt ovat olleet poikkeuksellisen mittavat EU:lle ja sen jäsenmaille. Asiaa on pitänyt esillä muun muassa Euroopan keskuspankin entinen pääjohtaja Mario Draghi.

      Eräs arvio unionin puolustusmenojen uudeksi pysyväksi vuositasoksi on 500 miljardia euroa vuosikymmenen lopussa eli 200 miljardia nykyistä enemmän. Nämä kustannukset on katettava muun muassa EU:n ilmastopolitiikan aiheuttamien kustannusten lisäksi.




      Tämä 10 miljardin jäsenmaksu Suomelle on tuotu esille muuallakin

      https://www.uusisuomi.fi/uutiset/nyt-tuli-ikava-varoitus-suomelle-edellyttaisi-erittain-mittavia-leikkauksia-hyvinvointivaltioon/15483b98-3e2b-4683-85fe-a17085a1262a
      Nyberg vetää tästä johtopäätöksen, jonka mukaan jäsenmaiden uudet vastuut tulevat olemaan mittavat.



      Jos hankkeet toteutettaisiin yhteisvastuullisesti ja kunnianhimoisesti mihin liittovaltion kannattajat ahkerasti pyrkisivät ylittäisi Suomen vuosittainen osuus melko helposti 10 miljardin euron rajan. Suurin osa olisi lisämenoja verrattuna tämän päivän tilanteeseen.

    • Anonyymi

      EU yrittää tehdä liittovaltiota yhtä epätoivoisesti kuin tämä venäjä joka yrittää palata Neuvostoliitossa.

    • Anonyymi
      UUSI

      😋😋😋😍😍😍😍😋😋😋

      🔞 ­­­V­­­i­­­t­­­t­­u­­ ­­­t­­­ä­­m­­ä­­ ­k­u­u­m­­­a­­­ ­­n­­a­­r­t­­t­­­u­­­ -> https://siz.la/hotcat21

      🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      437
      3216
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      114
      2693
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      397
      2674
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      161
      2112
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1927
    6. 173
      1335
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1317
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1196
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      74
      1154
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1010
    Aihe