Salainen Lotto voittaja?

Anonyymi-ap

Miksi Lotto voittajat salataan? Eikö voittajan nimi tulisi julkaista, koska peli on julkinen? Tämä myös poistasi vahvat epäillyt siitä, että voittajat ovat usein tekaistuja. Onhan matemaattinen todennäköisyys Lotto voitolle melkein mahdoton,,,ja siihen nähden Lotto voittajia ilmoitetaan epäilyttävän paljon,,,jokin tässä mättää?

12

199

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kyllä. Oikein olet ymmärtänyt.

  • Anonyymi

   9millin lotto potti meni Lämsä nimiselle paikkakunnalle!

  • Anonyymi

   Nykyinen Veikkauksen toimintatapa on hyvä. Isomman onnenkantamoisen kokenut saa itse päättää haluaako nousta keltaisen lehdistön seurantalistalle vai jatkaa elämäänsä ihan kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan.

   Olisi perin outoa jos osallistumisessa lottopelin arvontaan olisi automaattisesti mukana uhka siitä, että jos voitat niin rangaistukseksi ilmoitamme yhteystietosi julkisuuteen ja papparazzit ilmestyy kameroineen kyttäämään tontin ulkorajoilla olevaan puskaan.

   Ei peijooni se niin voi mennä!

  • Anonyymi

   Varmaan siksi salataan,koska ihmiset ovat kateellisia ja lottovoittojat haluavat pysyä piilossa.

   Toki eräs Jorma jaksaa hehkuttaa jatkuvasti miloonan euron ravivoittoaan ja olla koko ajan esillä juliksuudessa. Samaten jotkut pokeri ammattilaiset.

   • Anonyymi

    Tottakai on yksittäisiä ihmisiä joiden nykyinen bisnes perustuu siihen että historiasta löytyy todistetusti näyttö onnenkantamoisesta/sattumasta, joka on tuonut pankkitilille katetta.

    Sillähän voi sitten jatkossa höynäyttää kansalaisia ja alkaa rahastaa sillä, kun keksii tarinan että oli omat kyvyt, jotka johti onnenkantamoiseen jne.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tottakai on yksittäisiä ihmisiä joiden nykyinen bisnes perustuu siihen että historiasta löytyy todistetusti näyttö onnenkantamoisesta/sattumasta, joka on tuonut pankkitilille katetta.

    Sillähän voi sitten jatkossa höynäyttää kansalaisia ja alkaa rahastaa sillä, kun keksii tarinan että oli omat kyvyt, jotka johti onnenkantamoiseen jne.

    No Jormanhan bisnes perustuu juuri tähän.

    Jaksaa vuodesta toiseen hehkuttaa tuota miljoonan ravi voittoaan jotta ihmiset ostaisivat häneltä ravivihjeitä.

    Nyt on kuulemma miljoonan ravivoiton 12 vuotispäivä.


  • Anonyymi

   No, jos tuollaisia epä-älyllisiä konspiraatiopelkoja kantaa, niin ei muuta kuin viranomaisten pakeille vahvoja epäilyksiään lausumaan ... toinen vaihtoehto on hankkia ihan oikea elämä kaukana lotoista.

   Lottovoittajalle julkisuus kaikenkarvaisine pummaajineen ja stalkkauksineen riskeeraisi olla seuraamuksiltaan suorastaan painajainen ja pahimmillaan saisi rikollisetkit kannoilleen.

   Suuri lottovoitto ei katso voittajan henkisen profiilin kestävyyteen, josta siitäkin riippumatta voittajan privaatti elämä ihmissuhteineen voi vääristyä ja hajota pirstaleiksi ... ilman julkisuuden kiroustakin.

   Osalle voitto on lopulta ollut pahin kohdalleen osunut tapahtuma.

   "A Treasury of Terribly Sad Stories of Lotto Winners"

   "Then suddenly Harrell discovered that his life was unraveling almost as quickly as it had come together ... everyone, it seemed—family, friends, fellow worshipers and strangers—was putting the touch on him. "

   "His spending and his lending spiraled out of control. In February those tensions splintered his already strained marriage." And tragically, 20 months after winning the lottery, Harrell committed suicide."

   - https://www.theatlantic.com/national/archive/2012/03/terribly-sad-true-stories-lotto-winners/329903/

   • Anonyymi

    Onneksi, ainakin Suomessa, omaan pankkitiliinsä voi asettaa päiväkohtaisen käyttörajan, mikä omalla pienellä tavallaan estää mopoa hetken mielijohteesta keulimasta siinä tilanteessa, että tilillä olevassa saldossa on jo vähän liikaakin numeroita.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Onneksi, ainakin Suomessa, omaan pankkitiliinsä voi asettaa päiväkohtaisen käyttörajan, mikä omalla pienellä tavallaan estää mopoa hetken mielijohteesta keulimasta siinä tilanteessa, että tilillä olevassa saldossa on jo vähän liikaakin numeroita.

    Suuren voiton käyttötavat ovat vain yksi elementti ja osa diilaa sen suhteen ihan fiksusti ja hallitusti.

    Suurin haaste monille on henkinen / psykologinen, sillä suuri voitto laittaa samalla elämän peruasetelmat ja jopa minäkokemansakin aivan uusiksi, kun ei sittemmin tarvitsisi edes duuniin mennä ellei halua, joka on kuitenkin ollut ihmissuhteineen yksi elämän peruselementti.

    Samoin jopa lähi-ihmissuhteet, sillä henkilöä ei enää nähdä ja koeta kuten aiemmi, katse jmuuttuu. Sittemin henkilöön yhdistyy aina se lottovoittaja. Avioerot perheen hajoamisineen ovat melko yleisiä, myös yksinäisyys ja masennus.

    Mistä lottovoittaja voi sittemmin tietää kehen voi luottaa, eli millä motiiveilla seuraansa saatetaan hakeutua. Ääritapauksiakin on. Jenkeissä erään voittajan uusi naisystävä oli linkityksissä mieheen, joka tappoi lottovoittajan, henkirikos josta heillä oli tavoite hyötyä rahallisesti.

    Myös mielenkiinnon kohteet, arvotukset, huolen- ja puheenaiheet tuppaavat muuttumaan vs. kaveripiirin vyönkiristys mm. siitä miten seuraavan loman, autonkorjauksen, autonvaihdon tai jonkin remontin saisi rahoitettua jne.

    Mitalissa on aina ainakin kaksi puolta.

    Tekisi kuitenkin mieli sanoa, että mitä vakaampi ja tasapainoisempi henkilö on henkisesti ja elämänhallinnaltaan jo lähtökohtaisesti, niin sitä paremmin hänelle on mahdollista haldata uusi suuren muutoksen tilanne, sekä päinvastoin, voitosta voi tulla kata.

    "Sudden wealth syndrome"

    - https://en.wikipedia.org/wiki/Sudden_wealth_syndrome


  • Anonyymi

   Jos itse saisit lottossa "millin", niin haluaisitko nimesi iltasanomiin?

   Ymmärrän täysin veikkauksen haastattelut ja halut kahvitarjoiluu, mutta se loppuu siihen, että haastattelusta pitää tehdä julkinen kertomus.

  • Anonyymi

   Se voittaja saa tietysti itse päättää, antaako tietojaan julkisuuteen.

   Veikkauksen henkilökunta ei saa(ne) osallistua arvontoihin. Mikä niitä nykyaikaisen tekniikan valossa voi muka vahtia. Ja kaverille ja sukulaiselle voi aina se paras voitto osua.

   Tavalliset ihmiset ei sieltä nykyisin enää mitään voita. Jotain viilunkia siellä tehdään nykyisin. Parhaiten voittaa ne jotka eivät osallistu veikkauksen peleihin.

   • Anonyymi

    "Jotain viilunkia siellä tehdään nykyisin."

    Hypokondria on sama kuin luulotauti. Siihenkin löytynee jonkinlaista hoitoa, terapian muodossa tai muuten.

    Iskethän seuraavalla kerralla todistetut näytöt pöytään, koska tuolla tyylillä et pääse asiassasi ikinä eteenpäin.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

   Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
   Lieksa
   54
   2946
  2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

   1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
   Maailman menoa
   543
   2798
  3. Baaritappelu

   Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
   Kokkola
   32
   1947
  4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

   En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
   Ikävä
   49
   1912
  5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

   Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
   Tunteet
   119
   1778
  6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

   SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
   Maailman menoa
   304
   1717
  7. Tappo Kokkolassa

   Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
   Kokkola
   9
   1422
  8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

   Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
   Maailman menoa
   90
   1186
  9. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

   Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
   Ikävä
   63
   1178
  10. Ketä ammuttu ?

   Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
   Juupajoki
   22
   1132
  Aihe