Salainen Lotto voittaja?

Anonyymi-ap

Miksi Lotto voittajat salataan? Eikö voittajan nimi tulisi julkaista, koska peli on julkinen? Tämä myös poistasi vahvat epäillyt siitä, että voittajat ovat usein tekaistuja. Onhan matemaattinen todennäköisyys Lotto voitolle melkein mahdoton,,,ja siihen nähden Lotto voittajia ilmoitetaan epäilyttävän paljon,,,jokin tässä mättää?

12

233

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kyllä. Oikein olet ymmärtänyt.

    • Anonyymi

      9millin lotto potti meni Lämsä nimiselle paikkakunnalle!

    • Anonyymi

      Nykyinen Veikkauksen toimintatapa on hyvä. Isomman onnenkantamoisen kokenut saa itse päättää haluaako nousta keltaisen lehdistön seurantalistalle vai jatkaa elämäänsä ihan kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan.

      Olisi perin outoa jos osallistumisessa lottopelin arvontaan olisi automaattisesti mukana uhka siitä, että jos voitat niin rangaistukseksi ilmoitamme yhteystietosi julkisuuteen ja papparazzit ilmestyy kameroineen kyttäämään tontin ulkorajoilla olevaan puskaan.

      Ei peijooni se niin voi mennä!

    • Anonyymi

      Varmaan siksi salataan,koska ihmiset ovat kateellisia ja lottovoittojat haluavat pysyä piilossa.

      Toki eräs Jorma jaksaa hehkuttaa jatkuvasti miloonan euron ravivoittoaan ja olla koko ajan esillä juliksuudessa. Samaten jotkut pokeri ammattilaiset.

      • Anonyymi

        Tottakai on yksittäisiä ihmisiä joiden nykyinen bisnes perustuu siihen että historiasta löytyy todistetusti näyttö onnenkantamoisesta/sattumasta, joka on tuonut pankkitilille katetta.

        Sillähän voi sitten jatkossa höynäyttää kansalaisia ja alkaa rahastaa sillä, kun keksii tarinan että oli omat kyvyt, jotka johti onnenkantamoiseen jne.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tottakai on yksittäisiä ihmisiä joiden nykyinen bisnes perustuu siihen että historiasta löytyy todistetusti näyttö onnenkantamoisesta/sattumasta, joka on tuonut pankkitilille katetta.

        Sillähän voi sitten jatkossa höynäyttää kansalaisia ja alkaa rahastaa sillä, kun keksii tarinan että oli omat kyvyt, jotka johti onnenkantamoiseen jne.

        No Jormanhan bisnes perustuu juuri tähän.

        Jaksaa vuodesta toiseen hehkuttaa tuota miljoonan ravi voittoaan jotta ihmiset ostaisivat häneltä ravivihjeitä.

        Nyt on kuulemma miljoonan ravivoiton 12 vuotispäivä.


    • Anonyymi

      No, jos tuollaisia epä-älyllisiä konspiraatiopelkoja kantaa, niin ei muuta kuin viranomaisten pakeille vahvoja epäilyksiään lausumaan ... toinen vaihtoehto on hankkia ihan oikea elämä kaukana lotoista.

      Lottovoittajalle julkisuus kaikenkarvaisine pummaajineen ja stalkkauksineen riskeeraisi olla seuraamuksiltaan suorastaan painajainen ja pahimmillaan saisi rikollisetkit kannoilleen.

      Suuri lottovoitto ei katso voittajan henkisen profiilin kestävyyteen, josta siitäkin riippumatta voittajan privaatti elämä ihmissuhteineen voi vääristyä ja hajota pirstaleiksi ... ilman julkisuuden kiroustakin.

      Osalle voitto on lopulta ollut pahin kohdalleen osunut tapahtuma.

      "A Treasury of Terribly Sad Stories of Lotto Winners"

      "Then suddenly Harrell discovered that his life was unraveling almost as quickly as it had come together ... everyone, it seemed—family, friends, fellow worshipers and strangers—was putting the touch on him. "

      "His spending and his lending spiraled out of control. In February those tensions splintered his already strained marriage." And tragically, 20 months after winning the lottery, Harrell committed suicide."

      - https://www.theatlantic.com/national/archive/2012/03/terribly-sad-true-stories-lotto-winners/329903/

      • Anonyymi

        Onneksi, ainakin Suomessa, omaan pankkitiliinsä voi asettaa päiväkohtaisen käyttörajan, mikä omalla pienellä tavallaan estää mopoa hetken mielijohteesta keulimasta siinä tilanteessa, että tilillä olevassa saldossa on jo vähän liikaakin numeroita.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onneksi, ainakin Suomessa, omaan pankkitiliinsä voi asettaa päiväkohtaisen käyttörajan, mikä omalla pienellä tavallaan estää mopoa hetken mielijohteesta keulimasta siinä tilanteessa, että tilillä olevassa saldossa on jo vähän liikaakin numeroita.

        Suuren voiton käyttötavat ovat vain yksi elementti ja osa diilaa sen suhteen ihan fiksusti ja hallitusti.

        Suurin haaste monille on henkinen / psykologinen, sillä suuri voitto laittaa samalla elämän peruasetelmat ja jopa minäkokemansakin aivan uusiksi, kun ei sittemmin tarvitsisi edes duuniin mennä ellei halua, joka on kuitenkin ollut ihmissuhteineen yksi elämän peruselementti.

        Samoin jopa lähi-ihmissuhteet, sillä henkilöä ei enää nähdä ja koeta kuten aiemmi, katse jmuuttuu. Sittemin henkilöön yhdistyy aina se lottovoittaja. Avioerot perheen hajoamisineen ovat melko yleisiä, myös yksinäisyys ja masennus.

        Mistä lottovoittaja voi sittemmin tietää kehen voi luottaa, eli millä motiiveilla seuraansa saatetaan hakeutua. Ääritapauksiakin on. Jenkeissä erään voittajan uusi naisystävä oli linkityksissä mieheen, joka tappoi lottovoittajan, henkirikos josta heillä oli tavoite hyötyä rahallisesti.

        Myös mielenkiinnon kohteet, arvotukset, huolen- ja puheenaiheet tuppaavat muuttumaan vs. kaveripiirin vyönkiristys mm. siitä miten seuraavan loman, autonkorjauksen, autonvaihdon tai jonkin remontin saisi rahoitettua jne.

        Mitalissa on aina ainakin kaksi puolta.

        Tekisi kuitenkin mieli sanoa, että mitä vakaampi ja tasapainoisempi henkilö on henkisesti ja elämänhallinnaltaan jo lähtökohtaisesti, niin sitä paremmin hänelle on mahdollista haldata uusi suuren muutoksen tilanne, sekä päinvastoin, voitosta voi tulla kata.

        "Sudden wealth syndrome"

        - https://en.wikipedia.org/wiki/Sudden_wealth_syndrome


    • Anonyymi

      Jos itse saisit lottossa "millin", niin haluaisitko nimesi iltasanomiin?

      Ymmärrän täysin veikkauksen haastattelut ja halut kahvitarjoiluu, mutta se loppuu siihen, että haastattelusta pitää tehdä julkinen kertomus.

    • Anonyymi

      Se voittaja saa tietysti itse päättää, antaako tietojaan julkisuuteen.

      Veikkauksen henkilökunta ei saa(ne) osallistua arvontoihin. Mikä niitä nykyaikaisen tekniikan valossa voi muka vahtia. Ja kaverille ja sukulaiselle voi aina se paras voitto osua.

      Tavalliset ihmiset ei sieltä nykyisin enää mitään voita. Jotain viilunkia siellä tehdään nykyisin. Parhaiten voittaa ne jotka eivät osallistu veikkauksen peleihin.

      • Anonyymi

        "Jotain viilunkia siellä tehdään nykyisin."

        Hypokondria on sama kuin luulotauti. Siihenkin löytynee jonkinlaista hoitoa, terapian muodossa tai muuten.

        Iskethän seuraavalla kerralla todistetut näytöt pöytään, koska tuolla tyylillä et pääse asiassasi ikinä eteenpäin.


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 134
      3843
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      107
      3497
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      18
      2493
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1861
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1717
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1589
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      19
      1565
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      29
      1506
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1471
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      86
      1446
    Aihe