SAK ei halua neuvotella vaan rähinöidä. Ei isänmaan, eikä vähäosaisten asialla.

Anonyymi-ap

Neuvottelut uudesta työmarkkinamallista kuuluvat sopimuksia solmiville liitoille ja neuvottelujäjestöille. Pöytä on katettu, mutta demarivetoiset ammattiliitot pakenivat neuvottelupöydistä ja järjestävät poliittisia lakkoja. Rettelöinti kiinnostaa enemmän kuin neuvottelut.

Ei ole pakko. Malli tulee ilman demariliittojakin.

Ammattiliittojen johtajat ovat syypäitä poliittisiin lakkoihin. Kukaan ei pakottanut lakkoilemaan. Lakkokiimaiset ay-aktiivit halusivat tulla tykö. Agitaattoreiden palkka juoksee, mutta lakkoon pakotetut saavat pienemmän tilin. Minkä takia? Lakot eivät johda mihinkään. Se on pelkkää demareiden järjestämää haitantekoa ja pätemistä.

Poliittiset lakot ovat vieneet jo miljardin BKT:stä. Se on pois vähäosaisten palveluista. Ay-pomot ovat vastuussa, syypäitä. Poliittisia lakkoja esiintyy silloin, kun SDP on oppositiossa. Ei muulloin. Demareiden masinoimaa alkukantaista toimintaa.

Ei jatkoon eu-vaaleissa tänä kesänä, ei jatkoon seuraavissa eduskuntavaaleissa vuonna 2027. Ei jakoon sote-vaaleissa. Ei jatkoon kuntavaaleissa. Rähinöijille molemmat peukut alaspäin. Näin on. Suomessa on sananvapaus. Ei ole pakko.

Vastuunkantajille hallituksessa, kokoomus, persut, kristilliset ja rkp, nostan hattua. Yrittävät sentään pelastaa hyvinvointipalvelut, vaikka demarit heittävät hiekkaa rattaisiin minkä kerkiävät.

16

223

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Missä on SAK:n ja SDP:n moraali?

   • Anonyymi

    Moraali on samaa tasoa kuin takapajuisissa kehitysmaissa joissa valtaa ei jaeta vaalituloksen mukaan vaan valta on jaettu jo ennen vaaleja .


  • Anonyymi

   Putin ei kuuntele muita. Hänen kanssa ei voi neuvotella. Sama asia demariliittojen ay-pomojen kanssa. Heillä poliittiset lakot ovat vain tapa päästä pätemään.

   "... poliittinen lakko, ... ei ole edes mielenosoitus, vaan ay-pomojen munan jatke."

   Mikä on Tuppuraisella ja Lindtmanilla mennyt pieleen, kun pienestä asiasta on tehty helvetinmoinen haloo? Mikään ei ole vielä muuttunut, mutta valheiden levittäminen ja kärpäsestä härkänen -malli on vienyt työpaikoilla työntekijöiltä jo motivaationkin. Perkele. Missä mättää? Tämä ei ole hallituksen vika. Ei ole.

   Poliittisia lakko esiintyy vain silloin, kun SDP on oppositiossa. Ei muulloin. Kysymys on demareiden pätemisestä ja aivan helvetin ihmeellisestä tavasta toimia. Ei ainakaan isänmaan hyväksi.

   Toivottavasti SDP:n kannatus laskee alle 10%:n, niin vähän edes miettisivät, mitä tuli tehtyä.

  • Anonyymi

   Onko Vantaalla näin takapajuisia ihmisiä, jotka hymm...
   Osaavat sentään pohtia työmarkkinoiden ongelmia, mutta ainoastaan Vantaalaisen nukkumalähiön näkövinkkelistä.
   Eikös Suomi24 keskusteluista löydy ihan YHTEISKUNTA/POLITIIKKA, jossa voisitte ruotia koko yhteiskuntaa koskevia asioita.
   Älkää ainakaan valtakunnan politiikkaan itse pyrkikö, jos vain Vantaan asiat kiinnostaa.
   Menkää pönöttämään Tikkurilaan ja miettimään minkä maiseman pilaatte seuraavaksi jollain helvetin rumalla räkänokan seinämuraalilla kuvatuksella, niin me muut täällä Uudenpaan pohjoispuolella funtsataan ihan oikeita koko yhteiskuntaa vaikuttavia asioita.
   PS.
   Tavataan politiikka palstalla.

  • Anonyymi

   Niin kauan kuin Perussuomalaiset on hallituksessa demarit ja SAK ei hellitä.Haluavat tuhota persut.

  • Anonyymi

   Lain mukaan ammattiliittoon saa kuulua tai saa olla kuulumatta. On jäsen tai ei, niin ammattiliiton aktiviteettiin ei saa pakottaa. Se on vapaaehtoista.

   Poliittisia lakkoja esiintyy, kun sdp on oppositiossa. Lakot ovat siis demareiden aikaansaamia.

   Lakkovahdit uhkailevat tehtaiden porteilla ja yritysten ovilla. Siellä maalitetaan rasistisesti töihin menijöitä rikkureiksi, heidän nimensä kirjataan ylös ja mietitään rangaistustoimenpiteitä. Se on vainoamista. Vainoaminen on rikos.

   Persuista 75% ei kannata poliitisia lakkoja. He eivät ota vastaan käskyjä Hakaniemestä. He eivät kysy puolisolta, pitäisikö mennä töihin vai lakkoon. He ajattelevat itse omilla aivoilla ja menevät töihin. He ovat parasta A-ryhmää.

   • Anonyymi

    50-luvulla rikkurit hakattiin sairaalakuntoon. Kannatan nytkin samaa.


   • Anonyymi

    Jotka eivät ole osallistuneet lakkoihin eivät myöskään saa niitä asioita, joista on taisteltu. Rikkureille omat heikot työsopimukset.


  • Anonyymi

   Miksi persuista 75% vastustaa poliittisia lakkoja? Poliittiset välineelliset lakot ovat sosialismin oksennus. Persut on työväenpuolue ilman sosialismia, kuten Soini on sanonut. Ei mitään puskista huutelijoita, vaan suoraselkäisiä vastuunkantajia.

  • Anonyymi

   Lakkokenraali tunnusti Sipilän lakkojen jälkeen televisiossa, että he eivät saavuttaneet lakoilla mitään, mutta näyttivät joukkovoimaa. ??? Lakoilla on sama lopputulema tälläkin kertaa, paitsi että miljardi lähti BKT;stä, mikä johtaa jonkinlaisiin lisäleikkauksiin. Kiitos demarivetoisten ammattiliittojen. Liittopomot ovat vastuussa.

   Vihervasemmistolle tiedoksi, että jos BKT laskee, niin se ei ole kasvua. Työttömyys lisääntyy, valtion tulot vähenevät, leikkaustarve kasvaa.

  • Anonyymi

   SAK hoitaa asian. Neljän päivän lakko ja yksi saikkupäivä. Pääsee viikon reissulle etelään.

   Toivottavasti tieto tulee hyvissä ajoin että ehtii varaa edullisen matkan.

  • Anonyymi

   Kannattaisi lukea vähän historiaa. Kaikki työntekijöiden oikeudet ovat tulleet taistelemalla. Työnantajat eivät anna mitään hyvää hyvyyttään. Emme halua, että työpaikan portilla on huutokauppa, kuka lähtee halvimmalla töihin, kuten oli 30 luvulla. Irtisanomissuoja, 5-päiväinen työviikko, sairausajan palkka, työterveyshuolto, minimipalkka, lomat, kokemuslisät, eläkkeet, työttömyysturva yms edellä mainitut ovat esimerkiksi ammattiyhdistysliikkeiden aikaansaannoksia. Nyt ollaan romuttamassa sellaisia asioita, jotka pitää estää yleislakolla.

   • Anonyymi

    Höpö höpö, Ennen ammattiliittoja monet yritykset pitivät erittäin hyvää huolta työntekijöistä. Ammattiliittojen ahneus ja yrittäjie kintuille kuseminen on vienyt kesänviettopaikat, kerhotilat, päiväkodit jne. Patruunat ennen ja nykyiset hyvät työnantajat pitävät huolta. Työntekijät ja työnantajat ovat samassa veneessä. Ammattiliitto yrittää vetää tappio pois ja keikuttaa venettä. Näin on näreet.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Höpö höpö, Ennen ammattiliittoja monet yritykset pitivät erittäin hyvää huolta työntekijöistä. Ammattiliittojen ahneus ja yrittäjie kintuille kuseminen on vienyt kesänviettopaikat, kerhotilat, päiväkodit jne. Patruunat ennen ja nykyiset hyvät työnantajat pitävät huolta. Työntekijät ja työnantajat ovat samassa veneessä. Ammattiliitto yrittää vetää tappio pois ja keikuttaa venettä. Näin on näreet.

    Höpö höpö, jos paikallinen sopiminen menee läpi niin Suomeen tulee halpatyömarkkinat ja missä on hyvät työnantajat niitä ei ole missään. Ei palata 30 luvulle, jolloin tehtaan portilla oli huutokauppa, kuka halvimmalla lähtee töihin.


  • Anonyymi

   Lakkoon ei ole pakko osallistua. Jos joku pakottaa lakkoon tai estää töihin menon, niin se on poliisiasia. Kysymys on vapaudenriistosta. Sakkoja, putkaan, vankilaan.

   Jo riittää kurmuutus. Kuinka paljon työntekijöiden lakkoihin osallistuminen on jo maksanut? Paljonko meni palkasta? Tavan huvia. Agittaattoreiden palkat juoksee. Taidetaan portilla kyttääjillekin maksaa extraa?

   Kyllä tahallinen haitanteko on rikollista toimintaa. Koskee myös ammattiliittoja.

   Ammattiliitot eivät ole yleishyödyllisiä yhteisöjä. Osingot verolle. Jäsenmaksun verovähennys pois.

  • Anonyymi

   Niitä kiinnostaa vain oma 200Keuron vuositulot.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

   Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
   Maailman menoa
   205
   4953
  2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

   On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
   Maailman menoa
   287
   3053
  3. 134
   1797
  4. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

   Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
   Sinkut
   228
   1637
  5. Luovutetaanko nainen?

   En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
   Ikävä
   67
   1451
  6. J-miehelle toivon

   Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
   Ikävä
   85
   1223
  7. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

   Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
   Ikävä
   64
   1164
  8. By the way, olet

   mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
   Ikävä
   76
   1163
  9. Onko kaivattunne suosittu?

   Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
   Ikävä
   78
   1119
  10. Haluatko S

   vielä yrittää?
   Ikävä
   59
   1118
  Aihe