SAK ei halua neuvotella vaan rähinöidä. Ei isänmaan, eikä vähäosaisten asialla.

Anonyymi-ap

Neuvottelut uudesta työmarkkinamallista kuuluvat sopimuksia solmiville liitoille ja neuvottelujäjestöille. Pöytä on katettu, mutta demarivetoiset ammattiliitot pakenivat neuvottelupöydistä ja järjestävät poliittisia lakkoja. Rettelöinti kiinnostaa enemmän kuin neuvottelut.

Ei ole pakko. Malli tulee ilman demariliittojakin.

Ammattiliittojen johtajat ovat syypäitä poliittisiin lakkoihin. Kukaan ei pakottanut lakkoilemaan. Lakkokiimaiset ay-aktiivit halusivat tulla tykö. Agitaattoreiden palkka juoksee, mutta lakkoon pakotetut saavat pienemmän tilin. Minkä takia? Lakot eivät johda mihinkään. Se on pelkkää demareiden järjestämää haitantekoa ja pätemistä.

Poliittiset lakot ovat vieneet jo miljardin BKT:stä. Se on pois vähäosaisten palveluista. Ay-pomot ovat vastuussa, syypäitä. Poliittisia lakkoja esiintyy silloin, kun SDP on oppositiossa. Ei muulloin. Demareiden masinoimaa alkukantaista toimintaa.

Ei jatkoon eu-vaaleissa tänä kesänä, ei jatkoon seuraavissa eduskuntavaaleissa vuonna 2027. Ei jakoon sote-vaaleissa. Ei jatkoon kuntavaaleissa. Rähinöijille molemmat peukut alaspäin. Näin on. Suomessa on sananvapaus. Ei ole pakko.

Vastuunkantajille hallituksessa, kokoomus, persut, kristilliset ja rkp, nostan hattua. Yrittävät sentään pelastaa hyvinvointipalvelut, vaikka demarit heittävät hiekkaa rattaisiin minkä kerkiävät.

16

207

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Missä on SAK:n ja SDP:n moraali?

      • Anonyymi

        Moraali on samaa tasoa kuin takapajuisissa kehitysmaissa joissa valtaa ei jaeta vaalituloksen mukaan vaan valta on jaettu jo ennen vaaleja .


    • Anonyymi

      Putin ei kuuntele muita. Hänen kanssa ei voi neuvotella. Sama asia demariliittojen ay-pomojen kanssa. Heillä poliittiset lakot ovat vain tapa päästä pätemään.

      "... poliittinen lakko, ... ei ole edes mielenosoitus, vaan ay-pomojen munan jatke."

      Mikä on Tuppuraisella ja Lindtmanilla mennyt pieleen, kun pienestä asiasta on tehty helvetinmoinen haloo? Mikään ei ole vielä muuttunut, mutta valheiden levittäminen ja kärpäsestä härkänen -malli on vienyt työpaikoilla työntekijöiltä jo motivaationkin. Perkele. Missä mättää? Tämä ei ole hallituksen vika. Ei ole.

      Poliittisia lakko esiintyy vain silloin, kun SDP on oppositiossa. Ei muulloin. Kysymys on demareiden pätemisestä ja aivan helvetin ihmeellisestä tavasta toimia. Ei ainakaan isänmaan hyväksi.

      Toivottavasti SDP:n kannatus laskee alle 10%:n, niin vähän edes miettisivät, mitä tuli tehtyä.

    • Anonyymi

      Onko Vantaalla näin takapajuisia ihmisiä, jotka hymm...
      Osaavat sentään pohtia työmarkkinoiden ongelmia, mutta ainoastaan Vantaalaisen nukkumalähiön näkövinkkelistä.
      Eikös Suomi24 keskusteluista löydy ihan YHTEISKUNTA/POLITIIKKA, jossa voisitte ruotia koko yhteiskuntaa koskevia asioita.
      Älkää ainakaan valtakunnan politiikkaan itse pyrkikö, jos vain Vantaan asiat kiinnostaa.
      Menkää pönöttämään Tikkurilaan ja miettimään minkä maiseman pilaatte seuraavaksi jollain helvetin rumalla räkänokan seinämuraalilla kuvatuksella, niin me muut täällä Uudenpaan pohjoispuolella funtsataan ihan oikeita koko yhteiskuntaa vaikuttavia asioita.
      PS.
      Tavataan politiikka palstalla.

    • Anonyymi

      Niin kauan kuin Perussuomalaiset on hallituksessa demarit ja SAK ei hellitä.Haluavat tuhota persut.

    • Anonyymi

      Lain mukaan ammattiliittoon saa kuulua tai saa olla kuulumatta. On jäsen tai ei, niin ammattiliiton aktiviteettiin ei saa pakottaa. Se on vapaaehtoista.

      Poliittisia lakkoja esiintyy, kun sdp on oppositiossa. Lakot ovat siis demareiden aikaansaamia.

      Lakkovahdit uhkailevat tehtaiden porteilla ja yritysten ovilla. Siellä maalitetaan rasistisesti töihin menijöitä rikkureiksi, heidän nimensä kirjataan ylös ja mietitään rangaistustoimenpiteitä. Se on vainoamista. Vainoaminen on rikos.

      Persuista 75% ei kannata poliitisia lakkoja. He eivät ota vastaan käskyjä Hakaniemestä. He eivät kysy puolisolta, pitäisikö mennä töihin vai lakkoon. He ajattelevat itse omilla aivoilla ja menevät töihin. He ovat parasta A-ryhmää.

      • Anonyymi

        50-luvulla rikkurit hakattiin sairaalakuntoon. Kannatan nytkin samaa.


      • Anonyymi

        Jotka eivät ole osallistuneet lakkoihin eivät myöskään saa niitä asioita, joista on taisteltu. Rikkureille omat heikot työsopimukset.


    • Anonyymi

      Miksi persuista 75% vastustaa poliittisia lakkoja? Poliittiset välineelliset lakot ovat sosialismin oksennus. Persut on työväenpuolue ilman sosialismia, kuten Soini on sanonut. Ei mitään puskista huutelijoita, vaan suoraselkäisiä vastuunkantajia.

    • Anonyymi

      Lakkokenraali tunnusti Sipilän lakkojen jälkeen televisiossa, että he eivät saavuttaneet lakoilla mitään, mutta näyttivät joukkovoimaa. ??? Lakoilla on sama lopputulema tälläkin kertaa, paitsi että miljardi lähti BKT;stä, mikä johtaa jonkinlaisiin lisäleikkauksiin. Kiitos demarivetoisten ammattiliittojen. Liittopomot ovat vastuussa.

      Vihervasemmistolle tiedoksi, että jos BKT laskee, niin se ei ole kasvua. Työttömyys lisääntyy, valtion tulot vähenevät, leikkaustarve kasvaa.

    • Anonyymi

      SAK hoitaa asian. Neljän päivän lakko ja yksi saikkupäivä. Pääsee viikon reissulle etelään.

      Toivottavasti tieto tulee hyvissä ajoin että ehtii varaa edullisen matkan.

    • Anonyymi

      Kannattaisi lukea vähän historiaa. Kaikki työntekijöiden oikeudet ovat tulleet taistelemalla. Työnantajat eivät anna mitään hyvää hyvyyttään. Emme halua, että työpaikan portilla on huutokauppa, kuka lähtee halvimmalla töihin, kuten oli 30 luvulla. Irtisanomissuoja, 5-päiväinen työviikko, sairausajan palkka, työterveyshuolto, minimipalkka, lomat, kokemuslisät, eläkkeet, työttömyysturva yms edellä mainitut ovat esimerkiksi ammattiyhdistysliikkeiden aikaansaannoksia. Nyt ollaan romuttamassa sellaisia asioita, jotka pitää estää yleislakolla.

      • Anonyymi

        Höpö höpö, Ennen ammattiliittoja monet yritykset pitivät erittäin hyvää huolta työntekijöistä. Ammattiliittojen ahneus ja yrittäjie kintuille kuseminen on vienyt kesänviettopaikat, kerhotilat, päiväkodit jne. Patruunat ennen ja nykyiset hyvät työnantajat pitävät huolta. Työntekijät ja työnantajat ovat samassa veneessä. Ammattiliitto yrittää vetää tappio pois ja keikuttaa venettä. Näin on näreet.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Höpö höpö, Ennen ammattiliittoja monet yritykset pitivät erittäin hyvää huolta työntekijöistä. Ammattiliittojen ahneus ja yrittäjie kintuille kuseminen on vienyt kesänviettopaikat, kerhotilat, päiväkodit jne. Patruunat ennen ja nykyiset hyvät työnantajat pitävät huolta. Työntekijät ja työnantajat ovat samassa veneessä. Ammattiliitto yrittää vetää tappio pois ja keikuttaa venettä. Näin on näreet.

        Höpö höpö, jos paikallinen sopiminen menee läpi niin Suomeen tulee halpatyömarkkinat ja missä on hyvät työnantajat niitä ei ole missään. Ei palata 30 luvulle, jolloin tehtaan portilla oli huutokauppa, kuka halvimmalla lähtee töihin.


    • Anonyymi

      Lakkoon ei ole pakko osallistua. Jos joku pakottaa lakkoon tai estää töihin menon, niin se on poliisiasia. Kysymys on vapaudenriistosta. Sakkoja, putkaan, vankilaan.

      Jo riittää kurmuutus. Kuinka paljon työntekijöiden lakkoihin osallistuminen on jo maksanut? Paljonko meni palkasta? Tavan huvia. Agittaattoreiden palkat juoksee. Taidetaan portilla kyttääjillekin maksaa extraa?

      Kyllä tahallinen haitanteko on rikollista toimintaa. Koskee myös ammattiliittoja.

      Ammattiliitot eivät ole yleishyödyllisiä yhteisöjä. Osingot verolle. Jäsenmaksun verovähennys pois.

    • Anonyymi

      Niitä kiinnostaa vain oma 200Keuron vuositulot.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken kiinniotettua ei epäillä

      Kummallisia kommentteja ja uhkauksia poliisi taas jakelee orjakansalle muituttaakseen verisrstä kostosta jos rahvas kapi
      Maailman menoa
      56
      5524
    2. Valkeakosken murhaaja

      Raiskausrikosten joukossa kanta suomalainen tekijä on niin harvinainen että kannattaa erikseen mainita. Raiskausuutisia
      Maailman menoa
      61
      2313
    3. Tekijä on poliisin vanha tuttu

      Ihan supisuomalainen.
      Valkeakoski
      52
      2282
    4. Kuumat päivät

      Hyvää huomenta. 🌞🌼☕😊🙌 Sinkkukesä 2024
      Ikävä
      326
      1059
    5. Nainen, olet jollakin tavalla pelottava

      Tunne sinun suhteen on ehkä verrattavissa ruusupensaaseen, hurmaavan kaunis kukka, upea tuoksu, mutta jos yrittää lähell
      Ikävä
      57
      1034
    6. Tietääkö kukaan millaisesta perheestä murhaaja on?

      Onko siis rikkaiden lellipentu, joka luulee, että kaikkea saa tehdä, vai köyhien kakara, jolla ei ole mitään vastuuta ku
      Valkeakoski
      26
      920
    7. Valkeakosken surmaaja oli koeajalla edellisestä tuomiosta

      Tässä osoitus, että rangaistukset Suomessa ovat liian löysiä ja se maksoi tämän tytön hengen https://yle.fi/a/74-2009067
      Maailman menoa
      3
      853
    8. Haaveilen sinusta

      Läheisyydestäsi, kosketuksestasi. Siitä että saisin koskettaa sinua. Pitää sinua lähellä. En tiedä mistä tämä tuli. Tied
      Ikävä
      22
      783
    9. Enpä usko että olisit valmis jättämään kaiken

      Vaikka tulisin ja kosisin sinua.
      Ikävä
      48
      771
    10. Ohimenevältä

      Tilalta tämä alkaa jo vaikuttamaan. Arjen pieni piristys olimme toisillemme.
      Ikävä
      29
      763
    Aihe