Suomi-Neidon Vaikea Aika On Tulossa

Rauhan tervehdys.

Suomi-neito joutuu kohtaaamaan vaikeat ajat, tulee menettämään maa-alueita, tulee paljon evakoita ja pulaa ruuasta, mutta mistä löytyy ihmisille turva tuona vaikeana aikana?

Tässä raamattutunnilla katsaus aikamme profetioihin.
https://www.youtube.com/watch?v=d4CDv3UP0Ow

Siunauksin, MM.

40

906

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Juurikin vastoinpäin, palautamme yhteyden jäämerelle ja Karjala palaa meille.

      • Anonyymi

        JUU, NÄINHÄN SE HERRA ON PALAUTTAVA.


      • Anonyymi
        UUSI

        🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒

        🍒 ­N­­­y­­­m­­f­o­m­­a­a­­n­­­i -> https://ye.pe/finngirl21

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Kyllä on neidillä vaikeaa. Suurin taloususongelma on se että työnteko ei kannata. Osa kansasta elelee työssäkäyvien kustannuksella. Naiset käy liikaa töissä vaikka pitäisi saada lapsukaiset. Myös viestittää ettei kannata tehdä mitään koska Neuvostoliitto tulee juuri. Näin on uhattu jo tosin 100v. Mutta ei kannata hankkia lapsia tai kouluttautua koska siitä ei ole Suomelle hyötyä. Kannattaa vain olla odottaa Neuvostoliittoa koska sille voi mitään. Miehetkin on huonossa kunnossa maata puolustamaan. Kannattaa vain odottaa ja olla tekemättä mitään.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Aloitus on hupaisa?
      Suomi ei ole enää suomineito, vaan suomivanhus.
      mattilan visiot ovat mitä ovatkaan.
      Toki, kyllä Herra uskollisille palvelijoilleen antaa infoa, Aam 3.7

    • Anonyymi

      Näitä ilmestyskirjatulkintoja on satoja. Tv7ssa polvijärven pastorit sanoi että antikristus on jo täällä. Ilmestyskirjan mukaan alkaa just tapahtua : Etelän kuningas eli Egypti hyökkää Israeliin ja samalla tulee pohjoisen kuningas eli Venäjä ja hyökkää Israeliin myös. Idässä hyökkää taas Kiinan kuningas ydinaseineen Israeliin ja tulee Harmagedonin sota eli 3. Maailman sota.
      Miten Tukholman sota liittyy tähän ?

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://www.joukopiho.fi/

      Jukka Rokan profetia 5.4.2002

      Ennen kuin syyssateet alkavat, tapahtuu jotakin, joka järkyttää koko maailmaa. Voi Israelia, voi Jerusalemia, mikä koettelemus sitä kohtaakaan ja näyttää kuin koko maailma olisi yhtäkkiä noussut Israelia vastaan.

      Sitten kajahti Herran ääni: Voi Viro, Liettua, Latvia — ja voi Suomi! Tuntui kuin koko maailma olisi riitautunut itsensä kanssa.

      Voi Sinua helluntaiseurakunta! Kaikki maassanne vierailleet Herran lähettiläät ovat profetoineet kansallenne suurta herätystä, herätystä ihmein ja merkein, jonka kaltaista ei vielä ole maassanne koettu.

      Mutta te helluntailaiset Herran palvelijat olette nousseet toisianne vastaan. Te kadehditte, puhutte pahaa toisistanne, riitelette opista, lyötte ja ruoskitte toinen toisianne.

      Eteeni ilmestyi kaksi kaunista suorakaiteen muotoista levyä, joissa luki PAASTO JA RUKOUS.

      Mutta rukoussanan päällä oli likainen, haiseva kulho. Paasto-sanan päälle oli kahlehdittu vellikauha.

      Rukous ja paasto oli kaiken muun kiireen vuoksi täydellisesti laiminlyöty.

      Teille luvattua suurta herätystä ei näyttänyt ilmestyvän. Seurakunnat pikemminkin menettivät kuulijoitaan.

      Tehkää parannus.

      Minä annan teidän vielä kokea kaiken, mistä profeetat ovat julistaneet.

      Minä annan herätyksen, jos te yhdessä paneudutte rukoukseen ja paastoon.

      Teidän kansanne tulee kokemaan herätyksen, jonka kaltaista ei maassanne ole vielä koskaan ollut. Juuri tämän kaltaisen herätyksen haluaisin minä kansallenne antaa, sanoo Herra.

      Jos minun kansani parannusta tehden nöyrtyy, jos te annatte toisillenne anteeksi, sovitte riitaisuutenne, niin minä annan kaiken teille anteeksi, sanoo Herra, ja te tulette kokemaan, että sokea saa näkönsä, kuuro kuulonsa, rampa paranee, halvaantunut nousee ylös ja kuollut herää.

      Aika on totisesti paha. Tehkää parannus. Etsikää kukin toinen toistenne parasta ja te tulette kokemaan kaiken tämän.

    • Anonyymi

      Ja Nato raiskaa jo nyt Suomi Neitoa eri harjoitusten aikana!!!!

      • Anonyymi

        PIENI MAAHAN TÄMÄ SUOMI ON, ETTÄ KYLLÄ SIIHEN TARVITTAISIIN LISÄÄ PARI, KOLME KERTAA.


    • Anonyymi

      1. Kuninkaiden kirja 22

      18 Niin Israelin kuningas sanoi Joosafatille: "Enkö minä sanonut sinulle, ettei tämä koskaan ennusta minulle hyvää, vaan aina pahaa?"

      19 Mutta hän sanoi: "Kuule siis Herran sana: Minä näin Herran istuvan istuimellansa ja kaiken taivaan joukon seisovan hänen edessään, hänen oikealla ja vasemmalla puolellansa.

      20 Ja Herra sanoi: 'Kuka viekoittelisi Ahabin lähtemään sotaan, että hän kaatuisi Gileadin Raamotissa?' Mikä vastasi niin, mikä näin.

      21 Silloin tuli henki ja asettui Herran eteen ja sanoi: 'Minä viekoittelen hänet'. Herra kysyi häneltä: 'Miten?'

      22 Hän vastasi: 'Minä menen valheen hengeksi kaikkien hänen profeettainsa suuhun'. Silloin Herra sanoi: 'Saat viekoitella, siihen sinä pystyt; mene ja tee niin'.

      23 Katso, nyt Herra on pannut valheen hengen kaikkien näiden sinun profeettaisi suuhun, sillä Herra on päättänyt sinun osaksesi onnettomuuden."

      24 Silloin astui esille Sidkia, Kenaanan poika, löi Miikaa poskelle ja sanoi: "Mitä tietä Herran henki on poistunut minusta puhuakseen sinun kanssasi?"

      25 Miika vastasi: "Sen saat nähdä sinä päivänä, jona kuljet huoneesta huoneeseen piiloutuaksesi".

    • Anonyymi

      1. Samuelin kirja 16

      14 Mutta Herran henki poistui Saulista, ja Herran lähettämä paha henki vaivasi häntä.

      15 Niin Saulin palvelijat sanoivat hänelle: "Katso, Jumalan lähettämä paha henki vaivaa sinua.

      16 Käskeköön vain herramme, niin palvelijasi, jotka ovat edessäsi, etsivät miehen, joka taitaa soittaa kannelta, että hän, kun Jumalan lähettämä paha henki tulee sinuun, soittaisi sitä, ja sinun olisi parempi olla."

      17 Silloin Saul sanoi palvelijoillensa: "Katsokaa minulle mies, joka on taitava soittaja, ja tuokaa hänet minun luokseni".

      18 Niin eräs nuorista miehistä vastasi ja sanoi: "Katso, minä olen nähnyt beetlehemiläisellä Iisailla pojan, joka taitaa soittaa ja joka on kelpo mies ja sotilas sekä ymmärtäväinen puheiltaan ja komea mies, ja Herra on hänen kanssaan".

      19 Niin Saul lähetti sanansaattajat Iisain luo ja käski sanoa: "Lähetä minun luokseni poikasi Daavid, joka kaitsee lampaita".

      20 Ja Iisai otti aasin sekä leipää, viinileilin ja vohlan ja lähetti ne poikansa Daavidin mukana Saulille.

      21 Ja Daavid tuli Saulin luo ja rupesi palvelemaan häntä; ja hän tuli hänelle hyvin rakkaaksi ja pääsi hänen aseenkantajakseen.

      22 Ja Saul lähetti sanan Iisaille ja käski sanoa: "Anna Daavidin jäädä minua palvelemaan, sillä hän on saanut armon minun silmieni edessä".

      23 Niin usein kuin Jumalan lähettämä henki tuli Sauliin, otti Daavid kanteleen ja soitti sitä; silloin Saulin oli helpompi ja parempi olla, ja paha henki väistyi hänestä.

    • Anonyymi

      http://www.reijotelaranta.fi/reijon_blogi/david_wilkerson__profetia_talouden_ja_moraalin_romahtamisesta/

      Näky viimeisestä yrityksestä pettää Jumalan valittuja

      Wilkerson on nähnyt tämän sukupolven Jeesukseen uskovat "viimeisinä kristittyinä". Wilkerson kuvaa, kuinka Saatana tulee viekkaasti, viattomasti ja huomaamatta, että vain harvat käsittävät sitä. Paha houkuttelee kristityt asioilla, jotka sinänsä ovat hyväksyttäviä, mutta jotka väärinkäytettyinä tulevat tuomioksi.
      Wilkerson näkee, että kaikkein suurin kiusaus viimeisille kristityille on hyvinvointi. Jumala ei ole vaurautta ja menestymistä vastaan, mutta Wilkerson näkee silti, että hyvinvointi pettää miljoonia kristittyjä. Hän näkee kuinka Saatana pyytää lupaa kiusata viimeisiä kristittyjä. Tämä on Wilkersonin näky kirjasta Näky nyt:

      Ja Herra sanoi saatanalle: "Mistä sinä tulet?" Saatana vastasi: "Maata kiertämästä ja kuljeksimasta ja tarkkailemasta viimeisiä kristittyjä." Ja Herra sanoi saatanalle: "Oletko pannut merkille viimeisen ajan kristityt - miten nuhteettomia, miten rehellisiä, miten Jumalaa pelkääviä ja Kristusta rakastavia he ovat? Miten he yrittävätkään karttaa pahaa?"

      Sitten saatana vastasi Herralle: "Niin, mutta otahan pois se aitaus, jonka olet rakentanut heidän ympärilleen. Job ei olisi hylännyt sinua köyhyydessään, mutta sinun ei tarvitse kuin lisätä ja siunata kaikkia viimeisen ajan kristittyjä yli kaiken sen, mitä Jobilla oli, niin saat nähdä, mitä tapahtuu.

      Anna heille kaikille omaisuutta yltäkylläisesti niin kuin Jobille. Rakenna heille hienot, uudet kodit. Anna heille hienoja autoja, rahaa ja kaikenlaisia laitteita niin paljon kuin tarvitsevat. Hukuta heidät asuntovaunuihin, veneisiin, ulkomaanmatkoihin, hienoihin vaatteisiin, eksoottisiin ruokiin, maatiloihin ja säästötileihin.

      Saat nähdä kuinka käy viimeisille kristityille, kun heistä tulee kylläisiä, rikkaita, kun he saavat lisää tavaroita ja kun he eivät enää tarvitse mitään. He hylkäävät Jumalan ja heistä tulee itsekeskeisiä.

      -----------

      Enmän Wilkeronin vuonna 1973 saamasta ja hätkähdyttävällä tavalla jo toteutuneesta näystä voit lukea tästä osoitteesta: https://ajankohtainen.wordpress.com/2014/02/08/wilkersonin_naky/

    • Anonyymi

      ”Jos joku vielä profetoi, hänen isänsä ja äitinsä -hänen omat vanhempansa- sanovat hänelle: ”Sinun täytyy kuolla, sillä sinä olet puhunut valhetta Herran nimissä.” Ja hänen isänsä ja äitinsä -hänen omat vanhempansa- pistävät hänet kuoliaaksi, koska hän rupesi profeetaksi.”

      Sakarjan kirja 13:3

      Jatkuu, että kukaan ei enää pukeudu karkeaan viittaan tekeytyäkseen profeetaksi.

      Herran päivä on seuraava luku.

    • Anonyymi

      Maailmanloppuprofetioita on tuhansia eri uskonnoissa. Eri maissa viimeisen 100 v aikana. Meidänkin maassa on eri vapaissa suunnissa myös lut kymmeniä profetioita. Tukholman ptofeyiasta puhuu ainakin 20. Saaneet eri näkyjä. Mitä sit onnistuu@?

    • Anonyymi

      Aloittaja on hyvin valinnut nimimerkkinsä.

    • Anonyymi

      5. Mooseksen kirja 13

      1 Kaikkea, mitä minä käsken, noudattakaa tarkoin. Älkää siihen mitään lisätkö älkääkä siitä mitään ottako pois."

      2 "Jos teidän keskuuteenne ilmestyy profeetta tai unennäkijä ja lupaa sinulle jonkun tunnusteon tai ihmeen,

      3 ja jos sitten todellakin tapahtuu se tunnusteko tai ihme,
      josta hän puhui sinulle sanoen: 'Lähtekäämme seuraamaan muita jumalia, joita te ette tunne, ja palvelkaamme niitä',

      4 niin älä kuuntele sen profeetan puhetta tai sitä unennäkijää, sillä Herra, teidän Jumalanne, ainoastaan koettelee teitä tietääksensä, rakastatteko Herraa, teidän Jumalaanne, kaikesta sydämestänne ja kaikesta sielustanne.

      5 Seuratkaa Herraa, teidän Jumalaanne, häntä peljätkää ja pitäkää hänen käskynsä, häntä kuulkaa, häntä palvelkaa ja hänessä kiinni riippukaa.

    • Anonyymi

      Johanneksen ilmestys 13

      13 Ja se tekee suuria ihmeitä, niin että saa tulenkin taivaasta lankeamaan maahan ihmisten nähden.

      14 Ja se villitsee maan päällä asuvaiset niillä ihmeillä, joita sen sallittiin tehdä pedon nähden; se yllyttää maan päällä asuvaiset tekemään sen pedon kuvan, jossa oli miekanhaava ja joka virkosi.

      15 Ja sille annettiin valta antaa pedon kuvalle henki, että pedon kuva puhuisikin ja saisi aikaan, että ketkä vain eivät kumartaneet pedon kuvaa, ne tapettaisiin.

      16 Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa,

      17 ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku.

      18 Tässä on viisaus. Jolla ymmärrys on, se laskekoon pedon luvun; sillä se on ihmisen luku. Ja sen luku on kuusisataa kuusikymmentä kuusi.

    • Anonyymi

      Tätä Venäjän valloitusta on viimeiset 25v hoettu turmeltunein mielin uskonnollisten Lapin hellareiden keskuudessa. Kuinka sitten salit täyttyy ihmisisten hädästä (Herätys) Jumala tarjosi -90 luvun lopulla Herätystä, mutta ei kelvannut, kateus tappoi orastavan herätyksen. Perkele haistoi jo kaukaa tulevasksi, Huom! Rakkauden herätyksen.

    • Anonyymi

      tällainen lyhyt tiktok-video tuli vastaan, jossa opetetaan ääri-menestysteologiaa ja vaikutelma on kuin jostain barbiemaailmasta, jossa Jeesuksesta on tehty Ken-barbi! Paljon olen Suomessa kuullut, mutta tämä on yksi pahimmista menestysteologia video pätkistä.

      https://www.youtube.com/watch?v=NzkN9CNpvkA

    • Anonyymi
    • Anonyymi
      • Anonyymi

        https://yle.fi/a/74-20074017

        Analyysi: Alexander Stubb palaa kotiin voittajana – nyt hänen on helpompi onnistua
        Kokoomuksella on nyt vahva värisuora ulkopolitiikassa

        Alexander Stubb on Suomen 13. presidentti.


    • Anonyymi

      https://yle.fi/a/3-12209916

      Seurakunnat

      Uskontoa brändätään nyt yritysmaailman keinoin myös Suomessa – startup-seurakunta Loft markkinoi somessa evankeliumia nuorille

      Startup-yritysten lailla tavoitteellisia ja kokeilunhaluisia seurakuntia on perustettu useita eri puolille Suomea. Niitä syntyy, koska ihmiset hakeutuvat kaltaistensa pariin. Toisaalta nuoret haluavat erilaista toimintaa kuin ikääntyneet seurakuntalaiset.

      Nea Laasonen (vas.), Miro Ryynänen, Neela Laasonen ja Juha-Matti Laasonen kuuluvat Loft-seurakunnan perustajaperheisiin.

      Kokoomuspolitikko Jenni Laasonen kertoo, että hänelle seurakunta ja politiikka ovat kaksi erillistä asiaa.

      Itä-Suomen yliopiston tutkijan Rony Ojajärven mielestä uskonyhteisöjen pirstaloituminen pieniksi yhteisöiksi kertoo osaltaan nykymaailman yksilökeskeisyydestä

      JAANA KAINULAINEN

      1.12.2021 5:55

      Yritysmaailmasta tuttu kasvuhakuinen startup-ideologia valtaa alaa uskonnollisissa yhteisöissä Suomessa.

      Startup-henkiset seurakunnat haluavat kasvaa mahdollisimman nopeasti ja tehdä asioita uudella tavalla.

      Kun vasta perustettu startup-yritys tavoittelee yrityksen kasvua kiihtyvällä myynnillä, niin seurakunta pyrkii nopeasti kasvattamaan seurakunnan kokoa eli jäsenmäärää: myyntituotteena on tällä kertaa evankeliumi.

      Kysymys on myös seurakuntien toimintatapojen uudistamisesta. Vanhat tavat ja raamit eivät kiinnosta etenkään nuoria.

      Uudet, pienet ja rennoiksi itseään markkinoivat seurakunnat haluavat tarjota perinteisen kirkon ja seurakunnan tilalle pienen yhteisön, jossa voi olla samanhenkisten seurassa.

      Yritysmaailmasta tuttuja termejä ja ajatusmalleja käytetään etenkin vapaissa valtion kirkosta erillisissä suunnissa kuten helluntai- ja vapaaseurakunnissa.


      Loft-seurakunta on yksi monista uusista uskovien yhteisöistä

      Suomeen on perustettu viime vuosina kymmeniä uusia seurakuntia, joista helluntailaisia startup-seurakuntia on kymmenkunta. Yksi tällainen on Joensuuhun vuosi sitten perustettu Loft-seurakunta.

      Viiden perheen, kymmenen alle 40-vuotiaan nuoren aikuisen pyörittämä seurakunta on nyt toinen helluntaiseurakunta kaupungissa. Loft haluaa kasvaa ja kertoo toimivansa ketterästi. Seurakunta kertoo, että ei tee jäsenhankintaa ollenkaan. Mutta seurakunta on aktiivinen ja panostaa paljon sosiaalisen mediaan.

      – Meillä on hyvä startup-pöhinä. Teemme paljon uutta ja kokeilemme. Jos joku asia ei toimi, niin voimme reagoida nopeasti ja käännämme suunnan, kertoo yksi perustajista Juha-Matti Laasonen.

      Tällä hetkellä Loft-seurakunnassa on tarjolla jumalanpalveluksen lisäksi miesten ja naisten iltoja sekä opiskelijailtoja.

      Teologian tutkija Rony Ojajärvi: "Vaarana on seurakuntien politisoituminen"

      Talousajattelun ja -retoriikan liittäminen uskontoon ei ole uutta, vaan sillä on pitkät perinteet kirkkohistoriassa. Mutta myös omat seurauksensa.

      – Jotkut seurakunnat voivat muuttua esimerkiksi oikeistolaisemmiksi, jos siellä ajatellaan yritysmaailman kautta ja käsittein. Toisaalta talousretoriikka on myös tapa kutsua ihmisiä seurakuntaan, koska taloudellinen kieli on usein tuttua ja se antaa kuvan menestyvästä seurakunnasta, jossa voi myös itse menestyä, toteaa teologian tutkija Rony Ojajärvi Itä-Suomen yliopistosta.

      Myös yksi Loft-seurakunnan perustajajäsenistä on poliitikko, kokoomuksen kaupunginvaltuutettu Jenni Laasonen.

      Pitkään kuntapolitiikassa mukana ollut Laasonen ei ole noussut esiin kärjekkäillä poliittisilla ulostuloilla vaan häntä voisi luonnehtia maltilliseksi toimijaksi.

      Laasonen pitää seurakuntaa ja politiikkaa kahtena erillisenä asiana, vaikka yhdistäviäkin tekijöitä löytyy.

      – Miksi olen politiikkaan lähtenyt on halu tehdä hyvää ja vaikuttaa ihmisten ja perheiden hyvinvointiin ja sama seurakunnan perustamisessa että koen, että olemme täällä tekemässä hyvää Joensuun parhaaksi.

      .Loft-seurakunnalla on näyttävät, juuri saneeratut tilat Joensuun teollisuusalueella vain muutaman kilometrin päässä keskustasta. Korkeaan tilaan kokoonnutaan rukoilemaan ja saunomaan tai vaikka pelaamaan biljardia.

      Viidestä perustajaperheestä neljä asuu Joensuussa ja yksi Tampereella. Mukana toiminnassa on opiskelijoita, yrittäjiä, kotiäitejä ja virkamiehiä ja -naisia.

      – Me perheet kannamme vastuun seurakunnan toiminnasta ja rahoituksesta. Maksut ja laskut lankeavat viime kädessä meille. Siksi esimerkiksi vuokraamme näitä tiloja.

      Toki pyrimme löytämään tukea, ja tulevaisuudessa tavoitteemme on auttaa muita ja mahdollisesti laajentua, toteaa Juha-Matti Laasonen.

      Kansainvälistyminen kuuluu usein startup-yritysten tavoitteisiin, mutta Loft-seurakunta ei ulkomaille tähyä.

      • Anonyymi

        Startup-seurakunnat ovat osa helluntaikirkon lähetystyön strategiaa

        Loft-seurakunta on yksi noin kymmenestä helluntaikirkon startup-seurakunnasta,

        joita on perustettu esimerkiksi myös Kuopioon, Poriin ja Hämeenlinnaan. Mukaan luetaan myös Vantaan Kivistössä toimiva Credo-seurakunta, joka järjestää esimerkiksi startup-jumalanpalveluksia. Tarjolla on seurakuntakulttuuria nuorille jäsenille.

        Suomen helluntaikirkon 2015 alkanutta laajentumista on kirkon sisällä verrattu elintarvikeketju Lidliin, jonka myymälät näyttävät samalta, mutta niiden toimintaympäristössä voi olla eroja.

        Kirkon sisällä on nyt kuitenkin ajatuksia luopua kasvuyritykseen vertautuvasta startup-termistä.

        – Olemme tulleet siihen tulokseen, että startup ei ole hyvä termi seurakuntiin liittyen, ja pyrimme siitä eroon, toteaa Riku Turunen. Hän vastaa Suomen helluntaikirkossa uusien seurakuntien perustamisesta ja toimii muun muassa Loft-seurakunnan tukihenkilönä.

        Suomen helluntaikirkolla on startup-työryhmä, joka auttaa uusien seurakuntien perustamisessa. Sen tavoitteena on seurakuntien ketjuttaminen niin, että samalla paikkakunnalla voisi toimia useita helluntaiseurakuntia.

        Turusen mukaan tavoitteena on myös, että uuden seurakunnan perustaneet säilyisivät Suomen helluntaikirkon alla, eivätkä eroaisi siitä.

        – Näiden seurakuntien oppi on sama, mutta jumalanpalveluskulttuurit eroavat toisistaan.

        Uuden seurakunnan perustaminen jo rekisteröidyn uskonyhteisön nimiin on helpompaa kuin uuden rekisteröiminen, joka vaatii vähintään 20 täysi-ikäistä henkilöä.

        Ihmiset hakeutuvat vapaisiin ja itselle sopiviin kupliinsa myös seurakunnissa
        Seurakuntien jakautuminen pienemmiksi yksiköiksi ja uusien uskonyhteisöjen perustaminen on maailmanlaajuinen ilmiö. Se on tullut tutuksi myös luterilaisen kirkon puolella, jossa on syntynyt seurakunnan sisälle erilaisia ja erillisiä uskonyhteisöjä.

        Kysymys on tutkijan mukaan yhteiskunnassa meneillään olevasta postmodernista ilmiöstä, jossa ihmisen individualismi ja vapaus korostuu.

        – Tällainen liikehdintä on tutkimusten mukaan tuttua luterilaisen kirkon puolella. Nuoret kokevat, että vahvat rakenteet ja opit omaava kirkko, johon suurin osa kansasta kuuluu, saattaa rajoittaa heidän uskoaan. Ihmiset siten etsivät sellaista pientä uskonyhteisöä, jossa heidän ajatteluaan ei liikaa rajoiteta.

        – Enemmän ihmiset individualistisesti yrittävät löytää sellaista yhteisöä, jossa he kokevat olevansa tarpeeksi pienessä yhteisössä, jossa heitä ei liikaa rajoiteta heidän ajatteluaan.

        Erilaiset uudet vapaamuotoiset uskonyhteisöt houkuttelevat nuoria. Yksi esimerkki tästä on muusikko Justin Bieber, joka on julkisuudessa tuonut vahvasti esiin kuuluvansa helluntailaiseen Hillsong-seurakuntaan.

        Kaikkiaan Suomessa toimii yli 260 helluntaiseurakuntaa ja liikkeeseen kuuluu noin 50 000 jäsentä.

        Suomen helluntaikirkko on suomalaisten helluntaiseurakuntien kattojärjestö, johon kuuluu noin 80 seurakuntaa.



        Lue lisää:

        Rokkaava citykirkko puree nuoriin aikuisiin Seinäjoella

        Nuoren avioparin perustama Houm-kirkko täyttää jo viisi vuotta ja laajentaa – vastuu ja ihmisten luottamus pelottaa, mutta samalla palkitsee


    • Anonyymi

      tällainen lyhyt tiktok-video tuli vastaan, jossa opetetaan ääri-menestysteologiaa ja vaikutelma on kuin jostain barbiemaailmasta, jossa Jeesuksesta on tehty Ken-barbi! Paljon olen Suomessa kuullut, mutta tämä on yksi pahimmista menestysteologia video pätkistä.

      https://www.youtube.com/watch?v=NzkN9CNpvkA

    • Anonyymi

      Kyllä on Suomineidon pää pyörällä kun lukee 18.3. Anon youtubea. Niin sekaisin ei vielä ole ollut. Ennen oli halpa bensa ja litteä maa ja Venäjälle muutto. Nyt Suomi onkin pyhä maa ja Turkki on Goog ja Venäjä menee täältä pyhälle maalle. Mauno. Pahinta on se että UT harhauttaa VT on voimassa. UT SSA harhoja Vatikaanin kellarista. Ja miten se Tukholman profetia liittyy tähän on ympäri ämpäri sekoitettu. Se profetorioiden luotettavavuidesta.

    • Anonyymi

      'PERHEARTIKKELIT

      Sosiaalipsykologi varoittaa nuorten aikuisten heikosta sukupolvesta – suositun kasvatustavan tulosta

      Sosiaalipsykologi Janne Viljamaa suomii curling-vanhemmuutta uudessa teoksessaan.

      https://www.iltalehti.fi/perheartikkelit/a/0aa09d7f-e286-4dc6-b57d-167f4a7c83b3

      Heljä Salonen

      Torstai 17.2.2022 klo 5:32 (päivitetty 15.5.2022 klo 11:56)

      Curling-vanhempi lakaisee lapsen edestä kaikki vaikeudet ja tekee samalla lapselle karhunpalveluksen.

      Curling-vanhempien lapsi voi olla mestarillinen manipuloija.

      Tällaisen lapsuuden kokenut aikuinen voi olla vaikeuksissa, kun elämässä tulee pettymyksiä.

      Curling-vanhemmuus on tuottanut paljon herkkähipiäisiä, huonosti turhautumista kestäviä nuoria aikuisia, joilla on heikko kyky komentaa itseä ja jotka lamaantuvat kovassa paikassa.

      Näin väittää sosiaalipsykologi, opettaja Janne Viljamaa tuoreessa teoksessaan Itsetunnon voima (Kirjapaja).

      Viljamaa kertoo curling-vanhemmuuden olevan 70-luvun vapaan kasvatuksen uutta aaltoa.

      Curling-vanhempi lakaisee lapsensa edestä kaikki vaikeudet. Curling-vanhemmuutta alkoi näkyä 2000-luvun taitteessa. Tämän ajan lapset ovat nykyisiä kaksikymppisiä.

      Viljamaa luonnehtii parodioiden curling-vanhemmuuden tuloksia seuraavasti:

      ”Kun ei-sanan kuulee ensimmäisen kerran armeijassa, ei tarvitse ihmetellä, miksi joka viides nuori mies ei nykyään käy armeijaa. On kamalaa, kun toinen laittaa säännöt, vie Pleikka-ohjaimen, energiajuomatölkin ja Pringlesit.”

      LUE MYÖS Supernanny varoittaa suomalaisvanhempia: Silottava kasvatus johtaa heikkoon sukupolveen

      Curling-kasvatuksen saanut lapsi voi olla aikuisena heikoilla

      Herkkä minuus romahtaa
      Viljamaan mielestä curling-vanhempi voi kasvattaa lapsestaan omalla pehmeällä ja epäjohdonmukaisella käytöksellään Frankensteinin hirviön, joka alisuoriutuu elämässään vuodesta toiseen, päiväkodista kouluun ja sieltä vielä työelämään.

      Fiksu curling-vanhempien lapsi pyörittää Viljamaan mukaan heikkoa ja neuvotonta aikuista mielensä mukaan.

      ”Epäjohdonmukaisessa kasvatuksessa lasta palvotaan, hänet nostetaan muiden yläpuolelle ja hänen käytöshäiriöiltään ummistetaan silmät”,
      Viljamaa kirjoittaa.

      Viljamaa kuvailee, että curling-kasvatuksen saaneilta on lapsena aina kysytty, mitä syödään, minne mennään ja mitä lapsi tahtoo. Näin on kysytty, ettei lapselle vain tule paha mieli. Lapsen kanssa on todellakin neuvoteltu, ja häntä on kuunneltu.

      Vanhempien silottelemaa elämää elänyt lapsi ei ehkä aikuisenakaan kestä pettymyksiä, ei kykene kompromisseihin ei kestä ei-sanaa eikä hän osaa aina toimia ryhmässä.

      Työelämässä curling-kasvatuksen saaneelle henkilölle pomon asiallinenkin käsky voi olla liikaa.

      ”Herkkä minuus romahtaa helposti”, toteaa Viljamaa.

      Kaikki ei aina mene niin kuin itse haluaisi.

      Mököttäminen on vahva ase
      Viljamaan mukaan curling-kasvattajalle viha on erityisen pelottavaa.

      Niinpä jos lapsi näyttää olevan vihainen, curling-vanhempi voi yrittää tehdä kaikkensa lapsen vihan lepyttämiseksi. Jos karkkipussi auttaa, se ostetaan.

      Curling-vanhempi yrittää Viljamaan mielestä muuttaa ikävän maailman niin kivaksi, ettei se koskaan häiritse lasta.

      Fiksu lapsi hoksaa voivansa käyttää tätä hyväkseen. Lapsi voi vaikka näytellä vihaista, jotta saa mitä haluaa.

      Jos selkeä äksyily ei auta, vanhempi voi Viljamaan mukaan lopulta taipua ja alkaa hyvittelyn, jos lapsi ottaa keinokseen passiivis-aggressiivisen mököttämisen.

      Viljamaan mielestä vanhempien tehtävä olisi oppia kestämään lapsen pettymys ja kiukku. Vaikka kieltäminen ei ole kivaa, säännönmukainen periksi antaminen on siihen heikko ratkaisu.

      Lapsen voi kyllä antaa päättää pipon väristä, mutta aikuinen päättää, että pipo laitetaan pakkasella päähän.

      Kerro meille

      Suomi on maailman onnellisin kansa - ja Suomessa on paljon onnellisia ihmisiä. Oletko sinä yksi heistä?

      Jos olet, kerro meille, miksi. Iltalehti tekee juttua onnellisuudesta. Kerro kokemuksistasi ja jätä yhteystietosi, jos voimme haastatella sinua aiheesta. Vastauksia voidaan julkaista.*

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://www.joukopiho.fi/

      Sara Gebra-Eyesuksen kaksi uninäkyä Kauhajoen surmatöiden jälkeisinä öinä 24. ja 25.9.2008

      UHKA SUOMEN YLLÄ

      Kauhajoen koulusurmia seuranneina öinä näin kaksi erikoista unta, jotka koen tarpeelliseksi kertoa uskoville.

      Ensimmäisessä unessani, heti surmatöitä seuranneena yönä, Suomen päällä kiersi musta pilvi, joka laskeutui alemmas. Sieltä erkani olentoja, jotka etsivät pääsyä ihmisiin. Olennot olivat tietysti demoneja. Niillä ei ole omaa ruumista, eivätkä ne esiinny ihmisen hahmossa niin kuin Jumalan enkelit toisinaan. Demonit ovat miehittäjiä. Ne etsivät ihmistä, jonka voisivat ottaa hallintavaltaansa. Ne olivat suuremman henkivallan osasia.

      Tunnistin unessa mustan pilven masennuksen henkivallaksi. Se lähettää murhanhenkiä ihmisiin, jotka ovat vaipuneet tuskaan, toivottomuuteen, itsesääliin, kielteisyyteen ja jotka eivät saa näihin kasaantuviin ongelmiinsa, hirveään pahaan oloonsa, mitään apua.

      Ei niin, että murhanhenki aina pääsisi ihmiseen. Varmasti moni on sen torjunut alakuloisena ja masentuneena ollessaan edes tiedostamatta, että kyseessä on ihmisen ulkopuolelta tuleva kuiskuttelija, joka yrittää houkutella ihmistä
      itsemurhaan tai toisten murhaamiseen. Terve järki ja elämänhalun ripe on saattanut pelastaa masentuneen.

      Mutta murhanhenki pääsi tähän nuoreen mieheen niin kuin se oli päässyt aiemmin pariin muuhunkin eristäytyneeseen, kiltin ja siistin näköiseen nuorukaiseen.

      Tämän kirjoittaminen tekee minut surulliseksi. Näen nämä nuoret miehet, joita olisi voitu auttaa hengellisesti, jos siihen vain olisi tullut tilaisuus.

      Mutta takaisin itse uneen. Unessa oli jatkuva yö, mutta se musta pilvi ja siitä erkaantuvat hahmot olivat yötäkin pimeämpiä.

      "On rakennettava suojamuuri", sanoi majesteettinen, ystävällinen ääni minulle unessa. Unessa kohotin käteni esirukoukseen ja näin muualla nousevia käsiä, jotka paloivat kuin soihdut. Uskovat alkoivat rukoilla oman alueensa puolesta, ja jotkut uskalsivat suoraan Jeesuksen nimessä ajaa masennuksen henkivallan pois. Se on suurin pimeys Suomen yllä, mutta on toki muitakin.

      Unessa aloin tuntea, miten jokin inhoaa minua. Tuli raskas olo, kuin joku istuisi rinnalla ja yrittäisi kuristaa. Jeesuksen nimessä, sanoin unessani ja heräsin. Makasin pimeässä hereillä ja katsoin, miten epämääräinen pimeä hahmo ikään kuin huokui vihaa minua kohti, mutta ei päässyt lähemmäs. "Jeesuksen nimessä häivy!" komensin ja se lähti.

      Se, että henki kävi näyttäytymässä ja yrittämässä pelotella minua tuon unen jälkeen, vahvisti minulle, että kyseessä
      on hyvin todellinen juttu.

      Seuraavana yönä mieheni heräsi ja tunsi hengessään, miten häntä kehotettiin rukoilemaan. Hän oli hyvin väsynyt. Hän ei koskaan heräile kesken unien ja hänen oli todella taisteltava jaksaakseen rukoilla. Mutta hän kertoi tunteneensa
      siihen hyvin vahvaa kehotusta.

      Sitten, seuraavana yönä oma uneni sai ikään kuin jatko-osan. Oli jälleen pimeää. Olin perheeni kanssa talossa, jossa paloi valo, mutta kodin ulkopuolella oli säkkipimeää. Ihmettelin sitä. Sitten näin, että ulkona oli hyvin paljon ihmisiä. Kun katsoin lipputankoon, järkytyin.

      "Lipputangossa on Punaisen Ristin symboli, ne ovat vaihtaneet Suomen lipun Punaisen Ristin symboliin", kerroin perheelleni. He tulivat hämmästyneinä katsomaan, miten Punaisen Ristin lippu liehui salossa. Ulkona olevat ihmiset pelkäsivät, me emme. Kotimme oli ikään kuin suojassa ulkomaailmalta.

      Nämä unet näin siis Kauhajoen tapahtumien jälkeen. Ensimmäinen uni ihmistä etsivästä murhanhengestä ei siis ole profetia, vaan näky joka sisältää kehotuksen rukoilla palavasti oman alueen puolesta. Se on kehotus hengelliseen sodankäyntiin.

      Toinen uneni Punaisen Ristin lipusta on profetia. Se voi sisältää enemmänkin kuin mitä liittyy tähän Kauhajoen tapaukseen.

      • Anonyymi

        Juu, tuo rukous on tärkeä. Kiitos, että muistutit.


    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kiitos, paljon hyvää asiaa. Ei ole kovin pitkä aika, kun Suomessa tuo koettiin. Kaksi "petoakin" taisteli Suomen maaperällä. Natsi-Saksa oli isäntänä Lapissa. Karjala ja muutamia muita alueita menetettiin. Moni uhrasi henkensä kodin, uskonnon ja isänmaan puolesta.

      Nyt Ukrainassa on toisinto tästä. Maa on jaettu ja moni joutuu uhraamaan taas henkensä näiden samaisten arvojen puolesta.

      Saksa tunnusti, että Hitler oli rikollinen, ei johtaja ja myös natisit olivat vallankaappaajia, rikollisia, ei laillinen puolue. He tekivät vain vahinkoa myös omalle harhaanjohdetulle kansalleen. Saksasta tuli jälleen loistava oikeusvaltio.

      Venäjällä kunnolla virheitä ja rikoksia ei ole tunnustettu. Pahan noidankehä senkun jatkuu.

      Suomessa on paljon tehty vääriäkin valintoja. Jumala on jossain määrin unohdettu tai Hänestä ei ainakaan välitetä. Sillä on seurauksensa. Moni on kuitenkin edelleen muurinaukossa vartioimassa. Jumala kyllä huomaa tämän ja kuulee heitä.

      Jumalan profetiat ovat tarkkoja ja selviä, eivät ympäripyöreitä. Ukrainan sotaa tai koronaa kukaan "profeetta" ei tarkasti pystynyt ennustamaan. Mistä se johtui? Jumala ei antanut niitä heille profetoitavaksi.

      Olkaamme siis nöyriä Jumalan edessä ja rukoilkaamme Häntä. Se on tärkein tehtävä, sen ohella, että kunnioitamme toisiamme ja pidämme huolta heikoista. Jeesus on Herra levottominakin aikoina. Muistakaamme tämä. Olkaamme rohkeita siis.

      Voimia kaikille!

      • Anonyymi

        Anna Kormano oli tunnettu karjalainen horrossaarnaaja, joka ennusti oikein talvi- ja jatkosodan sekä Karjalan menettämisen. Kormano näki myös sodan jälkeisen ajan ja viittasi profetioissaan selvästi myös tämän hetken tapahtumiin kuten käynnissä olevaan Venäjän-Ukrainan sotaan ja Suomen liittoutumiseen. http://www.antimateria.org/kormano_profetia.html


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Anna Kormano oli tunnettu karjalainen horrossaarnaaja, joka ennusti oikein talvi- ja jatkosodan sekä Karjalan menettämisen. Kormano näki myös sodan jälkeisen ajan ja viittasi profetioissaan selvästi myös tämän hetken tapahtumiin kuten käynnissä olevaan Venäjän-Ukrainan sotaan ja Suomen liittoutumiseen. http://www.antimateria.org/kormano_profetia.html

        Kiitos tästä. Mielenkiintoista.


    • Anonyymi

      🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒

      🍒 K­­­u­u­m­­­a­t­­­ ­­­t­­­y­­t­ö­t­­­ ­­o­­d­o­­t­­­t­­­a­­­v­­a­t­­­ ­s­i­n­u­­a­ -> https://us4.fun/kissgirl?18293756

      🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋💋💋💋🔞

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mikko Leppilampea epäillään seksuaalisesta ahdistelusta

      Tämä on ilon päivä 😁
      Kotimaiset julkkisjuorut
      109
      2128
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      57
      1996
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1925
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1677
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      20
      1608
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      12
      1398
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1340
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1336
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      15
      1321
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1262
    Aihe