Tolkku pitäisi olla maahanmuuttajienkin syyllistämisessä Moktar.Gubta

Anonyymi-ap

Yhteiskunta
Maahanmuutto

Tolkku pitäisi olla maahanmuuttajienkin syyllistämisessä
Moktar.Gubta
2024-03-03 09:20:43

Täällä kovin moni huutelee, että maahanmuuttajat vain ryöstävät ja raiskaavat sekä kuluttavat Kelan vähäisiä rahoja, vaikka Suomessa on ihan omastakin takaa riittävästi vapaaehtoisia kantaperussuomalaisia sosiaalitukien väärinkäyttäjiksi.

Saattaa toki olla näinkin. Maahanmuuttajia ei kuitenkaan kannata käyttää verukkeena sille, että samalla täysin suljemme silmämme meidän omien kantasuomalaisten loputtomalta pöljyydeltä. Täällä saatetaan jopa selitellä, että ne kirkkohopeatkin vain läpällä varastettiin, ei oikeasti.

https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000010057211.html
”Lapissa tapahtuu henkirikoksia enemmän kuin Keski-Afrikassa.” Tällaista emme kuitenkaan halua nähdä tai kuulla, tällaisesta emme halua kirjoittaa sanakaan, ei ainakaan someen. Sillä olisi kovin vaikea syyllistää maahanmuuttajia Ivalossa tehdystä henkirikoksesta, jossa isä surmaa ampumalla kuusivuotiaan tyttönsä vain pelkästään kostona ex-vaimolleen.

Kannattaisi joskus vähän miettiäkin.
Toivoo, Moktar. ;)

13

194

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Timo Soini kirjoittanut?

      • Anonyymi

        Pakolainen ei ole tullut Suomeen töihin
        Anonyymi-ap
        2024-03-04 10:52:58

        Yhteiskunta
        Maahanmuutto

        Maahanmuuttaja työllistyy ja tekee työtä siinä missä Erkkikin, lue ja opi
        Moktar.Gubta
        2024-03-04 10:50:54

        https://yle.fi/a/74-20077161
        ”...työ- ja elinkeinoministeriö on julkaissut tuoreen selvityksen, joka kertoo uutta tietoa Suomeen muuttaneiden pärjäämisestä työmarkkinoilla.”
        Joka tietoa lisää, se tyhmyyttä poistaa ja myös ennakkoluuloja hälventää. Kas tässä taas kivikovia faktoja mielen virkistykseksi.

        Selvityksen perussanoma on päivänselvä: maahanmuuttajien ja kantasuomalaisten väliset erot kaventuvat ajan myötä olipa kyse sitten työllisyysasteesta tai ansiotulojen suuruudesta.

        Suomalaisten ja Suomeen tulleiden EU-kansalaisten välillä ei ole juurikaan eroa työllistymisessä. Yhtä luonnollista on se, että pakolaisena Suomeen saapunut ei työllisty aivan yhtä nopeasti kuin työperäinen maahanmuuttaja.

        Mielenkiintoinen yksityiskohta on, että muiden maahanmuuttajaryhmien työllisyys lähtee nopeaa nousuun heti maahantulon jälkeen. Pakolaisena Suomeen saapuneen työllistyminen alkaa käytännössä vasta vuoden oleskelun jälkeen. Tässä voimme osoittaa sormella vain meidän kotikutoista byrokratiaa. Pakolaisen täyttyy kykkiä vastaanottokeskuksessa ja odottaa työlupaa, vaikka hänellä olisi sekä työhalut että myös työpaikkakin valmiina.

        Kymmenen vuoden maassaolon jälkeen kaikkien maahanmuuttajaryhmien työllistyminen on lähes samalla tasalla. Kun suomalaisten keskimääräinen työllisyysaste on noin 80%, on perhesyiden vuoksi Suomeen muuttaneiden vastaava luku 70% ja pakolaisten 60%.

        Pakolaisina Suomeen tulleiden muita alhaisempi työllistyminen on sekin ihan järkeenkäypä asia. Pakolainen ei ole tullut Suomeen töihin vaan lähtenyt pakoon lähtömaastaan. Lukutaidoton ja miinaräjähdyksessä jalkansa menettänyt viiden lapsen äiti ole heti Suomeen tultuaan sitä kaikkein halutuinta työvoimaa. Jos äiti työllistyy seuraavan kymmenen vuoden kuluessa, kotouttaminen on onnistunut ihan yli odotusten.

        Perhesyiden vuoksi maahan tulleiden henkilöiden alhaisempaa työllisyyttä selittää sama ilmiö. Kun lisääntymisikäinen thaimaalainen naisen pääsee vaimoksi Erkille, hän alkaa ensin tekemään lapsia. Kun on välly alla kiire, niin ei sitä heti töihin ehditä.

        Lukekaa ja viisastukaa,
        Toivoo, Moktar. ;)


    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Paikkakunnat
      Uusimaa
      Helsinki

      kuorma-auto pysähtyy ja purkaa kuormansa kerrostalon eteen Helsingin Ruskeasuolla
      Anonyymi-ap
      2024-03-12 10:28:52

      https://www.suomenuutiset.fi/hawala-maksujarjestelman-kautta-rahoitetaan-terrorismia-ja-pestaan-rahaa-seka-toimitetaan-avustuksia-kehittyviin-maihin/

      Applikaatio hawalan rinnalle

      Tammikuun hyisessä aamussa pieni kuorma-auto pysähtyy ja purkaa kuormansa kerrostalon eteen Helsingin Ruskeasuolla. Siihen tiukan tiukan linjan kellarimoskeijan ja afrikkalaisperäisen uskonlahkon toimitilojen väliin.

      Kuljettajaa ohimennen puhutettaessa tämä kertoo auttavansa äitiään sekä kahta siskoaan Somaliassa. Ahkerasti työtä tekemällä hän voi tukea perhettään ja säästää kuulemma vielä omaa asuntoakin varten.

      Rahat siirtyvät Suomesta ”silmänräpäyksessä” perille. Ne eivät liiku enää hawalan kautta, vaan käytössä on korvaava puhelinsovellus. Alin mielestä uudistus ikiaikaiseen järjestelyyn on merkittävä:

      – Raha on vain lupaus, sitä ei ole oikeasti olemassa

      • Anonyymi

        Pussikuski raiskas naisen espoossa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pussikuski raiskas naisen espoossa

        kerro lisää


    • Anonyymi

      miljoonat matut saa lapsia edellisten lisäksi, ymmärtävät hyväksikäyttää suomen sosiaaliturvaa ja täyttää suomen omalla värillään. he ovat onnelisia kun ovat päässet tänne nauttimaan suomalaisten selkänahasta verorahoilla tuotettua monen tuhannen edestä tukirahoja, asumistukia ja lapsilisiä ja maksusitoumuksia erillaisiin elintasoa nostaviin kohteisiin. Suomalaisilta pitää poistaa kaikki, suomalaisilta asumistuet,lopettaa terveyskeskukset ,ja vanhusten kokopäivälaitokset .
      Sen lisäksi lähetetään,rahaa säkkikikaupalla muihin maihin, lääkkeitä , sotavarusteita , jälleenrakennusta hajottamisien jälkeen vuositolkulla ym muuta ja me elämme velkavankeudessa kauheiden korkomenojen aiheuttaen suomen konkurssin. politiikot haloo, onko kaikki kotona. Vedätte poliitiikot, johtajat, tehtaanjohtajat superpalkat vaikka maallamme menee ihan helvetin huonosti.

      • Anonyymi

        mrrrr


      • Anonyymi

        Erittäin samaa mieltä👍


    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      188
      7376
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      42
      4292
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      26
      2125
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      2049
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      27
      1879
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1696
    7. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      35
      1671
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      22
      1629
    9. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1613
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1428
    Aihe