Kristinusko on menneen talven lumia

Anonyymi-ap

Kun katsoo ympärilleen tänä päivänä, voiko olla enää selvempää, että kristinusko on vain vanhan ajan jäänne, joka ei enää herätä kiinnostusta? Kuka nyt oikeasti välittää jostain 2000 vuotta vanhasta tarinasta, jossa herra X kävelee veden päällä ja neiti Y synnyttää muka neitsyenä? Se on yhtä uskottavaa kuin viime yönä näkemäni unen juoni.

Eikö olekin aika luopua tästä antiikin ajan taakasta ja siirtyä nykyaikaan? Ihmiskunta on edistynyt niin paljon siitä, kun nämä tarinat ensi kerran kirjoitettiin, että on aika jättää ne museoon pölyttymään. Ei kukaan järkevä ihminen enää usko, että käärmeet puhuvat tai että elävänä haudatut voivat nousta ylös?

Kristinusko on kuin vanha, rikkinäinen älypuhelin – se oli kova juttu aikoinaan, mutta nyt se on vain hylätty nurkkaan pölyttymään. Miksi vaivautua uskomaan johonkin, joka ei tarjoa mitään todellista hyötyä tai järkeä? On aika siirtyä eteenpäin ja luopua tästä menneisyyden taakasta, joka ei enää kiinnosta ketään järkevää ihmistä.

16

164

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      No mielipiteensä kullakin. Islamista pupupöksy ei uskalla ruveta lausumaan.

    • Anonyymi

      Aloitus todistaa aloittajan yksinkertaisuudesta!

    • Anonyymi

      Lisää....kristittyjä on noin 2500 miljoonaa!

      • Anonyymi

        Miljardin kärpäsen mielestä paska on hyvää!


    • Anonyymi

      Olet aika tyhjä ihminen,miksi?
      Etkö tunne Rakkautta?

      "Kuka on valhettelija, ellei se, joka kieltää sen, että Jeesus on Kristus? Hän on antikristus, se, joka kieltää Isän ja Pojan. Kuka ikinä kieltää Pojan, hänellä ei ole Isääkään. Joka tunnustaa Pojan, hänellä on myös Isä"

      "He väittävät tuntevansa Jumalan, mutta teoillaan he hänet kieltävät, sillä he ovat inhottavia ja tottelemattomia ja kaikkiin hyviin tekoihin kelvottomia"

      Tälläisiä aikoja elämämme,jos sinusta ei löydy Rakkautta mitä Kristus tuli kertomaan.
      Ilaman häntä tiesi ei jatku kuoleman jälkeen vaan kyllä elät mutta matkasi on erillainen.

      Sinä varmaan Rakastat? Onko se Rakkaus vaikeaa?

      • Anonyymi

        Miksi tätä eri lahkot eivät toteuta?


    • Anonyymi

      Kristus on sama nyt ja aina ja iankaikkisesti, vaikka paha on saanutkin paljon valtaa täällä ja kristityt vainoajia. Ihmeellistä, miten kristinuskoa on ok arvostella kovaan ääneen, mutta islam, buddhalaisuus, hindulaisuus ja kaikenlaiset pakanauskonnot ovat ”ok”… kun alkaa järjen ja nöyryyden kanssa tutustumaan asioihin ja raottaa ovea totuudelle, sen saattaa löytyä..

      Kristuksen nimessä rukoilen jokaiselle Jumalalta uskonlahjaa, joka tuo sen rauhan ja luottamuksen, mitä jokainen täällä kaipaa ja etsii valitettavasti vääristä paikoista.

      • Anonyymi

        Juuri näin!


      • Anonyymi

        Kristus on sitä mitä siitä on eri aikoina Raamattuun kirjattu milloin kenenkin toimesta. Ihmistekoista sepitettä.

        Ateistina pidän kaikkia jumaluskontoja yhtä turhan päiväisinä mutta Suomessa kun ollaan niin tietty kristinusko on päällimmäisenä kun kristinuskonharhaisia on enemmistö Suomen uskovaisista.

        Buddhalaisuus on varmaan paremminkin filosofia kuin uskonto. Ainakaan siinä ei varsinaisesti ole mitään taivaalista taikajimiä tekemässä yliluonnolisia taikatemppujaan. Joku asiaan paremmin perehtynyt osannee kertoa lisää siitä.

        Samaa kristittyjen vainoamisvalitusvirttä on kuultu jo parin tuhannen vuoden ajan. Päällimmäisenä syynä siihen lienee uskonharhaisten käsitys että uskonsa vuoksi vainottuna saisi lisää taivaspaikkapisteitä. Tämän vuoksi heidän pitää löytää itseensä kohdistuu vainoa joka kiven ja kannon alta vaikka väkisin etsimällä.

        Mitä pahuuden leviämisen tulee niin kristinusko on varsinainen pahuuden levittämiskoneisto. Kristinuskoa on levitetty viimeiset 2000 vuotta miekella ja verellä ja vain umpitollo pystyy kieltämään tämän tosiasian ja inkuttaa kristinuskosta rakkauden uskontona. Kristityn moraali on sama kuin heidän jumalansakin. Maantierosvon moraali. Ensin tarjotaan vaihtoehtoina rahat tai henki mutta sitten viedään kuitenkin molemmat.


    • Anonyymi

      Lopunajan luopumus on ilmoitettu Raamatussa. Se näyttää jo käynnistyneen. Paavikin puuhailee krislam uskontoa islamilaisten maiden kanssa. Mutta yhäkin kristinusko on henkilökohtainen ratkaisu, joten vahvan henkilökohtaisen kristinuskon omaavaa ei luopumukset heilauttele. Ilmestuskirjassakin sanotaan, että lopunaikana saastainen rypeköön saastassaan ja vanhurskas edetköön uskossaan. Jumala tosin lähettää vielä kerran Pyhän Hengen valtavan vuodatuksen ihmisille, jolloin jokainen tekee lopullisen ratkaisun ikuisuutensa viettopaikasta.

      • Anonyymi

        Totta haastat!!!!


    • Anonyymi

      niin kauan kun kristityt tekevät sillä rahaa niin ovat pystyssä

      • Anonyymi

        Tosi kristityt ei kerää veroja näin tekee vain kirkot!
        Joka vuosi veromarkoista hallitus siirtää kirkolle(luterilaisille) 200 000 miljoonas eu!!
        Muuten kirkot olisi kaatunut jo 100 v sitten!
        Nyt kirkot näivettyy hitaasti ja varmasti seuraavan 50 -100 v aikana!


    • Anonyymi

      Sana rististä on pakanoille hullutus ja juutalaisille pahennus. Aika järjettömältä minusta meno täällä maan päällä näyttää tänä päivänä olevan. Onko järkevää väkivalta, sodat, perheiden rikkoutuminen, ryöstöt, murhat, varkaudet, kavallukset,petokset ym. Joskus tämä maailma oli paratiisi.

      • Anonyymi

        Saatanallista menoa!


    • Anonyymi

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋

      🍑 K­u­u­­­m­­a­­­t­­­ ­­t­y­­­t­­­ö­t­­­ ­­o­­d­­o­­t­­t­­­a­­v­­­­a­t­­­ ­­­s­i­n­­u­a­­ -> https://us4.fun/kissgirl?18300396

      🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋💋💋💋🔞

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      188
      7306
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      42
      4262
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      26
      2115
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      2049
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      27
      1869
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1696
    7. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      35
      1661
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      22
      1619
    9. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1603
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1428
    Aihe