Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Mitä Raamatussa kerrotaan maapallon ulkopuolisesta elämästä?

Evoluutioon uskovien mukaan elämän kehittyminen maapallolla merkitsee, että sama on tapahtunut lukuisilla muillakin planeetoilla. Pelkästään omassa galaksissamme on väitetty olevan 10 miljoonaa kehittynyttä sivilisaatiota.
Ihminen luotiin Jumalan kuvaksi ja Hänen kaltaisekseen, hallitsemaan luomakuntaa (1. Moos. 1:26). Jos maapallolle tulisi vieraita edistyneellä avaruusaluksella, heidän täytyisi olla ihmistä älykkäämpiä ja siis enemmän Jumalan kuvan kaltaisia. Myös ihmisen asema luomakunnassa muuttuisi. Tämä on ristiriidassa Raamatun kanssa.
Raamatun mukaan Aadamin synnistä seurasi koko maailman kiroaminen. "Avaruusoliot” olisi siis kirottu ilman että olisivat Aadamin sukua ja perineet hänen syntiään. Kun Jeesus sovitti ristillä ihmiskunnan synnit, Hän toimi ihmiskunnan sukulunastajana, ei oletettujen avaruusolentojen. Siispä avaruusoliot tuhoutuisivat nykyisen maailman hävityksessä. Kristus kuoli kerran kaikkien maan päällä asuvien edestä (Room. 6:10, 1 Piet. 3:18). Hän ei mene enää uudelleen ristille eikä nouse ylös muiden planeettojen asukkaiden takia (Hebr. 9:26).

6

189

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Jospa se Jeesus männä viipottaa noissa muilla planeetoilla ja vääntää olemustaan kuin kameleontti kulloiseenkin tarpeeseen. Ei ehi tiällä pistäätymmään. Siinnä sitä onnii poijalla tekemistä kun isäukko suuruudenhulluuvessaan mäni luomaan yli 200 miljardia galaksia ja kaikenlaista örkkiä pukkaa siellä sun tiällä.

      Siinnäs itä onnii uskomista, tuossa pipliassa.

    • Anonyymi

      Pimeyden voimia siellä liikkuu mutta liikkuu niitä maan päälläkin. Ei niille pidä antaa valtaa omassa elämässä niin pääsee vähemmällä.

    • Anonyymi

      Lisään vielä,ettei ole mitään hätää, meillä oikein uskovilla,vaikka tulisi avaruudesta muita elämänmuotoja,meidän uskovaisuutta häiritsemään! Jumalallapa on Taivaallisia sotajoukkoja(mainitaan jo Raamatussa),jotka taistelevat noita avaruusolentoja vastaan!
      T:aloittaja

    • Anonyymi

      Ja jälleen kerran; minkä niistä monista luomistarinoista tämän pitäisi todistaa oikeaksi?

    • Anonyymi

      Aloita ensimmäisestä Mooseksen kirjasta niin sekin selviää. Ei ole mitään avaruusolioita, on vain demoneja joita emme näe paljaalla silmällä eikä ne voi toimia ilman Jumalan antamaa lupaa.

    • Anonyymi

      Mitä luulet saavuttavan tällä röyhkeällä valehtelulla?

      Evoluutioon uskoviin varmasti mahtuu vaikka ja mitä. Kuten pyöreään maapalloon uskovien keskuudessa. Todennäköisesti jopa sinä uskot maan pyöreyden, mutta sinun monilla uskomuksilla ei ole mitään tekemistä maan pyöreyden kanssa, kuten aloituksesi evoluutioon uskovien kanssa.

      Abiogenesis (yhä edelleen on eri asia kuin evoluutioteoria sinä valehteleva pahis) tosiaan antaa viitteitä, ettei elämän synty olisi mitenkään harvinaista siihen nähden mitä se vaatii. Maailmankaikkeudessa kun tuppaa olemaan paljonkin elämän synnylle otollisia olosuhteita ja palasia.

      Kuka on väittänyt omassa galaksissamme olevan 10 miljoonaa kehittynyttä sivilisaatiota? Haluan lähteen tähän, koska kukaan tosissaan oleva tieteen tekijä ei väittäisi tuota.
      Mikään ei viittaa siihen, että elämästä tulisi aina kehittynyttä sivilisaatiota. Joten väitän tämän olevan sinun puhdas valhe. Tosin sen valehtelun sinä osaat, huonosti. Mutta ole hyvä ja todista minun olevan väärässä.

      Mitä tulee avaruusoliohin maapallolla, niin en näe syytä uskoa niihin. Mutta sillä ei ole mitään tekemistä sinun paskan kanssa, vaan etäisyyksien kanssa. Tästäkään asiasta sinä et varmastikaan ymmärrä yhtään mitään sinun 6000 vuoden maan kanssa.

      Ja loppu oli uskonnollista viemärikamaa. Miten joku voi edes elää tuollaisessa fantasiamaailmassa

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2267
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2083
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1698
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1516
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1510
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1407
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1374
    8. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      52
      1268
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1210
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1196
    Aihe