Sahasin puista oksia oksasahalla 5 m korkeudelta asti.

Anonyymi-ap

Voi viedä pääsiäiskokkoon jo etukäteen odottamaan ,kun kaataa puun ja karsia oksat kerätä kasaan ja viedä pääsiäiskokkoon .Nyt kaataa puu katkoa 1m pökkylöiksi nostaa auton lavalle ja viedä enolle karsintaa ei tarvitse suorittaa enään ,oksat eivät ole enään niin pitkiä ja paksuja ne voi jättää maatumaan .🤔.

3

111

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Sahasin puista oksahalla 5 m korkeudelta asti= Kesämökin puisen oksista sahasin 4 m korkeudelta asti 6 kuusesta 61 kpl tuli 5cm paksuja ja 3 m pitkiä ,kainalossa raahasin niitä 15 m matkalta hanki kesti juuri painoni .Mutta pani kainaloon enempi kuin 3 kuusen oksaa painui läpi 60 cm syvyyteen lumen läpi maahan asti ,välillä piti kontata kuusen oksat kainalossa että pysyi pinnalla.

      • Anonyymi

        Sahasin puista oksasahalla 5m korkeudelta asti= Pistosahalla nyt sahansin kuusenoksia ihan maata vasten olivat 1,55 m korkeudelle asti sahasin 8 kuusen oksat. Enokin sanoi minun oli tarkoitus sahata ne mutta minua laiskotti,minä sahasin ne hänen tylsällä sahalla 1 kuorma oli 63 kpl kuusen oksia.2 kuorma 74 kpl kuusen oksia isojalan lumikengät jalassa vedin kainalossa 10 m maantien laitaan heitin auton lavalle ja vein pääsiäiskokkoon tiukka kasa oksia kuin tulitikku rasiassa tikut .2 m korkea ja 4,5 m pitkä pressulla suojattuna puolet ovat lumen sisällä .🤔😳jos tuuleton ilta tulisi ,puhaltaisi oikeaan suuntaan jos ei traktorin etukuormaajalla käydä taputtelemassa vielä tiukempaa kasaan ensi vuonna olisivat ruutikuivia ovat jos nyt poltto ei onnistu,melko pitkä aika vielä H - hetkeen vielä on ❓❓.


    • Anonyymi

      Sahasin puista oksia oksasahalla 5m korkeudelta asti= Mootorisahan valmisbensat akryyli jos säilytät kanisteria ulkona talvi kesällä tulee käyntihäiriöitä ,jopa kiinnileikkautuminen vettä?,öljy haihtuu?,bensa haihtuu? Vanha saha stilh 024 A super ei käy tällä valmisbensalla se on mixsausta 98 E5 + MINERAALIÖLJY ,EI SYNTEETTINEN ,EI TOIMI MONTA KERTAA TESTATTU ON .siksi en ole sitä saanut kasattu 5kk hajalla ollu bensaletku laittaa + suodatin koota sitten toimintakuntoon made in sweden tehty kestämään mikään ei ole ikuista .Purettiin sen takia kun ei ollut tyhjäkäyntiä ilmaa veti kovettuneen bensaletkun kautta tai kaasuttimen kalvot olivat liimaantuneet kiinni toisiinsa .🤔🤔.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      68
      4783
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      15
      2290
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1816
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      13
      1536
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      32
      1481
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1328
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1247
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1156
    9. 23
      1102
    10. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      4
      1091
    Aihe