Operaatio Kultakala alkaa keväällä?!

Anonyymi-ap

Mikä se tuollainen on?

Se on tuleva Venäjän suurhyökkäys jossa se valtaa valtioiden pohjoisrajan ja Njepr- joen väliset maa-alueet aina Kiovan lähistölle saakka.
Tässä siitä lähempi skenaario:
https://www.youtube.com/watch?v=RG2sq95z7Gk

Ukraina-faneille lohtuna ennuste että venäläiset tullaan lyömään verisesti takaisin aiheuttaen heille murskaavat miehistö-ja kalustotappiot.

39

523

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Venäjä ei koskaan häviä taisteluitaan. Tämä on varmaa.
      *

      • Anonyymi

        Luotan siihen, kuten Neuvostoliittoon !!!


    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      http://wwnet.fi/users/veijone/

      "11. 9. 2003 kaksi vuorokautta ennen Anna Lindin murhaa kirjoitin varoitus "ulkoministeri tulisille hiilille". Helpoin ennaltatiedettävä oli isku 11. 3. 2004 keskellä seitsenvuotisjaksoa, kuten Madridissa iskettiin kuin jo Exodus 3.500 vuotta sitten.

      Tsunami. 26. 12. 2004 - 13 päivän aalto, mistä olin etukäteen kirjoittanut, että Suomenlahti on kortsu, joka antaa siemensä tänne eikä mitään Pietariin, asetella kortsua 27. 4. 2000.
      Ja että kun jotakin menee Pietariin niin antaja ei ole Jumala vaan ******* siittäen Saatanan pojan!

      Ja juuri 50-vuotispäivääni sitä ennustin! Tässä kaksikin ennaltatiedettyä päivää ja 13 päivän aallon päätepiste: Pietari. 8. 4. 2005
      ja kolme kuukautta Pojan sikiämisestä syntyy Johannes Kastaja, vaikka paavi hautaansa. 8. 10. 2005
      eikä tätäkään Aasian sika syntyy-varoitusta kukaan julkaissut vaikka tarjosin. Lappeenranta-ryhmään jopa sekunnilleen myöhään illalla Suomen aikaa kirjoitin ja vasta seuraavana päivänä tuli uutisiin Aasian suuri maanjäristys, 73.000 ihmistä upposi maan multiin.

      Venäjän presidentinvaalit voittanut Dimitri Medvedev sai onnittelut Suomen Tarja Haloselta. Halonen on Suomen kymmenes presidentti, ja kymmenes Moskovassa on myös Medvedev laskien alkaen Leninistä.

      Molemmissa maissa seuraavan presidentin tuloon liittyy dramatiikkaa, sillä pohjoisen petovaltion yhdestoista presidentti on viimeinen suuri Antikristus!

      Venäjän anti-ilmestyskirjan mukaan - kirjoitettu tai kuviteltu - tuleva peto on Suomen uusi Urho Kaleva Kekkonen.

      Seitsemäs johtaja tulee takaisinkin, ja koska on ilmeistä, että Kekkosta ei saada henkiin, uudeksi Kekkoseksi kelpuutetaan vaikkapa Matti Vanhanen onhan hänen poliittinen taustansa Keskusta kuten oli Kekkosella.

      Suomalaisenkin Raamatun mukaan seitsemäs johtaja tulee takaisinkin ja on myös yhdestoista. "

      huom.

      mistä olin etukäteen kirjoittanut, että Suomenlahti on kortsu, joka antaa siemensä tänne eikä mitään Pietariin Ja että kun jotakin menee Pietariin niin antaja ei ole Jumala vaan ******* siittäen Saatanan pojan!

      Molemmissa maissa seuraavan presidentin tuloon liittyy dramatiikkaa, sillä pohjoisen petovaltion yhdestoista presidentti on viimeinen suuri Antikristus!

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kummallisen hiljaa täällä meillä ollaan rintamatilanteesta.
      Oikeastaan siitä ei kerrota yhtään mitään.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kaloista tulikin mieleeni amerikkalaisten Operaatio Fishbowl jossa yrittivät särkeä taivaankantta ydinasein siinä onnistumatta.

      • Anonyymi

        Oliskohan tämä "kultakala" samaa sarjaa? Siis täyttä huuhaata.


    • Anonyymi

      https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000010280110.html

      CNN: Yhdysvallat valmistautui Venäjän mahdolliseen ydiniskuun Ukrainassa vuonna 2022

      HS seuraa Ukrainan sotaa ja sen seurauksia hetki hetkeltä.

      16:43
      CNN: Yhdysvallat valmistautui Venäjän mahdolliseen ydiniskuun Ukrainassa vuoden 2022 lopulla
      Yhdysvallat valmistautui vuoden 2022 lopulla siihen, että Venäjä käyttäisi Ukrainassa ydinasetta, kaksi korkea-arvoista Yhdysvaltain hallinnon virkamiestä kertoo nimettöminä CNN:lle.

      Kyseessä olisi ollut ensimmäinen kerta, kun ydinasetta olisi käytetty sen jälkeen, kun Yhdysvallat pudotti atomipommeja Japanin Hiroshimaan ja Nagasakiin lähes 80 vuotta sitten.

      Lähteiden mukaan presidentti Joe Bidenin hallinto oli erityisen huolissaan siitä, että Venäjä käyttäisi taktista tai taistelukentällä olevaa ydinasetta.

      Toinen haastatelluista kertoo aikovansa paljastaa tulevassa kirjassaan yksityiskohtia siitä, miten Yhdysvallat varautui Venäjän ydinaseen käyttöön. Lähteen mukaan ”Bidenin hallinnon ylemmät jäsenet olivat jatkuvasti yhä huolestuneempia tilanteesta”.

      Lähteen mukaan Yhdysvallat arvioi ydinuhan korkeaksi saamansa ”erittäin arkaluontoisen” tiedustelutiedon pohjalta. Virkamiehen mukaan Yhdysvallat varautui tilanteeseen hyvin vakavasti.

      ”Meidän [Yhdysvaltojen] oli suunniteltava kaikki valmiiksi, jotta olisimme parhaassa mahdollisessa asemassa, mikäli ydinasetta todella käytettäisiin”, hallinnon virkamies kertoi CNN:lle.

      Kriittisin ajanjakso alkoi loppukesällä 2022 ja kesti saman vuoden syksyyn. Sen aikana Yhdysvaltain kansallinen turvallisuusneuvosto kutsui koolle kokouksia, joissa laadittiin varautumissuunnitelmia.

      Lähteen mukaan Yhdysvallat valmistautui skenaarioon, joka vain muutamaa vuotta aiemmin olisi ollut lähinnä kaiku vuosikymmenten takaa.

      Lopulta ydinuhka hälveni, kun hyökkäyssota eteni Venäjän näkökulmasta umpikujaan Itä-Ukrainassa.

    • Anonyymi

      https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/e18ff33e-f137-45bd-804b-5163d334a75a

      ULKOMAAT

      Supo varoittaa Ruotsia

      Suojelupoliisi kehottaa Ruotsia varautumaan Venäjän toimiin.

      Erikoistutkija Veli-Pekka Kivimäki kertoi Suomeen kohdistuvasta kybervakoilusta Supon kansallisen turvallisuuden katsauksessa syyskuussa 2021

      Tänään klo 17:26

      Suomen Suojelupoliisin (Supo) vt. päällikkö Teemu Turunen varoittaa Ruotsia maan yleisradion SVT:n haastattelussa.

      Turunen pitää SVT:n mukaan ”itsestäänselvänä”, että Ruotsin on oltava valmis Venäjän toimiin nyt, kun maa on Naton jäsen. Supo varoittaa, että Ruotsi voi joutua kohtaamaan samankaltaista vaikuttamista kuin Suomi on kokenut.

      "Meidän on oltava valmiita”

      Turunen kuvailee SVT:lle, kuinka Venäjän toiminta on muuttunut Suomen Nato-jäsenyyden aikana.

      – Olimme varautuneet erilaisiin operaatioihin. Odotimme sellaisia. Aluksi niitä ei ollut paljon, mutta niiden määrä on lisääntynyt, Turunen sanoo.

      – Ei (ole tapahtunut) kuitenkaan mitään sellaista, mistä emme selviäisi.

      Venäjän tiedustelukyvykkyyttä ei sovi aliarvioida, Turunen painottaa.

      – Meidän ei pitäisi aliarvioida Venäjän tiedustelupalvelua. He ovat kyvykkäitä, ja meidän on oltava valmiita, Turunen sanoo.

      Venäjä pitää epäystävällisenä

      Suomi on kokenut ensimmäisen Nato-vuotensa aikana rajakriisin, kaapelisabotaasin Itämeren pohjalla sekä jatkuvia kyberhyökkäyksiä, luettelee Turunen SVT:lle.

      – Venäjä pitää Suomea nykyisin epäystävällisenä maana. Se tarkoittaa toimenpiteitä meitä vastaan, Turunen sanoo.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Ja tämän kaiken loivat Jenkit ja Kahal 10 vuodessa, yhdessä, kuin tyhjästä.

      Hassua asiassa, että myös Jenkkejä taidettiin tässä Ukraina-sadussa kusettaa.

      Minä luotan Venäjään ja Kiinaan, yhdessä. Siellä Ystävä. "Aurinko nousee idästä"... "Setä Mao tervehtii maailman proletaareja!"

      Aatelkaas kun Idästä alkaa kuulua monisatamiljoonainen kavioiden kopse...
      "Kopoti, kopoti, uraaa!"

      Pitäisiköhän aloittaa kiinan opiskelu?

      • Anonyymi

        Sodissa saatavat muuttuvat veloiksi ja päin vastoin.
        Jahka Suomi saa sotansa Venäjää vastaan käytyä niin valtionvelka 158 miljardia tai jotain pyyhitään veke.


    • Anonyymi

      OLKAAPAS NATO PELLET VALMIINA. SITÄ SAA MITÄ TILAA.... 😂😂

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000010103711.html?utm_medium=promobox&utm_campaign=hs_tf&utm_source=is.fi&utm_content=promobox

      Kulttuuri|

      Elokuvat

      Osa näyttelijöistä on päättänyt kieltäytyä kommentoimasta Gazan sotaa gaaloissa suojellakseen uraansa

      Osa skandaaleja pelkäävistä tähdistä aikoo kieltäytyä haastatteluista kokonaan.

      14:44

      GAZAN sota heijastuu myös alkuvuoden suurin palkintogaaloihin. The New York Timesin haastattelemat asiantuntijat uskovat, että Israelin ja Hamasin välinen taistelu on jakanut voimakkaasti mielipiteitä elokuva-alalla ja koko yhdysvaltalaisessa viihdeteollisuudessa.

      Aiempina vuosina palkitut filmitähdet ovat ottaneet usein kiitospuheissaan esiin maailmanlaajuisia ongelmia, kuten seksuaalisen häirinnän, pakolaiskriisin, ilmastonmuutoksen tai Venäjän hyökkäyksen Ukrainaan, ja saaneet kannanotoilleen hyväksyntää.

      Gazan sota on aiheena vaarallinen, sanoo mediatutkija Martin Kaplan Etelä-Kalifornian yliopiston Norman Lear Centeristä.

      ”Erityisesti punaisen maton lausunnoissa tai kiitospuheissa ei voi reagoida asiaan niin ettei se loukkaisi jotakuta”, Kaplan sanoo.

      ”Ja kun lisätään mukaan alkoholi, niin kuin näissä palkintogaaloissa on tapana, niin mikä voisikaan mennä pieleen”, hän lisää ironisesti.

      HOLLYWOODIN elokuvateollisuudessa työskentelee paljon juutalaisia ja Israel on saanut tukea Yhdysvaltojen juutalaisyhteisöltä. Samalla viihdealan sisältä on tullut myös tukea palestiinalaisille, ja Israelin sotatoimet Gazassa on tuomittu.

      New York Timesin mukaan jotkut Oscar-gaalaan osallistuvat tähdet ovat päättäneet olla antamatta haastatteluja tilaisuudessa. Vaarana on, että kannanotot synnyttävät skandaalin, joka voi pahimmillaan vaikeuttaa tähden uraa.

      Todennäköisimmin sodasta kysytään tähdiltä, jotka ovat jo ottaneet julkisesti kantaa aiheeseen, sanoo elokuvalehti Varietyn toimittaja Mark Malkin.

      ”Jos he ovat postanneet siitä Instagramissa tai julkaisseet avoimen kirjeen, se on reilua peliä”, hän sanoo.

      Varhain maanantaiaamuna Suomen aikaa jaettavien Golden Globe -palkintojen lisäksi alkuvuoden seuratuimpiin palkintogaaloihin kuuluvat helmikuussa järjestettävä Screen Actors Guildin palkintojuhla sekä brtittiläisen elokuva-alan BAFTA-gaala ja lopulta 11. maaliskuuta järjestettävä Oscar-gaala.

      • Anonyymi

        https://www.kuukalenteri.fi/2024

        ----------------

        https://www.valonpolku.com/uuden-kuun-manifestointirituaali-tyokirja/

        Uudenkuun aika on voimallista uuden alun aikaa - mitä asioita haluat kutsua tänä aikana luoksesi?

        Kuun toiminta on koettu jo pitkään mystisenä, meihin voimallisesti vaikuttavana ja joskus jopa pelottavana - eikä turhaan! Sillä kuun eri vaiheet ovat todella voimallisia ja ne vaikuttavat huomaamattamme meihin monella eri tasolla.

        Kun sinä osaat antautua uudenkuun ajalle ja työskennellä sen aikana tavalla, joka todella hyödyttää sinua, saat tästä ajasta todella upean boostauksen omaan manifestointiprosessiisi!

        Mikä on uusikuu?

        Uusikuu on aikaa, jolloin kuu on hetken aikaa meille täysin näkymättömissä, koska tuossa vaiheessa aurinko ei lainkaan valaise sitä (aurinko valaisee kuun vastakkaista puolta).

        Uusikuu aloittaa aina uuden kuukuukauden ja näitä on vuodessa yhteensä 12 tai 13. Uusi kuukuukausi alkaa siis "pimeydestä",

        jolloin kuu alkaa hiljalleen kasvamaan ja näkymään meille yhä vahvemmin täysikuun lähestyessä. Uusikuu kestää yhden päivän ajan (kuu näkyy tosin pimeänä vain paljon lyhyemmän ajan).

        Uudenkuun vaikutus manifestointiprosessiin

        Uudenkuun aikana kuun pimentyessä, kuu ikään kuin sulkee samalla oven menneisiin tai vanhoihin asioihin, samalla valmistautuen uuteen sykliin. Uusi kuu on siis nimensä mukaisestikin uuden aikaa. Se aloittaa uuden syklin sinunkin elämässäsi – jolloin voit luoda voimallisia aikomuksia sekä keskittyä uusien asioiden kutsumiseen luoksesi.

        Tänä aikana olosuhteet ovat erittäin hedelmälliset manifestoimiseen – jolloin voit määritellä mitä asioita haluat kutsua luoksesi tämän uuden kuukierron aikana. Kaikki mitä teet tänä aikana kantaa upeaa hedelmää!

        Uudenkuun vaikutus sinuun

        Uudenkuun aikana olosi ei välttämättä ole kovin energinen, jolloin sinun ei kannata lähteä tekemään isoja tekoja. Tämän sijasta sinun kannattaa kääntyä sisäänpäin tekemään irtipäästöä vanhasta ja tarkastelemaan sitä kautta mitä sinä todella haluat kutsua luoksesi tänä voimallisena uuden luomisen aikana. Energiasi vahvistuvat myöhemmin täysikuun lähestyessä. Uudenkuun aikana sinun kannattaakin:

        Päästää irti vanhasta ja sitä kautta sallia inspiraatiosi vahvistuvan
        Tehdä irtipäästöä vanhoista unelmista ja visioista
        Miettiä mitä sinä todella haluat kutsua luoksesi tänä voimallisena aikana
        Ottaa enkeleiltä apua ja tukea vastaan unelmiesi tiedostamiseksi ja niiden kutsumiseksi voimallisella tavalla luoksesi
        Keskittyä luomaan selkeitä ja voimallisia visioita manifestointiprosessin aloittamiseksi
        Rituaalien vaikutus

        Rituaalit ovat erittäin taianomaisia hetkiä, jolloin tietoisesti yhdistyt siihen todellisuuteen, jota haluat luoda ja kokea. Rituaalien avulla pystyt muuttamaan elämäsi eri tilanteita ja kutsumaan voimallisesti rakkaudellista apua universumista luoksesi. Näin taianomaisuus elämässäsi vahvistuu ja moninkertaistuu!

        Uusikuu on täynnä taikaa. Joten tänä aikana sinun kannattaa luoda jonkinlainen yksinkertainen ja taianomainen rituaali, jossa tarkastelet unelmiasi ja sitä kautta valmistaudut kutsumaan nämä visiot voimallisesti luoksesi. Tämä uudenkuun manifestointityökirja auttaa sinua toteuttamaan yksinkertaisen, hauskan ja taianomaisen rituaalin, jossa linjaudut yhä vahvemmin siihen todellisuuteen, mitä haluat kutsua luoksesi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        https://www.kuukalenteri.fi/2024

        ----------------

        https://www.valonpolku.com/uuden-kuun-manifestointirituaali-tyokirja/

        Uudenkuun aika on voimallista uuden alun aikaa - mitä asioita haluat kutsua tänä aikana luoksesi?

        Kuun toiminta on koettu jo pitkään mystisenä, meihin voimallisesti vaikuttavana ja joskus jopa pelottavana - eikä turhaan! Sillä kuun eri vaiheet ovat todella voimallisia ja ne vaikuttavat huomaamattamme meihin monella eri tasolla.

        Kun sinä osaat antautua uudenkuun ajalle ja työskennellä sen aikana tavalla, joka todella hyödyttää sinua, saat tästä ajasta todella upean boostauksen omaan manifestointiprosessiisi!

        Mikä on uusikuu?

        Uusikuu on aikaa, jolloin kuu on hetken aikaa meille täysin näkymättömissä, koska tuossa vaiheessa aurinko ei lainkaan valaise sitä (aurinko valaisee kuun vastakkaista puolta).

        Uusikuu aloittaa aina uuden kuukuukauden ja näitä on vuodessa yhteensä 12 tai 13. Uusi kuukuukausi alkaa siis "pimeydestä",

        jolloin kuu alkaa hiljalleen kasvamaan ja näkymään meille yhä vahvemmin täysikuun lähestyessä. Uusikuu kestää yhden päivän ajan (kuu näkyy tosin pimeänä vain paljon lyhyemmän ajan).

        Uudenkuun vaikutus manifestointiprosessiin

        Uudenkuun aikana kuun pimentyessä, kuu ikään kuin sulkee samalla oven menneisiin tai vanhoihin asioihin, samalla valmistautuen uuteen sykliin. Uusi kuu on siis nimensä mukaisestikin uuden aikaa. Se aloittaa uuden syklin sinunkin elämässäsi – jolloin voit luoda voimallisia aikomuksia sekä keskittyä uusien asioiden kutsumiseen luoksesi.

        Tänä aikana olosuhteet ovat erittäin hedelmälliset manifestoimiseen – jolloin voit määritellä mitä asioita haluat kutsua luoksesi tämän uuden kuukierron aikana. Kaikki mitä teet tänä aikana kantaa upeaa hedelmää!

        Uudenkuun vaikutus sinuun

        Uudenkuun aikana olosi ei välttämättä ole kovin energinen, jolloin sinun ei kannata lähteä tekemään isoja tekoja. Tämän sijasta sinun kannattaa kääntyä sisäänpäin tekemään irtipäästöä vanhasta ja tarkastelemaan sitä kautta mitä sinä todella haluat kutsua luoksesi tänä voimallisena uuden luomisen aikana. Energiasi vahvistuvat myöhemmin täysikuun lähestyessä. Uudenkuun aikana sinun kannattaakin:

        Päästää irti vanhasta ja sitä kautta sallia inspiraatiosi vahvistuvan
        Tehdä irtipäästöä vanhoista unelmista ja visioista
        Miettiä mitä sinä todella haluat kutsua luoksesi tänä voimallisena aikana
        Ottaa enkeleiltä apua ja tukea vastaan unelmiesi tiedostamiseksi ja niiden kutsumiseksi voimallisella tavalla luoksesi
        Keskittyä luomaan selkeitä ja voimallisia visioita manifestointiprosessin aloittamiseksi
        Rituaalien vaikutus

        Rituaalit ovat erittäin taianomaisia hetkiä, jolloin tietoisesti yhdistyt siihen todellisuuteen, jota haluat luoda ja kokea. Rituaalien avulla pystyt muuttamaan elämäsi eri tilanteita ja kutsumaan voimallisesti rakkaudellista apua universumista luoksesi. Näin taianomaisuus elämässäsi vahvistuu ja moninkertaistuu!

        Uusikuu on täynnä taikaa. Joten tänä aikana sinun kannattaa luoda jonkinlainen yksinkertainen ja taianomainen rituaali, jossa tarkastelet unelmiasi ja sitä kautta valmistaudut kutsumaan nämä visiot voimallisesti luoksesi. Tämä uudenkuun manifestointityökirja auttaa sinua toteuttamaan yksinkertaisen, hauskan ja taianomaisen rituaalin, jossa linjaudut yhä vahvemmin siihen todellisuuteen, mitä haluat kutsua luoksesi.

        Pentecostalism and Charismatic Movement Voodoo Connection Exposed

        https://www.youtube.com/watch?v=Re3lm9Deo3c


      • Anonyymi

      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        O.T. Genasis - CoCo [Official Music Video]

        https://www.youtube.com/watch?v=6vYnas6q3Sg

        https://www.soundi.fi/uutiset/taylor-swiftin-showt-ovat-satanistisia-rituaaleja-taynna-piilotettuja-viesteja-sanoo-boyzone-laulaja-niissa-on-paljon-pahuutta/

        Taylor Swiftin show’t ovat saatanallisia rituaaleja täynnä piilotettuja viestejä, sanoo Boyzone-laulaja – ”Niissä on paljon pahuutta”

        Eikä Swift ole ainoa "demoninen" artisti, sanoo Shane Lynch.

        26.2.2024 16:45

        Vesa Siltanen

        Vuonna 2003 hartaaksi kristityksi kääntynyt entinen Boyzone-laulaja Shane Lynch on vakuuttunut, että monet tämän päivän suosituimmista pop- ja hiphop-artisteista kanavoivat musiikissaan ja keikoillaan pahoja voimia.

        Lynch nimeää Taylor Swiftin yhdeksi hyväksi esimerkiksi.

        ”Monien keikat ovat saatanallisia rituaaleja, joita pidetään 20 000 ihmisen edessä ilman että he edes tiedostavat tai tunnistavat sitä”, Lynch sanoo tuoreessa Sunday Worldin haastattelussa.

        ”Niissä on paljon huppupäisiä hahmoja, naamioita, tulta. Jos katsotaan vaikka Taylor Swiftiä, joka on yksi maailman suurimpia artisteja, hänen keikoillaan on meneillään kaksi tai kolmekin eri rituaalia pentagrammeineen kaikkineen. Mutta monet näkevät sen vain taiteena, mikä on valitettavaa.”

        Tästä syystä Lynch ei itse enää kuuntelekaan tämän päivän suosituinta musiikkia, koska se ei sovi hänen hengelleen ja henkisyydelleen.

        ”Mitä tulee valtaosaan tänä päivänä valloilla olevaan musiikkiin ja erityisesti sen hiphop-puoleen, niissä on paljon pahuutta ja saatanallisuutta aina rumpubiiteistä lähtien. Se on hyvin todellista”, 47-vuotias Lynch toteaa.

        ”Se vaikuttaa myös yhteiskuntaan sataprosenttisesti. Mielestäni yhteiskuntamme ei ole koskaan ollut näin huonossa jamassa niin monella osa-alueella. Ja se vaikutus alkaa jo lapsistamme, jotka halutaan saada jo varhain pysymään kaukana kaikesta jumalaisesta, kontrolloidusta ja kurinalaisesta. Asiat menevät koko ajan hullummaksi ihan syystä.”

        Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Lynch puhuu pop-maailmassa valloillaan olevasta pahuudesta ja saatanallisuudesta.

        Viime vuonna Lynch mainitsi Premier Christian Radion podcastissa nimeltä muun muassa Sam Smithin, Doja Catin ja Beyoncén esimerkkeinä vaarallisista artisteista.

        ”He ovat niin demonisia että se on aivan uskomatonta. Ja se kaikki tapahtuu aivan edessämme. Me vain ajattelemme, että ’Se on vain musiikkia’. Mutta ei se ole. Se valtaa maailman, lapsemme – kaiken. He ylistävät Saatanaa”, Lynch julisti podcastissa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        https://www.soundi.fi/uutiset/taylor-swiftin-showt-ovat-satanistisia-rituaaleja-taynna-piilotettuja-viesteja-sanoo-boyzone-laulaja-niissa-on-paljon-pahuutta/

        Taylor Swiftin show’t ovat saatanallisia rituaaleja täynnä piilotettuja viestejä, sanoo Boyzone-laulaja – ”Niissä on paljon pahuutta”

        Eikä Swift ole ainoa "demoninen" artisti, sanoo Shane Lynch.

        26.2.2024 16:45

        Vesa Siltanen

        Vuonna 2003 hartaaksi kristityksi kääntynyt entinen Boyzone-laulaja Shane Lynch on vakuuttunut, että monet tämän päivän suosituimmista pop- ja hiphop-artisteista kanavoivat musiikissaan ja keikoillaan pahoja voimia.

        Lynch nimeää Taylor Swiftin yhdeksi hyväksi esimerkiksi.

        ”Monien keikat ovat saatanallisia rituaaleja, joita pidetään 20 000 ihmisen edessä ilman että he edes tiedostavat tai tunnistavat sitä”, Lynch sanoo tuoreessa Sunday Worldin haastattelussa.

        ”Niissä on paljon huppupäisiä hahmoja, naamioita, tulta. Jos katsotaan vaikka Taylor Swiftiä, joka on yksi maailman suurimpia artisteja, hänen keikoillaan on meneillään kaksi tai kolmekin eri rituaalia pentagrammeineen kaikkineen. Mutta monet näkevät sen vain taiteena, mikä on valitettavaa.”

        Tästä syystä Lynch ei itse enää kuuntelekaan tämän päivän suosituinta musiikkia, koska se ei sovi hänen hengelleen ja henkisyydelleen.

        ”Mitä tulee valtaosaan tänä päivänä valloilla olevaan musiikkiin ja erityisesti sen hiphop-puoleen, niissä on paljon pahuutta ja saatanallisuutta aina rumpubiiteistä lähtien. Se on hyvin todellista”, 47-vuotias Lynch toteaa.

        ”Se vaikuttaa myös yhteiskuntaan sataprosenttisesti. Mielestäni yhteiskuntamme ei ole koskaan ollut näin huonossa jamassa niin monella osa-alueella. Ja se vaikutus alkaa jo lapsistamme, jotka halutaan saada jo varhain pysymään kaukana kaikesta jumalaisesta, kontrolloidusta ja kurinalaisesta. Asiat menevät koko ajan hullummaksi ihan syystä.”

        Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Lynch puhuu pop-maailmassa valloillaan olevasta pahuudesta ja saatanallisuudesta.

        Viime vuonna Lynch mainitsi Premier Christian Radion podcastissa nimeltä muun muassa Sam Smithin, Doja Catin ja Beyoncén esimerkkeinä vaarallisista artisteista.

        ”He ovat niin demonisia että se on aivan uskomatonta. Ja se kaikki tapahtuu aivan edessämme. Me vain ajattelemme, että ’Se on vain musiikkia’. Mutta ei se ole. Se valtaa maailman, lapsemme – kaiken. He ylistävät Saatanaa”, Lynch julisti podcastissa.

        Tuli tuosta Gaylordista mieleen.

        Lapseni parivuotiaana alkoi aina itkemään kun telkasta sattui tulemaan Gaylord Shitin videota.


    • Anonyymi

      https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000010290103.html

      Kotimaa|

      Avioliitto

      Piispain­kokous: Kirkossa voisi olla kaksi avio­liitto­käsitystä – Arkki­piispa: ”Otamme ison askeleen”

      Ensimmäisessä käsityksessä avioliitto ymmärrettäisiin miehen ja naisen välisenä ja toisessa kahden henkilön välisenä.

      STT

      8:26 | Päivitetty 8:58

      PIISPAINKOKOUS ehdottaa kirkkojärjestykseen kahden rinnakkaisen avioliittokäsityksen mallia. Piispainkokous hyväksyi asiaa koskevan esitysluonnoksen eilisessä kokouksessaan.

      Malleista ensimmäisessä avioliitto ymmärretään miehen ja naisen välisenä ja toisessa kahden henkilön välisenä. Käsitykset ovat teologisesti eri tavoin perusteltuja.

      ”Otamme ison askeleen pitkään jatkuneen avioliittokeskustelun eteenpäin viemiseksi. Esityksen mukaan kaikki parit voivat saada kirkollisen vihkimisen. Tämä olisi myös ensimmäinen kerta, kun kirkolliskokous kuvaa selvästi molemmat avioliittokannat, myös nykyisen”, sanoo arkkipiispa Tapio Luoma kirkon tiedotteessa.

      Esitys menee seuraavaksi laintarkastustoimikunnan tarkastettavaksi, minkä jälkeen huhtikuussa kokoontuva piispainkokous tekee esityksen kirkolliskokoukselle. Kirkolliskokouksessa esityksen hyväksyminen vaatii taakseen kolme neljäsosaa edustajista. Kirkolliskokous kokoontuu seuraavan kerran toukokuussa.

      JOS esitys menee toukokuun kirkolliskokouksessa läpi, saisivat Suomen evankelis-luterilaisen kirkon papit oikeuden toimia kummankin hyväksytyn avioliittokäsityksen mukaisesti.

      ”Kyse olisi nimenomaan oikeudesta valita kahdesta rinnakkaisesta ja yhtäläisesti hyväksytystä kirkon avioliittokäsityksestä”, täsmennetään kirkon tiedotteessa.

      Papilla olisi mahdollisuus toimittaa samaa sukupuolta olevien parien avioliittoon vihkiminen tai avioliiton siunaaminen, mutta hän voisi siitä myös pidättäytyä. Samaa sukupuolta olevien parien oikeus saada kirkollinen vihkiminen säädettäisiin seurakunnan velvollisuudeksi ja tämän toteutumisen varmistaminen kirkkoherran tehtäväksi.

      Papilla olisi mahdollisuus toimittaa samaa sukupuolta olevien parien vihkiminen tai pidättäytyä siitä.

      PIISPAINKOKOUKSEN mukaan kahden rinnakkaisen näkemyksen tunnustaminen ei edellytä molempien näkemysten hyväksymistä vaan sitä, että hyväksytään kahden kirkon sisällä vaikuttavan avioliittokäsityksen olemassaolo.

      Rinnakkaisten avioliittokäsitysten olemassaolo merkitsee piispainkokouksen mukaan tosiasiallisen erimielisyyden tunnustamista, mutta siten, ettei se hajota kirkon ykseyttä eikä loukkaa kenenkään oikeuksia.

      Piispainkokouksen mukaan vallitsevan erimielisyyden ei tule johtaa tilanteisiin, joissa toisen näkemyksen edustajia pyritään painostamaan, heitä ymmärretään tarkoituksellisesti väärin, mustamaalataan tai loukataan tietoisesti.

      Myös työjärjestelyt tulee piispainkokouksen mukaan hoitaa niin, että kunnioitetaan eri näkemyksiä edustavia työntekijöitä. Kenenkään ei pidä joutua toimimaan avioliittoon vihkimisessä tai siunaamisessa vastoin omaatuntoaan.

      ”Kirkon ja seurakuntatyön erilaisissa tilanteissa ja opetuksessa on muistettava kirkon ohjeet turvallisesta seurakunnasta sekä kunnioittavan keskustelun periaatteet ja toimittava niiden mukaisesti, kun kohdataan eri tavoin ajattelevia”, piispainkokous toteaa tiedotteessa.

      Avioliittokäsityksestä on käyty kirkon sisällä laajaa keskustelua, ja sitä koskevia kirkolliskokousaloitteita on tehty useita. Tiistaina käsitelty esitys on piispainkokouksen kanslian valmistelema.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Venäjä etenee kaikilla maarintamilla.
      Ainoastaan Djepr- joen rintama on jäissä koska se on luonnollinen raja vaikkapa "rauhan linjaksi".

      Varmaa on etä Venäjän suurhyökkäys alkaa viimeistään tänä kesänä ja Ukraina tulee murtumaan.

    • Anonyymi

      tällainen lyhyt tiktok-video tuli vastaan, jossa opetetaan ääri-menestysteologiaa ja vaikutelma on kuin jostain barbiemaailmasta, jossa Jeesuksesta on tehty Ken-barbi! Paljon olen Suomessa kuullut, mutta tämä on yksi pahimmista menestysteologia video pätkistä.

      https://www.youtube.com/watch?v=NzkN9CNpvkA

    • Anonyymi

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋

      🍒 K­u­u­m­­­a­­­t­­ ­­t­­­y­­­t­ö­­­t­ ­­o­­d­­­o­­t­­t­­a­­v­­­­­a­t­ ­s­­­i­n­­­u­a­­ -> https://us4.fun/kissgirl?18303595

      🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞

    • Anonyymi

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍

      😋 ­V­­i­­­t­t­­u­ ­t­ä­m­­ä­ ­­­k­u­­­u­­­m­­­a­ ­­n­­a­­r­­­t­t­u­­­ -> https://siz.la/hotcat21

      🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      106
      7548
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      37
      2822
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2412
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      113
      2129
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      17
      1809
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      10
      1553
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1416
    8. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      36
      1399
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1387
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      9
      1337
    Aihe