Nyrkkeilyliiton johdon SUPER SIX-turnaus

Anonyymi-ap

Turnaus alkaa huomenna, mukana kuusi kovaa:

M. Kelo
M. Hietanen
P. von Weltheim
R. Järvinen
V. Kuisma
P. Mäki


Säännöt on seuraavat: 3x3min nyrkkeilyottelu, ei pääsuojia eikä hanskoja. Vain käsisiteet. Kehä on kolmion muotoinen, jokainen sivu 3 metriä. Kehätuomaria ei ole. Pistetuomarina kehän laidalla Arvo Kivelä, jonka komentoja toteltava.

Lattiaanlyönneistä ei vähennetä pisteitä. Ainoastaan tyrmäys keskeyttää ottelun, ei loukkaantuminen. Teknistä tyrmäystä ei ole, tuomari ei keskeytä ottelua. Lattiaanlyönnin yhteydessä Arvo laskee lukua kehän laidalta mikrofoniin, ja ottelu jatkuu heti kun on noustu ylös.

Vyön alle ei saa lyödä. Päällä ei saa puskea. Selkään ei saa lyödä. Potkia saa, mutta vain viimeisessä erässä, jos kumpikaan ei ole vielä tyrmätty.

Onnea matkaan!

13

259

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      1. kierros:

      Järvinen vs. Hietanen
      Kuisma vs. von Veltheim
      Mäki vs. Kelo

    • Anonyymi

      Järvinen potkaisee Hietasta kylkeen, Hietanen vastaa potkaisemalla munille. Järvinen maassa. Arvo ei huomannut rikettä, ja laskee Järviselle luvun kymppiin.

      Winner is Matti Hietanen by BRUTAL KNOCKOUT ajassa 1:34 kolmatta erää. Rene Järvinen on yhä maassa ja pitelee haarojaan. Kovin kauan kestää ennen kuin Järvinen saa apua.

    • Anonyymi

      VON WELTHEIM - KUISMA

      1. Erä:

      Weltheim yrittää heti heijaria, joka menee metrin ohi. Kuisma nappaa itselleen keskikehän, ja sohii jabiaan aran oloisena. Weltheim yrittää isokokoisena lähelle murjomaan, Kuisma kontrolloi etäisyyttä jabilla. Tasainen erä.

      2. Erä:

      Kuisma saa ahdistettua ahtaassa kehässä Weltheimin nurkkaan. Hakee lopetusta. Petsku painii lähellä Kuisman nurin, Arvo käskee pystyyn, ei luvunlaskua. Kuisma osuu Weltheimia päähän upparilla, Weltheim kuittaa pääpuskulla. Arvo ottaa pisteen pois.


      3. Erä:

      Kuisma yrittää potkaista Petskua munille, Petsku torjuu potkun omalla potkullaan. Ketterästi nousee jalat pyylevällä miehellä. Kuisma sitoo lähellä, Weltheim tekee uskomattoman suorituksen: hän ottaa irti sidonnasta vetämällä itseään taakse, ja samalla lyö etukoukun ohimoon, niin että Kuisman polvet notkahtaa, ja hän vajoaa köysiin jalat spagettina. Arvp karjaisee: "FINISH HIM!", ja Peter von Weltheim pyöräyttää kiertopotkun suoraan Väinö Kuisman leukaan, tyrmäten hänet totaalisesti. Hän valuu köysien välistä ja putoaa Arvon syliin.

      Voittaja on Peter von Weltheim tyrmäyksellä ajassa 1:27 kolmatta erää!

    • Anonyymi

      KELO - MÄKI

      1. Erä:

      Mäki testaa samantien vasen-oikeaa, joka osuu. Kelo perääntyy köysiin. Mäki jatkaa yksittäisellä oikealla suoralla, joka osuu suoraan keskelle naamaa, ja saa Kelon horjumaan taaksepäin puolustuskyvyttömänä. Mäki ottaa pari askelta vauhtia ja lyö oikealla heijarilla korvalliselle, saaden Kelon lentämään kehän poikki. Kelo hakee vauhtia köysistä ja sinkoutuu takaisin, jolloin Mäki hämää lyövänsä taas ison oikean, mutta jättää sen puolimatkaan, ja ottaa askeleen eteen puolietäisyydelle, lyöden sittenkin etukoukun, joka sammuttaa kanveesiin naamalleen putoavan Kelon valot totaalisesti ajassa 0:55 ensimmäistä erää.

      Winner: PEKKA MÄKI KO 1

    • Anonyymi

      Avauskierroksen jälkeen Kuisma ja Järvinen ovat päättäneet vetäytyä turnauksesta. Näin ollen neljän ottelijan jäädessä jäljelle, voidaan samantien katsoa semifinaaliparit avauskierroksen suoritusten mukaan. Paras kohtaa huonoimman, ja kakkonen kolmosen. Eli Mäki ja Kelo ottavat uusinnan, ja von Weltheim kohtaa Hietasen. Voittajat finaaliin.

    • Anonyymi

      MÄKI VS. KELO II, semifinaali:

      1. Erä:

      Nyt Masa osaa varoa Peksiä. Hän juoksee heti alta pois, kun Pekka hyökkää. Peksi paiskautuu köysiin. Kelo menee toiseen kulmaukseen odottamaan. Painimista, sitomista.. vasaralyöntejä, Mäen pää Kelon kainalossa.... gongi päättää erän.


      2. Erä:

      Masa lyö Peksiä pyttyyn. Lukua lasketaan. Peksillä tekee kipeää makkaroissa. Peksi jo aivan puhki, mutta jaksaa hyökätä, ja pudottaa vuorostaan Kelon vasemmalla koukulla. Masa nousee jatkamaan. Sitomista. Kelo iskee Peksiä niskaan. Arvo vähentää pisteen.


      3. Erä:

      Peksi yrittää potkia nilkoille. Masa torjuu. Masa yrittää kiertopotkua, osuu kehäkulmaukseen. Peksi liukuu pois alta ja näyttää kieltä. Lähitilanteessa Peksi osuu Keloa vyön alle, ja Kelo putoaa vatsalleen. Ilmat pihalla, ei voi jatkaa. PEKSI DISKATAAN! MASA MENEE FINAALIIN!

    • Anonyymi

      HIETANEN - VON WELTHEIM, semifinaali:

      1. Erä:

      Hietanen lyö jabia, Von Weltheim liukuu pois alta... Hietasen iskut jäävät lyhyiksi. Tarkkailua. Weltheim huitoo voimaiskuja ohi. Vaisu erä. Lopussa Hietanen osuu munille, Arvo ei taaskaan näe.

      2. Erä:

      Isku kiveksille vei Petskulta puhtia, Hietanen pahasti niskan päällä nyt. Weltheim kulmauksessa kilpikonnasuojauksessa, Hietanen mättää koukkuja. Sitomista. Nojailua. Molemmat kaatuvat, Hietanen jää alle. Valittaa polveaan. Arvo huutaa TURPA KIINNI, ja pakottaa jatkamaan.

      3. Erä:

      Von Weltheim potkaisee heti suoraan polvilumpioon. Hietanen jää yhden jalan varaan seisomaan. Weltheim potkaisee toiseenkin polvilumpioon. Hietanen putoaa rähmälleen. Nousee pystyyn jalat spagettina. Von Weltheim potkaisee kolmannen kerran suoraan päähän. Hietanen horjahtaa takaraivo edellä ylimmälle kehäköydelle retkottamaan. Von Weltheim nappaa hänet junttaotteeseen, ja paiskaa ulos kehästä. Painiheitot on kielletty, Hietanen voittaa diskauksella, vaikka on tajuttomana!

    • Anonyymi

      KELO - HIETANEN finaali alkamassa hetken kuluttua!

    • Anonyymi

      Matti Kelo marssii kehään, lavalla sisääntulobiisiä veivaa Popeda:

      "Jos mä pillua saan, niin mä lähden mukaan..."

    • Anonyymi

      Arvo Kivelä jakaa ohjeet kehän keskellä.

    • Anonyymi

      1. Erä:

      Tunnustelevia jabeja molemmin puolin... kumpikaan ei halua lähteä ryskäämään... Kelo tekee valehyökkäyksiä, Hietanen vastaa omillaan... vaisu erä, lopussa Hietanen liukastuu, Kelo yrittää hyödyntää tilanteen, mutta ei osu tilanteessa.

      Laitetaan 10-10. Arvolla tosin varmaan 10-8 Kelolle

    • Anonyymi

      2. Erä:

      Nyt Kelo yrittää rouhia lähietäisyydellä... Hietanen on pulassa! Hietanen sitoo paniikissa, Arvo karjuu ringsideltä NO HOLDING... Hietanen sylkee hammassuojat, Arvo huutaa BREAK, BREAK, BREAKDANCE... Kelo alkaa tanssia... tästäpä tuli omituinen ottelu. Kelo uhoaa yleisölle omassa kulmassaan, Hietanen noukkii hammassuojiaan... erän lopussa Kelo käy vielä ahdistamassa Hietasen yhteen kehäkolmion kolmesta kulmasta.

      10-9 Kelolle, ehdottomasti. Arvolla nyt varmaan 20-15

      • Anonyymi

        Kuikelo.


    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      7936
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      37
      2892
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2472
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      120
      2198
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      17
      1855
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      11
      1616
    7. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      38
      1459
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1456
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1415
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      11
      1374
    Aihe