Sielunvihollisen hillitön hyökkäys uskovia kohtaan, Jeesuksen omaia kohtaan

Anonyymi-ap

Gal. 3:25

Mutta uskon tultua me emme enää ole kasvattajan alaisia.

24 Niinmuodoin on laista tullut meille kasvattaja Kristukseen, että me uskosta vanhurskaiksi tulisimme.
10 Sillä kaikki, jotka perustautuvat lain tekoihin, ovat kirouksen alaisia; sillä kirjoitettu on: "Kirottu olkoon jokainen, joka ei pysy kaikessa, mikä on kirjoitettuna lain kirjassa, niin että hän sen tekee".
11 Ja selvää on, ettei kukaan tule vanhurskaaksi Jumalan edessä lain kautta, koska "vanhurskas on elävä uskosta"

1 Oi te älyttömät galatalaiset! Kuka on lumonnut teidät, joiden silmäin eteen Jeesus Kristus oli kuvattu ristiinnaulittuna?
2 Tämän vain tahdon saada teiltä tietää: lain teoistako saitte Hengen vai uskossa kuulemisesta?

Meidän villitsijämme, sielunvihollinen uskottelee meille, että meidän on täytettävä lain tekoja ja on saanut monet eksymään niin kuin galatalaiset eksyivät lain tekoihin pois Kristuksesta. Heille ei riittänyt enää armo, joka on Kristuksessa, vaan he halusivat omalla voimallaan ja omilla lain teoillaan tulla autuaiksi ja Jumalalle kelpaaviksi.

Nytkin tuo meidän villitsijämme haluaa vietellä mahdollisimman monta omiin tekoihin, niin että ihminen luulee, että hän omillä teoillaan tulee paremmaksi ihmiseksi ja siksi kelpaa Jumalalle.

Vaikka Raamattu sanoo selvästi, että lain tekoihin pitäytyvät ovat kirouksen alaisia ja ovat joutuneet pois Kristuksesta.

Jumalalle ei kelpaa kukaan lain täyttäjä, koska jokainen lain täyttäjä on valehtelija, koska Raamattu on sulkenut kaikki synnin alle, niin ettei kukaan voi lakia noudattamalla pelastua ja päästä Jumalan lapseksi.

Ihmisen on pakko myöntää, että omin voimin, omalla tahdollani en voi mitenkään tulla kelvolliseksi Jumalalla, en mitenkään voi tulla Kristuksen omaksi omilla teollaini ja omassa voimassani ja oman tahtoni kautta.

Kristukselle kelpaa vain se ihminen, joka tunnustaa, että olen täysin kelvoton, Jumalalle täysin kelpaamaton; mikään minun tekoni ei kelpaa Jumalan tahtoa täyttämään. Vasta kun ihminen tunnustaa, että olen täysin kelvoton, synnin turmelema kokonansa, enkä voi mitenkään muuttua omalla tahdollani tai omalla voimallani paremmaksi ihmiseksi. Vasta sitten Kristus ottaa minut vastaan ja muuttaa asumaan minun sydämeeni!

Kun Kristus muuttaa asumaan minun sydämeeni ja olen antanut kaiken tahtoni ja haluni, mielitekoni, koko elämäni ja tulevaisuuteni ja unelmani Kristukselle ja sanonut, että sinä Jeesus saat minussa täyden hallintavallan; tee minussa tahtosi ja vaikuta Pyhän Hengen kautta, että saisin voiman tehdä Kristuksen = Jumalan tahdon elämässäni ja rakastaa Kristusta yli kaiken, niin silloin vasta minä saan voiman vastustaa syntiä ja omia tekoja, jotka tulevat ylpeydestä, eikä rakkaudesta Kristukseen ja silloin minun elämäni voi muuttua ja kerskaukseni omista teoista jäävät syrjään ja nöyryydessä elämässäni tulee näkyviin lähimmäisen rakkaus ja armo itseäni ja muita kohtaan, kun ymmärrän, että olen yhtä syntinen ja kelvoton, kuin kuka tahansa toinen ihminen. Meidän lihamme ei peri taivasten valtakuntaa, eikä se tule kelvolliseksi, siksi se tulee maaksi jälleen, se ei koskaan pääse iankaikkiseen elämään. Silloin armo tulee meidän elämäämme vaikuttavaksi voimaksi ja Pyhä Henki auttaa meitä rakastamaan lähimmäistämme ja itseämme sellaisena kuin olemme, koska Kristus on meidät lunastanut meidän synneistämme.

Silloin me emme koskaan korota itseämme toisia paremmaksi, vaan pidämme toisia aina meitä parempina. Fil 2
3 ettekä tee mitään itsekkyydestä tai turhan kunnian pyynnöstä, vaan että nöyryydessä pidätte toista parempana kuin itseänne
4 ja että katsotte kukin, ette vain omaanne, vaan toistenkin parasta.
5 Olkoon teillä se mieli, joka myös Kristuksella Jeesuksella oli
13 sillä Jumala on se, joka teissä vaikuttaa sekä tahtomisen että tekemisen, että hänen hyvä tahtonsa tapahtuisi.

Jaak. 4:7

Olkaa siis Jumalalle alamaiset; mutta vastustakaa perkelettä, niin se teistä pakenee.

52

344

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      >>>Meidän villitsijämme, sielunvihollinen uskottelee meille, että meidän on täytettävä lain tekoja ja on saanut monet eksymään niin kuin galatalaiset eksyivät lain tekoihin pois Kristuksesta. <<<

      Aloitus on paksua eksytystä.

      Jeesus ja Paavali vaativat kaikkia myös pakanoita täyttämään lain, jossa on myös käsky uskoa Kristusta, joka sekin tulee täyttää. Jeesuksen armo ei ole tarkoitettu laittomuutta vaan parannuksen tekoa varten. Lain noudattaminen ei koskaan johda eroon Kristuksesta, mutta lain rikkominen johtaa.

      Room 2:13 sillä eivät lain kuulijat ole vanhurskaita Jumalan edessä, vaan lain noudattajat vanhurskautetaan.
      ---
      27 Ja luonnostaan ympärileikkaamaton, joka täyttää lain, on tuomitseva sinut, joka lainkirjaiminesi ja ympärileikkauksinesi olet lainrikkoja.

      Matt 5:19 Sitä, joka jättää laista pois yhdenkin käskyn, vaikkapa kaikkein vähäisimmän, ja siten opettaa, kutsutaan taivasten valtakunnassa vähäisimmäksi. Mutta sitä, joka noudattaa lakia ja niin opettaa, kutsutaan taivasten valtakunnassa suureksi.
      20 Minä sanon teille: ellette te noudata Jumalan tahtoa paljon paremmin kuin lainopettajat ja fariseukset, te ette pääse taivasten valtakuntaan.
      ---
      19:16 Eräs mies tuli kysymään Jeesukselta: "Opettaja, mitä hyvää minun pitää tehdä, jotta saisin iankaikkisen elämän?"
      17 Jeesus vastasi hänelle: "Miksi sinä minulta hyvästä kyselet? On vain yksi, joka on hyvä. Jos haluat päästä sisälle elämään, noudata käskyjä."
      18 "Mitä käskyjä?" mies kysyi. "Näitä", vastasi Jeesus, "älä tapa, älä tee aviorikosta, älä varasta, älä todista valheellisesti,
      19 kunnioita isääsi ja äitiäsi, ja rakasta lähimmäistäsi niin kuin itseäsi."

    • Anonyymi

      >>>>Kristukselle kelpaa vain se ihminen, joka tunnustaa, että olen täysin kelvoton, Jumalalle täysin kelpaamaton; mikään minun tekoni ei kelpaa Jumalan tahtoa täyttämään.<<<<

      Tämä on paksu valhe.

      Jeesus sanoi, että vain vain ne kristityt pelastuvat, jotka tekevät Jumalan tahdon. Jumalan tahto tulee tehdä ja sen pystyy tekemään.

      Matt 7:21 Ei jokainen, joka sanoo minulle: 'Herra, Herra!', pääse taivasten valtakuntaan, vaan se, joka tekee minun taivaallisen Isäni tahdon.
      22 Moni sanoo minulle sinä päivänä: 'Herra, Herra, emmekö me sinun nimesi kautta ennustaneet ja sinun nimesi kautta ajaneet ulos riivaajia ja sinun nimesi kautta tehneet monta voimallista tekoa?'
      23 Ja silloin minä lausun heille julki: 'Minä en ole koskaan teitä tuntenut; menkää pois minun tyköäni, te laittomuuden tekijät'.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Sielunvihollinen on ahkera, hänellä on paljon uskollisia palvelijoita.

      Älkää eksykö rakkaat Jeesuksen omat.

      Aloituksen jälkeen sielunvihollinen agiteerasi heti omansa töihin ..

      Ps. 14:3

      Mutta kaikki ovat poikenneet pois, kaikki tyynni kelvottomiksi käyneet; ei ole ketään, joka tekee sitä, mikä hyvää on, ei yhden yhtäkään

      Ps. 53:4

      Mutta kaikki he ovat poikenneet pois, kaikki tyynni kelvottomiksi käyneet; ei ole ketään, joka tekee sitä, mikä hyvä on, ei yhden yhtäkään

      Room. 3:12

      kaikki ovat poikenneet pois, kaikki tyynni kelvottomiksi käyneet; ei ole ketään, joka tekee sitä, mikä hyvä on, ei yhden yhtäkään.

      Gal. 2:21

      En minä tee mitättömäksi Jumalan armoa, sillä jos vanhurskaus on saatavissa lain kautta, silloinhan Kristus on turhaan kuollut

      • Anonyymi

        Jeesus ja Paavali vaativat kaikkia myös pakanoita täyttämään lain, jossa on myös käsky uskoa Kristusta, joka sekin tulee täyttää. Jeesuksen armo ei ole tarkoitettu laittomuutta vaan parannuksen tekoa varten. Lain noudattaminen ei koskaan johda eroon Kristuksesta, mutta lain rikkominen johtaa. Kuten Paavali sanoi, lain pystyy täyttämään.

        Room 2:13 sillä eivät lain kuulijat ole vanhurskaita Jumalan edessä, vaan lain noudattajat vanhurskautetaan.
        ---
        27 Ja luonnostaan ympärileikkaamaton, joka täyttää lain, on tuomitseva sinut, joka lainkirjaiminesi ja ympärileikkauksinesi olet lainrikkoja.


      • Anonyymi

        Jotkut ristiin naulitse Jeesusta uudestaan ja uudestaan ja uudestaan jotkut pilkkaa.


    • Anonyymi

      Herra, sulje noiden Kristuksen pilkkaajien suu ja kirjoitukset!

      Nuo Kristuksen pilkkaajat tekevät Kristuksen uhrin tarpeettomaksi.

      • Anonyymi

        Tehty jo. Ei siitä hepusta mihinkään ole.
        Kuollu ja kuopattu.


    • Anonyymi

      Room 3:
      19 Mutta me tiedämme, että kaiken, minkä laki sanoo, sen se puhuu lain alaisille, että jokainen suu tukittaisiin ja koko maailma tulisi syylliseksi Jumalan edessä;
      20 sentähden, ettei mikään liha tule hänen edessään vanhurskaaksi lain teoista; sillä lain kautta tulee synnin tunto

      21 Mutta nyt Jumalan vanhurskaus, josta laki ja profeetat todistavat, on ilmoitettu ilman lakia,
      22 se Jumalan vanhurskaus, joka uskon kautta Jeesukseen Kristukseen tulee kaikkiin ja kaikille, jotka uskovat; sillä ei ole yhtään erotusta.
      23 Sillä kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla
      24 ja saavat lahjaksi vanhurskauden hänen armostaan sen lunastuksen kautta, joka on Kristuksessa Jeesuksessa

      28 Niin päätämme siis, että ihminen vanhurskautetaan uskon kautta, ilman lain tekoja.

      Room 4:
      14 Sillä jos ne, jotka pitäytyvät lakiin, ovat perillisiä, niin usko on tyhjäksi tehty ja lupaus käynyt mitättömäksi.

      Room 5:
      1 Koska me siis olemme uskosta vanhurskaiksi tulleet, niin meillä on rauha Jumalan kanssa meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen kautta,
      2 jonka kautta myös olemme uskossa saaneet pääsyn tähän armoon, jossa me nyt olemme, ja meidän kerskauksemme on Jumalan kirkkauden toivo
      8 Mutta Jumala osoittaa rakkautensa meitä kohtaan siinä, että Kristus, kun me vielä olimme syntisiä, kuoli meidän edestämme.

      20 Mutta laki tuli väliin, että rikkomus suureksi tulisi; mutta missä synti on suureksi tullut, siinä armo on tullut ylenpalttiseksi,
      21 että niinkuin synti on hallinnut kuolemassa, samoin armokin hallitsisi vanhurskauden kautta iankaikkiseksi elämäksi Jeesuksen Kristuksen, meidän Herramme, kautta

      Room 7:
      14 Sillä me tiedämme, että laki on hengellinen, mutta minä olen lihallinen, myyty synnin alaisuuteen.
      15 Sillä minä en tunne omakseni sitä, mitä teen; sillä minä en toteuta sitä, mitä tahdon, vaan mitä minä vihaan, sitä minä teen.
      16 Mutta jos minä teen sitä, mitä en tahdo, niin minä myönnän, että laki on hyvä.
      17 Niin en nyt enää tee sitä minä, vaan synti, joka minussa asuu.
      18 Sillä minä tiedän, ettei minussa, se on minun lihassani, asu mitään hyvää. Tahto minulla kyllä on, mutta voimaa hyvän toteuttamiseen ei;
      19 sillä sitä hyvää, mitä minä tahdon, minä en tee, vaan sitä pahaa, mitä en tahdo, minä teen.
      20 Jos minä siis teen sitä, mitä en tahdo, niin sen tekijä en enää ole minä, vaan synti, joka minussa asuu.
      21 Niin huomaan siis itsessäni, minä, joka tahdon hyvää tehdä, sen lain, että paha riippuu minussa kiinni;
      22 sillä sisällisen ihmiseni puolesta minä ilolla yhdyn Jumalan lakiin,
      23 mutta jäsenissäni minä näen toisen lain, joka sotii minun mieleni lakia vastaan ja pitää minut vangittuna synnin laissa, joka minun jäsenissäni on.
      24 Minä viheliäinen ihminen, kuka pelastaa minut tästä kuoleman ruumiista?
      25 Kiitos Jumalalle Jeesuksen Kristuksen, meidän Herramme, kautta! Niin minä siis tämmöisenäni palvelen mielellä Jumalan lakia, mutta lihalla synnin lakia

      Room 8:
      1 Niin ei nyt siis ole mitään kadotustuomiota niille, jotka Kristuksessa Jeesuksessa ovat.
      2 Sillä elämän hengen laki Kristuksessa Jeesuksessa on vapauttanut sinut synnin ja kuoleman laista.

      Room 12:
      2 Älkääkä mukautuko tämän maailmanajan mukaan, vaan muuttukaa mielenne uudistuksen kautta, tutkiaksenne, mikä on Jumalan tahto, mikä hyvää ja otollista ja täydellistä
      9 Olkoon rakkaus vilpitön, kammokaa pahaa, riippukaa hyvässä kiinni

      Tottakai Jeesuksen oma haluaa olla hänelle mieliksi rakkaudesta Jeesukseen.

    • Anonyymi

      Hakeudu hoitoon hyvä ihminen tai kasva aikuiseksi.

    • Anonyymi

      Mutkun jumala on ollut pahempi kuin itse perkele.
      Turhake koko hahmo.

      • Anonyymi

        Ihmiset on pahoja ja paha henki perkele yhdessä. Älä varasta 2 Mooses 22 Joosua 7:15 miksi VARASTAT ??? Kuole kuole kuolemalla kuole. Sitä joko on kuolemalla kuolemassa synteihinsä tai elää ristillä armosta.


    • Anonyymi

      Sielunvihollisen todellisuus käy yhä selvemmäksi.

      Jos on sielunvihollinen, silloin myös on Jumala ja Raamattu on silloin totta.

    • Anonyymi

      Moni uskova ei edes ymmärrä sitä miten uudessa liitossa lain julistaminen on kirouksen alle joutumista. Moni ehkä aivan vilpitönkin ihminen että kun Raamatussa sanotaan ja lukee lakia toiselle. Se ei ole kuitenkaan uuden liiton Hengen uskoa, vaan lain kirouksen oman itsensä päälle ottamista.

    • Anonyymi

      Luuk. 16:17

      Mutta ennemmin taivas ja maa katoavat, kuin yksikään lain piirto häviää.

      • Anonyymi

        Jumalan sormella kiveen kirjoitetut lainkäksyt eli Lainkivet on tallessa Liitonarkussa ja ne tuodaan uuteen Jumalan temppeliin, kun Jeesus palaa maan päälle tuhatvuotiseen valtakuntaan kuninkaaksi.

        Jeesuksen mukaan lakien voimassaolo jatkuu tuhatvuotisen valtakunnan loppuun asti,
        ja on asia mikä murskaa monen ja siihen ihmiset murskautuvat.

        Luuk. 20:18

        Jokainen, joka kaatuu siihen kiveen, ruhjoutuu, mutta jonka päälle se kaatuu, sen se murskaa."


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jumalan sormella kiveen kirjoitetut lainkäksyt eli Lainkivet on tallessa Liitonarkussa ja ne tuodaan uuteen Jumalan temppeliin, kun Jeesus palaa maan päälle tuhatvuotiseen valtakuntaan kuninkaaksi.

        Jeesuksen mukaan lakien voimassaolo jatkuu tuhatvuotisen valtakunnan loppuun asti,
        ja on asia mikä murskaa monen ja siihen ihmiset murskautuvat.

        Luuk. 20:18

        Jokainen, joka kaatuu siihen kiveen, ruhjoutuu, mutta jonka päälle se kaatuu, sen se murskaa."

        Ilm. 11:19

        Taivaassa avattiin Jumalan temppeli, niin että temppelissä oleva LIITONARKKU voitiin nähdä. Salamat leimusivat, ukkonen jylisi, maa järähteli ja raemyrsky riehui.

        Hepr. 9:4

        Siellä oli kultainen suitsutusalttari ja liitonarkku, joka oli kauttaaltaan kullalla päällystetty. Arkussa oli kultainen, mannaa sisältävä astia ja Aaronin sauva, joka puhkesi lehteen, sekä LIITON TAULUT.

        Matt. 5:18

        Totisesti: laista ei häviä yksikään kirjain, ei pieninkään piirto, ennen kuin taivas ja maa katoavat, ennen kuin kaikki on tapahtunut.

        Ilm. 3:12

        Siitä, joka voittaa, minä teen pylvään Jumalani temppeliin, eikä hän joudu milloinkaan lähtemään sieltä. Minä kirjoitan häneen Jumalani nimen ja Jumalani kaupungin nimen, uuden Jerusalemin, joka laskeutuu taivaasta Jumalani luota, ja oman uuden nimeni.


      • Anonyymi

        Mut sä olet taas pilkkonut sanaa etottelet yksittäisiä lauseita Mitä ympärillä lukee sokea. Jos olet huorannut olet rikkonut kaiken lain. Millä sen saat tekemättömäksi ?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jumalan sormella kiveen kirjoitetut lainkäksyt eli Lainkivet on tallessa Liitonarkussa ja ne tuodaan uuteen Jumalan temppeliin, kun Jeesus palaa maan päälle tuhatvuotiseen valtakuntaan kuninkaaksi.

        Jeesuksen mukaan lakien voimassaolo jatkuu tuhatvuotisen valtakunnan loppuun asti,
        ja on asia mikä murskaa monen ja siihen ihmiset murskautuvat.

        Luuk. 20:18

        Jokainen, joka kaatuu siihen kiveen, ruhjoutuu, mutta jonka päälle se kaatuu, sen se murskaa."

        Pelastuneet adventistit ovat 1000 vuotta taivaassa.

        Suotakoon rauha niille, ketkä 1000 vuotista kautta maan päällä viettävät.

        Kaikille tilaa riittää kaikille paikkoja on.

        1234567---


    • Anonyymi

      Moni saattaa siten aivan huomaamattaan tehdä itselleen kirouksen kun joskus jopa aivan vilpittömästi huomauttaa lähimmäiselle että tuollainen ei ole Jumalan lain mukaan sallittua ja vaikka olisi oikeassakin, niin sen jälkeen hänen päällään on kirous ellei noudata aivan kaikkea mitä laissa on sanottu. Aivan kaikkea.

      Kun tarkastelemme apostolien julistusta, miten he ilosanomaa uudessa liitossa julistivat, niin siinä ei juuri tämän vuoksi ole lakia. He eivät sen vuoksi julista mitään että Jumalan lain mukaan niin ei saa tehdä, vaan korostavat vain sitä millainen on hengellinen ihminen, miten hengellinen ihminen käyttäytyy ja mitä ei tee. Se on siunauksellista, mutta lain kautta ottaa vain kirouksen päälleen.

      • Anonyymi

        Jeesuksen sanat ovat pelastuksen perusta ja varmasti totta.

        Matt. 5:18

        Jeesus: Totisesti: laista ei häviä yksikään kirjain, ei pieninkään piirto, ennen kuin taivas ja maa katoavat, ennen kuin kaikki on tapahtunut.

        Paavalissa oli Saatanan enkeli.

        Menisitkö sinä kuuntelemaan saarnamiestä ja hänen käsien alle kaadettavaksi, miehen, jossa olisi Saatanan enkeli?

        Paavali ei kaihtanut valehtelua eikä hurmoskielillä puhumista (glossolaliaa)
        Delfoin oraakkelin tapaan, eikä pitänyt sitä edes syntinä.

        Room. 3:7

        Mutta jos minun valheellisuuteni vain lisää Jumalan kirkkautta, kun sen ansiosta hänen totuutensa yhä korostuu, miksi minut sitten tuomitaan syntisenä?

        1. Kor. 14:19

        Jotta voisin opettaa muitakin, haluan seurakunnassa silti puhua mieluummin viisi ymmärrettävää sanaa kuin tuhansia hurmoskielen sanoja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jeesuksen sanat ovat pelastuksen perusta ja varmasti totta.

        Matt. 5:18

        Jeesus: Totisesti: laista ei häviä yksikään kirjain, ei pieninkään piirto, ennen kuin taivas ja maa katoavat, ennen kuin kaikki on tapahtunut.

        Paavalissa oli Saatanan enkeli.

        Menisitkö sinä kuuntelemaan saarnamiestä ja hänen käsien alle kaadettavaksi, miehen, jossa olisi Saatanan enkeli?

        Paavali ei kaihtanut valehtelua eikä hurmoskielillä puhumista (glossolaliaa)
        Delfoin oraakkelin tapaan, eikä pitänyt sitä edes syntinä.

        Room. 3:7

        Mutta jos minun valheellisuuteni vain lisää Jumalan kirkkautta, kun sen ansiosta hänen totuutensa yhä korostuu, miksi minut sitten tuomitaan syntisenä?

        1. Kor. 14:19

        Jotta voisin opettaa muitakin, haluan seurakunnassa silti puhua mieluummin viisi ymmärrettävää sanaa kuin tuhansia hurmoskielen sanoja.

        Noin ne jumalattomat pilkkaavat Raamattua avoimesti.

        Ottavat jakeen sieltä toisen täältä ja vesittävät Kristuksen uhriveren.

        Asettavat itsensä Jumalan paikalle ja ovat itse itselleen Kristus, pelastaja.

        He ovat täydellisiä omilla teoillaan - he eivät tarvitse Kristusta.

        2 Kor 6:
        1 Hänen työtovereinaan me myös kehoitamme teitä vastaanottamaan Jumalan armon niin, ettei se jää turhaksi.
        2 Sillä hän sanoo: "Otollisella ajalla minä olen sinua kuullut ja pelastuksen päivänä sinua auttanut". Katso, nyt on otollinen aika, katso, nyt on pelastuksen päivä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jeesuksen sanat ovat pelastuksen perusta ja varmasti totta.

        Matt. 5:18

        Jeesus: Totisesti: laista ei häviä yksikään kirjain, ei pieninkään piirto, ennen kuin taivas ja maa katoavat, ennen kuin kaikki on tapahtunut.

        Paavalissa oli Saatanan enkeli.

        Menisitkö sinä kuuntelemaan saarnamiestä ja hänen käsien alle kaadettavaksi, miehen, jossa olisi Saatanan enkeli?

        Paavali ei kaihtanut valehtelua eikä hurmoskielillä puhumista (glossolaliaa)
        Delfoin oraakkelin tapaan, eikä pitänyt sitä edes syntinä.

        Room. 3:7

        Mutta jos minun valheellisuuteni vain lisää Jumalan kirkkautta, kun sen ansiosta hänen totuutensa yhä korostuu, miksi minut sitten tuomitaan syntisenä?

        1. Kor. 14:19

        Jotta voisin opettaa muitakin, haluan seurakunnassa silti puhua mieluummin viisi ymmärrettävää sanaa kuin tuhansia hurmoskielen sanoja.

        Tuska festivaaleilla on hellareita vapareita judeja ja mohametteja jopa jehovia juhlimassa TUSKA festivaali on teille mahdollisuus levittää eksytystä.


    • Anonyymi

      Juutalaiset ovat kyllä ottaneet päälleen lain kirouksen.

      Eikä siitä tosiaan ole mitään hyvää seurannut.

    • Anonyymi

      Tämä koko maailmamme on jotain ihan muuta, kuin miltä pinnallisesti näyttää.

      Kyseessä on selvästikin ja yksinomaan nk. hengellinen maailma, niin hyvässä kuin pahassakin. Maallinen, eli lihallinen elämä maapallollamme / -pannukakullamme on itseasiassa lumetta, mutta se on kaikki mitä jumalaton näkee.

      Ulkoiset tekomme: henk.koht. elämä, perhe, koti, työ, omaisuus, harrastukset jne: kaikki ovat sivuseikkoja joiden tarkoitus on vain aineellisesti ylläpitää meitä elossa.

      Näidenkin mukaan mitataan myös ihmisen arvo, niin maan päällä kuin Taivaissakin.

      Jumalattomat mittaavat ihmisarvon elämämme ulkoisten seikkojen mukaan: mitä olemme ympärillemme haalineet, kuinka maallisesti "menestyneitä" olemme.

      Hengellinen kristitty taas mittaa ihmisen arvon hengellisyytemme mukaan sekä käänteisesti myös noiden ulkoisten seikkojen mukaan: kuinka vähän nuo ulkoiset asiat, kuten menestys merkitsevät kyseisille kristityille.

    • Anonyymi

      Olisi kiva kun rehellisyyden nimissä mainittaisiin, mikä on tausta ettei syytettäisi väärää tahoa harhaopista.
      Epäilen, että täällä palstoilla on paljon Jehovan todistajia valeasussa turhentamassa Kristuksen tekoa puolestamme. Jos ova jotain muita niin eivät ole kristittyjä silti.
      'Laki on heikoksi käynyt eikä voi koskaan ketään pelastaa, siksi Jeesus.'
      "Galatalaiskirje 2
      19 Sillä minä olen lain kautta kuollut pois laista, elääkseni Jumalalle. Minä olen Kristuksen kanssa ristiinnaulittu,
      20 ja minä elän, en enää minä, vaan Kristus elää minussa; ja minkä nyt elän lihassa, sen minä elän Jumalan Pojan uskossa, hänen, joka on rakastanut minua ja antanut itsensä minun edestäni.
      21 En minä tee mitättömäksi Jumalan armoa, sillä jos vanhurskaus on saatavissa lain kautta, silloinhan Kristus on turhaan kuollut."

      • Anonyymi

        Paavali oli ensimmäinen Jesuiitta. Ei kaihtanut valehtelemista tarvittaessa, eikä pitänyt sitä pahana ollenkaan.

        Tarkoitus pyhittää keinot.

        Room. 3:7

        Mutta jos minun valheellisuuteni vain lisää Jumalan kirkkautta, kun sen ansiosta hänen totuutensa yhä korostuu, miksi minut sitten tuomitaan syntisenä?

        Svenksa Bibeln v. 1917 kääntää, että Paavali oli luonteeltaan epärehellinen...
        "min lögnaktighet"

        Och å andra sidan, om Guds sannfärdighet genom min lögnaktighet ännu mer har trätt i dagen, honom till ära, varför skall då jag likväl dömas såsom syndare?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Paavali oli ensimmäinen Jesuiitta. Ei kaihtanut valehtelemista tarvittaessa, eikä pitänyt sitä pahana ollenkaan.

        Tarkoitus pyhittää keinot.

        Room. 3:7

        Mutta jos minun valheellisuuteni vain lisää Jumalan kirkkautta, kun sen ansiosta hänen totuutensa yhä korostuu, miksi minut sitten tuomitaan syntisenä?

        Svenksa Bibeln v. 1917 kääntää, että Paavali oli luonteeltaan epärehellinen...
        "min lögnaktighet"

        Och å andra sidan, om Guds sannfärdighet genom min lögnaktighet ännu mer har trätt i dagen, honom till ära, varför skall då jag likväl dömas såsom syndare?

        Paavalin valheellisuus on paha asia

        ψευσμα


        pseusma psyoos'-mah


        5582

        Sanan tausta


        Sanaluokka

        from 5574


        subst. (neut.)

        King James Version käännökset sanasta

        AV-lie 1

        Merkitys

        1) a falsehood, a lie

        2) the perfidy by which a man by sinning breaks faith with God


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Paavalin valheellisuus on paha asia

        ψευσμα


        pseusma psyoos'-mah


        5582

        Sanan tausta


        Sanaluokka

        from 5574


        subst. (neut.)

        King James Version käännökset sanasta

        AV-lie 1

        Merkitys

        1) a falsehood, a lie

        2) the perfidy by which a man by sinning breaks faith with God

        Ajattelet sitten, ettei teologisessa ja katolisessa kirkossa ole käyty näitä samoja sanoja ja sanontoja ja käännöksiä millimetrin tarkkuudella läpi jo aikoja sitten, vaan sinä nyt ensimmäisenä olet huomannut (monenko vuoden raamatututkimuksen jälkeen?), että Paavali onkin pahan kätyri? Kirkossa ei ajatella noin, vaikka ovat varmasti käyneet kaiken saman ja enemmänkin läpi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Paavalin valheellisuus on paha asia

        ψευσμα


        pseusma psyoos'-mah


        5582

        Sanan tausta


        Sanaluokka

        from 5574


        subst. (neut.)

        King James Version käännökset sanasta

        AV-lie 1

        Merkitys

        1) a falsehood, a lie

        2) the perfidy by which a man by sinning breaks faith with God

        Pilkun kissoja ei kirjaimen vanhassa


    • Anonyymi

      Aloituksesta:

      "Kristukselle kelpaa vain se ihminen, joka tunnustaa, että olen täysin kelvoton, Jumalalle täysin kelpaamaton; mikään minun tekoni ei kelpaa Jumalan tahtoa täyttämään. Vasta kun ihminen tunnustaa, että olen täysin kelvoton, synnin turmelema kokonansa, enkä voi mitenkään muuttua omalla tahdollani tai omalla voimallani paremmaksi ihmiseksi. Vasta sitten Kristus ottaa minut vastaan ja muuttaa asumaan minun sydämeeni!"

      Tekojen kautta pelastumista tuossakin julistetaan. Tunnustamista, antautumista, tekemistä. Eräänlaista lakia tämäkin.

    • Anonyymi

      Millä tavalla ja sanoilla sitä perkelettä sitten vastustetaan, että se pakenee meidän tieltämme?

      • Anonyymi

        1.Johanneksen kirje:
        4:6 Me olemme Jumalasta. Joka tuntee Jumalan, se kuulee meitä; joka ei ole Jumalasta, se ei kuule meitä. Siitä me tunnemme totuuden hengen ja eksytyksen hengen.

        Uskova voi kyllä tunnistaa, että tuo toinen vain loputtomasti kiemurtelee ja kiemurtelee; hänelle ei kelpaa sanottu Raamatun kohta, ne eivät merkitse hänelle mitään. Hänellä on vain ja ainoastaan tarkoituksena langettaa kadotustuomioita uskoville, tai jallittaa heitä lain kiroukseen. Kun hän käyttäytyy valehtelijan ja pilkkaajan tavoin, eikä myönnä omia virheitään, ei hän missään kristinuskossa ole, jossa tekisi parannuksen hedelmää.

        Minä suhtaudun näihin keskusteluihin hieman kyynisesti, monista syistä. Minulla on taipumuksena ajatella, ettei tavanomainen helluntailainen tiedä, mitä eroa on judaismilla ja kristinuskolla. Siksi on luonnollista, että näitä judaisti-toraisti-sapatisti-perkeleitä pyörii helluntailaisten ympärillä kuin per..kärpäsiä.

        Toinen syy. Suomi 24 ja tämä palsta ei ole mikään temppeli, eikä projekti, jonka tuloksena syntyy täydellinen uskonto. Kartan itse tietynlaista perfektionismia ja hurskastelua. Joihinkin asioihin saa jotain sanottua, ja menee perille. Mutta muuten tämä on kuin maailman sikakaukalo.

        Syyttelijäperkele ei suostu ymmärtämään, että uusi luomus ja uskonvanhurskaus ja armo on suurempi asia kuin laki, koska hän ei itse ole osallinen näistä asioista. Sen takia hän ei epäröi räyhätä ja riehua niitä vastaan lakioppiensa kanssa. Ne ovat hänelle kuin helmiä sialle.

        Tragedia tässä kaikessa on se, että ymmärtämätön yrittää vähäisen oppinsa kanssa väitellä jotain parempaa/suurempaa vastaan, kuin mopo yrittäisi neuvoa kuorma-autolle, miten lastia siirretään.


      • Anonyymi

        Sanotaan sille vaikka tälviisteen: Perkele, minä käsken, Jeesuksen nimessä, sinun lähteä pois minun tieltäni, sillä yksin Jeesusta minä tahdon katsella ja kuunnella.

        Yleensä se lähtee kertalinttuulla, mutta joskus se vaatii useamman kerran. Ja ellei ne useammat kerratkaan auta, niin kun Jeesuksen nimessä pyytää Isä Jumalaa avuksi, niin Isä Jumala auttaa heti, eikä viidestoista päivä.


      • Anonyymi

        "Jaak. 4:7-12 Olkaa siis Jumalalle alamaiset; mutta vastustakaa perkelettä, niin se teistä pakenee. Lähestykää Jumalaa, niin hän lähestyy teitä..."

        Lujina uskossa Jeesukseen Kristukseen... (Paholainen ei voi kestää Kristuksen Ristiä eikä Sovitusta)


    • Anonyymi

      LUETAANKO NYT UUDESTAAN KOHTAA VANHAN LIITON LAKI KASVATTI KAIKKIA KOHTAAMAAN KRISTUS RISTILLÄ. NYT KATSOTTE KRISTUSTA RISTILLÄ RUOSKITAANKO LISÄÄ VAI KELPAAKO ARMO JO.

      • Anonyymi

        Seimi on tyhjä. hauta on tyhjä, ristit on maatunnu. Ei siellä mitään Jeesusta ole enää.

        Jeesus on taivassa ja läsnä sakramenteissa kasteesssa ja ehtoollisessä konkretian tasolla.

        Kristillinen kaste
        1.Joh.5
        6 Tämä on se, joka vedellä ja verellä tulee, Jesus Kristus, ei ainoastansa vedellä, vaan vedellä ja verellä. Ja Henki todistaa, että Henki on totuus.
        7 Sillä kolme ovat, jotka todistavat taivaassa: Isä, Sana ja Pyhä Henki, ja ne kolme yksi ovat:
        8 Ja kolme ovat, jotka todistavat maan päällä: Henki ja vesi ja veri, ja ne kolme yhdessä ovat.


    • Anonyymi

      Rauhaa!

      On väärin opettaa että tekoja ei saa olla. Jeesus lupaa ikuisen elämän jokaiselle joka luopuu pellosta, sukulaisista , omaisuudesta tms.

      Tulee sekä lukea sanoja että myös totella niitä.

      Siitä on apua monelle että on tekoja. Kuitenkaan niihin ei voi luottaa. Sotilaat luopuu kymmenkin kertaa varovaisuudesta ja ovat menettämäisillään henkensä. Vanhemmat panee lasten tähden oman elämänsä orjuuden alaiseksi. Kristusta seuraamalla on vain vähän vanhurskas. Hänen ikeensä on kevyt.

      Armo ja usko on parempi. Ja itse asiassa Paavali puhuu Roomalaiskiejeessä neljästä kuninkaasta

      Kuolema 3000-1500 ekr
      Synti 1500-0 ekr
      Vanhurskaus 0-1500 jkr
      Armo 1500-3000 jkr

      Kuten nähdään Armo otti vallan 1500 jkr sillä inkvisition tähden vanhurskaat menettivät liikaa. Heidät poltettiin roviolla.

      Yhä vielä on teoista apua. Esim. Kun salaa antaa niin ettei saajakaan tiedä keneltä sai voi saada Jumalan Henkeä. Ja Jeesus sanoi:

      Jos te osaatte antaa kalliita lahjoja lapsillenne paljon ennemmin Isä antaa Pyhää Henkeä niille jotka pyytää.

      Itse sain Pyhää Henkeä, Ymmärrystä ja Viisautta vanhurskauden tähden sen verran kuin sain. Ilman vanhurskautta olin niistä täysin osaton.

    • Anonyymi

      Pirullista valhetta opettaa, että pelkkä oma usko ja uskontunnustukset pelastaa ihmisen.

      Jaak. 2:20

      Mutta etkö sinä tyhjänpäiväinen ihminen tahdo tietää, että ilman tekoja usko on hyödytön?

      • Anonyymi

        Riivaajatkin uskoo Jeesukseen ja vapisee ja kaatuilee ja tunnustaa Jeesuksen Korkeimman Jumalan pojaksi.
        Ylivainio levitti sitä kaatohenkeä tuhansiin ihmisiin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Riivaajatkin uskoo Jeesukseen ja vapisee ja kaatuilee ja tunnustaa Jeesuksen Korkeimman Jumalan pojaksi.
        Ylivainio levitti sitä kaatohenkeä tuhansiin ihmisiin.

        Parhami ja Olseni levitti rietasta hurmoshenkeään kymmeniin tuhansiin ihmisiin.


    • Anonyymi

      "Jumalalle ei kelpaa kukaan lain täyttäjä, koska jokainen lain täyttäjä on valehtelija, koska Raamattu on sulkenut kaikki synnin alle, niin ettei kukaan voi lakia noudattamalla pelastua ja päästä Jumalan lapseksi."

      Aloittajan viestissä ei ole pelkkää lainalaista kompastelua, vaan järkeäkin.

      Jeesus on lain täyttymys (Room 10:4 telos tarkoittaa täyttymystä, käännöksessä loppua).
      - On vain yksi Jeesus, vain yksi lain täyttymys, joten jos väität olevasi lain täyttymys, julistat toista Kristusta.

      Syyttäjäperkele on antikristus, joka julistaa toista Kristusta.

      • Anonyymi

        Vai onko syyttäjäperkeleellä täydellisten kirkko, joka voi sanoa: Kristus on meissä, joten lain täyttymys on meissä, joten olemme täydellisesti täyttämässä lain? Tähän voi heittää vastaväitteen: onko sinun lihasi täydellinen, niin kauan kuin ei olla ylösnousemuksessa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vai onko syyttäjäperkeleellä täydellisten kirkko, joka voi sanoa: Kristus on meissä, joten lain täyttymys on meissä, joten olemme täydellisesti täyttämässä lain? Tähän voi heittää vastaväitteen: onko sinun lihasi täydellinen, niin kauan kuin ei olla ylösnousemuksessa?

        Parhamin ja Olsenin henki oli rietas henki, mikä sen lahkon perusti.


    • Anonyymi

      1.Johanneksen kirje:
      2:1 Lapsukaiseni, tämän minä kirjoitan teille, ettette syntiä tekisi; mutta jos joku syntiä tekeekin, niin meillä on puolustaja Isän tykönä, Jeesus Kristus, joka on vanhurskas.

      3:9 Ei yksikään Jumalasta syntynyt tee syntiä, sillä Jumalan siemen pysyy hänessä; eikä hän saata syntiä tehdä, sillä hän on Jumalasta syntynyt.

      - Onko tässä sitten ristiriita. Ei, vaan voidaan tulkita, uusi luomus (uskovan henki) ei tee syntiä, mutta liha saattaa tehdä. Toisin sanoen, sitä ei lasketa uudelle luomukselle synniksi tai kadotustuomioksi, niin kuin tämä lakiperkele yrittää väittää.

      • Anonyymi

        Melko tavalla oikein ajateltu. Ei ihminen omilla teoillaan koskaan ole synnitön eikä taivaaseen kelpaava. Hän saa laista vain tuomion ei muuta.

        Ihmisestä tulee Kristuksessa Jumalan Hengessä synnitön, koska Jeesus on hänen puolestaan täyttänyt lain eikä sitä lueta hänelle. Kun ei ole lakia, ei ole rikkomustakaan. Mutta se edellyttää että ihminen on uusi luomus Herrassa eikä mikään uskonnollinen tai maallinen retale.


    • Anonyymi

      Turhia väittelyä lain kautta vanhurskautuksesta
      ja uskon kautta vanhurskaaksi tulemisesta.
      Harva ihminen kykenee käsittämään näitä asioita
      mutta monet pyrkivät opettamaan, vaikka eivät
      mitään ymmärrä.

      Raamattu on näissä asioissa hyvin selväsanainen.
      Uskosta osaton ihminen ei voi käsittää koska luonnolliselle
      ihmiselle on luonnollista ansioajattelu. Hän ei käsitä, että
      Jumala julistaa ihmisen vanhurskaaksi pelkästä uskosta
      Jeesukseen Kristukseen. Se on monelle ylpeälle ihmiselle
      liian helppo tapa pelastua. Monet tahtoisivat itse ansaita
      Jumalalta jotakin omilla hyvillä teoilla.

      Se on kuitenkin väärä tie pelastukseen ja vanhurskauteen
      koska kukaan ihminen ei voi koskaan, eikä milloinkaan, eikä
      vielä silloinkaan, tulla Jumalan edessä vanhurskaaksi ja
      Hänen hyväksymäkseen omilla hyvillä teoilla koska se
      on ihmiselle täydellinen mahdottomuus. Meidän täytyy
      koettaa saavuttaa vanhurskaus toisella tavalla toisella
      tiellä.

      Siksi Jumala on laskenut meille alas taivaasta toisen tien
      vanhurskauteen.

      Jeesus Kristus on hankkinut meille Jumalan vanhurskauden
      elämällä sellaisen elämän kuin sinun ja minun olisi pitänyt elää,
      jotta me omalla hyvällä elämällämme olisimme miellyttäneet
      Jumalaa ja ansainneet pelastuksemme. Hän täytti pyhän lain
      vaatimukset meidän puolestamme. Hän on lain täyttymys meille
      pelastukseksi kun uskomme Häneen ja otamme Hänet vastaan
      omaan sydämeemme. Hän meille ja meissä on lain täyttymys,
      sen päämäärä. Näin Raamattu todistaa.

      Jeesus on tehnyt pelastuksemme ja vanhurskautemme täysin
      valmiiksi vastaanotettavaksi Hänessä uskon kautta Häneen.

      Itselläni on voimakas kokemus ajalta jolloin Jumala kutsui
      minua pelastukseen. Yritin ensin itse pelastaa itseni täyttämällä
      lakia. Mutta laki teki minusta suuren syntisen. Mutta Kristus Jeesus
      teki minusta Jumalan vanhurskauden. Tämä on totta ja voit
      lukea uskoontulo kertomuksestani ja kirjoituksistani "Synnit anteeksi"
      sekä vanhurskauttamista käsittelevistä teksteistäni näistä asioista.

      Jeesus vaatii jokaiselta taivaan ovelle koputtelijalta Jumalan vanhurskautta.
      Omistatko Jumalan vanhurskauden vai oman luulemasi vanhurskauden?
      Tämä kysymys tulee esille ja on tärkein ja ratkaisevin asia kun kerran
      pyrit sisälle Jumalan maailmaan.

      https://www.jumala-kanssamme.se/439624466/439625257
      https://www.jumala-kanssamme.se/439636059/439637415
      https://www.jumala-kanssamme.se/439641483/452131040

      Mvh J - K

      • Anonyymi

        Ilmankos monet paiskii Jumalan antamana sapattina töitä, jos ei työpaikalla, niin kotona. He haluavat pelastua tekojen kautta. Sehän ei tule onnistumaan.

        Armosta olemme pelastetut uskon kautta, emme tekojen kautta, että kukaan ei kerskaisi.

        1234567---


    • Anonyymi

      Helluntailaisten opin mukaan Suomessa kukaan ei pelastunut ennen kuin Olseni sai Amerikassa helluntailaisten henkikasteen ja toisen sen Suomeen 1910-luvulla ja perusti tänne 40 ens. hell. srk. joissa ihmiset alkoivat pelastua.

    • Anonyymi

      Ei Henkikastetta voi tuoda mistään. Ei se pysy matkalaukussa mukana. Ei varsinkaan niin pitkää matkaa. Ehkä naapuriin sen onnistuu viemään jos nopeasti pinkaisee eikä sinne ole pitkä matka. Tosin ei ole varmaa tietoa mitä Henkikaste itse matkasta tykkää.

      Mutta uskossaan voi luoda mielikuvitustarinoita, niitä voi kertoa iltasatuina lapsille, mutta kannattaa välttää niiden kertomista aikuisille, kun alkavat pitämään lapsenmielisenä ja suhtautua kuin lapseen.

      Eikä edes lapsille kannatta koko ajan samaa satua kertoa vaikka se omasta mielestä olisikin hyvä, mutta kyllä lapset siihen aika pian kyllästyvät.

    • Anonyymi

      😋😋😋😍😍😍😍😋😋😋

      🔞 K­­­u­­­u­­m­­a­t­­­ ­­­t­­y­­t­­ö­­­t­­ ­­o­d­­­o­­t­­t­­­a­­v­­­a­t­­­ ­­­s­i­n­u­a­­­ -> https://us4.fun/kissgirl?18308360

      🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞

    • Anonyymi

      Monille herjaaminen on tie Jeesuksen luo.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      244
      2150
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      82
      1836
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      75
      1545
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      110
      1260
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      64
      1150
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1125
    7. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1056
    8. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      11
      1054
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      970
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      891
    Aihe