Kokoomus ja PS saivat poliittisen enemmistän valehtelemalla,

Anonyymi-ap

ja RKP:llä ja KD:lla oli niin kova hinku hillotolpalle, että ne liittyivät
valehtelijoihin.

19

150

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ei ihan noin. KD on aina ollut vain Kokoomuksen hihhulisiipi, mutta se on lohkaissut muutaman poliitikon kokoisen siivun markkanakakusta, kun ei Kokoomus sitä voi estääkään.
      RKP on joka hallitukseen haluttu järjen ääni, koska ruotsinkieliset on huomioitava jo perustuslain mukaan ja sieltä tosiaan saadaan nahisteluun usein kompromissihaluista sovittelunäkemystä.

    • Anonyymi

      Tämä tiedonanto oli hallituksen emävalhe.

      *Suomi edistää demokratian, oikeusvaltioperiaatteen sekä perus- ja ihmisoikeuksien toteutumista. Luottamuksen yhteiskunta ja hyvät väestösuhteet syntyvät siitä, että Suomessa jokainen voi luottaa oikeuksiensa toteutumiseen, sukupuolten tasa-arvoon ja yhdenvertaisuuteen lain edessä, syrjimättömyyteen ja mahdollisuuksiin vaikuttaa elämänsä suuntaan.

      Hallitus työskentelee määrätietoisesti yhdenvertaisuuden, tasa-arvon ja syrjimättömyyden edistämiseksi yhteiskunnassa. Kaikilla on oikeus tuntea olonsa turvalliseksi ja hyväksi Suomessa taustastaan riippumatta.

      Kaikki ihmiset ovat yhdenvertaisia lain edessä. Ketään ei saa syrjiä heidän sukupuolestaan, iästään, etnisestä tai kansallisesta alkuperästään, kansalaisuudestaan, kielestään, uskonnostaan ja vakaumuksestaan, mielipiteestään, vammastaan, terveydentilastaan, seksuaalisesta suuntautumisestaan tai muusta henkilöön liittyvästä syystä.

      Hallitus työskentelee tasa-arvon ja syrjimättömyyden eteen hallitusohjelmassa yhdessä kirjattujen periaatteiden mukaisesti. Hallitustyöskentelyssä on nollatoleranssi rasismille. Hallitus ja sen jokainen ministeri irtisanoutuu rasismista ja kaikenlaisesta ääriajattelusta sekä sitoutuu omassa työskentelyssään aktiiviseen työhön rasismia vastaan niin Suomessa kuin kansainvälisesti.

      Petteri Orpo
      Riikka Purra
      Anna-Maja Henriksson
      Sari Essayah

      • Anonyymi

        Juuri tuon julkilausuman takia kaikki Rasistiset äärivasurit jäivät oppositioon.


    • Anonyymi

      Hehe haha viherkommari

      • Anonyymi

        Tuon olisi voinut pelkistää:

        Ketään ei saa syrjiä, paitsi jos eivät kuulu hyvintoimeentulevaan neljännekseen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuon olisi voinut pelkistää:

        Ketään ei saa syrjiä, paitsi jos eivät kuulu hyvintoimeentulevaan neljännekseen.

        Kyllä äärivasurit eivät katso varakkuutta, kaikkien ostovoimasta vei 30% 2019-2023 hallituskaudella. Lisäksi eivät suostuneet lähtemään hallitukseen muiden kuin punaisten eli omien sisariensa kanssa.


    • Anonyymi

      Valehtelemalla valtaan. Siispä hallitusohjelmassakin ja leikkauksissa valehtelevat kansalle, että se olisi muka Suomen etu.

      • Anonyymi

        Noin ne demarit vaan teki 2019 ja 2023 yritti vielä uudelleen, mutta onneksi vaalikoplaus jäi toisella kertaa suutariksi. Tuo tapa saada poliittinen enemmistö juontaa juurensa punaiseen kirjaan, jota äärivasurit nyt kirjaimellisesti noudattavat. Eivät mm. suostuneet hallitusyhteistyöhön väärän värisen jäsenkirjan haltioiden kanssa... Kommunismi Rules.....


    • Anonyymi

      Lukijan mielipide HS

      Hallituksen on kuultava kaikkia kansalaisia

      On tärkeää muistaa, että hallituksen tehtävä on edustaa kansaa, ei hallita sitä mielivaltaisesti.

      KANSAN ääni on demokratian peruspilari. Se ei kuitenkaan tarkoita vapaalippua mielivaltaan. Vaikka hallitus saisi enemmistön äänistä, se ei oikeuta tekemään mitä tahansa tai säätämään mitä tahansa lakeja.

      Ay-liikkeiden syyttäminen nykytilanteesta on osoitus asioiden yksinkertaistamisesta. On selvää, että hallituksen päätökset työntekijöiden oikeuksiin puuttumisesta herättävät vastustusta. Tämä ei ole vain oikeutettua vaan myös välttämätöntä, luonnollinen reaktio järjettömän politiikan vastustamiseksi.

      Voimme kuvitella tilanteen myös päinvastoin. Mikäli hallitus, jonka väitetään edustavan kansan tahtoa, päättäisi yllättäen rajoittaa yritysten toimintaa ja kohdistaa epäreilua verotusta tai vähentää oikeuksia, seurauksena olisi yritysten ja EK:n vastarinta. Yritykset eivät voi turvautua lakkoihin, joten moni siirtäisi pääkonttorin toisiin maihin tai lopettaisi toimintansa. Tällaisessa tilanteessa vastuu reaktiosta on hallituksella, ei yrityksillä.

      On tärkeää ymmärtää, että vastustus hallituksen politiikkaa kohtaan ei ole vain työntekijöiden etujen vaalimista vaan myös yhteiskunnallisen oikeudenmukaisuuden puolustamista. Yhtä tärkeää on ymmärtää, että kaikkia uudistuksia ei tarvitse toteuttaa. Monet näkevät, että nämä ehdotetut uudistukset eivät palvele Suomen eivätkä suomalaisten etuja.

      On tärkeää muistaa, että hallituksen tehtävä on edustaa kansaa, ei hallita sitä mielivaltaisesti. Kansan ääni on kuultava kokonaisuudessaan ja se huomioitava päätöksenteossa. Tämä on demokratian perusta, jota ilman menetämme yhteiskuntamme perusarvot.

      Jouni Pirttinen

    • Anonyymi

      Poliitkko ei valehtele, paitsi milloin avaa suunsa.

    • Anonyymi

      Käsittämättömiä nämä kommentit kokoomuksen ja perussuomalaisten valehtelusta!!
      Mistä he muka ovat valehdelleet???
      Lupasivat laittaa Suomen kuntoon ja sitä nyt tekevät, mutta näyttää siltä ettei se kaikille käy! Eikä kukaan ole luvannut että loiseläjien edut turvataan jatkossakin ettei vaan tarvitse mennä töihin!

      • Anonyymi

        Samanlainen on "vaalivoittonsa" kuin Sipilälläkin aikoinaan, häpeilemättä vaalikarjalle valehtelemalla junailtu ja seuraavissa vaaleissa veretseisauttavasti menetetty...


      • Anonyymi

        Miksi valehtelet?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Samanlainen on "vaalivoittonsa" kuin Sipilälläkin aikoinaan, häpeilemättä vaalikarjalle valehtelemalla junailtu ja seuraavissa vaaleissa veretseisauttavasti menetetty...

        Ei onneksi kuitenkaan yhtä häpeällinen vaalivoitto kuin demareilla 2019 sekä melkein onnistunut uusinta 2023. Todella törkeää keplottelua sisarpuolueiden kanssa. Kehtaavat nyt mussuttaa jostain Perussuomalaisten vaalilupauksesta, vaikka Perussuomalaisilla on hallituskautta jäljellä vielä 40kk saada asioita kuntoon.


    • Anonyymi

      Täytyykin tässä alkaan tosissaan treenaamaan kananmunan tarkkuusheittoa...

      On nimittäin oma taiteenlajinsa sekin ettei heittäessään hajoita mätää kananmunaa omiin käsiinsä vaan saa sen jouhevan tarkasti lentämään ehjänä poliitikon päähän, mieluiten viellä kasvoille.

    • Anonyymi

      Niinpä, kumpi sitten on pahempi, muunneltu totuus, johon kaikki puolueet syyllistyy vain vaalihuijaus, johon äärivasurit syyllistyivät?

    • Anonyymi

      Ja demarit saivat poliittisen enemmistön huijaamalla vaaleissa ja keplottelemalla sisarpuolueidensa kanssa. Myös keplottelu/kikkailu pressanvaaleissa oli uusi ja likainen peli, johon vain kommunistit pystyvät horjuttaessaa demokratiaa.

      • Anonyymi

        Uppoaako tuollainen tolkuton mussutus tosiaan persuihin?


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      191
      1905
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      62
      1320
    3. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      58
      1073
    4. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      150
      970
    5. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      52
      958
    6. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      81
      934
    7. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      54
      808
    8. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      82
      790
    9. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      739
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      320
      698
    Aihe