onko muilla ollut samanlaista?

Anonyymi-ap

Hei, olen siis 20-vuotias mies, ja koen lähes päivittäin todella epämukavia ja outoja tuntemuksia ympäri kehoa. Välillä se on esim että tuntuu kuin sydän jättäisi lyöntejä välistä, välillä päässä painetta, välillä mahassa outoja pistoksia ja milloin mitäkin. Olen siis ollut koko elämäni hyväkuntoinen ja terve, ennen palvelukseen astumista (3.7.2023). Armeijassa rupesin heti sairastelemaan välillä kuumetta, välillä poskiontolentulehdusta, jne. Sen jälkeen asiat ovat vain pahentuneet esimerkiksi kun pelkäsin sydämeni kunnon puolesta. Sydän päädyttiin sitten loppujenlopuksi tutkimaan ja sillä oli kaikki ok. sen jälkeen olen miettinyt että voisiko nämä olla paniikkikohtauksia tai jotain vastaavaa? yleensähän hommq siis menee niin että tunnen jossain päin kehoa jonkun tuntemuksen harvoin se on edes suoranaista kipua, jokin tuntemusvain esimerkiksi muljahdus tai paine tai vastaavaa. Sen jälkeen alan kiinnittämään siihen paljon huomiota tuntuu että tuntemus ei mene millään ohi, ja sitten googletan sen. Sitten tulee paniikki päälle kun siellä lukee jokin suora diagnoosi siitä että kuolen siihen paikkaan, alan oikeasti pelätä ja sen jälkeen mitä itsekuvailisin paniikkikohtaukseksi. Kuitenkin kun kohtaus menee ohi oire ei siltikään lopu vaan jatkuu ja jatkuu kunnes se aiheuttaa vielä muutaman toisen paniikkikohtauksen. Sitten jossain kohtaa huomaan vain oireen loppuneen. esimerkiksi juuri nyt olen tuntenut pari päivää painetta päässäni jq juuri tänään sain paniikkikohtauksen siihen liittyen. Olen taas ihan viittävaille menossa päivystykseen, mutta tuntuu vaan niin turhalta jos sieltä tulee että ei mitään hätää tai oire olisikin kadonnut parin päivän päästä. muutenkin ärsyttää elää jatkuvassa pelossa ja stressissä..


onko kenelläkään ollut teistä vastaavanlaista? että periaatteessa ihan kaikkialta kroppaa tuntuu löytyvän vikaa, ja hetikun sen huomaa se pinttyy niin pahasti mieleen että sitä ei saa vältämättä pariin viikkoonkaan pois ja sitä kautta paniikkikohtauksia?
sitten kuitenkin kun on käyty tarkastamassa niin on todettu että ihan terveukko pitäisi olla. Toki en ole päästäni vielä sanonut kenellekkään ja toivon että ei edes tarvitsisi, mutta olo tuntuu menevän niin pahaksi että pakko on. Minulta voi kysyä mitä vaan oireista ja muustakin ja mikäli teillä on ollut samankaltaisia kokemuksia niin arvostaisin todella jos niitä jakaisitte ja miten niistä selvinnyt.

0

77

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

    Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
    Maailman menoa
    389
    3805
   2. Vernu Vasunta

    On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
    Suomussalmi
    130
    2661
   3. En kelpaa sinulle

    Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
    Ikävä
    128
    1865
   4. Taidat vanhempi nainen

    Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
    Ikävä
    73
    1310
   5. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

    Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
    Maailman menoa
    170
    1184
   6. Voi nainen...

    Kun luovutit meistä liian aikaisin, just kun aloin oppimaan sinua. Jos oisin alussa jo lukenut aiheesta oisin voinut toi
    Ikävä
    51
    1172
   7. Hetkeäänkään miettimättä ottaisin sinut

    Mutta mitä mieltä miehesi siitä olisi?
    Ikävä
    72
    1167
   8. Olisi kiva tietää miksi pidät minusta?

    Miehelle kysymys :)
    Ikävä
    63
    1114
   9. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

    Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
    Maailman menoa
    291
    930
   10. Naiselle kysymys

    Mitä oikein näet minussa?
    Ikävä
    50
    922
   Aihe