Mikko Koivu yritti tukkia Helenan suun

Anonyymi-ap

"Mikko Koivu on yrittänyt oikeusteitse vaimentaa ex-vaimonsa suun julkisuudessa, sillä hän on kiikuttanut Helsingin käräjäoikeuteen hakemuksen turvaamistoimesta.

Turvaamistoimella Mikko on halunnut sakon uhkalla hiljentää Helenan, ettei tämä saisi esittää mitään kuvia, tietoja tai vihjauksia heidän yhteisiin lapsiinsa tai Mikkoon liittyen. Mikko esitti hakemuksessaan, että kielto koskisi Helenan sosiaalisen median kanavia ja muuta vastaavanlaista ilmaisua, joka olisi lukuisten ihmisten saatavilla."

https://www.seiska.fi/vain-seiskassa/eroriidan-shokkikaanne-mikko-koivu-yritti-tukkia-helenan-suun-teki-myos-rikosilmoituksen/1293718

Huh huh, aina vaan kamalampi kuva tulee Mikosta. Olisi ehkä kannattanut hoitaa ero reilusti alun perin.

18

245

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Olen sitä mieltä Mikko isänä suojelee nuorinta isommat ymmärtää someraivo.Onneksi lapsilla on ystäviä läheisten tuki.Äitihelena ei ymmärrä isällä on myös ystäviä uskon sellaisetkin jotka ei aina ole Mikon kanssa samaa mieltä.Someraivo yhdistää.Pidä edellen nuorin pois someraivosta.Jos sinä isänä väsyt tohon raivoon mitä lastesi äiti harrastaa. Raha-asioissa määrää edunvalvoja.Olet varmaan tehnytkin.Miettikää tälläisen raivon kohteeksi voi joutua kuka tahansa.Entinen yksin huoltaja.

    • Anonyymi

      Lapsiin kieto ehdottomasti.Jossain oli tytöstä kuva uskon Mikon poistaneen sen silloin en vielä tiennyt some raivosta liikaa paljasta pintaa oli.

    • Anonyymi

      Tämä äitihelena minäyh tukisin äitihelan suun.Tosi ajattelematonta julkaista asioita jotka ei oikeastaan kuulu somekansalle.Olen nähnyt kuvan tästä tytöstä hän oli nuori siinä kuvassa.mutta sexixäs minun äitinä tuli surullinen olo oma lapsenlapseni oli samanikäinen.Siis olen Mikkoisän kanssa samoilla linjoilla.Lapset pois somesta.Ainakin vaatteet pitää olla peittävät.Mikko tietää mitä julkisuus on sitä ei varmaan halua lapsille.Elä Mikko elämääsi olet hyväisä lapsille.

    • Anonyymi

      Antaa lasten perintö äitihellun tuhlattavaksi.Olen sitä mieltä lasten peritö ei kuulu tuhlaavaisten exsille.Mikkoisä kun oli pelaamassa äiti helenalla oli palvelukunta joka asiaan Ottakaapa selville tämän naisen oveluus ja kataluus.Netissä on tietoase on osattava hakea Mikko ei rieku somessa.

    • Anonyymi

      hei ei Mikosta vaan helenasta.Lue tarkemmin.ÄitiHelena onneksi en tunne jos tuntisin pysyisin kaukana.Miettikää rauhassa mikä on totta mikä ei siis ihan rauhassa miettikää.

    • Anonyymi

      Miksi setviä stadissa asioita, mitkä tapahtuvat jenkeissä eikä kumpikaan edes koskaan ole täällä asunut.

      • Anonyymi

        Jenkkeihin tarvitsee oleskelu luvan, johon tarvitaan työpaikka ja rahat elämiseen. Kumpikaan ei ole USAn kansalainen. Oli tiedossa kun ura päättyy palaavat Suomeen.


    • Anonyymi

      Hyvä kun teki rikos ilmoituksen. Jospa nyt loppuu yksipuolinen mustamaalaus, ex puolisoa kohtaan. EX muija levitellyt perhe asiat julkisuuteen. Ei muka ole rahan perässä, naukuu lisää rahaa koko ajan.

    • Anonyymi

      Sanos muuta.

      Ikävä todeta mutta aivan helvetin itsekäs ja härski mies mitä nyt seurannut tätä keissiä. Ymmärrän juu, kun tulee ero näkemykset erilaiset ja tunteet negatiiviset jne. Mutta jos olisi tippaakaan viisautta kaverilla, saisi homman rauhoitettua ja sovittua asiat. Lapsellista tapella vuodesta toiseen.

      • Anonyymi

        Kumpi tappelee.Isä pitää nuorit että jäisi lapsille jotain.Nainen osaa tuhlata ei aattele elääkin pitäisi lastenkin. Tämä ruma ero ei yksin ole isän toinen osapuoli äiti osaa myös kerjätä sääliä. En ehdota sopimaan sitä varten on asianajajat heidän kautta voi puhua.Maksaa joka halua puhua.


    • Anonyymi

      No niin. Änäripettäjä osti miljoonalukaalin Ameriikan nännille. Olikohan ameriikannänni nyt hekumoissaan vielä vaatinut nimilleen, onhan kuitenkin äitipuoli. Änäriäijä ja dynastiansa kannattaa olla varovainen. Näitä keinoemoja voi tulla vielä monta, voi tietenkin jonkin aikaa esittää niin "perhe-elämää"...... katsellaan, kuunnellaan kevättä.

    • Anonyymi

      Miksi jonkun asiat pitää netissä ratkoa.

      • Anonyymi

        Keino emoihin en usko.Asiallisiin aikuisiin kyllä.


    • Anonyymi

      Mikko on oikeassa.Mihin tulen todistaan.Tytöstä kuvaei nyt ihan säädytön.Orastava herkkyys.Kuva oikeassa paikassa siitä maksetaan hyvin.On aina ajateltava mitä lapsistaan julkaisee,Tämä kuva mistä kerron on tavalliselle ihmisille ok.Katso uudestaan ja mieti mitä kuvassa on mikä pistää silmään.Ehkä hekumaa etsivä kertoo sen sinulle.

      • Anonyymi

        Viro kieli pistä silmän...


    • Anonyymi

      Ymmärrän Mikkoa olen entinen yh.Tiedän miten miehet kupataan esitetään niin säälitävää osataan hakea yhteiskunnan edut Sitten kun lapset kasvaa tulolähteet ehtyvät. Pitäisi elättää itsensä.Siihen tulee yhteiskunta kaikkine etuineen.

    • Anonyymi

      Jos olette nähneet kuvan tytöstä.Olette kyllä sitä mieltä kuva pois ja pian.Niin herkkä kuva nuoruus ja tulevaisuus edesä.Te jotka tiedätte ymmärrätte kuvien sanoman miesten lehdissä pelikorteissa.Netin syövereihin katoaa paljon kuvia.Joskus ponnahtavat esiin.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      179
      1478
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      55
      1022
    3. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      761
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      35
      755
    5. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      51
      707
    6. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      111
      690
    7. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      669
    8. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      36
      654
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      70
      628
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      303
      597
    Aihe