Paaluun hirttäminen ja naulaaminen oli yleistä Rooman armeijan käytäntönä oletetun Jeesuksen aikana.

Anonyymi-ap

Sitä vaan ihmettelen että hänelle annettiin kunnia olla kuin vanhemmat Jumalan pojat.

12

154

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Varhaiskristityt ottivat symbolikseen egyptiläisen ankh-symbolin ☥, joka alunperinkin tarkoittaa poikaa, elämää ja kuolemanjälkeistä elämää. Kirkkoisät eivät pitäneet muinaisten pakanallisten egyptiläisten symbolin käytöstä ja yrittivät päästä siitä eroon. Huonolla menestyksellä. Niinpä tekstejä editoitiin sen verran että Jeesus ripustettiin ristille ja siitä saatiin sitten kätevästi uusi symboli kristikunnalle.

      Totuus asiasta löytyy Vatikaanin kellareista mutta ymmärrettävistä syistä heillä ei ole mitään halua avata asiaa julkiseen tarkasteluun.

      • Anonyymi

        Ristinuskosta löytyy aiia auora jatkumo aikaisempiin uskomuksiin?
        En ole lainkaan hämmästynyt...


      • Anonyymi

        Soopaa!


      • Anonyymi

        🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑

        🍒 ­­N­­­y­­m­­­f­­o­­­m­­­a­­­a­­­n­­­i -> https://ye.pe/finngirl21

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞


    • Anonyymi

      HORUS like Jesus

      Attis som Jesus

      Krishna kuin Jeesus

      Dionysus som Jesus

      Mithra like Jesus

      • Anonyymi

        Yes indeed

        Jaa jaa

        Juu u

        Jåå jåå

        Jees sir


    • Anonyymi

      Jumalapa onkin narsistinen sadisti, uskovaisen omakuva.

    • Anonyymi

      Toi on jehovien tarinoita, ainaki vlad dracula harrasti impalement metodia mutta siitä ei ole arkeologista näyttöä että sitä oli roomalaisten käytössä. sen sijaan T tai t kirjain oli muotia antiikin aikana, mutta ei I kirjain, joka levisi Persiasta edelleen Rooman tavaksi.

      Roomalaiset sotilaat teloittivat Herramme Jeesuksen Kristuksen naulaamalla Hänet ristin puulle syntiemme sovitukseksi Golgatalla joka on Jerusalemin ulkopuolella. Vain Hänen pyhä mittaamattoman arvokas veri voi pestä syntimme pois niin että saamme vain siten päästä Taivaaseen, muuta tietä ei ole.

      Jokainen joka uskoo Jeesukseen pelastuu joutumasta Helvettiin, jokaisen on kerran kuoltava mutta sitten tulee tuomio ne ihmiset jotka ovat uskoneet Jeesukseen ja ovat sen kautta synnittömät saavat mennä Elämän portista sisälle Paratiisiin mutta ne ihmiset jotka ovat hyljänneet Jeesuksen menevät Tuonelan portista alas pimeyteen ja tuskaan odottamaan Viimeistä Tuomiota.

      Tuomio päivänä Tuonela tyhjenee niistä sieluista jotka siellä ovat ja he saavat täsmälleen saman kehon kuin heillä oli kun he kuolivat kaikkine sairauksineen ja vammoineen, tämä on Kuoleman ylösnousemus ja heidän on tultava Suuren valkoisen Tuomioistuimen eteen, polvistuttava ja tunnustettava Hänet Herraksi jonka he hylkäsivät eläessään.

      Jokainen saa sen tuomion kuin hän on eläessään sanonut ja tehnyt, armoa ei tässä Tuomio istuimessa ole. On kaksi kirjaa, Tekojen kirja, johon jokaisen ihmisen elämä on kirjoitettuna ja sen perusteella heidät tuomitaan mitä kirjaan kirjoitettu on. Se Toinen kirja on Karitsan elämän kirja josta vielä tarkistetaan onko ko. ihmisen nimi siihen kirjoitettu, jos sen ihmisen nimeä ei löydy Elämän kirjasta hänet heitetään Helvetin tuleen, siellä ei tuli sammu eikä madot kuole.

      Pian on tuleva Elämän ylösnousemus kun Herra Jeesus Kristus hakee morsiamensa Taivaan kotiin, morsian on Jumalan seurakunta kaikista kansoista, heimoista ja kielistä niin suuri joukko ettei sitä lukea taideta. Elämän ylösnousemuksessa niin elävät kuin kuolleetkin saavat samanlaisen kehon kuin on Herrallamme Jeesuksella Kristuksella kun Hän nousi ylös kuolleista kolmantena päivänä. Jokaisen täytyy uudestisyntyä Jumalan Valtakuntaan sen kansalaiseksi, joka ei uudestisynny ylhäältä ei voi nähdä Taivasten valtakuntaa.

      Uudestisyntymässä Jumala luo ihmisen uudeksi ja antaa Pyhän Hengen sinetiksi että ihminen on Hänen omansa ja Hänen omansa tuntee Hänen äänensä ja on sille kuuliainen ja tekee Hänen tahtonsa. Joka ei ole uudestisyntynyt Taivaanmaan kansalaiseksi ei välttämättä halua kuulla siitä mitään tai on uskonnollinen, siis ei uskovainen, ja luulee pääsevänsä hyvillä töillään tai on syntynyt uskovaiseen kotiin tms. ja hänen vanhempansa on uskossa Paratiisiin pettää vain itseään. Mikä tai kuka on sun elämäsi keskiössä? Kun elämäsi keskiössä on Jeesus Kristus niin Hän pitää sinusta huolen ja olet ja elät Armossa, mutta jos elämäsi fokuksessa on joku muu kuin Jeesus Kristus niin et ole Armossa vaan olet epäjumalan palvelija.

      Epäjumalien palvelija ei pääse Taivaaseen, epäjumalasi ei tarvi olla buddhapysti, neitsyt Maria statue tms. vaan epäjumalasi voi olla lihava osakesalkku, sijoituksesi, uusi ja ihmeellinen tesla, palatsisi tallissa, upea kaunis emäntäsi, poliittinen statuksesi ja ministerin virka, seksi, viinikellarisi siis mikä tahansa joku muu kuin Jeesus Kristus ovat epäjumalia ja ne ovat katoavia ja kadottavia. Vain ja ainoastaan Jeesus Kristus kestää niin elämässä kuin kuolemassa, kaiken muun tuli polttaa ja tuuli vie. Golgatan Armoistuin on avoinna kaikille jotka haluavat tulla armahdetuiksi ja Jeesuksen Kristuksen sovinto verellä pestyksi.

      Tee siis parannus, tunnusta kaikki syntisi Jeesukselle ja hylkää ne, niin sinä saat Armon uudestisyntyä Jumalan lapseksi ja olet elämäsi matkalla Taivaaseen ja Hän pitää sinusta huolen vaikka näyttäisi seinien kaatuvan päällesi, Jeesus ei luvannut helppoa elämää omilleen eikä ruusutarhaa vaan golgatan tien. Huomaa tämä, Jumala kutsuu kahdesti tai kolmasti ihmistä ja jos ihminen hylkää Jumalan kutsun niin Hän ei kutsu ihmistä enää koskaan, etsikko- ja armonaikasi ovat ohi, mutta sinä et sitä huomaa, eikä sinua uskon asiat enää voisi vähempää kiinnostaa, mutta uskonnot ehkä sitäkin enemmän ja olet omillasi ja luulet syntyväsi kuolemasi jälkeen johonkin muualle, ehkä jollekkin toiselle planeetalle miljardien valovuosien päähän jossakin toisessa galaksissa Telluksestamme tai johonkin toiseen paikkaan ja aikaan jossakin toisessa dimensiossa.

      Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut että Hän antoi oman Poikansa että joka Häneen uskoo saisi iankaikkisen elämän. Jeesus kuoli sinun tähtesi Golgatalla ja sovitti sinun syntisi Rakkaudestaan sinuun, Jumalan tahto on että kaikki ihmiset pelastuisivat eikä joutuisi Helvetin sammumattomaan tuleen, se on valmistettu Perkeleelle ja hänen enkeleilleen.

      • Anonyymi

        Soopaa!


      • Anonyymi

        Surkea vetoomus.
        Ristin puut puutolppien ohella lahoavat jälkiä jättämättä arkeologeille.
        Keksikää jotain parempaa ajatushautomossanne.


      • Anonyymi

        "Jokainen saa sen tuomion kuin hän on eläessään sanonut ja tehnyt, armoa ei tässä Tuomio istuimessa ole. On kaksi kirjaa, Tekojen kirja, johon jokaisen ihmisen elämä on kirjoitettuna ja sen perusteella heidät tuomitaan mitä kirjaan kirjoitettu on. Se Toinen kirja on Karitsan elämän kirja"

        Egyptiläisten uskonnosta mutta joku koiran näköinen Jumala nielee sielut olemattomaksi.


    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1847
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1699
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      17
      1543
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1233
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1204
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1202
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1166
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1141
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      8
      1139
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1124
    Aihe