Suomen hallitus onnistui

Anonyymi-ap

Suomen hallitus ei äänestänyt edes tulitauon puolesta kun Israel aloitti paletiinalaisten massamurhat Gazassa ja myös Länsirannalla. Puolustukyvyttömien siviilien tilanteen muodostuessa katastrofiksi Suomen hallitus ilmoitti lopettavansa saarretun ja eristetyn Gazan alueen tärkeimmän humanitaarista apua jakavan UNRWA:n rahoituksen.

Suomen ollessa YK:n maista pienessä vähemmistössä, niissä jotka eivät ole tuominneet Israeln massamurhia, jopa palestiinalaisten kansanmurhaa, on Suomi asiassa roistovaltioiden tasolla. Jatkuva sormien läpi katsominen esim. sotarikosten suhteen kun tekijänä on Israel on kuvottavaa seurattavaa. Suomi on kiistatta osallinen palestiinalaisten kansanmurhaan joka etenee jo aivan pienimpiin vauvojen massakuolemiin.

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000010298551.html

Suomen pitäisi vaatia Israelia välittömästi lopettamaan sortotoimenpiteensä, asettaa Israel boikottiin ja vaikkapa tunnustaa palestiinan valtio. Tähänastiset kainot toivomukset parin avustusrekan päästämisestä alueelle ovat kuin lusikallinen vettä asuntopalon sammuttamiseksi. Vaikka sama lusikallinen heitetään paloon niin sillä ei ole siihen mitään vaikutusta eikä se riitä edes omaatuntoa kohottamaan, että edes yritti.

16

136

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Onko kyseessä katastrofaalinen häpeä Suomelle? Miten Suomi tullaan esittämään tulevissa historiankirjoissa? Onko se esimerkkinä siitä kuinka puheet ja teot voivat olla ristiriidassa keskenään?

      • Anonyymi

        Kyllä nyt on suurempi häpeä Suomelle ja Suomen maineelle, kuin jonkun ulkomaisen random vasurivässykän propagandavalheet EU:ssa Orpolle.

        Ei näistä Suomi selviä!

        Saunan taakse piiloon häpeämään nyt kaikki.

        (Siis kaikki urpot joita joku rpämääräinen "maine" edes kiinnostaa...)


    • Anonyymi

      Mikäs vastuu ja velvollisuus muka Suomella on puuttua johonkin palestiinalaisten aloittamaan sekoiluun? Lisäksi noi tuollaiset avaajan tunne-valitus avautumiset pelaa vaan terroristien pussiin ja vasurit niihin tyypillisesti aina sortuu -kerta toisensa jälkeen.

      Se johtunee kaiketi vasureille hyvin tyypillisestä ja heikosta asioiden syy-seuraus ymmärryksestä, yhdistettynä ilmeisiin tunnehallinnan haasteisiin.

      Että jospa nyt vaan koitettais toi Ukraina hoitaa kunnialla maaliin?

    • Anonyymi

      Suomessa vallitsee ja hallitsee nyt sotahullu ilmapiiri oikeiston keskuudessa.
      Ministerit tepastelevat rinta rottingilla julistamassa tappoaseiden tärkeyttä.
      Sotaleikit pohjoisessa on päivän tärkein puheenaihe!

      Herää kysymys: Millainen "ihminen" pystyy hyväksymään Gazan kansanmurhan?

      • Anonyymi

        Minkälainen ihminen voisi hyväksyä hamas terroristien raiskaushyökkäyksen Israeliin, jossa tappoivat satoja israelilaisia? Terroristi on terroristi, ei ihminen!


      • Anonyymi

        Hamasin tavoite on se, että Israel tekisi Gazassa kansanmurhan, jotta se saisi muslimimaiden ja vasemmiston tuen. Muslimit eivät ole kovin innoissaan tästä Hamasin toiminnasta, mutta vasemmisto jo huutaa hurraata Hamasille.


      • Anonyymi

        Herää todellakin kysymys millainen "ihminen" kuten sinä, lietsoo sitä mielipuolista kansanmurhaa sekä Gazassa, Juudeassa ja Samariassa jatkuvalla vääristelyllä, valeuutisilla, räikeillä valheilla ja propagandalla ja sen lisäksi olet Hamasin rikostoveri ja käsissäsi on lukuisten murhattujen naisten ja lasten verta. Miten voit olla noin kovasydämminen hätää kärsiviä ihmisiä kohtaan, onko sulla edes omaatuntoa niin että et tunne minkäänlaista empatiaa, sääliä heitä kohtaan.


      • Anonyymi

        Minkä me Gazan sodalle voidaan, vai pitäisikö Suomen lähteä sinne sotimaan?

        Mene sinä ja pelasta maailma.


    • Anonyymi

      Suomea ei saa hiillostaa muiden maiden ongelmilla, demarit on jäähyllä!

    • Anonyymi

      Israel ei massamurhaa ihmisiä eikä tee kansanmurhaa Gazassa eikä Juudeassa ja Samariassa. Edes tuo linkittämäsi Iltasanomien teksti ei tue näitä väitteitäsi.

      Ei ole perusteita boikotoida Israelia.

      Kansainväliset sopimukset ja terve järki estävät Suomea tunnustamasta "Palestiinan valtiota" jota ei edes ole olemassa. Palestiinalaiset kyllä kovin puuhaavat sellaisen perustamista Israelin tilalle. Tavoitteena on tehdä alueesta "judenfrei" kuten natsi-Saksalla oli tavoitteena 1930- ja 40-luvuilla.

      Gazaan menee jatkuvasti huima määrä avustusrekkoja. Puheet "kainoista toivomuksista parin avustusrekan päästämiseksi alueelle" on pelkkää valhepropagandaa, jonka levittämisessä erityiseseti vasemmisto on kunnostautunut.

    • Anonyymi

      Ei suomi ole sodassa!
      Mitä toisten sotimiset suomelle kuuluu?

    • Anonyymi

      Israelin olisi siis aloittajan mielestä antaa Hamasin terroristien paeta kaappaamiensa israelilaisten panttivankien kanssa Gazaan, pysähtyä siihen rajalle ja vedota sitten kansainvälisiin sopimuksiin jotta YK auttaisi Israelia saamaan kansalaisensa takaisin?

      Lähi-idässä eivät YK:n vetoomukset, kansainväliset sopimukset ja ihmisoikeudet paljoa paina, ainakaan kun naapureina ovat Hamas, Islamic Jihad, Hizbollah ja Syyria. Ja "suhteettomasta" voimankäytöstä voidaan todeta kuten eräs israelilainen kenraali kerran sanoi kun eurooppalainen reportteli ihmetteli Israelin pommitusta: "terroristi ampuu metsästyskiväärillä sillä se on ase joka hänellä on, me vastaamme tuhannen kilon pommilla koska se on ase joka meillä on"!

    • Anonyymi

      Vasemmisto epäonnistui Suomen osalta naisten ja lasten kansanmurhan jatkamisen puolesta kun hallituksemme kieltäytyi rahoittamasta Gazan teurastajaa Hamasia. Hallitus saisi keskeyttää kaiken avun toimittamisen palestiinalaisille että se naisten, lasten ja puolustuskyvyttömien ihmisten teurastaminen loppuisi Gazassa, Juudeassa ja Samariassa. Hamas on pysäytettävä vasemmiston propagandasta ja valeuutisista huolimatta.

    • Anonyymi

      Eihän sille alueelle saa rauhaa ennen kuin Hamas luovuttaa panttivankinsa. Miksi ne panttivangit ovattärkeämmät kuin omat lapset, puolisot tai vanhemmat?

    • Anonyymi

      Suomi ei ole sodassa!
      Eikä ole Suomen Hallituksen asia äänestää puolesta tai vastaa.

      Sinuna miettisin nyt kummanko puolella olet tulevaisuudessa punaisten vai valkoisten?

    • Anonyymi

      Israelin ja Suomen välillä on se ero, että Israel asettaa aina omien kansalaistensa ja heidän turvallisuutensa ja hyvinvointinsa kaiken muun edelle. Kyllä maa noudattaa kansainvälisiä sopimuksia noin yleisesti ja rauhan aikana, mutta jos niiden noudattaminen vaarantaa tai uhkaa Israelia ja sen kansalaisia, maa valitsee aina omjensa edun. Täällä ei leikata terveydenhuollosta tai vanhusten hoidosta ja samalla pistetä miljardeja maahan lampsivien nuorten kehitysmaalaisten miesten hoivaamiseen. Kun 90-luvulla afrikkalaisia alkoi saapua virtana Israeliin Siinain niemimaan poikki etsimään työtä ja parempaa elämää, niin Israel rakensi aidan Välimereltä Punaiselle merelle. Maahantulo loppui siihen. Jos israelilainen joutuu pulaan ulkomailla, niin voi luottaa siihen että israelin edustusto kyllä auttaa parhaansa mukaan.

      Suomessa sen sijaan on viime vuosina laitettu miljardeja maahanmuuttajien hyysäämiseen, ja kuka tahansa on voinut steppailla Suomeen, sanoa “asylum” ja jäädä sitten maahan notkumaan. Vaikka suomalaisvanhuksilta ja sairailta on jouduttu leikkaamaan, niin maahanmuuttajien etuihin ei olla voitu koskea “kun ne kansainväliset sopimukset...”. Jos suomalainen vaikka sairastuu Thaimaassa, niin valtio taitaa tehdä kaikkensa jotta sen ei tarvitse auttaa pulaan joutunutta kansalaistaan. Israelissa on ymmärretty että valtion ensisijainen tehtävä on huolehtia kansalaistensa turvallisuudesta ja eduista (vaikka aina siinä ei onnistuttaisikaan) mutta Suomessa tärkeintä näyttää olevan se kansainvälisten sopimusten piiruntarkka noudattaminen ja EU:n mallioppilaan esittäminen.

      Mutta mitä Suomi ja sen kansa sitten hyötyy tästä “Suomen maineen huolehtimisesta” maailmalla? Auttaako se Suomen kansaa mitenkään tässä Israel-Palestiina jutussa Suomi-kuva nyt sitten kärsii kauheasti maailmalla eikä kyllä Suomi selviä tästä vaan pitää hävetä? Luuletteko että se nyt ketään maailmalla niin kauheasti edes kiinnostaa jos maamme ulkoministeri vaatii välitöntä tulitaukoa Gazaan tai tuomitsee jyrkästi Israelin ja Hamasin toimet? Jos olisin suomalainen poliitikko niin itse ainakin häpeäisin paljon enemmän sitä että en ajaisi tehtävääni johon minut on valittu, ja tuo tehtävä on Suomen ja Suomen kansan edun ajaminen aina ja joka tilanteessa. Suomen tulee auttaa muita maita vain jos omat asiat ovat kunnossa, tai jos Suomelle on auttamisesta erityistä hyötyä (kuten Ukrainan kanssa).

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      18
      956
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      3
      953
    3. En koskaan

      Aliarvoinut, nauranut/pitänyt pilkkana, tai ajatellut mitään negatiivista sinusta. Jos nämä asiat uskot ja luotat sen v
      Ikävä
      49
      850
    4. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      224
      741
    5. Nainen, olet kaipaillut seuraani

      Tiedän sen, kuulen sen. Sinulla ei ole muita joiden kanssa voisit niistä asioista keskustella joista keskustelet kanssan
      Ikävä
      76
      737
    6. Kirjoitit joskus minulle tietäen

      Että se olin minä.
      Ikävä
      46
      719
    7. Vornanen alkaa olla kusessa

      Kaikki vanhat synnit on kaiveltu esiin ja niitä tosiaan näyttää olevan. Poliisin asussa esiintyminen vaaliteltalla, työt
      Joensuu
      82
      702
    8. Emme näe enää koskaan

      Näin ainakin uskon. Mutta ei hätää, et menetä yhtään mitään minussa. Sen kai jo tiesitkin. Hyvää vappua ja kesää. Toivon
      Ikävä
      34
      697
    9. Mitäs meinaatte vappuna

      ikävöivät ihmiset?
      Ikävä
      108
      684
    10. Mitä teet mies

      Tälleen vappuaattona? Mietityttää, että onkohan sulla joku nainen, jonka kanssa vietät vapun? 😔
      Ikävä
      20
      650
    Aihe