Minulla on pari kysymystä teille Ruotsinkieletä suomeen ajavat

Anonyymi-ap

Luuletteko te, että me käytetään kansainvälisessä kaupassa Ruotsinkieltä?

Luuletteko te, että suomalainen, joka on lukenut peruskoulun ja lukionkin ruotsinkieltä, pystyisi kommunikoimaan kauppasuhteissa Ruotsinkielessä niin, että kaikki menee oikein.

Luuletteko te, että suomalaiset haluavat opiskella ruotsinkieltä itse

Jo luulette yhdenkään noista toteutuvan, niin perustelkaa.

Itse perustelen, että 9 vuotta kouluruotsia lukeneena käännän aina kielen Englanniksi jos yhtään tärkeämmistä asioista keskustellaan. Samoin, miksi suomenkieli ei ole pakollinen kaikille?

4

71

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Salaiset äänestykset? Vaalisalaisuudet? Kansalaisten oikeusturva?

      Jokainen saa salassa omassa rauhassa kopissaan käydä äänestämässä.
      Paperilappu käteen ja eikun koppiin… ja sitten lappu on hienosti taitettu, että annettu ääni
      / numero on suojassa, että kukaan ei näe, minkä numeron äänestäjä on lappuun kirjoittanut. - - Salainen äänestystapahtuma on turvannut ns. vaalisalaisuuden. Mutta keneltä? ja miksi? ja miten?

      Nykyisin kun kaikki kansalaiset ovat saaneet ”ilokseen” biopassit, joissa on heidän sormenjälkensä, jokainen annettu ääni ja äänestäjä voidaan tunnistaa pelkästään jo sormenjäljistä, ettei dna -tunnistukseen tarvitse lähteä )). Myös Ukrainassa siirryttiin biopassikäytäntöön muutama vuosi sitten. Suomessa jo yli kymmenen vuotta taaksepäin.

      Tietenkin on paljon yksinkertaisempikin ja varmempi tunnistustapa nähdä ja rekisteröidä se, kuka on ketäkin ehdokasta äänestänyt vaaleissa. Nimittäin kun salaisesta äänestyksestä yksin ”kameroista vapaasta”, ”valvomattomasta” äänestyskopista tullaan vaalivirkailijan luokse, ensin tarkistetaan listoista oikein passin kanssa, että kyseisellä kansalaisella on oikeus äänestää vaaleissa. Sitten hänen vaaditaan allekirjoitus ja hänen vahvistettu lappunsa laitetaan suljetussa kirjekuoressa allekirjoittamansa äänestyslapun kanssa samaan isompaan kirjekuoreen, joka suljetaan ja lähetetään tarkistettavaksi.

      Miten säädetty vaalisalaisuus noin tehdessä säilyy? Ei kyllä mitenkään. Kansalaisella ei ole mitään oikeusturvaa äänestyssalaisuutensa varmistamiseksi mielivaltaista tiedon hyväksikäyttöä vastaan. Mikä? ja kuka? ja miksi?... niin tekisi?, eli varmistaa, ettei joku avaa ensin ison kirjekuoren, jossa on allekirjoitettu ja passilla vahvistettu tunnustus siitä, että on äänestänyt juuri kyseistä ehdokasta …ja sitten pienemmän äänestyslappukirjekuoren, jotka ovat samassa suljetussa lähetyksessä… Kansalaisen hyväksikäyttömahdollisuus ja luokittelu ja?… on 100% varmistettu.

      Entä Jos äänestyslappu on joko tuhrittu, siihen on kirjoitettu herjaavia kommentteja, piirretty vaikkapa sydämiä tai kirjoitettu jotakin maan julkishallintoa kyseenalaistavaa tai negatiivista luonnehdintaa? Suomessa luotetaan sanoisinko sokeasti siihen, että julkishallinto tekee vilpittömästi parhaansa, eikä käytä mahdollisuuksiaan väärin? Eikä koskaan tai harkitusti erittäin harvoin, (miksi niin) tunnusta tehneensä väärää tuomiotakaan, päinvastoin kuin esim. USA:ssa, jossa jopa viikoittain korjataan kun on huomattu, että on tullut tehdyksi väärä tuomio. Tosin joskus kymmenien vuosienkin jälkeen. Suuri hatunnosto ja kunnianosoitus niille kansalaisille, enkeleille, jotka ovat auttaneet väärin tuomittuja saamaan oikeutta. Siitä ei voi kylliksi kiittää, eivätkä ruusukimputkaan riitä osoittamaan sitä rakkautta, jonka he ansaitsevat. Vain toistensa puolesta henkensä uhraaminen voidaan katsoa jalommaksi teoksi. Väärin tuomitun elämän tuhoaminen kun on ollut väärinpelaajien taholta kammottava teko. Ja väärien tuomioiden korjaaminen on katsottava kuitenkin kunnialliseksi teoksi myös päättäjien taholta, vaikka ensin tulikin tuomittua väärin. Anteeksi pyytäminenkin olisi pieni osoitus objektiivisen totuuden ja rehellisen oikeudentajun heräämisestä. Useinmiten muualla kuin USA:ssa kuitenkin juttu on varmuuden vuoksi julistettu salaiseksi 50 vuodeksi, jotta väärä tuomio ja sen vilunkiperustelut eivät selviäisi kansakunnan nähtäväksi. Kansalaista pelottaa sadistisen koston pelossa kertoa tulleensa väärin tuomituksi?
      Mutta entä Venäjällä? Nyt kun Putin on tullut valituksi presidentiksi taas seuraavaksi kuudeksi vuodeksi, siis vuoteen 2030 saakka ja käytännössä eliniäkseen, hänellä on vapaat suvereenit päätäntäoikeudet ratkaista myös niiden kohtalo, jotka käyttäytyivät oppositiopoliitikon tavoin äänestyspaikoilla ja mahdollisesti tärvelivät joko äänestyslippunsa, tai muuten osoittivat mieltään Putinin hallintoa vastaan. On satoja mahdollisuuksia, todella helppoja ja vaikeampiakin, selvittää kuten meilläkin, mutta moninaisemmin, miten kukin äänestäjä on äänestänyt, ihan henkilökohtaisesti ja persoonakohtaisesti. Mikä tulee olemaan Putinia vastaan äänestäneiden kohtalo? Putin sanoi voitonpuheessaan, että äänestyslappunsa töhrineet on hoideltava. Se tarkoittanee suomeksi; eliminoitava. Kuten progozin, Navalnyi, Politkovskaja, Lebedev… ja Ukrainassa Venäjän Siperian vankileirillä 17 vuotta ensin pidetty, Ukrainaan palannut ja joka oli uhkana tulla valituksi presidentiksi, muistatko sinä hänen nimensä? Oliko se tsernovil? Hänet tapettiin lavastamalla auto-onnettomuus ennen vaaleja. Kun hän ei kuollut törmäyksessä, hänen kuolemansa varmistamiseksi oli lähetetty valittuja miehitä, jotka viimeistelivät nyrkeillä, kuten Navalnyinkin tapauksessa se, ”ettei häntä valita”. On syytä olettaa, että toisinajattelijat hoidellaan. Vaaleissa vapaa äänestäminen on sama toimi kuin se, että Navalnyi palasi Saksasta kotimaahansa väärin tuomittavaksi, kidutettavaksi ja tapettavaksi.

      • Anonyymi
        UUSI

        😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋

        💋 ­­­N­y­­m­­­f­o­­­m­­a­a­n­­­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞


    • Anonyymi

      Kuka voi luottaa keneen tässä pahuuden voimien ylivallassa? Kansalainen voi vain rukoilla korkeimmalta johdatusta ja siunausta kansakunnille, että lopulta Jumala antaisi päättäjille oikeamielisyyttä, hyväntahtoisuutta ja rehellisyyttä työssään ja toimissaan. Sille rukoilemiselle ateistit ja fariseukset tosin nauravat ja kenellä on alueella tehokkain väkivaltakoneisto, se alistaa kansalaiset antautumaan ja alistumaan mielivallan alle. Onneksemme asumme Suomessa!? Olen siinä käsityksessä, että meillä on vielä toivoa paremmasta. Mutta olenko naaivi tuon toiveeni kanssa? Onko pahuus lopulta se, jonka Jumala on sallinut voittavan tässä ajassa kaikkialla?

    • Anonyymi

      Siinä sitä oli sinulle aloittaja ruotsinkielisten vastauksia, ettäs tiedät.
      Äläkä tule enää kyselemään. Kyllä me tiedetään.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4479
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2229
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1754
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1488
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      27
      1423
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1288
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1217
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1136
    9. 22
      1086
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe