Huonoimpia tappelutaidoilta olevia änäripelaajia

Anonyymi-ap

Keitä he ovat teidän mielestä? Listalle kelpuutetaan vain NHL-pelaajia jotka tappelee vähintään 5 kertaa kauden aikana eli viisi tappelua on minimivaatimus päästäkseen listalle.

Ekana tulee mieleen justin abdelkader ja vieläkös hän pelaa NHL:ssä? Detroitissa joskus uransa alussa parina kautena ainakin taisi tapella noin 5 kertaa kauden aikana ja näin hänen kaikki tappelut ja hän näytti niissä umpisurkealta. Usein tasapaino meni eikä osannut suojata itseään ja ei ollut tappelussa olevaa älyä eikä voimatasokaan päätä huimannut.

Sitten muistan jim cumminsin joka tietenkin ei ehkä tällä listalla pidä olla koska hän oli kuitenkin raju toe to toe -tappelija joka pyyhkisi lattiaa abdelkaderilla ja listan muilla nimillä helposti, mutta kun miettii miten surkea oli hänen älytasonsa ja suojaus tappelutilanteissa niin se oli niin surkealla tasolla jonka seurauksesta hän joutui usein tyrmätyksi tai koki raskaita tappioita liigan kärkinimiä vastaan ja cummins ei ollut ns spot picker vaan tappeli käytännössä melkein aina kovimpia vastaan ja jos olisi ollut spot picker tai osittain spot picker niin voittoprosentti olisi takuulla aika paljon parempi.

Tyson nash ; ei voimaa, ei yritystä, surkeanoloista tappelua . Voimataso olematon eikä tappelussa olevaa älyä löytynyt ollenkaan.

Radko Gudas jolla on kokoa vaikka kuinka paljon eli koolla tarkoitan lihaksistoa mutta tappeluissa lähinnä umpisurkea. Ei löydä koskaan oikein lääkkeitä voittaakseen vastustajansa. Gudas pelaa vielä NHL:ssä .

Craig adams joka joskus 2000 luvulla pelasi voimahyökkääjän usein neloskentässä(mm carolinassa pelas) niin ilman hanskoja hän joutui usein pahasti alakynteen tai hetken näytti siltä että hän oli antamassa hyvin takaisin mutta surkea suojauksen seurauksesta hänet pamautettiin usein ulos tappelusta.

Max domi pidä hanskat kädessä ,koska et osaa tapella! Isänsä tie domi joka oli liigan kovimpia nimiä mut poika kaukana isänsä tappelutaidoista. Max domi pelaa nykyään NHL:ssä.

Doug houda oli hontelo puolustaja mm buffalossa pelasi mutta ilman hanskoja hän joutui usein selkeästi kakkoseksi eli surkea tasapaino ja heikko voimataso.

Kelly bucherberger joka cumminsin tavoin ei ansaitse oikeastaan paikka tällä listalla koska näytti jonkun kerran kovaa iskukykyä mut tappelutekniikka oli surkea eli löi usein kulmasta josta ei nähnyt mihin oma isku lähtee eli löi ikäänkuin silmät lapuilla ja se näytti aika huvittavaltakin eikä iskuissa ollut usein erityisen paljoa voimaa.

Matthew barnaby on myös ns kyseenalainen nimi tällä listalla koska hänellä oli hyvä tappelutekniikka ja äly mutta tulokset kertoo että hävisi todella usein.

Steve webb ei hävinnyt kovin monelle iskuvoimassa mutta tekniikka oli liigan tappelijoista surkeimpia ellei jopa surkein, mut ehkä cumminsin tekniikka oli vielä surkeampi. Webbillä oli iskuvoimaa muttei maksimi&otevoimaa paljoakaan.

Denis pederson joka oli kovin voimaton tappelutilanteissa ja heikko suojaus joka kostaantui aika usein hurjan kovina tappioina joissa otti monia pahoja iskuja itseensä eli muistiin piirtyy hyvin kohtaamiset jean luc grand-pierreä ja craig rivetiä vastaan jossa otti tosi pahasti pataan = se näytti pahalta!

Leo komarov joka jossain farmisarjoissa tapellut muttei NHL:ssä tainnut koskaan 5 kertaa tapella mut panen hänen nimen tälle listalle silti, koska pakko sillä hän oli surkea tappeluissa vaikka kokoa on paljon eli ei kovin pitkä mutta lihaksia ja voimaa löytyy, mut ei vain osannut käyttää niitä hyväksi ilman hanskoja

DArryl bootland joka ainakin antoi kovia iskuja, mutta kovasta yrityksestä huolimatta hävisi melkein kaikki tappelunsa. Muistiin piirtyy yksi täysi kausi NHL:Ssä detroitin joukkueessa jossa sai rooliksi hoitaa tappeluita ja hävisi melkein kaikki kauden aikana käydyt tappelut ja hävisi jopa sellaiselle kuin darryl sydorille joka ei ole edes mikään tappelija.

steve ott joka pitkä pituudeltaan mutta voimaton ja ei ollut älykäs tappelutilanteissa. Hävisi paljon.

igor ulanov joskus tappeli 6 kertaa yhden kauden aikana ja näin ne kaikki tappelut ja oli niissä pahasti altavastaajana eli voimaa kyllä on kuin pienessä kylässä mutta tappeluissa vaadittavaa "silmää" ei ollenkaa!

0

55

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

        Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
        Maailman menoa
        424
        2962
      2. Timo Vornanen kilahti

        Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
        Kotka
        100
        2286
      3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

        oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
        Maailman menoa
        349
        1996
      4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

        EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
        Maailman menoa
        155
        1903
      5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

        https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
        Lapua
        7
        1757
      6. 158
        1212
      7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

        Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
        Tv-sarjat
        23
        1207
      8. No kerros nyt nainen

        Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
        Ikävä
        96
        1144
      9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

        Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
        Haapavesi
        71
        1052
      10. Nainen, mietit miten minä jaksan

        En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
        Ikävä
        88
        927
      Aihe