Putin nolona ja täysin toimintakyvytön

Anonyymi-ap

USA antoi venäjälle asiallisen tiedustelutiedon jonka oli saanut yrittäen auttaa venäjää ehkäisemään terroristi-isku venäjällä .
Putin lapsellisena raivosi saatuaan varoituksen että tämä on länsimaiden propagandaa jolla yritetään lietsoa yhteiskuntaan pelkoa ja häiritä yhteiskunta rauhaa .
Kun isku sitten tuli Putin on täysin toimintakyvytön Putinin lapsellisuus ja tyhmyys tuli liiankin selvästi julki kansalle ...nyt bunkkerissaan toimintakyvyttömänä häpeää mielenvikainen diktaattori joka ei pystynyt suojelemaan kansalaisiaan USA.n avusta huolimatta.

Venäjä-paljastuksista tunnettu itsenäinen Insider-media kertoo, että Venäjän diktaattori Vladimir Putinin oli määrä puhua kansalle Moskovan terrorihyökkäyksestä peräti kolme kertaa perjantain ja lauantain välisenä yönä. Puhe kuitenkin peruttiin joka kerta. Lähteet valtion mediassa antavat ymmärtää, että Putinin lausuntoa kirjoitettiin aina uusiksi. Lopulta sitä ei tullut ollenkaan.

Koska Vladimir Putinin lausuntoa ja ilmeisesti muutakaan virallista linjausta ei koskaan tullut, keskittyivät valtion television propagandistit puhumaan epämääräisesti nykytiedon valossa tuulesta temmatuista Ukraina-kytköksistä terroritekoon. Venäjän turvallisuuspalvelu FSB on jatkanut propagandaväitteitä lauantaina esittämättä todisteita niiden tueksi.

Venäjän hallinto ja Putin jäätyi viimeksi samanlailla kun Prigozin kapinoi Putin jopa lähti Moskovasta pakoon silloisessa kriisi tilanteessa kun olisi pitänyt todellisuudessa esiintyä ja toimia päättäväisesti .

60

325

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Venäjän tuevallisuuskoneistot on valjastettu taisteluun opositiota ja kuviteltuja vihollisia vastaan. Näin väkivaltakoneistot ovat saaneet oikeutuksen olemassaololleen.

      Hyvä jos viimein tajusivat että oikeitakin vihollisia on. Venäjä on hankkinut niitä tehokkaasti ainakin 1700-luvulta lähtien.

    • Anonyymi

      Usa ja Britannia tai Ukraina eivät takuulla olisi varoitellut etukäteen pihaustakaan iskusta jos olisivat siihen jotenkin osallisia. Siinä ei ole mitään järkeä.

      Onhan heillä paljon musuja, vähemmistönä ja naapurimaista siirtotyöläisinä jne. Saattoi hyvinkin olla ennemminkin joko islamistit, tai fsb/putin, tai fsb/putin ja islamistit yhdessä. Juttu haiskahtaa ja pahasti mahorkalle ja kaalille...

      Ukrainaa, Usaa ja Britanniaa vastaan käyttävät moista väitettä. Törkeää. Putin valittiin juuri, lakien tiukennukset, liikekannellepano... Kieroja kun ovat niin eivät keinoja kaihda.

      Peruskaavaltaan ei siis mitään mitä emme olisi jo aiemmin nähneet.

      • Anonyymi

        Kyllähän se Biden varoitti, että tulee tuhoamaan kaasuputket ja myös teki sen.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Kyllähän se Biden varoitti, että tulee tuhoamaan kaasuputket ja myös teki sen.

        Kaasuputket tuhosi Venäjä itse. Venäläiset alukset kuvaattiin räjähdyspaikoilla muutamia päivä ennen räjähdyksiä operaatioon soveltuvan pienoissukellusveneeen kanssa.


    • Anonyymi

      Putin jäätyi myös Kurskin pelastamisessa eikä mitään tehty. Venäläiset kestävät tappioita loputtomiin mutta eivät totuutta ja sen tuomaa väistämätöntä häpeää.

      • Anonyymi

        Menihän sillä muutama päivä, ennenkuin uskalsi kutsua menetetyn miehistön siskoja, vaimoja ja äitejä, muutaman ruplan h**riksi, heidän kritisoituaan vatulointia pelastustoimissa.

        -44.Div.-


      • Anonyymi

        Ryssytystä aivan sairaan oloisesti - oisko tullut otettua ne tutkitut, turvalliset ja tehokkaat - eikös arvattukin oikein- tai tiedetttiin - piikkejä ottaneet menivät helposti narahtamaan muuhunkin kusetukseen ja kiihotukseen.
        Se on lampaalla se laumasielu ja kuorolaulu kuoripoikina kun omat eväät ei riitä järkevään ajatteluun enää ainakaan. Meilläkin tutuissa taas piikkivamma päässä ja ei ensimmäinen.


    • Anonyymi

      Ukrainakin koko ajan varonut iskemästä siviilikohteisiin, toisin kuin Venäjä. Saati nyt ilmiselvällä terrori-iskulla. Eii eiii. En usko. Se miten nopeasti Venäjä alkoi syyttää muita iskusta herättää kyllä epäilyksen heidän päälleen islamistien ohella.

      Sivistys, kehitys ja rehellisyys on vain lännessä.

      • Anonyymi

        Ukrainan natsit ovat todella sieluttomia raakalaisia ja huumeitten kanssa pelaavat ja pakottavat kunnon kansalaisia tapattamaan itsensä. Suomikin vielä innostamassa antamalla aseita ja rahaa mikä vaan tuhoaa enemmän ja enemmän mukavia ukrainalaisiakin natsivallan alla nyt.
        Haloo - nyt herätys - rauhaa pitää kannattaa eikä aseitten antamista ja rahaa.
        Tässä taitaa olla 2,5 miljardia mennyt rahaa Suomesta ja Suomessa rajoitetaan jo sairaanhoitoa omassa maassa -varat menee tappamiseen - on todella nyt pahasti menty syteen ja saveen.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Ukrainan natsit ovat todella sieluttomia raakalaisia ja huumeitten kanssa pelaavat ja pakottavat kunnon kansalaisia tapattamaan itsensä. Suomikin vielä innostamassa antamalla aseita ja rahaa mikä vaan tuhoaa enemmän ja enemmän mukavia ukrainalaisiakin natsivallan alla nyt.
        Haloo - nyt herätys - rauhaa pitää kannattaa eikä aseitten antamista ja rahaa.
        Tässä taitaa olla 2,5 miljardia mennyt rahaa Suomesta ja Suomessa rajoitetaan jo sairaanhoitoa omassa maassa -varat menee tappamiseen - on todella nyt pahasti menty syteen ja saveen.

        Ukraianalaisia, ja venäläisiä sotilaita, tapattaa Putin kalsarimyrkyttäjä, joka saisi rauhan vaikka jo huomenna ilmoittamalla, että Venäjä palaa omien kansainvälisesti tunnustettujen rajojensa taakse ryöstö- ja murharetkeltään.


      • Anonyymi

        Ukraina tosiaan iskee ja on iskenyt jo 2014 alkaen siviilikohteisiin tappamalla toista kieltä puhuvia tai toisin ajattelijoita.
        Venäjä varoo aina siviilikohteitten pommittamista kun on veljeskansaa kuitenkin.
        Ukraina yritti iskeä jopa ydinvoimalaitokseen, tappoi yli 140 ihmistä Moskovan iskussa.
        Tuhat lasta on tappanut 8 vuoden aikana natsit alkaen 2014 - käykää Dombassin hautausmaalla viemässä natsien tappamille lapsille kukkia kun menette katsomaan uudelleen rakennettua maisemaa minkä ukraianlaiset natttttsit tuhosivat. Nyt kansa kiittää ja Venäjä littää tai on jo liitetty kansanäänestyksellä demokraattisesti Venäjään.
        Lännessä kuten Suomessa ei Natoon äänestetty kun USA pakotti. Kansa ei halunnut - silloin käytetään Suomessakin mielivaltaa - sitähän kokeiltiin tottelevaisuudella ottamaan mrna-injektioita...kun kansa ei halunnut alkoikin mieletön rumba ja pakottaminen kera aivopesun.
        Nyt nähdään tulos - terveys meni heleekutin monelta ja kuolema onkorjannut satoa jumaalaattomasti meidänkin suvussa ja ystäväpiiriisä kera tuttujen. Jokainen suomalainen tuntee jo varmasti kuolleita...aivan kuten ms Estonian upottamisen jälkeen oli jokaisella virolaisellakin tuttuja kuolleitten joukossa....vaikka määrä ei ollutkaan kymmeniä tuhansia kuten nyt piikeillä on tullut.


    • Anonyymi

      Putinin suurin saavutus on lentäminen kurkien kanssa ja sekin oli feikki.

    • Anonyymi

      Amerikkalaiset tiesivät jo useita päviä/viikoja aiemmin ja varoittivat iskuvaarasta ryssiä. Silti itänaapuri leimasi Ukrainan ja osan sen liittolaismaista jo lähes välittömästi iskun taakse ilman/jo ennen minkäänlaisia todisteitakaan. Hah, sallikaa mun nyt jo nauraa...! On ne kyl yks sirkus koko maa.

    • Anonyymi

      Salainen miliisi meni halpaan, synagoga oli houkutuslintu.💀☠️

    • Anonyymi

      Kremlin salainen poliisi keskittyy kansalaisten murhaamiseen eikä suojaamiseen.

    • Anonyymi

      Nyt siellä heiluu gestapo tietämättä mitä pitää tehdä joten pidättävät niitä joita saavat kiinni kadulta ja jotka näyttävät epäilyttäviltä.

      Sitten vain sorvataan syytteet, annetaan tuomio ja homma on valmis sekä Putin antaa kiitokset ripeästä toiminnasta.

      Tietyt asiat menevät Venäjällä aina samojen suunnitelmien mukaan....

    • Anonyymi

      Venäjän vastaus terrori-iskuun on "äärimmäisen väkivaltainen".

      - Tärkeintä ei ole, kuka on vastuussa iskusta, vaan ketä Venäjä pitää vastuullisena ja kenelle se aikoo vastata.

      Suunnitelman mukaan heilutaan kuin heinämies.

    • Anonyymi

      Toimintakyvytön, mutta jalka sentään vipattaa?

    • Anonyymi

      Uskomaton suoritus maan johdolta ja Putinilta.

      Ei uskalleta kameroiden eteen ja kohta varmaan laitetaan Maria Zaharova 3 promillen huiskeessa heilumaan TV:hen.

      Suomessa asiat on onneksi toisin.

    • Anonyymi

      Natorajoilta voidaan työntää väkisin 100.000 musua nyt venäjälle. Eikö niin.

    • Anonyymi

      Putin jäätyi myös Kurskin upottua. Ei elettäkään miehistön pelastamiseksi. Samoin Nord ost ja Bezlan.

      Venäjä sietää rajattomasti tappioita mutta ei vähääkään totuutta.

    • Anonyymi

      Putin on häpeissään” – tv-puhe peruttiin kolmesti

      Putinin vaitonaisuus Moskovan terrori-iskus”ta hämmästyttää maailmalla. Putin puhui lopulta lauantaina iltapäivällä television välityksellä.

      Vaikka kyse olisi vastustajasta tai kilpailijasta, on tiedustelu­yhteisöllä velvollisuus varoittaa ja antaa informaatiota. Putin on nyt häpeissään, koska hän tiesi heidän saaneen informaation lännestä, mutta ei reagoinut siihen, toteaa kenraali.

      Vahva johtaja?

    • Anonyymi

      https://www.ksml.fi/uutissuomalainen/6650096

      Venäjän valtion rahoittamat ja hallitusta kannattavat mediat ovat saaneet Venäjän presidentinhallinnolta käskyn korostaa uutisoinnissaan mahdollisia jälkiä Ukrainan osallisuudesta Moskovan esikaupunkialueella perjantaina yli 100 henkilöä surmanneeseen iskuun.

      Riippumaton venäläinen verkkomedia Meduza kertoo saaneensa tiedon käskystä kahdelta venäläismedioissa työskentelevältä lähteeltä.

      Aiemmin tänään Venäjän turvallisuuspalvelu FSB väitti, että iskun neljä pääepäiltyä aikoivat paeta Ukrainaan iskun jälkeen. Venäjän presidentti Vladimir Putin väitti iltapäivällä esitetyssä tv-puheessaan, että tekijöille oli valmisteltu Ukrainan puolelta "ikkuna", jonka kautta paeta.

      Ukrainan viranomaiset ovat kiistäneet osallisuutensa iskuun ja syyttävät Venäjää provokaatiosta, jolla pyritään laajentamaan Ukrainan sotaa.

      • Anonyymi

        Terrorijärjestö Isis sanoo Moskovan ammuskelun liittyvän Isiksen ja Isistä vastaan taistelevien maiden välillä, uutisoi Reuters.

        Lisäksi Isisin kerrotaan julkaisseen yhdellä Telegram-kanavallaan kuvan henkilöistä, joiden se sanoo olevan vastuussa Venäjän iskussa.


    • Anonyymi

      Terrorijärjestö Isis sanoo Moskovan ammuskelun liittyvän Isiksen ja Isistä vastaan taistelevien maiden välillä,

    • Anonyymi

      https://www.ksml.fi/uutissuomalainen/6650147

      Putinin väitteessä, että epäillyt olivat menossa Venäjän ja Ukrainan rajalle, ei ole mitään järkeä – Venäjällä on 20 000 kilometrin rajat, miksi he suuntaisivat sinne, mihin Venäjän armeija ja turvallisuusjoukot ovat tiheimmin keskitetty?

      Putin väitti epäiltyjen suunnanneen Venäjän länsirajalla sijaitsevaan Brjanskin kaupunkiin. Mikäli tämä pitäisi paikkansa, epäillyt olisivat olleet Snyderin mukaan ennemmin matkalla Valko-Venäjälle.

      Putin väitti puheessaan vedoten alustaviin raportteihin, että tekijät yrittivät paeta kohti Ukrainaa, jossa heille olisi valmisteltu Ukrainan avulla "ikkuna" maiden välisen rajan ylittämiseksi.

      – Lausunto viittaa tahattomasti siihen, että Ukraina valvoo Venäjän rajaa ja että Venäjä ei voi puolustaa omia sisäisiä rajojaan

      – Tietenkin, Isis-hyökkäjillä oli "ikkuna" Ukrainaan pakenemiseksi, aivan ylitse Venäjän ja Ukrainan välisen rajan sota-alueen miinakenttien ja lävitse Venäjän asevoimien ja rajavartioston joukkojen, joiden ilmeisesti piti sallia heidän poistua.

      – Jotta Ukrainan puolella rajaa olisi auki "ikkuna", se edellyttäisi sitä, että se olisi auki myös Venäjän puolelta. En usko, että Putin ajatteli tätä lausuntoaan loppuun asti.

      • Anonyymi

        Krutoi kertoi Valko-Venäjän valtion uutistoimistolle Beltalle, että maan turvallisuusviranomaiset olivat auttaneet edellisenä yönä venäläisiä kollegojaan estämään terroristien pakenemisen "yhteisen rajamme yli".

        – Tämä tehtävä on suoritettu. Maksimaaliset turvatoimet on otettu käyttöön, Krutoi sanoi Beltan verkkosivuilta iltapäivällä edelleen löytyneen artikkelin mukaan.

        Putinin puhe muistuttaa häntä siitä, kuinka tämä käytti Pohjois-Ossetiassa syyskuussa 2004 tapahtunutta Beslanin koulukaappausta tekosyynä peruuttaa kuvernöörinvaalit koko maassa.

        IS


    • Anonyymi

      Saatana, joka saapui moskovaan, on ollut sitä syntymästään lähtien.

    • Anonyymi

      Putin on venäläisten epäjumala

    • Anonyymi

      On se tuo USA niin helvetin hieno valtio.Ihan varoittelee vihollistaan ja kaikki hönöt tietysti uskovat.

      • Anonyymi

        Putin ei ollut "hönö" eikä uskonut varoituksia ...sen takia Moskovassa tuli jälleen paljon ruumiita .

        Vitut siitä ne oli vaan rys...siä sanoi Putin ja otti toisellekin jalalle .


      • Anonyymi

        Näin tekee sivistysvaltio. Auttoihan Usa venäjää ruhtinaallisesti myös WW2 aikaan.
        Enpä usko että venäjältä löytyisi ritarillisuutta moiseen vasta tekoon.


    • Anonyymi

      Miksi USA ei sitten estänyt iskua, kun kerran tiesi iskusta etukäteen? Tekijäthän tulivat Turkista Venäjälle.

      • Anonyymi

        Ai Usan joukot olisivat tulleet moskovaan.🤣🤣🤣
        Koettakaa skarpata siellä pietarissa, jokin taso jutuissa kuitenkin.


      • Anonyymi

        "Miksi USA ei sitten estänyt iskua, kun kerran tiesi iskusta etukäteen? "


        Eiköhän USA:lla ole tässä maailman ajassa muuta tekemistä kuin tuurata toimimatonta FSB.tä luulisi nyt että venäjä sentäs saatuaan iskusta varoituksen hoitaa oman maansa turvallisuuden varsinkin kun on maailman silmissä muttenkin täysi persläpi terroristivaltio jota johtaa kansainvälisesti etsintäkuulutettu rikollinen.


    • Anonyymi

      USA antoi vihjeen kuun alussa ja sen mukaan uhka oli voimassa 48 tuntia. Isku tapahtui viikkoja vihjeen jälkeen. Jopa Washinton Postissa on ollut juttu tästä vihjeestä. Siinä tiedustelupalvelun nimetön virkailija toteaa, että vihjeellä ei ole mitään yhteyttä toteutettuun joukkoampumiseen.
      Sen verran Venäjän tutkimukset ovat edenneet, että Ukrainalainen Barisma-energiayhtiö ja monia Ukrainan ja USA:n hallinnon ja politiikan toimijoita on voitu yhdistää terrorismin rahoittamiseen Venäjällä ja muualla maailmassa. Näistä kuullaan varmasti lisää lähitulevaisuudessa.

      • Anonyymi

        "USA antoi vihjeen kuun alussa ja sen mukaan uhka oli voimassa 48 tuntia."

        meinaat että FSB tuijotti kelloa 48 tuntia ja sitten homma oli ohitse .

        Kai nyt kuitenkin kun puhutaan turvallisuuspalvelusta luulisi venäjän toimivan niin kuin muuallakin maailmassa laittaa koneistonsa pyörimään ja tiedostaa se asia että terrori-iskun mahdollisuus on olemassa koko ajan jos tällainen solu on vapaana ja sill on ollut aikomus terrori-iskuun USA on ehkäissyt monia terrori-iskuja Euroopassa näillä varoituksilla jolloin aina kyseisen maan turvallisuuselimet ovat lähteneet jäljittämään terroristi soluja siihen on voinut mennä viikkoja jopa kuukausia


      • >Sen verran Venäjän tutkimukset ovat edenneet, että Ukrainalainen Barisma-energiayhtiö ja monia Ukrainan ja USA:n hallinnon ja politiikan toimijoita on voitu yhdistää terrorismin rahoittamiseen Venäjällä ja muualla maailmassa. Näistä kuullaan varmasti lisää lähitulevaisuudessa.

        No ihan varmasti kuullaan, ja Venäjän "tutkimusten" tulokset ovat siitä metkoja, että ne tiedetään suurin piirtein jo etukäteen, kuten nuokin tiedettiin.

        Vaan kuinkahan mahtaa olla todisteiden laita?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "USA antoi vihjeen kuun alussa ja sen mukaan uhka oli voimassa 48 tuntia."

        meinaat että FSB tuijotti kelloa 48 tuntia ja sitten homma oli ohitse .

        Kai nyt kuitenkin kun puhutaan turvallisuuspalvelusta luulisi venäjän toimivan niin kuin muuallakin maailmassa laittaa koneistonsa pyörimään ja tiedostaa se asia että terrori-iskun mahdollisuus on olemassa koko ajan jos tällainen solu on vapaana ja sill on ollut aikomus terrori-iskuun USA on ehkäissyt monia terrori-iskuja Euroopassa näillä varoituksilla jolloin aina kyseisen maan turvallisuuselimet ovat lähteneet jäljittämään terroristi soluja siihen on voinut mennä viikkoja jopa kuukausia

        Jenkeiltä on tullut kusetusta Suomellekin kuten Natokusetus mihin pakottivat suomalaiset vaikkei kansa halunnut. Mitään äänestystä ei sallittu jotta voidaan lässyttää kansan halunneen vaikka. Halusiko kansa myrkkyruiskeitakin, ei - kansa pakotettiin ihan lopulta vaikka menettämällä työpaikka ja liikkumista rajoittaen...etc.


      • Anonyymi

        Ryssyttäjä se vasta merkillinen otus onkin kun jatkuvasti vaikertaa oloaan kun ei natssssit pärjäneetkään vaan aateveljesi eivät menesty kuten eivät 80 vuotta sittenkään.
        Se on uikutusta ollut ja löylyä kiukaalle tuo se, että Suomipoika ja neito maksaa 4 kertaisesti bensiinistäkin mitä itänaapurin asukas maksaa. Hinnat Suomessa 20 prosentin luokkaa nuosseet parin vuoden aikana vähintään ja Venäjällä taas tulopuoli kasvanut muutamia prosentteja ja ruokaahan riittää vaikka sinä valittele, että nälkä iskee munan puutteen laillakin hahahahahh....voi näitä roskalehtien lukijoita ja ylenannon apinoita.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Ryssyttäjä se vasta merkillinen otus onkin kun jatkuvasti vaikertaa oloaan kun ei natssssit pärjäneetkään vaan aateveljesi eivät menesty kuten eivät 80 vuotta sittenkään.
        Se on uikutusta ollut ja löylyä kiukaalle tuo se, että Suomipoika ja neito maksaa 4 kertaisesti bensiinistäkin mitä itänaapurin asukas maksaa. Hinnat Suomessa 20 prosentin luokkaa nuosseet parin vuoden aikana vähintään ja Venäjällä taas tulopuoli kasvanut muutamia prosentteja ja ruokaahan riittää vaikka sinä valittele, että nälkä iskee munan puutteen laillakin hahahahahh....voi näitä roskalehtien lukijoita ja ylenannon apinoita.

        Juuri Venäjä on fasistinen valtio, ei Ukraina. Mikä sinusta muuten on se luotettava lähde, kun katsosit, kun aikaisemmin kysyin sinulta sitä?


    • Ukrainan ja sen tukijoiden kannattaisi jotenkin hyödyntää tätä kahteen kertaan nähtyä Venäjän johdon ja turvallisuuskoneiston lamaantumista yllättävän haasteen edessä. Kyllä se lamaantuisi kolmannenkin kerran.

      • Anonyymi

        Joo suomalaistenkin surkea tila johtuu osin siitä, että kansan johtoporras kannattaa ja aivopesee median kautta ennen niin tuntematonta Ukrainaa mistä ei juuri koskaan puhuttu aiemmin - nyt tuli joku hepulikohtaus kun Venäjä meni lopettamaan siellä riehuneen 2014 alkaneen jenkkien rahoittaman sodan...no se jenkkipuolihan se tässä oli varmaan se syy nostaa tämä framille Suomessakin....jenkit ne jenkit aina sodissa mukana tappamassa muitten mailla.
        Suomen ei missään nimessä olisi pitänyt mitään muuta kuin rauhaa ehdottaa, mutta natsssijoukkiot ei tok hyväksy muuta kuin aseapua ja rahaa rahaa ja rahaa...Piskuinen Suomi on mukana tukemassa sotaa ja sen jatkumista ja ukrainalaisten kuolemia lisäten vaan. Tämä on aivan sairas taktiikka. Suomen ei olisi pitänyt pistää näppejään tähän puuroon, nyt Suomen päättäjät sotivat Venäjää vastaan - se oli PAHA VIRHE.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Joo suomalaistenkin surkea tila johtuu osin siitä, että kansan johtoporras kannattaa ja aivopesee median kautta ennen niin tuntematonta Ukrainaa mistä ei juuri koskaan puhuttu aiemmin - nyt tuli joku hepulikohtaus kun Venäjä meni lopettamaan siellä riehuneen 2014 alkaneen jenkkien rahoittaman sodan...no se jenkkipuolihan se tässä oli varmaan se syy nostaa tämä framille Suomessakin....jenkit ne jenkit aina sodissa mukana tappamassa muitten mailla.
        Suomen ei missään nimessä olisi pitänyt mitään muuta kuin rauhaa ehdottaa, mutta natsssijoukkiot ei tok hyväksy muuta kuin aseapua ja rahaa rahaa ja rahaa...Piskuinen Suomi on mukana tukemassa sotaa ja sen jatkumista ja ukrainalaisten kuolemia lisäten vaan. Tämä on aivan sairas taktiikka. Suomen ei olisi pitänyt pistää näppejään tähän puuroon, nyt Suomen päättäjät sotivat Venäjää vastaan - se oli PAHA VIRHE.

        Suomi ei edelleenkään sodi ja sodan Ukrainassa aloitti vuonna 2014 Venäjä. Turhaan yrität valehdella Venäjän syyllisyyttä sotaansa USA:n niskoille.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Joo suomalaistenkin surkea tila johtuu osin siitä, että kansan johtoporras kannattaa ja aivopesee median kautta ennen niin tuntematonta Ukrainaa mistä ei juuri koskaan puhuttu aiemmin - nyt tuli joku hepulikohtaus kun Venäjä meni lopettamaan siellä riehuneen 2014 alkaneen jenkkien rahoittaman sodan...no se jenkkipuolihan se tässä oli varmaan se syy nostaa tämä framille Suomessakin....jenkit ne jenkit aina sodissa mukana tappamassa muitten mailla.
        Suomen ei missään nimessä olisi pitänyt mitään muuta kuin rauhaa ehdottaa, mutta natsssijoukkiot ei tok hyväksy muuta kuin aseapua ja rahaa rahaa ja rahaa...Piskuinen Suomi on mukana tukemassa sotaa ja sen jatkumista ja ukrainalaisten kuolemia lisäten vaan. Tämä on aivan sairas taktiikka. Suomen ei olisi pitänyt pistää näppejään tähän puuroon, nyt Suomen päättäjät sotivat Venäjää vastaan - se oli PAHA VIRHE.

        Uskotko, että Venäjä on Jumalan asialla ja sen johtaja lähellä Jeesuksen rakkautta?


    • Anonyymi

      No ei tuota pitkää alkua jaksanut lueskella mitä Ruusukallion viäntänyt näköjäs.
      Putin toimii hienosti tosiaan ja hän on maailman rakastetuin päämies selkeästi.

      Hienoa oli, että meni lopulta lopettamaan tuon 2014 alkaneen sodan ja ihmisten kiduttamiset mielivaltoinensa ja korruptioinensa...vaarana oli myös nuo nazzzzien bioasetuotannot jenkkien rahoitamana. Jenkit aina hakemassa muitten rikkauksia ja tekemässä eripuraa kansojen keskuuteen sekä sotimassa - pysyisivät omalla mantereellaan vaan intiaanien tappajat ja Afrikan orjien hakijat.

      • "No ei tuota pitkää alkua jaksanut lueskella mitä Ruusukallion viäntänyt näköjäs."

        Long covid toisaan aiheuttaa aivosumua, jonka vuoksi yksinkertaistenkin tekstien lukeminen väsyttää liikaa.

        "Putin toimii hienosti tosiaan ja hän on maailman rakastetuin päämies selkeästi."

        Aivan varmasti ei ole. Hän on kansainvälisesti etsintäkuulutettu sotarikollinen, roisto, valehtelija, varas ja murhaaja. Putinlahkolaiset silti palvovat häntä.

        "Hienoa oli, että meni lopulta lopettamaan tuon 2014 alkaneen sodan ja ihmisten kiduttamiset mielivaltoinensa ja korruptioinensa..."

        Hän itse aloitti tuon sodan hyökkäämällä vuonna 2014 ensin Krimille ja sitten itä-Ukrainaan.

        "vaarana oli myös nuo nazzzzien bioasetuotannot jenkkien rahoitamana. "

        Haha. Sinä siis uskot geenimuunneltuihin hyttysiin. Osaa ihmisistä todellakin voi pettää mitä hulluimmilla tavoilla.

        "Jenkit aina hakemassa muitten rikkauksia ja tekemässä eripuraa kansojen keskuuteen sekä sotimassa - pysyisivät omalla mantereellaan vaan intiaanien tappajat ja Afrikan orjien hakijat."

        Nyt se on Venäjä, joka sotii ja yrittää varastaa Ukrainan luonnonvarat. Sinä kutenkin ihalilet tuota varasta ja murhaajaa, joka on tapattanut satoja tuhansia ihmisiä vallanhimonsa vuoksi.


    • Anonyymi

      Usa varoitti vain omia kansalaisiaan. Sai Ukrainalta tarkan ajan ja paikan terrori-iskusta.

      • Anonyymi

        USA samoin kuin Iran varoitti ihan suoraan tulevasta terrori-iskusta venäjän hallintoa .

        Venäjän hallinto oli vain kyvytön suojelemaan kansaansa turvallisuuspalveluiden resurssit on riittämättömät koska niiden nykyinen tehtävä on suojella venäjän hallintoa venäläisiltä ja eliminoida hallinnon arvostelijat ei riitä enään rahkeet terroin ehkäisemiseen.

        Venäjällä on ollut käynnissä hiljainen sisällissota jo hyvän aikaa nyt vain odotellaan milloin se räjähtää avoimeksi yhteenotoksi ....toivottavasti pian 😉👍


      • Valehtelet.


    Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      86
      6133
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2566
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      28
      2073
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      63
      1817
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1631
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1418
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1337
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1331
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1269
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1213
    Aihe