Kutsu kansalliseen yhteisrukoukseen!

Anonyymi-ap

On aika selvä että meillä on nyt edessä uhka joka selvästi uhkaa tuhota Suomen ja Suomen kansan!

Tämä uhka ei tosiasiassa ole mitenkään uusi asia. Me varmaan olemme suoraan sanoen olleet tietoisia siitä jo useamman ns koronavuoden ajan ja vaikkapa noiden Putinin hintojen jotka suoraan sanoen ovat vaikuttaneet aika negatiivisesti esim maanviljelijöiden pärjäämiseen tässä maassa.

https://tuomaskuusela.files.wordpress.com/2024/03/image-190.png

On aika selvä että nykyinen hallitus jatkaa siitä mihin aiemman hallitukset sen jättivät eli siis Suomen kansan alasajaon.

https://tuomaskuusela.files.wordpress.com/2024/03/image-188.png

Tämä ulottuu nyt myös julkisen terveydenhoidon puolelle joka suoraan sanoen on kaatumassa aika kaaoottisissa tunnelmissa!

https://tuomaskuusela.files.wordpress.com/2024/03/image-197.png

Poispääsyä tästä kriisistä suoraan sanoen ei ole omin avuin! Ammattiliitot eivät tule antamaan periksi ennenkuin hallitus kieltää kokonaan Poliittiset lakot. Seuraava askel sitten on Syksyn liittokohtaiset neuvottelut josta puolestaan se "ilo" todella repeää irti!!!

Karu tosiasia on että me ollaan KUSESSA!!!

Toivoa paremmasta suoraan sanoen ei enää ole omin avuin. Globalistit on kirjaimellisesti laulanu meidät suohon.

https://tuomaskuusela.files.wordpress.com/2024/03/image-223.png

Sitä voi sitten yrittää "Järkeillä" jälkeenpäin että miten tässä oikein näin pääsi tapahtumaan.

https://tuomaskuusela.files.wordpress.com/2024/03/image-222.png

Tämä hallitus haluaa TUHOTA Suomen kansan ja sitten kun se TUHO on saavutettu päätökseen niin kirjaimellisesti korvata sen muunmaalaisessa halpatyövoimalla. Se on tämän hallituksen tavoite ja siihen muuten kaikki tuo "rasisminvastainen" hömpötys nyt tosiasiassa liittyy!

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010286077.html

En muuten kiellä etteikö Suomi olisi rasistinen maa koska sitä se tosiasiassa on! Sen vaan aiheesta sanon...että rasismi itsessään nimenomaan on VIHAN muoto...ja tämä hallitus pääsi valtaan nimenomaan tuolla ROTUVIHALLA!!! Nyt se viha on kuitenkin käännetty LUOKKAVIHAKSI Suomalaista työläistä vastaan ja on mahdollista että tilanne laajenee ja eskaloituu vielä tästäkin!

https://tuomaskuusela.files.wordpress.com/2024/03/image-192.png

Petteri Orpo ei pettänyt äänestäjiä. Hän ei ikinä valehdellut televisiossa tavoitteistaan tai vaalilupauksistaan. Riikka Purra sen sijaan petti! Hän valehteli mutta siellä suoraan sanoen ei tässä vaiheessa enää ole mitään merkitystä!

https://mega.nz/file/9cIwXRhA#YOCjdkji0wizEP07AJJ3lWeLW7OC8uSczqwpDeX9tnk

Karu tosiasia on että Suomalaiset äänestäjät antoivat tukensa puolueelle jota johtaa "nainen" jolla ei tosiasiassa ole edes päivääkään työkokemusta takanaan ennen nykyistä valtionvarainministerin pestiä! Hän puhui mitä puhui...eikä ilmeisesti nyt enää tässä vaiheessa aio pyörtää puheitaan!

https://tomialatalo.files.wordpress.com/2024/03/image-13.png

Demokratia on tullut tiensä päähän...jos sitä siis alunperinkään edes oli olemassa!? Mitä tuolla olkona sensijaan suunnilleen 100% varmuudella on kylmyys ja kuolema! Se ei ehkä tänä kauniina kevät päivänä ole ihan yhtä ilmeistä kuin mitä se jonain muuna vuodenaikana olisi! Tuo iso herra yläkerrassa on ARMOLLINEN että hän on sallinut meidän kohdata tämän hyvin vakavan koettelemuksen nimenomaan VALON AIKANA!!!

https://tuomaskuusela.files.wordpress.com/2024/03/image-228.png

7

242

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Näin lyhyesti sanoen me emme enää saa toista tilaisuutta yhteisrukoukseen kuin NYT! Aika ei ole puolellamme. Suomessa ollaan varauduttu nykyiseen poikkeustilaan tosiasiassa jo pitemmän aikaa.

   https://tuomaskuusela.files.wordpress.com/2024/03/image-209.png

   Olen tällä palstalla kuullut että poikkeuslakia ei kuulemma voi säätää jos sen takana ei ole 2/3 eduskunnasta. Taisi siis olla noin 75% edustajista.

   Tuota...noin voi olla...tai sitten ei ole! Missä me olemme seuraavan 2-viikon kuluessa? Sitä en tiedä minä...ja sitä suurella todennäköisyydellä et tiedä sinäkään...ja ennankaikkea uskon että et HALUA TIETÄÄ!!!

   Sanotaanko me elämme nyt noita viimeisiä veteraanien siunauksien päiviä! Kun ne loppuvat...no...routa tulee kotiin! Pahin mahdollisuus mikä nyt on edessä on että seuraavan 2-viikon lakkoilun jälkeen hallitus säätää poikkeustilan ja kieltää lakkoilun...ja Syksyllä...kun tulee kylmä ja pimeä...no...tuolloin nykyiset työehtosopimukset päättyvät!!!

   Mitä sitten tapahtuu...no...eduskunnassa sekä Demarit että Keskusta voivat yksinkertaisesti kieltäytyä astumasta nykyisen hallituksen puolelle uutta valmiuslakia säätäessä! Sen sanon että nuo Amerikkalaiset palkkasoturi joukot ovat jo tässä maassa Lapissa sotaharjoituksissa kuulemma Putinia vastaan...ja pian voivat olla Suomen satamissa...ehkä jopa siellä eduskunnassa avustamassa siinä poikkeuslain säätämisessä...jos niikseen tulee...teknisesti näin ei muuten saisi olla...koska eduskunnan pitäisi hyväksyä tuo DCA-sopimus ennenkuin se siis astuu voimaan...tuota...luuletko sinä arvon lukija että tämä MAANPETOSHALLITUS tulee kysymään eduskunnalta millä luvalla nuo Amerikkalaiset palkkasoturijoukot oikein ovat tässä maassa?

   https://tuomaskuusela.files.wordpress.com/2024/03/image-224.png

   Siis ihan aikuisten oikeasti!

   https://mega.nz/file/FZhAVZaL#_WclclBJF8MV_g4s9sMZVSNJVzKPsyQl2tVWwWKIsZo

   On olemassa vanha sananlasku että ei löydy ateistia juoksuhaudoista! No...suoraan sanoen me ollaan nyt aika SYVÄLLÄ siellä juoksuhaudassa!

   Ja tästä haudasta ei helposti nousta ellei JOKU siis nosta meitä siitä ylös!

   Sanon tämän vielä viimeisen kerran...tästä juoksuhaudasta me EI ENÄÄ omin neuvoin nousta ylös!!!

   Jos jollakin olisi jokin parempi idea rukoukselle kuin siis maanpako tai kuolema...niin haluaisin sen kuulla!!!

   Nyt olisi sopiva aika rukoilla tuota isiemme Jumalaa yläkerassa! Hän kerran pelasti Suomen TUHOLTA! Sellaista ihmettä ei ehkä enää tapahdu toistamiseen mutta tämä suoraan sanoen olisi hyvä aika alkaa rukoilemaan ja uskomaan sellaiseen!!!

   https://tuomaskuusela.files.wordpress.com/2024/03/image-227.png

   • Anonyymi

    🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒

    😋 ­­­N­y­m­­­f­o­­m­a­­a­­n­­­i -> https://ye.pe/finngirl21

    🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞


  • Anonyymi

   Ei maallisiin vaan taivaallisiin. Kristittyjen tehtävä ei ole sekaantua meille kuulumattomiin asioihin. Sielujen pelastus ja Jumalan tahdon tekeminen pahan maailman keskellä on se mihin meidät on kutsuttu. Veteraanit eivät ole pyhiä, uskovat veteraanit ovat. Suomi soti antikristuksen puolella toista sellaista vastaan. Yksin Jumalan armo säästää tätäkin kansaa. Jeesus pelastaa niin monia täältä, kuin on pelastettavissa. Ristin sana on ainoa sanoma millä on tässä ajassa väliä. On aivan turha lähteä poliittisessa maailmassa sotimaan. Perkele hallitsee kaikkia muita ihmisiä, paitsi niitä joilla on usko Jeesukseen. Joten ei auta mitään vaikka saataisiin koko kansa käännettyä jossain poliittisessa kysymyksessä toiselle kannalle. Eivät heidän sielunsa sitä kautta pelastu. Vain uskomalla Jeesukseen tullaan vanhurskaaksi ja meidän tulisi tavoitella sitä että muutkin uskoisivat evankeliumin.

   • Anonyymi

    .....
    2 Korinttolaiskirje 5:11
    "Kun siis tiedämme, mitä Herran pelko on, niin me koetamme saada ihmisiä uskomaan ... "

    2 Korinttolaiskirje 5:19
    "Sillä Jumala oli Kristuksessa ja sovitti maailman itsensä kanssa eikä lukenut heille heidän rikkomuksiaan, ja hän uskoi meille sovituksen sanan."

    2 Korinttolaiskirje 5:15
    "hän on kuollut kaikkien edestä, että ne, jotka elävät, eivät enää eläisi itselleen, vaan hänelle, joka heidän edestään on kuollut ja ylösnoussut."

    Uskovien ei tule elää ja kuolla kansalleen, vaan Jeesukselle/Jumalalle. Se on myös sitä oikeaa kansallismielisyyttä.

    Roomalaiskirje 9:3
    "Sillä minä soisin itse olevani kirottu pois Kristuksesta veljieni hyväksi, jotka ovat minun sukulaisiani lihan puolesta ... "

    Paavalin kansallismielisyys oli sitä, että hän rakasti heimolaistensa sieluja totuuden mukaan, Kristuksen rakkaudella, niin että oli valmis vaikka itsensä uhraamaan heidän pelastumiseksi, että he turvaisivat Jeesukseen Vapahtajanaan.

    Mistä tiedän että ristinsaarna on Jumalan tahto tälle päivälle?

    1 Korinttolaiskirje 11:26
    "Sillä niin usein kuin te syötte tätä leipää ja juotte tämän maljan, te julistatte Herran kuolemaa, siihen asti kuin hän tulee."

    Ristinsaarna loppuu vasta Herran tulemukseen, siihen kun Jumala alkaa vuodattamaan vihaansa maan päälle armon sijaan. Siihen asti uskovien tulee julistaa Jumalan armoa Jeesuksen veressä ja hänen ylösnousemustaan. Meidän kuuluu kumota vastaansanojien väitteet ja osoittaa kaikille ihmisille, että Jeesus on Herra. Jumala kyllä antaa voiman näihin.


  • Anonyymi

   Toisaalta on hyvä, että kelvottomat firmat lopettavat toimensa. Kun lopulta tämä hallitus kaatuu ja täysjärkiset pääsevät hedelmälliseen yhteistyöhön, niin Firmoja nousee kuin sieniäsateella. Nämä ideoita uhkuvat nuoret, ovat nähneet edellisen hallituksen järjettömyyden. He tyrmäävät Putinin komennon ja valitsevat yhteistyön. Antavat osan voitoista palkansaajillekin, kannusteena. kaikille sama summa, olipa vakanssi mikä tahansa. Kehotan lakkoilemaan Vappuun asti. Kun halituksen järjettömät lait tulevat voimaan, niin lakot voisivat jatkua 24h lakkoa ja 24h työtä. 24h, lakkoa ja 24h työtä jne.......

  • Anonyymi

   Huutakaa kovempaa! Onhan hän jumala, mutta hänellä taitaa olla kiireitä. Jospa hän on pistäytynyt tarpeilleen, vai olisiko hän matkoilla? Ehkä hän nukkuu ja herää kohta.

  • Anonyymi

   Sitä niittää mitä kylvää 🤣

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tiedätkö autereen?

   Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
   Tunteet
   14
   2174
  2. Mikä tekee kaivatustasi

   haluttavan?
   Ikävä
   109
   1953
  3. Naisten pitäisi lähestyä miehiä enemmän.

   Milloin viimeksi lähestyit miestä ja pyysit kahville tai treffeille?
   Sinkut
   146
   1701
  4. Jos Harris saa naiset liikkeelle,niin kenties.....

   Myöskin Nikki Haleyn tukijat lupasivat Harrikselle tukensa.Harris vain 2-3% jäljessä vaikka ei ole edes viellä ehdokas.
   Maailman menoa
   166
   1254
  5. Luulin olevani ainoa... Mutta jättääkö muutkin tosiaan lääkärikäynnit sivuun?

   Lueskelin netistä uutisia ja iltalehdessä oli juttua, että ihmiset eivät hakeudu hoitoihin. Luulin olevani ainoa, joka t
   Maailman menoa
   106
   1242
  6. Joonas Rask viettänyt omasta

   mielestään kivaa iltaa hyvässä hengessä.. https://www.is.fi/sm-liiga/art-2000010582941.html
   Maailman menoa
   2
   1151
  7. Olit kiinnostunut mutta

   varovaisesti. Elämä koetellut sua mies? 😔
   Ikävä
   76
   1104
  8. Yksi syy miksi kaipaan sua

   On se että luulen sun ymmärtävän mua hyvin. Ollaan jokseenkin samanlaisia vaikka hyvin erilaisia.
   Ikävä
   66
   920
  9. Olet hyvin

   rakastettava ja kaipaan sinua.
   Ikävä
   42
   876
  10. No oletko miten paljon miettinyt

   Sitä että mentäiskö me naimisiin? Mieheltä
   Ikävä
   68
   828
  Aihe