Usko Jeesukseen vs ihmisten valheuskonnot ja aatteet

Anonyymi-ap

Ateismi on uskonto, jossa Jumalan piirteet annetaan maailmalle. Se on luodun palvomista Luojana. Ateistit väittävät että maailma on luonut evoluution kautta ihmisen. Se väittää että maailma on ikuinen, jälleen Jumalan piirre tai sitten kiistää ikuisuuden kokonaan, ja uskoo että kaikki on täällä vaan tyhjästä ja vahingossa. Onko ateismi jokin uusi uskonto, joka on vasta viimeisten vuosisatojen aikana ilmestynyt maailman kartalle valaisemaan sokeiden tietä?

Roomalaiskirje 1:25
"nuo, jotka ovat vaihtaneet Jumalan totuuden valheeseen ja kunnioittaneet ja palvelleet luotua enemmän kuin Luojaa ... "

Luodun palvonta luojan sijaan = maailma on luonut ihmisen.

Ateismin keskeisin väittämä, että maailma on syntynyt ilman Jumalaa. Tämä oli yleinen uskomus Heprealaiskirjeen kirjoittamisen aikaan:

Heprealaiskirje 11:3
"Uskon kautta me ymmärrämme, että maailma on rakennettu Jumalan sanalla, niin että se, mikä nähdään, ei ole syntynyt näkyväisestä."

"Kaikki on syntynyt näkyväisestä" on juuri se mitä ateistit väittävät. Havaittu todellisuus on kaikki mitä on. Raamattu ymmärtää ateistejä paremmin kuin he itse ymmärtävät itseään.

Entäs muut uskonnot... juutalaisuus ja islam ja kirkkojen johtama "kristinusko" ovat kaikki sellaisia, joissa ihminen tavoittelee oikeudenmukaisuutta ja hyvää.

Roomalaiskirje 10:2-4
"Sillä minä todistan heistä, että heillä on kiivaus Jumalan puolesta, mutta ei taidon mukaan; sillä kun he eivät tunne Jumalan vanhurskautta, vaan koettavat pystyttää omaa vanhurskauttaan, eivät he ole alistuneet Jumalan vanhurskauden alle. Sillä Kristus on lain loppu, vanhurskaudeksi jokaiselle, joka uskoo."

Näemme selkeästi kuinka totta Raamattu on, siinä kun ihmisen pyrkimykset oikeudenmukaisuuteen epäonnistuvat aina. Täydellinen oikeudenmukaisuus vaatii toteutuakseen täydellisen ja kaikkitietävän tuomarin. Tämä Tuomari on Jumalan lupaus, ja hän on Jeesus:

Apostolien teot 17:31
"Sillä hän on säätänyt päivän, jona hän on tuomitseva manpiirin vanhurskaudessa sen miehen kautta, jonka hän siihen on määrännyt; ja hän on antanut kaikille siitä vakuuden, herättämällä hänet kuolleista."

Massiivinen määrä vääryyttä on tehty oikeudenmukaisuuden nimissä. Natsit vaativat oikeutta, sosialistit vaativat oikeutta, abortin kannattajat vaativat tasa-arvoa/oikeudenmukaisuutta, terroristit vaativat oikeutta jumalansa nimissä. Huomaamme että kaikki paitsi kristityt yrittävät olla itsessään vanhurskaita. Me odotamme Jumalan tuomiota ja toivomme on hänen vanhurskaudessaan, joka on Jeesuksessa. Tottakai on tehtävä erotus "kristittyjen" ja kristittyjen välillä. Eivät kaikki jotka sanovat olevansa kristittyjä, turvaa Jeesukseen pelastuakseen. Eivätkä kaikki jotka sanovat olevansa kristittyjä luota Jumalaan tuomarina, eivätkä edes kaikki oikeat kristityt.

12

287

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Jos tuo on totta niin on ateisteja fanaattisia sellaisia , jotka perivät jumalan valtakunnan ?

    • "Ateismi on uskonto,"

      Ei ihan, ateismi on vain sitä ettei ole löytänyt syytä uskoa yhteen tai useampaan jumaluuteen eli ei voi olla uskonto.

      Tämä on saman tason väite, kuin väittäisi että se, ettei keräile postimerkkejä olisi jonkinlainen keräilyharrastus

      "jossa Jumalan piirteet annetaan maailmalle."

      Ei myöskään, mitään yliluonnollisia piirteitä uskonnoista ei ole tarvetta antaa maailmalle.

      • Anonyymi

        Loistavasti sanottu! :D

        "Tämä on saman tason väite, kuin väittäisi että se, ettei keräile postimerkkejä olisi jonkinlainen keräilyharrastus."


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Loistavasti sanottu! :D

        "Tämä on saman tason väite, kuin väittäisi että se, ettei keräile postimerkkejä olisi jonkinlainen keräilyharrastus."

        Muuten hyvä mutta ettekö te väitäkään että ihminen on saanut alkunsa evoluution kehittämänä? Jos väitätte niin kyllä te silloin teette maailman luojaksi omassa uskonnossanne. Todella ontuvaa selittelyä teidän osalta. Ei tuossa uskomuksessa ole mitään uutta ja tuorretta. Edustatte todella vanhoillista uskontokuntaa. Mutta ymmärrän että haluatte sen olevan jotain uutta. Sillä verukkeella voi väittää että se perustuu uusiin tieteen havaintoihin, vaikka koko ateismin uskonnolta meneekin pohja kriittisessä arvioinnissa.


    • Anonyymi

      Jos ei usko saunatonttuun niin sekin on uskonto.
      Silloin kuuluu saunatonttuihin uskomattomien lahkoon.

      • Anonyymi

        Monet kristinuskovaisetkin ovat asaunatonttuisteja ja harjoittavat asaunatonttuismia, kuten samoin myös lukemattomia muita uskontoja.


    • Anonyymi

      Mutta menninkäiset ovat paras juttu. Niihin uskomalla ei tosin pääse pressaksi.

    • Anonyymi

      Ateismi antaa Jumalalle kuuluvan kunnian luomisesta maailmalle. He kumartavat maailmaa/universumia kuin zeuksen patsasta. Ja kumartamisella tarkoitan juuri tuota kunnian antamista. Eikä heillä ole vaihtoehtoja koska kieltävät näkymättömän Jumalan kuka on suurempi kuin kaikki mitä on. On väistämätöntä että meidät on luotu. Ei se muuta tätä tosiasiaa jos sana "luominen" vaihdetaan sanaan "kehittyminen". Jeesuksen kautta on toki tuokin synti anteeksisaatavissa, uskomalla.

      • Anonyymi

        ....
        Suuri onkin tuo synti, kun ihminen ottaa kunnian pois Jumalalta ja antaa sen toiselle. Se on suuri siksi kun Jumala on niin täysin kunniansa ansainnut. Universumin palvominen luojana ei eroa saunatontun palvomisesta.


    • Anonyymi

      Onneksi jumalattomilla ei ole syntejä eikä helvettejä.

    • Anonyymi

      Ateistit ovat lopulta aika pieni vähemmistö, siis jos lasketaan puhtaat ateistit eikä harhaoppisia mukaan, niin ei niitä edes kovin paljon ole saunatottujen luvatussa maailmassa. Islamisteilla on omat saunatonttunsa, länsimailla ovat, itämailla ja intialla omat, amerikkaa luvattu saunatottujen maa ja afrikassakin johonkin tonttuun uskotaan.

      Ei niitä ole kuin kahjo siellä täällä.

    • Anonyymi

      Onneksi jumalia on niin paljon että jokaiselle hihhulille riittää sopiva ja mieleinen.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      548
      4017
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      467
      3464
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      143
      3090
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      164
      2382
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      8
      2240
    6. 227
      1688
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1417
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1329
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      95
      1310
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1110
    Aihe