Usko Jeesukseen vs ihmisten valheuskonnot ja aatteet

Anonyymi-ap

Ateismi on uskonto, jossa Jumalan piirteet annetaan maailmalle. Se on luodun palvomista Luojana. Ateistit väittävät että maailma on luonut evoluution kautta ihmisen. Se väittää että maailma on ikuinen, jälleen Jumalan piirre tai sitten kiistää ikuisuuden kokonaan, ja uskoo että kaikki on täällä vaan tyhjästä ja vahingossa. Onko ateismi jokin uusi uskonto, joka on vasta viimeisten vuosisatojen aikana ilmestynyt maailman kartalle valaisemaan sokeiden tietä?

Roomalaiskirje 1:25
"nuo, jotka ovat vaihtaneet Jumalan totuuden valheeseen ja kunnioittaneet ja palvelleet luotua enemmän kuin Luojaa ... "

Luodun palvonta luojan sijaan = maailma on luonut ihmisen.

Ateismin keskeisin väittämä, että maailma on syntynyt ilman Jumalaa. Tämä oli yleinen uskomus Heprealaiskirjeen kirjoittamisen aikaan:

Heprealaiskirje 11:3
"Uskon kautta me ymmärrämme, että maailma on rakennettu Jumalan sanalla, niin että se, mikä nähdään, ei ole syntynyt näkyväisestä."

"Kaikki on syntynyt näkyväisestä" on juuri se mitä ateistit väittävät. Havaittu todellisuus on kaikki mitä on. Raamattu ymmärtää ateistejä paremmin kuin he itse ymmärtävät itseään.

Entäs muut uskonnot... juutalaisuus ja islam ja kirkkojen johtama "kristinusko" ovat kaikki sellaisia, joissa ihminen tavoittelee oikeudenmukaisuutta ja hyvää.

Roomalaiskirje 10:2-4
"Sillä minä todistan heistä, että heillä on kiivaus Jumalan puolesta, mutta ei taidon mukaan; sillä kun he eivät tunne Jumalan vanhurskautta, vaan koettavat pystyttää omaa vanhurskauttaan, eivät he ole alistuneet Jumalan vanhurskauden alle. Sillä Kristus on lain loppu, vanhurskaudeksi jokaiselle, joka uskoo."

Näemme selkeästi kuinka totta Raamattu on, siinä kun ihmisen pyrkimykset oikeudenmukaisuuteen epäonnistuvat aina. Täydellinen oikeudenmukaisuus vaatii toteutuakseen täydellisen ja kaikkitietävän tuomarin. Tämä Tuomari on Jumalan lupaus, ja hän on Jeesus:

Apostolien teot 17:31
"Sillä hän on säätänyt päivän, jona hän on tuomitseva manpiirin vanhurskaudessa sen miehen kautta, jonka hän siihen on määrännyt; ja hän on antanut kaikille siitä vakuuden, herättämällä hänet kuolleista."

Massiivinen määrä vääryyttä on tehty oikeudenmukaisuuden nimissä. Natsit vaativat oikeutta, sosialistit vaativat oikeutta, abortin kannattajat vaativat tasa-arvoa/oikeudenmukaisuutta, terroristit vaativat oikeutta jumalansa nimissä. Huomaamme että kaikki paitsi kristityt yrittävät olla itsessään vanhurskaita. Me odotamme Jumalan tuomiota ja toivomme on hänen vanhurskaudessaan, joka on Jeesuksessa. Tottakai on tehtävä erotus "kristittyjen" ja kristittyjen välillä. Eivät kaikki jotka sanovat olevansa kristittyjä, turvaa Jeesukseen pelastuakseen. Eivätkä kaikki jotka sanovat olevansa kristittyjä luota Jumalaan tuomarina, eivätkä edes kaikki oikeat kristityt.

17

442

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Jos tuo on totta niin on ateisteja fanaattisia sellaisia , jotka perivät jumalan valtakunnan ?

   • Anonyymi

    🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑

    😍 ­­N­­y­m­­f­o­­m­­­a­­­a­­n­­i -> https://ye.pe/finngirl21

    🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞


  • "Ateismi on uskonto,"

   Ei ihan, ateismi on vain sitä ettei ole löytänyt syytä uskoa yhteen tai useampaan jumaluuteen eli ei voi olla uskonto.

   Tämä on saman tason väite, kuin väittäisi että se, ettei keräile postimerkkejä olisi jonkinlainen keräilyharrastus

   "jossa Jumalan piirteet annetaan maailmalle."

   Ei myöskään, mitään yliluonnollisia piirteitä uskonnoista ei ole tarvetta antaa maailmalle.

   • Anonyymi

    Loistavasti sanottu! :D

    "Tämä on saman tason väite, kuin väittäisi että se, ettei keräile postimerkkejä olisi jonkinlainen keräilyharrastus."


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Loistavasti sanottu! :D

    "Tämä on saman tason väite, kuin väittäisi että se, ettei keräile postimerkkejä olisi jonkinlainen keräilyharrastus."

    Muuten hyvä mutta ettekö te väitäkään että ihminen on saanut alkunsa evoluution kehittämänä? Jos väitätte niin kyllä te silloin teette maailman luojaksi omassa uskonnossanne. Todella ontuvaa selittelyä teidän osalta. Ei tuossa uskomuksessa ole mitään uutta ja tuorretta. Edustatte todella vanhoillista uskontokuntaa. Mutta ymmärrän että haluatte sen olevan jotain uutta. Sillä verukkeella voi väittää että se perustuu uusiin tieteen havaintoihin, vaikka koko ateismin uskonnolta meneekin pohja kriittisessä arvioinnissa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Loistavasti sanottu! :D

    "Tämä on saman tason väite, kuin väittäisi että se, ettei keräile postimerkkejä olisi jonkinlainen keräilyharrastus."

    Hyvää ja terävää sarkasmia sinulta!

    Harrastuksesta se nimittäin näyttäisi käyvän tuo postimerkkeilemättömyydessä pysyttäytyminenkin. Ja kovasti siinä pitää uskoa, ettei ole mitään todellista syytä alkaa kerätä postimerkkejä, vaikka filatelistit kuinka yrittäisivät asiaa toisin todistella. 🤭

    Vieläpä tällaisissa postimerkkeilemättömien harrastuspiireissä uskotaan postimerkkeilyn olevan jo täysin aikansa elänyttä ja peräti haitallista toimintaa, kun taas postimerkkeilemättömyyden uskotaan aivan vilpittömästi olevan se ainoa oikea, nykyaikainen ja järkevä elämäntapa... 😄

    Monet näyttäisivät uskovan jopa tällaisen postimerkkeilemättömyyden olevan osoitus jonkinlaisesta korkeammasta älykkyydestä. 😅

    "Tyhmiä" postimerkkeilijöitä pitää siksi aina tilaisuuden tullen avoimesti halveksia ja nimitellä alentavasti monenlaisin terävin ilmauksin, koska siitähän sitten viimeistään kaikki huomaavat, miten aivan ylivertaisen teräviä, akateemisesti kouluttautuneita ja sivistyneitä valioihmisiä nimen omaan juuri postimerkkeilemättömyyden harrastajat ovat! 🤣


  • Anonyymi

   Jos ei usko saunatonttuun niin sekin on uskonto.
   Silloin kuuluu saunatonttuihin uskomattomien lahkoon.

   • Anonyymi

    Monet kristinuskovaisetkin ovat asaunatonttuisteja ja harjoittavat asaunatonttuismia, kuten samoin myös lukemattomia muita uskontoja.


  • Anonyymi

   Mutta menninkäiset ovat paras juttu. Niihin uskomalla ei tosin pääse pressaksi.

  • Anonyymi

   Ateismi antaa Jumalalle kuuluvan kunnian luomisesta maailmalle. He kumartavat maailmaa/universumia kuin zeuksen patsasta. Ja kumartamisella tarkoitan juuri tuota kunnian antamista. Eikä heillä ole vaihtoehtoja koska kieltävät näkymättömän Jumalan kuka on suurempi kuin kaikki mitä on. On väistämätöntä että meidät on luotu. Ei se muuta tätä tosiasiaa jos sana "luominen" vaihdetaan sanaan "kehittyminen". Jeesuksen kautta on toki tuokin synti anteeksisaatavissa, uskomalla.

   • Anonyymi

    ....
    Suuri onkin tuo synti, kun ihminen ottaa kunnian pois Jumalalta ja antaa sen toiselle. Se on suuri siksi kun Jumala on niin täysin kunniansa ansainnut. Universumin palvominen luojana ei eroa saunatontun palvomisesta.


  • Anonyymi

   Onneksi jumalattomilla ei ole syntejä eikä helvettejä.

  • Anonyymi

   Ateistit ovat lopulta aika pieni vähemmistö, siis jos lasketaan puhtaat ateistit eikä harhaoppisia mukaan, niin ei niitä edes kovin paljon ole saunatottujen luvatussa maailmassa. Islamisteilla on omat saunatonttunsa, länsimailla ovat, itämailla ja intialla omat, amerikkaa luvattu saunatottujen maa ja afrikassakin johonkin tonttuun uskotaan.

   Ei niitä ole kuin kahjo siellä täällä.

  • Anonyymi

   Onneksi jumalia on niin paljon että jokaiselle hihhulille riittää sopiva ja mieleinen.

   • Anonyymi

    Siksi juuri ateisteille ei jää kuin luu käteen vaikka kuvittelevat että kaikki maailman ihmiset ovat heidän kanssaan kivasti kimpassa lyömässä sylipainia satuolennon kanssa ja he. ovat voitolla.


  • Anonyymi

   Ateismihan on uskomuksellinen aate!

   Käsitys, että Jumalaan ei ole syytä uskoa "tieteellisten todisteiden" puuttumisen takia ei ole millään tavalla tieteellisesti todistettu asia eikä siis näinollen suinkaan mikään fakta.

   Vaan uskomuksellista ajattelua, silkkaa luulemista ja silminnäkijätodistusten sekä muiden kokemusperustaisten todistelujen perusteetonta hylkäämistä - monesti jopa niiden ja niitä esiintuovien ihmisten suoranaista halveksuntaa ja halveksunnan kohteeksi saattamista tai ainakin sen yritystä.

   Mistä johtuen ateismia ainakin sen uskontoihin aktiivisesti kantaa ottavassa muodossa voi pitää myös viha-aatteena.

   Ateistien, varsinkin ateismin kirjoon kuuluvien antiteistien, militanttiateistien, militanttifeministien, homoaktivistien ja satanistien sekä näiden suorastaan käytöshäiriöisen toiminnan rohkaisemien heikkolahjaisten öyhöttäjien nettipalstoilla 24/7 harjoittamaa jatkuvaa kristinuskon vastaista kirjoittelua monine loukkaavine ylilyönteineen ei näet hyvällä tahdollakaan voi enää pitää yksiselitteisesti vain kritiikkinä - vaan pitkälti vihapuheena.

  • Anonyymi

   Ei olematonta voi kieltää kun sitä ei ole olemassa.

  Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Melkein lähetin viestin.

   Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
   Ikävä
   129
   1847
  2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

   Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
   Ikävä
   78
   1727
  3. Ikävöimäsi henkilön ikä

   Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
   Ikävä
   56
   1333
  4. Liikenne onnettomuus

   Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
   Orimattila
   69
   1141
  5. Tiedätkö autereen?

   Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
   Tunteet
   8
   839
  6. Kuka jäi auton alle

   Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
   Kuortane
   2
   795
  7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

   kaivattusi kanssa?
   Ikävä
   45
   777
  8. Oli kyl kunnon reissu

   Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
   Kuhmo
   10
   759
  9. Vähän pelottaa

   Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
   Ikävä
   41
   745
  10. Mikä tekee kaivatustasi

   haluttavan?
   Ikävä
   45
   727
  Aihe