Kuinka saada ateisti kiitolliseksi omasta maailmankatsomuksestaan

Anonyymi-ap

Kun astuin varovasti teistisen ajatusmaailman porteista sisään ja harkitsin hetken teistiksi ryhtymistä, en voinut olla huomaamatta jotain hyvin kummallista – teististen kirjoitusten sisältö tällä palstalla ei tehnyt minusta vakuuttunutta, päinvastoin.

Olin valmistautunut kohtaamaan syvällisiä ja inspiroivia pohdintoja uskosta, jumalallisuudesta ja elämän tarkoituksesta, mutta sen sijaan törmäsin lähinnä syyttelyyn, väittelyyn ja kaikenlaiseen lapselliseen kummallisuuteen.

Yritin lukea läpi heidän argumenttejaan, mutta jatkuvat raamatunlauseiden heittelyt, henkilökohtaiset hyökkäykset ja uskonnollisen ylemmyyden korostaminen saivat minut tuntemaan oloni enemmänkin kiusaantuneeksi kuin vakuuttuneeksi.

Sen sijaan että olisin löytänyt syvällistä pohdintaa, löysin itseni kääntymässä takaisin ateistisen maailmankatsomukseni puoleen kiitollisena siitä, että olin välttynyt tältä kaaokselta. Ehkäpä jumalattomuus tarjoaa minulle rauhan ja järjen, jota teismi ei kykene tarjoamaan.

Joten kiitos, teistiset kirjoittajat tällä palstalla. Vaikka tarkoituksenne oli todennäköisesti vakuuttaa minut uskonnon voimasta, päätittekin vahvistaa minut ateistina ja saada minut arvostamaan sitä vielä enemmän. Ja siitä olen teille kiitollinen.

9

118

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ateistista soopaa!

      • Anonyymi

        🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒

        🔞 ­­N­­­y­m­­f­­o­m­­a­­­a­­n­­­i -> https://ye.pe/finngirl21

        🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      "Ehkäpä jumalattomuus tarjoaa minulle rauhan ja järjen, jota teismi ei kykene tarjoamaan."

      Hyvin sanottu! Olen täsmälleen samaa mieltä.

    • Anonyymi

      Jumala herätti Jeesuksen kuolleista. Tälle tapahtumalle on yli 500 todistajaa: opetuslapsia, jotka näkivät Jeesuksen kuolleista heräämisen jälkeen. Todistukset ovat vakuuttavia ja jopa tuhannet ihmiset uskoivat pian heidän sanansa.

      Ei ole epäilystäkään siitä, etteikö Jumala olisi herättänyt Jeesusta kuolleista. Ateistinkin on helppo uskoa, jos perustaa uskonsa todellisuuteen. Jos pysyy unimaailmassa ja kieltää Jeesuksen heränneen kuolleista, niin sitten ei voi mitään.

      On varmaa, että Jeesus elää. Siitä ei ole epäilystäkään. Palstan kirjoittelut eivät sitä tosiasiaa miksikään muuta.

      • Anonyymi

        Viime vuosikymmeninä maailma on todistanut uskomattomia tapahtumia, ja yksi niistä on Hämähäkkimiehen uroteot. Sadat tuhannet New Yorkin asukkaat voivat vahvistaa tämän todeksi. He ovat nähneet hänen kiitävän taivaalla, pelastavan ihmisiä vaaroilta ja torjuvan rikollisuutta.

        Verrattuna tähän vahvaan todistusaineistoon Jeesus vaikuttaa enemmän muinaisten vuohipaimenten luomalta hahmolta. Vaikka uskontojen tarinat ovat vaikuttavia, niiden perustana oleva todistusaineisto jää olemattomaksi. Meillä ei ole videoita Jeesuksen kävelystä veden päällä tai ruokkimisista tuhansille.

        Joten kyllä, Hämähäkkimies on todellinen supersankari, jolla on vahva tukijoukko New Yorkin asukkaiden muodossa ja valtava määrä vahvistettua kuva- ja videomateriaalia. Sen sijaan Jeesus on vain tarina, johon monet uskovat, mutta jolla ei ole yhtään mitään konkreettista todistusaineistoa.


      • Anonyymi

        "Ei ole epäilystäkään siitä, etteikö Jumala olisi herättänyt Jeesusta kuolleista. "

        Niin,olisihan se ollut Kaikkivaltiaalle valkopartaiselle henkiolennolle kiusallista huomata yhden kolmasosan itsestään joutuneen vuohipaimenten ja Rooman keisarin välisen hyvää hallintoa koskevan kiistan satunnaiseksi uhriksi.Ennemmin olisi saanut mennä vaikkapa Pyhä henki,koska sille ei oikeaa tarvetta ollut.
        Mutta anyways,omnipotentti entiteetti järkkäsi itselleen siedettävän lopputuleman,eli pelasti itsensä itseltään.


    • Anonyymi

      Sitten heräsin ja havaitsin, että tämä palsta onkin itse asiassa ateismista keskustelemiseen varattu. Mutta en silti osannut mennä toteuttamaan teististä intentiotani niitä käsitteleville palstoille. Vaan jäin roikkumaan, koska maailma ei tule toimeen ilman sitä.

    • Anonyymi

      Hyväksymällä ateistien valheet , jumalaa ei ole!

      • Anonyymi

        Ok.
        Totta haastelet


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1405
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      154
      1127
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      84
      957
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      857
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      79
      807
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      62
      733
    7. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      733
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      40
      723
    9. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      718
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      44
      692
    Aihe