Venäjän miestappiot Ukrainan sodassa.

Toki ne ovat merkittävät.
Mutta mielenkiintoista on niistä kertovat raportit koska ne vaihtelevat paljon.

HS kertoi eilen eri toimijoiden tappioraporteista seuraavaa:
- Venäläinen oppositiomedia Meduza 66 000 - 88 000.
- Britannian puolustusministeriö 70 000.
- Yhdysvaltojen viranomaiset 120 000.
- Ukrainan asevoimat 439 190 sotilasta, 6 900 panssarivaunua ja 347 lentokonetta.

Valitkaa vapaasti noista mieleisenne.

15

157

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      "Valitkaa vapaasti noista mieleisenne."

      Tietenkin se on se missä kuolleita on luokkaa 145 miljoonaa.

      • Anonyymi

        Katsos vain!
        Jussi Halla-aho on tullut tänne kommentoimaan!


      • Anonyymi
        UUSI

        🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒

        🔞 ­­­N­­­y­­­m­­f­­­o­­­m­a­a­­n­­­i -> https://ye.pe/finngirl21

        🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Jo toisen maailmansodan aikana venäläiset ilmoittivat omat tappionsa vihollisen tappioina lisäten siihen 30 prosenttia. Aikaisemmin, ennen tämän lopputalven katkeria ja verisiä taisteluita laskeskelin venäläisten ilmoittamien Ukrainan tappioiden perusteella Venäjän armeijan kokonaistappioiksi noin 380 000 miestä.

      On toki huomattava, että henkilöstötappioita voi ilmoittaa todellisinakin monella eri tavalla, mutta annettakoon armeijaa käymättömälle nasulle tämä anteeksi. Eihän hän voi tietää...

      • Anonyymi

        Kaljamoottori leikkii tietäväistä vaikka on tyhmä ku saapas.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaljamoottori leikkii tietäväistä vaikka on tyhmä ku saapas.

        Älähän nyt hyvä lapsi sentään!
        Kollimaattori on todistanut meille jo monta kertaa että Kuussa on käyty tosi monta kertaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Älähän nyt hyvä lapsi sentään!
        Kollimaattori on todistanut meille jo monta kertaa että Kuussa on käyty tosi monta kertaa.

        Miksi sinulla on pakkomielle tuosta Kuusta?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksi sinulla on pakkomielle tuosta Kuusta?

        Tahallista vesien sumennosta.


    • Anonyymi

      NO EI SIELLÄKÄÄN HOMMISSA OLE KOVIN TURVALLISTA.

    • Anonyymi

      Nuo tappioluvut minäkin luin Hesarista.
      Uutinen on julkaistu 27.03.2024 klo 12.31.

      • Anonyymi

        Mitäköhän tuo Kollimaattori=Persekärpänen oikein tarkoitti tolla vastuksellaan?
        Aloituksessa kerrottiin vain niitä lukuja mitä nuo tahot ovat julkistaneet.
        Ja vai että että hän on aivan itse laskenut Venäjän oikeat tappioluvut.
        Oikein on laskeskellut.
        Voi jumal`auta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitäköhän tuo Kollimaattori=Persekärpänen oikein tarkoitti tolla vastuksellaan?
        Aloituksessa kerrottiin vain niitä lukuja mitä nuo tahot ovat julkistaneet.
        Ja vai että että hän on aivan itse laskenut Venäjän oikeat tappioluvut.
        Oikein on laskeskellut.
        Voi jumal`auta.

        Juupa juu, useimmiten toi Kollimaattor kirjoittaa tänne Persekärpäsenä nääs.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Juupa juu, useimmiten toi Kollimaattor kirjoittaa tänne Persekärpäsenä nääs.

        haa se paljastu.


    • Anonyymi

      Kaisa Mäkäräinen palaa ampumahiihtoladuille (Iltalehti tänään)
      Hän on kultamitalinsa ansainnut! Kaisa on minunkin hiihtosuisikkini.

      Mutta kuinka lujaa pitää hiihtää, että syttyy palamaan? Joskus puhutaan myös palavasta rakastumisesta ja palavasta rakkaudesta. Parhaissa tapauksissa myös itse rakkaus palaa. Viha ja kosto ovat tehokkaita rakkauden sammuttajia. Yhtä tehokas rakkauden tukahduttaja on myös se kun vahingonilossa ja sadistisessa mielessä tuomitaan ihminen kärsimykseen ja paariaan ilman oikeudenmukaista oikeudenkäyntiä.

      Jotkut historian henkilöt ovat jopa rukoilleet tappajiensa ja murhaajiensa puolesta. Jeesus ja Stefanus olivat siitä esimerkkejä. Altruismin ja hyvyyden luonne ja merkitys oman ja toisten elämässä on melkoinen mysteeri. Usein pahuuden ja kiusaamisen hyväksyminen ja siihen mukautuminen kasvattaa vihaa ja vastakkaisia intressisyyksiä, eriarvoistumista ja sadistille nautintoa.

      On myös esimerkkejä siitä, että paha on kostettu pahalla. Joillakin pahuuden periytyvyyksillä on historialliset juuret. Usein puhutaan esim. Haagarin ja Saaran jälkeläisistä. Jossa katsannossa Haagarin jälkeläisistä kasvoi muslimikulttuuri ja siinä kun kaksi veljestä riitautuivat keskenään, toisesta kehittyi shiia- ja toisesta sunnimuslimien ryhmittymät. Saaran lapsista kasvoi sen sijaan Daavidin suku ja huone. Josta myös Jeesuksen sukuhaara noin maallisessa katsannossa oli peräisin.

      Saaran lapsista, Daavidin suvusta ja kääntyneistä pakanoista on tullut Jeesuksen sovitustyön uskomisen kautta myös elämän lähteitä. Jeesuksen opetukset altruistisesta rakkaudesta ja toistensa auttamisesta on omaksuttu kulttuuriperintönä laajasti myös länsimaiseen kulttuuriperintöön. Lähimmäisenrakkauden näkökulmista asiaa tarkastellen, kristillinen usko kanavoituu paitsi kristuksen lahjavanhurskauden ja syntien sovituksen rakkaudelliseen sanomaan. Siinä katsannossa kaikki hyvä tulee kaikkivaltiaalta laupeuden isältä. Jossa tie, totuus ja elämä toteutuu Jeesuksessa Kristuksessa, joka on avannut tien Taivaan kirkkauteen.

      Muslimien kulttuuriperusta on kirjattu Koraaniin. Siihen kirjoitetuissa suurissa on kohtia, joissa kehotetaan pahuuteen ns. vääräuskoisiksi koettuja ja määriteltyjä kohtaan. Siinä paha määritellään hyväksi ja tavoiteltavaksi. Tuon yksi esimerkki oli taas Moskovassa kulttuuritalon tuhoisassa iskussa. Se oli ilmeisesti kosto esim. Syyriassa venäläisten tekemistä hirmutöistä ja venäläisen ylimielisen pahuuden ilmentymistä. Oliko se myös kosto Israelissa Venäjältä muuttaneiden julmista veritöistä muslimeja gazalaisia kohtaan.

      Maailmassa on ainakin noin 10 000 erilaista uskontoa. Jokaiselle löytyy vihamiehiä ja kannattajia. Ateisteille myös. Lopulta maalliset himot: kunnianhimo, vallanhimo, rahan himo, lihan himo sekä silmäin pyyntö ohjaavat ihmisiä turmeltuneen järjen päätelmiin omista erinomaisuukistaan ja erioikeuksitaan muiden yli ja alistamiseksi valtansa alle. Vaikka sille ei oikeudenmukaisessa katsannossa ole mitään hyväksyttävää syytä ja perustelua. Ateistista ideologiaa ja uskontoa määrittää usko ihmisen järkeen sekä materialismiin. Toisaalta myös synnin vapauteen ja korporaatioiden ja rahan valtaan. Todellisuudessa ratkaisevaa on ainoastaan se, kenellä on vahvin väkivaltakoneisto alistaa toinen ja toiset sekä kenen hallussa on poliittisesti valitut tuomarit ja sitä kautta ns. riippumattomat tuomioistuimet.

      Yksi erityispiirre ja ilmentymä on se, kun nyt Venäjä Ukrainassa ja Juutalaisvaltio Israelissa käyttäytyvät samalla tavalla kansalaisiaan ja naapurimaitaan kohtaan.
      Pahuus on silmiinpistävän samanlaista. Kysymys kuuluukin: Onko sillä vaikutusta, että Israeliin on muuttanut paljon juutalaisia juuri Venäjältä ja entisistä itäblogin maista. Ovatko suhtautumiset toisiin ihmisiin ja sodan pelisääntöihin ja pelikirjaan lähtöisin samoista juurista ja kulttuurisista vaikuttimista ja opituista malleista. Maneerisistä halauksista ja kielisuudelmista jopa miehiltä miehille on petollisuuden ja epärehellisyyden kautta erityisen lyhyt matka toiseen ääripäähän. Lähimmäisten talojen, rauhan ja turvan tuhamisiin ja nälänhädänkin käyttämiseen toisia alistettaessa ylimielisen vallantavoittelun ja sen perustelujen mutotuttamisessa. Ukrainalaisten kärsimykset jo holodomor -Venäjän vainoissa ja nyttemmin Putinin hirmuhallinnon tuhotöissä ja sotarikokissa ja palestiinalaisten kärsimykset nyt kun Israel tuhoaa koko Gazan ja tappaa ihmiset nälkään ja tauteihin; ei syyttään, vaan ylimielisyyttään.

    • Anonyymi

      Muistan kun yksi oikeassa elämässä syytön mies vangittiin Pitkänä perjantaina mielivaltaisen oikeudenkäynnin päätteeksi, jossa syytetty mies ei saanut asiaansa käsiteltyksi oikeudenmukaisessa oikeusprosessissa, jossa hänelle ei myöskään taattu vastaajalle perustuslaissa jne. säädettyjä ja vaadittavia oikeusturvan takeita. Se tapahtui Suomessa. Eikä väärää tuomiota tunnustettu, eikä koskaan korjattu. Miksi? Ylpeys ja ylimielisuus ja sadismi estivät omaa kunniiaa ja riippumattomia valtaoikeuksia käyttävässä yhteiskunnallisessa arvoyhteisössä. Missä maassa? Mieti sitä!!!

      Onko lopulta niin, että pahuus voittaa, niin meillä kuin kaikkialla? Usassa korjataan vääriä tuomioita lähes viikoittain. Meillä virheitä ja vääriä tuomioita ei edes tunnusteta ja juristerian ammattitaito näkyy asiakirjojen kirjoittamisella siten, että kun 50 vuodeksi salaiseksi julistettu ratkaisu sitten tulee uudelleen päivänvaloon ja kun sitten on mahdotonta nähdä miten asiat oikeasti olivat 50 vuotta sitten, vääriin tuomioihin syyllistyneet ovat jo käyttäneet makeat valtaoikeutensa hedelmät tässä ajassa lopullisesti ja syytetty ja väärin tuomittu on jo sulkenut silmänsä pahalle maailmalle, jolta oikeutta ei saanut, kirjoitukset ovat jo samantekeviä sen ajan lukijoille muuten, paitsi väärin tuomitun papereista näkee vain manipuloidun selityksen ja manipuloidun totuuden, joka ei vastaa tapahtumien todellisuutta.

      Pitääkö sille kääntää toinenkin poski? Vai oliko muslimien hyökkäys Moskovassa oikeutettu oire ja reaktio, eikä siis proaktiivinen toimi osoittaa mieltään pahan ja pirun mielivaltaa vastaan? Mikä reaktio on oikein Ukrainassa, Gazassa, Suomessa?

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 109
      2118
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      56
      1986
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1915
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1677
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      20
      1608
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      12
      1398
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1340
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1336
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      15
      1321
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1262
    Aihe