Suomi hyötyi paljon Venäjä yhteistyöstä

Anonyymi-ap

Koko hyvinvointi Suomi rakennettiin Venäjä kaupalla. Suomen itsensä aloittamista Venäjä pakotteista kärsii enemmän Suomi. Tähän tulee joku neropatti taas kommentoimaan, miten Venäjä kauppa oli vain "4 %" ennen pakotteita. Suomen talous olikin alamäessä jo ennen pakotteita. Suomen alamäki on jatkunut tasan niin pitkään, kun Venäjä kauppaa on ajettu alas !

23

147

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Suomen hyvinvointi rakentuu jatkossa ILMAN VENÄJÄN KAUPPAA!

      EMME TUE SOTAKIIMAUSTA NAZI-VALTIOTA!

    • Anonyymi

      Suomi on sivistysvaltio ja Venäjä on rosvovaltio.

    • Anonyymi

      Kuten kaikki valveutuneet ihmiset tietävät teknologiamme ja taloutemme jäu muita pohjoismaita jälkeen neuvostoliiton kanssa käydyn kaupan vuoksi .

      Venäjän federaation kanssa käytyä kauppaa ollaan vähennetty jo vuosikymmen päämäärätietoisesti se tarkoitti sitä että Suomi kärsi vähiten Euroopassa Putinin rikollisten toimien tähden .
      Myöskin Putinin sosialisoidessa ja ryöstäessä kauppakumppaniensa ja investoijien tehtaat pääomat tuotteet olisi Suomalaisille investoijille voinut käydä vielä huonommin jos olisimme investoineet enemmän rikolliseen putinin kehitysmaahan.

      No nyt länsimaiset investoijat saivat sellaista oppia rikollisvaltio venäjän taholta että jatkossa seuraavaan 100 v venäjälle ei investoi kuin huumekauppiaat ja kanalan omistajat

      • Anonyymi

        Ytimekäs ja asiallinen kommentti. Tässä oli kaikki.


      • Anonyymi

        Tulehdus lääkkeet ostettava muualta ja tehtävä suomessa myös kipulääkkeet omavaraisesti.


      • Anonyymi

        Joensuun vaakuna hotelli joku vakoojakeskus. LuK oil varasto myös.


    • Venäjän merkitys Suomen taloudelle on vähentynyt selvästi 2000-luvulla. Venäjältä suoraan saatavien tulojen osuus oli enää noin 4 prosenttia kaikista Suomen ulkomaisista tuloista vuonna 2021, kun vastaava osuus ennen Georgian sotaa ja finanssikriisiä vuonna 2007 oli 8,6 prosenttia.

      • Anonyymi

        Maapallon muut maat tuottaa öljyä kyllä.


    • Anonyymi

      Hyötyi Suomi tietysti niinkuin kaupankäynnistä yleensäkin. Ja siitä hyötyi myös Venäjä.

      Venäjä kuitenkin katsoi, ettei sen saama hyöty ollut niin tärkeää, vaan kaupalliset ja poliittiset yhteistyöt voitiin uhrata Putinin tärkeämmäksi katsomaan hyökkäyssodan Ukrainassa vuoksi. Eihän Suomi tuolle mitään voinut eikä varmasti siitä voi Suomea syyttää.

      Kyllä Venäjälle tehtiin täysin selväksi seuraukset, jos Venäjä laajentaa jo silloin 8 vuotta käymäänsä sotaa Ukrainassa suurhyökkäyksellä. Varoituksia antoivat kaikki länsimaat ja myös Suomi. Suomi lisäksi teki selväksi, että ’lunastaa nk nato-optionsakin’ eli hakee natojäsenyyttä.
      Näillä ei ollut vaikutusta Putiniin ja nyt ollaan tässä. Kärsijöinä koko Eurooppa ja muukin maailma, Suomi mukaanluettuna. Suurin kärsijä kuitenkin on Venäjä.

    • Anonyymi

      Jos venäjää ei olisi ollut naapurina Suomi voisi vieläkin paremmin. Lähes 20v maksetut järjettömät sotakorvaukset neukkujen aloittamasta sodasta vaikutti Suomen talouteen todella pitkään. Poliittinen pakko kauppoihin neuvostoliiton kanssa kurjisti lisää. Suomen autokanta oli tuolloin todella surkeaa, lada, mosse, volga...ja muut idän ihmeet koristivat levinneinä tien varsiamme. Neuvoliiton hitti vientituote, vuotava sinkkiämpäri oli joka mökin vakiovaruste.
      Onneksi viisaat politikkomme ovat nl,n hajottua kääntäneet katseensa länteen ja sieltä suunnalta alkoi 35v sitten Suomen talouden nousu.
      Nyky venäjän kauppa tuonnin osalta keskityi, öljyyn( fossiilinen poltto-aine josta maailma koetetaan päästä eroon), sähköön( jossa olemme nyt omavaraisia), hakkeeseen( onneksi tuo halpatuonti loppui, saamme omat metsämme parempaan kuntoon ja "roskapuun" metsästä pois)
      NATO sopimuksen myötä Suomen puolustusteollisuus (patria,sako,lapua...)saanut miljardiluokan tilauksia yhteistyökumppaneilta. Lisäksi esim.USA rakentaa Suomeen vetytehtaan tulevaisuudessa, miljardi luokan sopimus sekin.

      • Anonyymi

        Suomen metsistä ei saa tuhota mustikkaa puolukkaa lakkaa sekin on faktaa.


    • Anonyymi

      Joo, olisi Suomi hieno maa jos täällä ajeltaisiin KONELAN maailmankuuluilla ritsoilla.

    • Anonyymi

      Joo ja sotataloudessa elävän maan kanssa on hyvin riskialtista tehdä mitään kauppaa muutenkaan kaikki on hyvin epävarmalla pohjalla ja kun kyse on venäjän kaltaisesta diktatuurista asiassa on aina tuplariski koska venäjän diktatuurissa ei ole mikään ongelma se että yhtenä aamuna venäjä päättää sosialisoida kauppakumppanin omaisuuden tai tehdä joku kansainvälisesti laiton lakiasetus jolla Kremlin mafia ottaa niskalenkin maassa olevasta yrityksestä.

      Viimeistä paria vuotta kun katsoo miten venäjä on rikkonut kaikki kansainväliset investointisopimukset ja sosialisoinut investoijien omaisuudet on selvää että venäjä on jokaisen valtion ja merkittävän suurinvestoijan papereissa punakynällä merkitty riskimaa pohjoiskorean tapaan .

      Eiköhän maailma ole tämän sodan jälkeen taloudellisestikin täysin muuttunut ajasta jota se oli ennen sotaa ja se tulee olemaan venäjälle suurin tappio minkä se tässä sodassa sai aikaan tuleville sukupolvilleen.

      Putin tuhosi venäjältä kaiken taloutta myöten

      • Anonyymi

        Viron venäläiset samaa paskasakkia mafiaa. Niitä on nähty vapaakirkolla.


    • Anonyymi

      Valehtelet taas. Pakotteet on maailman laajuisia ja unionin päätöksiä eikä Suomen olet ääliö vihaaja pysy Venäjällä mitä muiden maissa teet.

    • Anonyymi

      Syö pari keitettyä munaa siinä on uusi elämä.

    • Anonyymi

      Venäjän rekisterissä olevat autot pitää ilmoittaa ne takavarikoidaan valtiolle ja myydään myöhemmin tai romautetaan.Niitä on parkkihalleissa ja työmailla.

    • Anonyymi

      Kehitysmaan kansa käytävää kauppaa on arvioitava myös moraalisten silmälasien läpi. Luonnonvarat ovat monesti maan suurin kirous, näin myös venäjällä. Kyhteiskunnallinen kehitys on kääntynyt taaksepäin nimenomaan öljyrahoilla.
      Luonnonvarat ovat johtaneet korruptioon, rikollisuuteen, aluevalloituksiin ja sisäiseen imperialismiin. Eliitti juhlii ryöstetyillä luonnonvaroilla ja kansa on täysin alistettu eliitille.

    • Anonyymi

      Näinhän se on.

      Ja nyt suomalaisilta sitten leikataan kovalla kädellä, mutta Ukrainaa tuetaan silti 10 vuoden sopimuksella.

      • Anonyymi

        Ja pitääkin tukea. Ukraina pelasti Suomen joutumasta sotaan. He tuhosivat venäjän Suomea vastaan suunnatut pihkovan maahanlaskujoukot. Näille hemmoille oli opetettu suomenkieli ja harjoittelivat etelä-suomen valtausta.
        Samat heebot syyllistyivät butshan sotarikoksiin.
        Kiitos 🇺🇦!


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Pitää muistaa, että Venäjältä suoraan saatavien tulojen osuus oli enää noin 4 prosenttia kaikista Suomen ulkomaisista tuloista vuonna 2021

    • Anonyymi

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍

      ❤️ K­­u­u­­­m­a­­­t­­­ ­t­­y­­­t­­ö­­t­­­ ­­o­­d­o­­­t­­­t­­a­­v­­­­a­­­t­­ ­­s­i­n­u­­a­ -> https://us4.fun/kissgirl?18337516

      🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      71
      5062
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      17
      2347
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1857
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1561
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      44
      1558
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1348
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1267
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1187
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      3
      1185
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1173
    Aihe