Tappelijoista plaa plaa

Anonyymi-ap

Baumgarteneri oli aikamoinen kulkuri änärissä kun kiersi monia eri seuroja. Kertooko siitä että ei löytäny koskaan oikein paikkaa missään ettei ollut tarpeeks hyvä ? Ei välttämättä. Toronto maple leafsissa pyörähti 94-95 kaudella joka jäi kesken vakavan olkapäävamman takia . Muistaakseni olkapää meni paskaks tappelussa jeff odgersia vastaan. Edusti urallaan myös Islandersia, Kingsiä, Boston bruinsia ja anaheim mighty ducksia. Bostonissa mm yhdessä ken belangerin kanssa edusti pelättyä poliisivoimaa. Islesissä jakoi poliisin tehtävät yhdessä mick vukotan kanssa.

Odjick, gino odjick, edesmennyt, pelasi pitkän uran NHL:ssä kun aloitti vancoucer canukcis. Vaihtoi canucksista islandersiin joskus 98-99 kaudella. Canucksissa ystävästyi mm pavel buren kanssa. Isles ei ollut muistaakseni hänen viimeinen etappi. Flyersissa myös pelasi ellen väärin muista. Vai pelasiko koskaan siellä ? Viimeinen kausi oli 2001-2002 kun pudotuspeleissä tappeli bostonin pj stockia vastaan,mut en saa mieleen missä seurassa lopetti uransa. Muistuu mieleen joku tosi pitkä pelikielto joka hänelle annettiin. Aloitti joukkotappelun(brawl tai line brawl) joskus ysärinä kun kävi muistaakseni buffalon maalivahdin dominik dominator hasekin kimppuun.

Paul laus oli seurauskollinen eli pelasi koko uransa panthersin paidassa. Aloitti kaudella 93-94 muttei pelannurt koko kautta ylhäällä. 94-95 oli työsulkukausi. 2001-2002 päättyi hänen peliura pahaan rannevammaan ja tietääkseni se rannevamma on vaivannut häntä vieläkin. Kausi 00-01 jäi pahasti kesken pahan vamman seurauksesta. Poti uransa viimeisinä kausina pahoja vammoja. Kova pelityyli laittoi myös paikat tiukille. Muistan että oli tosi kankea mutta ihan pelitaitava&älykäs pakki, muttei toki mikää bobby orr. kait yleensä +- lukemat oli hänellä hyvät. Pelas hurmiossa yhdet pudotuspelit kun oma joukkue eteni cup finaaleihin. Aika-ajoin hieman riskialtista pelaamista oli.

Tie domi pelas koko uransa torontossa eli joskus 90-91 kaudella aloitti ja vuotta aiemmin myös muistaakseni pyörähteli NHL:ssä satunnaisia kertoja. Heti piskuinen ihmiskuula aloitti kovan pelaamisen kaukalossa. Mats sundinin poika mm fanitti domia. Sundin kehui yleensä, siis mats, domia että osasi pelata hyvää lätkää. Paha kyynärpäätaklaus scott niedermayeriin näytti pahalta 2000-luvun alkupuoliskolla. Muistaakseni 01-02 kausi. Lyhyehkö haastattelupätkä jossaki VHS:llä jossa seurakaverit domi ja baumgartner juttelee. Huumori kukkii!

Sami helenius joka ei oikein löytäny paikkaa NHL:ssä. Calgary flames oli seura jossa aloitti. Enpä sitten muista missä seuroissa pyöri sen jälkeen. muistaakseni viimeinen heleniuksen nhl-kausi oli 2002-2003 runkosarjakausi.

Enrico ciccone joka jäi usein täytepelaajan rooliin. Ei saanut oikein ikinä varmaa pelipaikkaa. Taitoja löytyi kohtalaisesti kuitenkin. Oli jopa öljylantio verrattuna tosi kankeaan paul lausiin verrattuna. Ciccone olikin aika hontelokroppainen,mutta kovaotteinen pelaaja. Ajeli kerran mm joe sakicin yli. Oli reissumies eli pelas useissa eri seuroissa kuten montreal vcanadiesn, tamba bay lightning, washington capitals ja chicago blackhooks, ja ura päättyi canadiensin paidas.

matt barnaby joka ei olu varsinainen poliisi vaan enemmänkin toimi ärsyttäjän roolissa, mutta kyllä häntä tappelijaksi voi sanoa, muttei poliisiksi. Mitä näin sen pelejä mm buffalossa ja penguinsissa, niin hyviä pelisuorituksia eli varsinkin hyviä syöttöjä jakoi. buffalo, penguins oli hänen seuroja mitä nyt muistan. Dallas taisi olal myös uran lopussa hänen viimeinen päätepysäkki kunnes pani hokkarit naulaan ja aloitti muistaakseni jääkiekkokommentaattorin hommat. suht hyvät plusmiinuslukemat ottaen huomioon että pelas usein heikoissa joukkueis.

Rudy poeschek suht hidas ja kankea tamba bayn pakki kun muistan hänet sieltä parhaiten. Luki peliä perushyvin. Vahva pelaaja. Tosi vahva. Pelasi myös muistaakseni st louisissa joka oli muistaakseni hänen viimeinen seura. Rangersissa taisi myös pelata. Voin muistaa väärin. Tilastot kertoo ettei paljoa ottanut miinuksia kentällä.

darren langdon joka piti yhdellä kaudella sellaista ennätystä muistaakseni kuin vähiten kiekon menetyksiä mutta sen selitti kyllä se, että hän myös kävi jäällä vähän aikaa ja piti kiekkoa hallussa vähän. Pelas mm montrealissa, rangersissa ja carolina hurriganesissa. Parhaat kaudet pelas kai rangersissa.

jeff odgers pyörähteli meleko monissa eri seuroissa ; boston bruins, colorado avalanche, atlanta trashers, mm nuo ja varmaan muitaki seuroja edusti vai?? saattoi aloittaa uransa san jose sharksissa.

warren rychel joka avsin paidassa taisi muiustaakseni voittaa stanley cupin. Pelas tärkäessä roolissa silloin. Los angels kingsissä pelas gretzkyn seurakaverina kun joukkueensa eteni cup finaaleihin mut hävis finaalit. edusti urallaan anaheimia might ducksia, avsia, kingsiä , noita ainaki.

ken daneyko joka pysyi seurauskollisena =koko ura devilsissä karuotteisena ja varmana pakkina jonka +-lukemat oli hienot!

6

151

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ken belanger ; ura alkoi islandersissa jossa esitti taitavia kiemuroita muun muassa ja sitten siirto bruinsiin. Ennen sitä koki kovan tärskyn paul lausin toimesta ja saattoi sen vuoksi olla sivussa pelistä. Myöhemmin siirto kingsin ja pian ura oli paketissa 2002-2003 kauden tienoilla kun lukuisat aivotärähdykset aiheutti uran päättymisen. Silmäys tilastoihin osoittaa että osas pelata lätkää.

      eric cairns; silmäys tilastoihin osoittaa että osasi pelata kuten esim ihan hyvät +- lukemat , etenkin uran loppuvaiheilla islandersissa. Kausi 2002-2003 etenkin oli vahva kausi cairnsille. Aloitti uransa rangersissa. Vielä islesistä hän muistaakseni siirtyi jonnekin muualle seuraan (en muista mikä seura ).

      rob ray joka oli seuralleen uskollinen eli pelasi buffalo sabresissa tietääkseni koko pitkän yli 10 vuotta kestäneen uransa. Pelasi usein pienin minuutein. Rooli väheni jos joukkue meni pudotuspeleihin. Rankka pelityyli ei aiheuttanut hänelle edes kovin usein pahoja vammoja.

      reid simpson; pitkänhuiskea flin flonissa syntynyt karulla preerian maisemissa kovaotteinen pelaaja aloitti devilsissä ja siirto sen jälkeen blackhawksiin jossa kaudella 98-99 vahva kausi kun vastuuta tuli paljon. Käväisi myös st.louis bluesissa ja sitä ennen kausi 99-00 lightningin paidassa. Kertoi pro hockey lehdessä että vaikka työ on kova, niin usein pelin jälkeen menevät oluelle tai syömään vastapuolen tappelijan kanssa.

      andrei nazarov; sai vastuuta uransa aikana melko paljon. rooli oli selvä= pysäyttää vastustaja, estää vastustajaa tekemästä maaleja. Kausi 2003-2004 jäi hänen viimeiseks kaudeksi. Pelasi mm kojoottilaumassa, bruinsissa, ligtningissa, flamesissa ja haipaidoissa. Pelikiellot ei olleet nazaroville mitenkään outoja. Aloitti välillä isoja joukkotappeluja. Vaarallisia huitomisia &poikittaisia mailoja&laitataklauksia.

      Bob probert; huumeista jäi mm kiinni ja mm kaudet 89-99 ja 97-98 jäivät hyvin torsoiksi. Blackhawks ja red wingssi oli seurat joissa pelasi. parhaalla kaudellaan iski 62 pojoa tauluun. Hänet saatettiin panna välillä pelaaviin kenttiin myös tuomaan voimaa ja kokoa taitopelaajien vierelle. Heiluttipa itsekin verkkoa ja osasi jakaa kiekkoa.

      Chris simon; pelasi capsissa ja rangersissa muun muassa. Kausi 03-04 rangersissa. Siirto samalla kaudella flamesiin jossa pääs cup finaaleihin asti jotka hävisi. Edusti myös wild childsiä ja islesiä. Tappelut väheni 96-97 kauden jälkeen olkapäävammojen takia vaikka osa meinas että hänestä tuli ns diiva että piti itseään niin hyvänä ettei halunnut enää tapella. Pelitaidoista kertoo paljon iso rooli cup finaaleissa 98 alkukesästä kun oli kentän parhaimpia pelaajia. Diesel-kone joka luki peliä hyvin. Ei paras tasapaino kun kaatuili välillä.

    • Anonyymi

      korjaus rob rayhin liittyen; pelasi loppuvaiheissa ottawa senatorsis.

    • Anonyymi

      Ketää Suomi flaidaajii kenel vois olla potskuu flaidaa änhikses? Ainoo ketä tulee mielee on helenius jr mut seki enemmä taito pelaaja.

      • Anonyymi

        ei mua nniinkään kiinnosta tappelut vaan enemmän tappelevien pelaajien tilastot ja joukkuetiedot. Silmäys aika monien tilastoihin osoittaa että osanneet pelata kuten eric cairnsilla oli usein hyvä +- tilastolukemat . Chris simon (edesmennyt) oli niin hyvä että pudotuspeleissä kesällä stanley cupin finaaleissa 1998 hän oli kaikissa finaalipeleissä kentän parhaimmistoa.


      • Anonyymi

        Noh ken baumgartner saattoi olla poliisiosaston pelaajista vaatimattomin tilastoiltaan ja pelitaidoltaan ja vähän sama juttu tony twistillä.

        Esim floridan kaksikko peter worrell ja paul laus oli arvokkaita pelaajia kaudella 99-00 kun flordan koutsi käytti heitä neloskentässä eli oli käskenyt lausin puolustajan paikalta pelaamaan oikeaa laitaa neloskentässä. Roolina pysäyttää vastustajan tähdet. Ei se kausi 99-00 mennyt muistaakseni floridan osalta kovin huonosti runkosarjassa kun taisi pudotuspeleihin piästä mutta tais ekalla kierroksella "tulla turpaan" kun floridan tähtipelaajista esim viktor kozlov pysäytettiin helpohkosti. Kaudella 95-96 floridan panthers eteni ihan stanley cupin finaaleihin asti jossa colorado avalance oli heille liikaa. Noissa pudotuspeleissä pantterit oli räväkkä ja fyysinen joukkue joka puolusti tehokkaasti ja iski vastaiskuista ja peli ei aina olltu niin näyttävää mutta kaudella 99-00 florida pantterit pelasi jo enemmän taitolätkää jota edesauttoi tähtipelaajien kuten viktor kozlovin tulo.


      • Anonyymi

        Huomattava seikka 95-96 kauden pudotuspeleissä oli se että floridan paul laus teki 21 ottelussa pisteet 2+6 ja istui jäähypenkillä 62 minuuttia. Hän myös vahingoitti välillä omaa joukkuettaan mutta yleensä laus oli ns fiksujen jäähyjen ottaja sillä harvemmin hän otti tyhmiä jäähyjä. Yleensä jäähy tuli estämisestä kun vastustajan nopeampi hyökkääjä oli ohittamassa niin hän tuuppasi hänet jäihin estämällä tai joku koukkaamisjäähy. Muistan ja tiedän sen kun katsonut youtubesta vanhoja 90-luvun panttereitten pelejä. Laus osasi antaa myös hyvän avaussyötön. Hän oli aika kankea pakki.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      17
      923
    2. En koskaan

      Aliarvoinut, nauranut/pitänyt pilkkana, tai ajatellut mitään negatiivista sinusta. Jos nämä asiat uskot ja luotat sen v
      Ikävä
      47
      809
    3. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      222
      709
    4. Nainen, olet kaipaillut seuraani

      Tiedän sen, kuulen sen. Sinulla ei ole muita joiden kanssa voisit niistä asioista keskustella joista keskustelet kanssan
      Ikävä
      75
      700
    5. Kirjoitit joskus minulle tietäen

      Että se olin minä.
      Ikävä
      45
      692
    6. Emme näe enää koskaan

      Näin ainakin uskon. Mutta ei hätää, et menetä yhtään mitään minussa. Sen kai jo tiesitkin. Hyvää vappua ja kesää. Toivon
      Ikävä
      33
      670
    7. Mitäs meinaatte vappuna

      ikävöivät ihmiset?
      Ikävä
      105
      652
    8. Vornanen alkaa olla kusessa

      Kaikki vanhat synnit on kaiveltu esiin ja niitä tosiaan näyttää olevan. Poliisin asussa esiintyminen vaaliteltalla, työt
      Joensuu
      79
      633
    9. Pistetään panokset

      Vielä korkeammalle! Eli mitäs numeroa kaipaat? Kaikki mukaan! Itse kaipaan 5
      Ikävä
      34
      589
    10. Olet tyylitajuton

      Ja ruma. En ole ikinä pitänyt ulkonäöstäsi. Et ole minun tyyppiäni millään tavalla. Puheesi on sellaista mongerrusta ett
      Ikävä
      25
      581
    Aihe