Islamin synty?

Anonyymi-ap

Kaksi vuotta sitten tutkin islamia ja osallistuin mm. ex-muslimien pitämään webinaariin ja luin kirjallisuutta. Tänä aikana tapaa muslimeja, on hyvä kristittynä tietää jotain heidän uskonnosta. Seuraavan islamin syntyyn vaikuttaneet kertomuksen olen kuullut entiseltä muslimilta ja myös paljon islamia tutkinut ja aiheesta kirjallisuutta julkaisut Martti Ahvenainen on kertonut miten islam sai alkunsa. Kertomus on peräisin islamin omasta kirjallisuudesta. TV7 arkistosta löytyy hyvä ohjelmasarja Islam Raamatun valossa jossa Aki Miettinen haastattelee Martti Ahvenaista.
Näin profeetta Muhammed pääsi kutsumuksensa alkuun!
Vuonna 610 jKr. Muhammed oli jossain luolassa ja hänen luokse tuli henkiolento painoi rinnasta maata vasten ja että Muhammed meinasi tukehtua. Lopulla mies pääsi hengen otteesta. (tällä tavalla monet kokevat demonin hyökkäyksen yöllä esim. unihalvausten aikana). Henkiolento näytti kangasta jossa oli tekstiä ja olento sanoi, että lue tämä herrasi nimeen. Muhammed vastasi että en voi lukea (ei osannut kirjoittaa ja lukea). Kysymys toistui kolme kertaa.
Muhammed oli järkyttynyt, juoksi kotiin kauhuissaan ja kertoi vaimolle että Saatana ilmestyi hänelle. Muhammed oli hiljaa ilmestyksestä kaksi kolme vuotta, mutta vaimo ja hänen isäpuoli vakuuttivat että henkiolento on Gabriel-enkeli ja sinä olet Mooseksen lupaama profeetta. Perheen ystävänä oli vanha uskovainen mies (munkki) ja vanhus näki Muhammedin selässä luomen (syntymämerkki) ja sanoi että osoittaa että Muhammed on valittu profeetta.
Vieläkään Muhammed ei uskonut ja vaimo ehdotti tehdä vielä yhden kokeen. Vaimo sanoi että kun seuraavan kerran henkiolento on paikakalla niin kerro siitä minulle. Kun henkiolento tuli, vaimo otti Muhammedin istumaan oikealle polvelle ja vaimo kysyi että onko henkiolento vielä täällä. Muhammed vastaa että kyllä on. Sitten vaimo siirtää Muhammedin toiselle polvelle ja kysyy onko henkiolento edelleen täällä. Vastaus. Kyllä on. Sitten vaimo alkaa riisua vaatteita ja näyttää intiimejä paikkoja ja kysyy edelleen Muhammedilta että onko henkiolento edelleen paikalla. Silloin Muhammed vastaa että ei ole. Henkiolento lähti pois. Tämä oli sitten Muhammedille todistus että hän on Jumalan lähettämä profeetta kun henkiolento pelkää riisuutuvaa naista.
Tämä tarina on otettu Muhammedin muistelmista. Ei kovin vakuuttava ja on todella omituinen jopa järkyttävä tarina. Muhammedin uskontulkintoihin vaikutti käsityksiä alueen pakanauskonnoista, ja kuuli tarinoita mm. alueella liikkuvilta juutalaisilta ja kristityiltä. Kirjallisuuden mukaan Muhammed sai ilmestyksiä henkiolennolta jonka uskoi olevan enkeli Gabriel 21 vuoden ajan mutta mutta aineisto koottiin kirjalliseen muotoon vasta noin sata vuotta Muhammedin kuoleman jälkeen eri lähteistä. Alussa Koraanista oli monia eri versioita, kuusi tai seitsemän vaikka islamin uskovat väittävät että Koraani arabian kielellä suoraan taivaasta ja siinä ei ole ainuttakaan asia- ja kirjoitusvirhettä. Arabian kielen kirjoitustapa mm. kielessä käytetty pisteytys on otettu käyttöön myöhemmin ja siitä johtuen monet sanat ja niiden merkitykset ovat muuttuneet todella paljon kopioimisten yhteydessä.
Raamatun luotettavuutta vahvistaa monet arkeologiset löydökset ja historian kirjallisuus ja niiden yhtäpitävyys mutta samaa ei voi sanoa Koraanista ja Muhammedin muistelmista, hadith-kirjallisuudesta. Islamin mukaan Aabrahamin olisi pitänyt 800 -500 ennen Kristuksen syntymää, siis 1200-1400 vuotta aikaisemmin kuin Raamattu ilmoittaa.

5

95

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Pahuus loistaa muhammedista ja sen kaikista asioista.

      • Anonyymi

        😋😍😋😍😋😍😋😍😋

        ❤️ ­N­­­y­­­m­f­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞


    • Anonyymi

      Noin 10 vuotta islam oli rauhaisa uskonto ja Muhammed vaikutti Medinassa ja keräsi 80- 100 kannattajaa. Medinassa ei otettu vastaan hänen puheita ja sitten Muhammed päätti lähteä Mekkaan. Kävi siellä ensin ja kertoi että tulee vuoden päästä uudestaan ja meni sitten myöhemmin mukanaan 10 000 sotilasta miekkojen kanssa. Asukkaat pakotettiin kääntymään Muhammedin oppiin tai tapettiin. Koko Arabian Muhammed valotti miekalla noin 50 vuodessa. Osa kansasta säästettiin ja heistä tehtiin toisen luokan kansalaisia ja määrättiin kohtuuttomat verot ja lait. Koraani on niin sekavaa tekstiä ettei siitä ota selvää mitenkään. Ei edes minkäänlaista kronologista järjestystä ole teksteissä.

    • Anonyymi

      Tubettaja "Apostate Prophet" on ex-muslimi ja julkaisi vastikaan videon "10 Facts Everyone Should Know about Muhammad". Kertoo Islamin alkuperästä ja siinä on samankaltaisuuksia Mormonismin kanssa. Kuten esimerkiksi että perustaja väittää saaneensä enkelin tuoman henk. koht. viestin Jumalalta, moniavioisuus, jne.

      "10 Facts Everyone Should Know about Muhammad"
      https://youtu.be/5NLaRvp0oTk?si=EpnNtp2u6InfFf8g

    • Anonyymi

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍

      🔞 K­u­­­u­­­m­­a­­­t­­­ ­­­t­y­t­­ö­­t­­­ ­­­o­­­d­­­o­t­­­t­a­v­­­­­a­­t­­­ ­­­s­­i­n­­u­­­a­­ -> https://us4.fun/kissgirl?18342344

      🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋💋💋💋🔞

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8396
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2555
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      122
      2277
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1946
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1674
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1499
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1399
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1282
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe