Kumosiko keinoäly kehitysopin?

Kyllä näin kävi. On mielenkiintoista nähdä, halutaanko se noteerata. Intoa tähän tuskin riittää, koska uusdarvinismi -niminen uskonto määrää aivan kaiken, mitä läntisessä maailmassa tapahtuu. Vallankumouksen seurauksena olisi muun muassa satojen astrobiologiaa tutkivien laitosten alasajo ja Luojan huomioiminen. Monet eivät kuitenkaan halua muutosta moraaliin. Maailmankäsityksen kumoutumisesta on tosin jo merkkejä, sillä maailman arvovaltaisin tiedesäätiö, Royal Society, tarjoaa 10 miljoonan dollarin palkinnon elämän alun selvittäjälle ja Webb -teleskooppi on löytänyt maailmankaikkeudesta kohteita, jotka eivät sovi alkuräjähdysteoriaan, jonka mukaan vetyatomit loivat taivaan ja maan, ja myös tietoisuutemme, joka olisi vain kemiallista kuplintaa korvien välissä.
Me rakennumme proteiini -nimisistä palikoista. Ne ovat äärimmäisen tarkasti valittuja legoja, jotka on poimittu kaupan hyllyltä, missä on enemmän erilaisia palikoita, kuin Saharan erämaassa on hiekanjyviä. AI laski, että elävä elämä voi käyttää vain noin kahtasataa miljoonaa täsmälegoa.
Onko olemassa kahta tarkalleen samanlaista hiekanjyvää? Näyttää siltä, että joku on poiminut Saharan erämaasta ämpärillisen ainutlaatuisia hiekanjyviä, joita elämä voi käyttää, ja rakentanut digitaalisen käyttöjärjestelmän elämän proteiineja koodaavan DNA:n datankäsittelyyn. Erilaisten mahdollisten proteiinien määrä on luku, jossa ykkösen perässä on 70 nollaa. Vain yksi tuosta määrästä on kulloinkin käyttökelpoinen, muut ovat täysin käyttökelvottomia.
Yalen yliopiston professori David Gelernter laittoi uransa vaakalaudalle ja sanoi totuuden ääneen. Hän totesi, että nyt on tullut aika pohtia vakavasti, pitäisikö uusdarvinistinen uskonto hylätä. Gelernter totesi, että se ei enää edusta tiedettä, vaan on uskonto hädässä oleville sieluille, jotka tarvisevat sellaista. Elämän olemus muistuttaa digitaalista informaatiota, joka on kirjoitettu käyttäen sovittua koodia, kuten tästä englannin kielisestä kommentista selviää, kyseessä on tieteellinen tutkimustulos:
Koulukirjoissa kerrotaan, kuinka elämän rakennuspalikat syntyivät, kun salama iski pieneen lämpimään lätäkköön. Tästä liemestä olisimme sitten kehittyneet. Luojasta puhuminen on rangaistuksen uhalla kielletty kouluissa, mutta punainen matto levitetään Setan saarnaajille. Kun tilanne on tämä, ei yllätä, että nuorten kuolleisuus huumeisiin on Euroopan korkein, Pisatulokset ovat romahtaneet, nuoriso syrjäytyy ja siirtyy peruskoulusta eläkkeelle mielenterveyden ongelmien vuoksi.

4

75

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tiesitkö, että täplä-, juova- ja ruskohyeenat ovat tunnettuja niiden luut-murskaavista leukavoimistaan?
      Nämä hyeenat voivat tuottaa parhaimmillaan karkeasti 9000 newtonin purentavoiman. Ne kykenevät murtamaan auki kirahvin 7 cm halkaisijaltaan olevan jalkaluun. Hyeenat ovat suunniteltu jykevillä leukalihaksilla ja erityisellä holvauksella suojaamaan niiden kalloja näitä suuria voimia vastaan.
      Tiesitkö, että hyeenat ovat myös päänsärky evolutionisteille? Ne eivät vaan sovi heidän tavalliseen evoluutiopuuhunsa. Samalla kun hyeenoilla on monia kissojen ja jopa sivettikissojen käyttäytymispiirteistä, niillä on myös monia samankaltaisuuksia koiraeläinten kanssa. Siksipä hyeenat ovat luokiteltu omaan heimoonsa – Hyeanaidae. Tämä oli kuitenkin vasta sen jälkeen, kun evolutionistit olivat virheellisesti liittäneet ne muihin ryhmiin.
      Hyeenan samankaltaisuudet kissojen, koirien ja sivettikissojen kanssa eivät kuvasta yhteistä alkuperää, vaan sen sijaan yhteistä suunnittelijaa. Hänen voidaan sanoa erityisesti suunnitelleen selvät eroavaisuudet erisukuisten olentojen välillä tehdäkseen tarkoituksellisesti tyhjäksi yritykset naturalistisille selityksille (Room. 1:20).

      https://urly.fi/3tRn

      • Anonyymi

        🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒

        💋 ­­N­y­­m­f­o­­­m­a­­­a­­n­­­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Tiedätkö Arto, että D-vitamiini ei synny auringossa?

    • Anonyymi

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋

      💋 Tyttö, jolla on hellä kieli ja huulet -> https://cum4.fun/?/fi018344690td

      🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      73
      5146
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      17
      2376
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1887
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      44
      1578
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1561
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1358
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1267
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      4
      1206
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1187
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1173
    Aihe