Entäpä "miehistön vaihto"?

Anonyymi-ap

Venäjällä on kova halu osoittaa terrori-iskun tekijöiden kytköksiä Ukrainaan:
https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000010339470.html
Tiedä sitten, miten paljon mikäkin on lavastusta?

Yksi mahdollinen asia, jota en ole nähnyt missään epäillyn, on "miehistön vaihto". Siis sillä valkoisella rellulla, millä terroristit lulivat paikalle, olisikin lähteneet toiset miehet kohti Valko-Venäjää.
Tämä väitteen saanee kumottua, jos pystyy osoittamaan, että ne ammuskelijat ovat riittävän samannäköisiä kuin kiinniotetut. Itse en ole sattunut näkemään yhtään ammuskeluvideoata, jossa olisi selvästi tunnistettavia hahmoja. Liian kaukaa kuvattuja pätkiä tms.

Mikä sitten vähän kuin tukee tätä "miehistön vaihto" -oletustani, niin se, etteivät ne kiinni saadut oikein näyttäneet jihadisteilta, vaan enemmin tavallisilta vierastyöläisiltä. Jos ihmiseltä sitten kaivetaan silmä päästä ja leikataan korva, niin kyllähän sitä henkensä pitimiksi tunnustaisi vaikka mitä.

Samalla "miehistön vaihto" selittäisi sen hölmöyden, että terroristit eivät lähteneet toisella autolla pois iskupaikaltaan, kuin millä tulivat. He olisivatkin lähteneet, mutta autoa käytettiin hämäykseen.

6

113

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Harmillisinta onkin on että länsimaat ja varsinkin eurooppa nukkuu edelleen diktaatori putin edessä jo 3 vuotta putkeen. Trump sanoi jo 6v sitten europalle että laittakaas ne omat sotilas asiat kuntoon mutta mitään ole tapahtunut eipä siis ihme että putin uskaltaa uhitella saamattomalle ja heikolle euroopalle.

      • Anonyymi

        Tämä harmillinen seikka ei ehkä liity kovin vahvasti tuohon terrori-iskuun? Ajatellaanpas niin, että Europpa olisi hyvin valmis sotaan. Vähentäisikö se islamistien mahdollisuuksia iskeä Moskovan alueelle? Ei minusta erityisemmin.

        Vaan tietenkin Putinin toimintaan sillä on jotain merkitystä, miten vahva läntinen Eurooppa on. Eivätpä ole eurooppalaiset ottaneet tässäkään mallia Suomesta.


      • Anonyymi

        😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍

        💋 ­­­N­­y­­­m­­f­­o­m­­­a­­­a­­­n­­­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞


    • Ukrainan osuus tapahtuneeseen on mahdollista, mutteivät tekijät kuitenkaan olleet ukrainalaisia, eivät edes venäläisten mielestä.
      Jos ajattelisin itseäni jonkinlaisena sota/tiedustelupäällikkönä Ukrainassa ja tulisi mahdollisuus tilata pienellä rahalla isku Moskovaan, niin olisihan se houkuttelevaa. Paljastumisriskiä pitäisi kuitenkin selvitellä, koska lännen apu saattaisi sitten hiipua, jos paljastuisi.
      Vaan melko lailla yhtä paljon kuin Ukrainan tiedustelupalvelu, tilaajana olisi voinut olla Venäjän tiedustustelupalvelu:
      https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/artoluukkanen/moskovan-isku-putinin-kasialaa/
      Ajatuksena olisi voinut olla vaikka sotilaiden värväytyminen. Heitähän kuolee kumminkin kymmenintuhansin, niin eihän joku sata kuollutta ole siihen verrattuna paljonkaan.

      • Anonyymi

        "Miehistön vaihto" sopinee kuvaan mukaan, olipa tekijätaho kuka tahansa. Syyttömät ja tietämättömät pakoautolla ajajat sopisivat suurinpiirtein kaikille mahdollisille tekijöille ja tilaajaille.


    • Anonyymi

      https://www.verkkouutiset.fi/a/ex-vakoojan-mukaan-kremlissa-kaydaan-valtataistelua-hallinnon-sekopaat-saattoivat-jarjestaa-moskovan-iskun/#c20f7db6
      Sergei Žirnov on Putinin pitkäaikainen arvostelija ja ilmeisesti entinen työtoveri. Hän näkee tapauksessa niin paljon outoja piirteitä, että ne selittäisi parhaiden Putinin vastainen valtataistelu.
      [Sergei Žirnov ihmettelee, miten 13 minuuttia hyökkäyksen jälkeen ”mestarillisesti toimineet terroristit osoittautuivat täydellisiksi idiooteiksi”.]
      "Hän arvelee hyökkäyksen toteuttaneen kaksi ryhmää."
      No, tuossahan tuo "miehistön vaihto" onkin esitetty.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      108
      2142
    2. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      118
      1640
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      124
      1530
    4. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1347
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      75
      1256
    6. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      68
      1175
    7. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      489
      1167
    8. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      88
      963
    9. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      942
    10. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      138
      886
    Aihe