USA työttömyysaste 3,8 %

Anonyymi-ap

Meilläkin suunnataan parempaan mm valtiovaranministeri hyvillä ,jällillä kun sanoi että eläkeikää pitää nostaa. Paljon muutakin ottaa käyttöön talouden parantamiseksi.
USA on saanut työttömyyttä reilusti alas. Mekin kun saataisiin 4 %iin. Nyt lakot tekee päinvastaista. Kaippa vasemmiston poliiikka että pitää kurjitaa, jotta saa huutaa sitä muiden syyksi. Jo mölyävät että hallitus lakkoilee, Putin käyttää samaa taktiikkaa, Ukraina hyökkää Venäjä ei.

12

102

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Siellä jos työpaikka menee ei jäädä pankkopojaksi vaan autetaan itse itseään.
      Yhdysvalloissa on suuri häpeä joutua avustusten varaan!

    • Anonyymi

      Päinvastoin Purra haluaa lisää työttömiä, kun pakottaa yli 80-vuotiaatkin viemään työttömiltä työpaikan. TES:n mukaista työpaikkaa ei löydy kaikille (työttömille, osa-aikatyöttömille, eläkeläisille, muille osa-aikatyötä tekeville), kun työttömyys lisääntyy Orpon ja Satosen uudistuksilla. Sen sijaan orjatyötä (0-9 €/pv) löytyy julkiselta sektorilta pilvin pimein, mutta sillä ei paranneta ostovoimaa eikä verokertymää.

    • Anonyymi

      Keskitysleireilläkin oli suuri työllisyysaste.


      Heil Hitler, muil Mussoliini, meil Hallapurra.

    • Avauksesi on kunnianositus populistiselle tietämättömyydelle. Et ole joukossa yksin, kyllä hallituspuolueistakin löytyy ihan koulutettuja ihmisiä, joiden luulisi olevan paremmmin perillä asioista.

      Eläkeikä on sidottu vuodesta 2030 alkaen elinajanodotteeseen. Siihen saakka alin eläkeikä on 65 vuotta. Eläkeikä nousee siis automaattisesti, jos elinajanodote kasvaa. Purra ilmeisesti haluaa nostaa eläkeikää tätä nopeammin. Eläkeiän nosto voi olla joillain aloilla perusteltukin, mutta vaikeampi sellaisilla aloilla, joissa fyysinen voima ja hyvä kunto ja liikkuvuus ovat tärkeitä työn edellytyksiä. Vaihtoehtona on työperäisen maahanmuuton lisääminen. Tässä voi kysyä, onko esim. 65 vuotta täyttäneen työteho yhtä hyvä kuin ulkomailta rekrytoidun 25 - 35 -vuotiaan.

      USAn työttömyysaste on alle 4 %. Se oli vielä joitakin vuosia sitten 16 %, joten vaihtelu voi olla suurtakin. Mutta kaikkein merkityksellisin juttu tässä on työttömyystilaston harhaisuus. Tutkijat ovat USAssa ja Euroopassa yrittäneet haarikoida myös työelämään osallistumisprosenttia. On havaittu, että USAssa työelämään osallitumattomien määrä on kasvanut huomattavasti, mutta Euroopassa laskenut, kun naisten osallistuminen työelämään on lisääntynyt. Kun tämä osallistumattomien osuus otetaan huomioon, erot USAn ja Euroopan vertailussa ovat muuttuneet Euroopan eduksi. USAssa siis suurempi osa potentiaalisesta työvoimasta ei hae töitä USAssa Eurooppaan verrattuna.

      https://www.hs.fi/talous/art-2000005552206.html

      Putin ei salli Venäjällä lakkoilua. Venäjä on äärioikeistolainen diktatuuri, missä kaikenlaiset kansalaisoikeudet on supistettu minimiin. Tämä on hyvin tyypillistä kaikille oikeistodiktatuureille. Lakkoilu ja kurjistamisyritykset katsotaan nykyisin Venäjällä puolustusvoimien halventamiseksi ja länsimaisen propangandan levittämiseksi. Suomalaisten seksuaalisen tasa-arvo, mielipiteen vapaus, oikeus äänestää mitä puoluetta tahansa, lakko-oikeus jne. ovat Venäjän sen ortodoksisen kirkon mukaan länsimaista hapatusta. Meilläkin on sellaista konservatiivista oikeistolaisuutta, jotka näkevät asiat hyvin samalla tavoin Venäjän kanssa.

      Näitä voi luetella lisää: Suhde ja käsitys EUsta, ilmastonmuutoksen vastustaminen, laillisuuden kunnioittaminen, rasismi, nationalismi. Näissä kaikissa asioissa suomalainen laitaoikeisto on lähempänä venäläistä nykykäsitystä kuin länsimaista.

      • Anonyymi

        Nyt tuli persulle sellaista tekstiä että hän ohittaa sen nopeasti.


    • Vielä hieman lisää USAn työttömyydestä. Ne jotka uskovat USAn työttömyyden olevan vain 3 - 6 prosenttia, uskovat hölynpölyyn ja humpuukiin. Oikeat työttömyysmäärtä USAssa ovat 22 %, 28 %, kentien jopa 35 % tai jopa 42 %.

      Olisisiko todella näin? Luultavasti lähes puolet amerikkalaisista uskoo, että luku on huomattavasti suurempi kuin 3 - 6 %. Miksi he näin uskovat? Siksi, että heidän profeettansa Donald Trump on niin sanonut.

      Uskotko sinäkin siis mieluummin Trumpin vastaisten länsimaisen hapatuksen edustajien lukuja vai Trumpin paljon suurempia työttömyyslukuja.

      https://www.washingtonpost.com/politics/2024/01/24/views-economy-improve-trump-claims-jobs-numbers-arent-real/

      • Anonyymi

        Voi kauhia, kun jotkut hoitaa maan asioita, joka vasemmistolle väärin. Ihan kamalaa, sanot !
        Miten se sinunkin maan hoito olisi. Lisää velkaa. Olette te sossut kyll'ä ihme väkeä, toisten perseillä elämä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voi kauhia, kun jotkut hoitaa maan asioita, joka vasemmistolle väärin. Ihan kamalaa, sanot !
        Miten se sinunkin maan hoito olisi. Lisää velkaa. Olette te sossut kyll'ä ihme väkeä, toisten perseillä elämä.

        Pankkomajuri elää vielä? Ja olet yhtä hullu kuin ennenkin? Vai vielä hullumpi?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Voi kauhia, kun jotkut hoitaa maan asioita, joka vasemmistolle väärin. Ihan kamalaa, sanot !
        Miten se sinunkin maan hoito olisi. Lisää velkaa. Olette te sossut kyll'ä ihme väkeä, toisten perseillä elämä.

        Nyt taidat olla taas nousumyötäisessä, kun kirjoituksestasi on vaikea saada mitään tolkkua.

        Se on kauheaa, kun hallitus hoitaa asioita maan edun kannalta huonosti. Ihan sama kenen mielipiteisden kannalta hoidetaan hyvin tai huonosti. Minä mittaan sitä suomalaisten etujen kannalta. Eikä nyt tosiaan näytä hyvältä tämä suunta.

        Lisää velkaa on ottamassa Purraorpon hallitus. Sitä tulee vaalikaudessa 56 miljardia eli ylivoimaisesti enemmän kuin koskaan ennen. Tai no suhteessa BKT:hen Ahon porvarihallitus taisi ottaa enemmän ja olisi ottanut vieläkin enemmän, mutta ei saanut. Marinin hallitus otti uutta velkaa, joten tämä laitaoikeistohallitus tulee kasvattamaan sitä todennäköisesti noin 50 %. Siis se on sitä lisää velkaa ja oikein kunnon satsi samalla -politiikkaa. Luvut ovat kylmiä ja vastaansanomattomia.

        Kun kysyt ilmeisesti sitä, miten minä hoitaisin maata kohden parempaa taloutta, olen tuonut keinojani esiin monta kertaa, minkä vuoksi en nyt ala kertaamaan kuin lyhyesti. Ne eivät ole yksinomaan minun ideioitani. Samaa mieltä näyttävät olevat Olli Rehn ja VM:n korkea virkamies Mikko Spolander. Myös lukuisat talousasiantuntijat ovat esittäneet samoja keinoja. Niitä on kaksi ylitse muiden. Toinen on työn tuottavuuden kasvattaminen. Tiedän, että tämä asia on sinunlaisellesi mahdoton käsittää, mutta en ala nyt opettamaan enempää. Sen voi ehkä todeta, että vihreä siirtymä antaisi siihen yhden mahdollisuuden. Jalostusasteiden nostaminen toisen. Toinen on ehkä helpompi tyhmemmänkin ymmärtää. Se on työperäisen maahanmuuton runsas kasvattaminen (Spolanderin mukaan 40 000 vuosittain). Tämä parantaisi huonoa huoltosuhdettamme vähän kerrassaan. Ruotsilla on tässä jo 50 vuoden etumatka, joten ihan helppo rasti ei ole tämäkään.


    • Anonyymi

      Se on joillekin idiooteille mieluisaa ajattelua että pitäisi tehdä kahta-kolmea työtä saadakseen niukan elannon. Mikset muuta jenkkilään kun ihannoit niitä kuvioita. Siellä saisit raataa mielesi mukaan pienellä liksalla.

    • Anonyymi

      Mutta, eikös tämä palsta olekaan enää suomen keskustan?

    • Anonyymi

      Norja 4%, kuten moni muukin maa.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      311
      2834
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      106
      2193
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      82
      1643
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      189
      1541
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      67
      1345
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      55
      1233
    7. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      12
      1094
    8. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      20
      1092
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      2
      1039
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      921
    Aihe