Sanna Marin jakoi raviradoille vuosittain 40 miljoonaa euroa.

Anonyymi-ap

Ja kaikki pyöri vassareilla velkarahalla ja samaan aikaan ne vanhukset makaavat sängyssä kaksi vuorokautta sonnat housussa! Näin se Sanna Sanna priorisoi rahat! Loistavaa vassareiden järjenkäyttöä! Jäätävää osaamista!

15

203

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Ai Sannako se yksin teki?
      Persu yrittää peitellä Suomen kusetusta mitä ovat tekemässä.

    • Anonyymi

      Sitten oli tämä Vermon tapaus. Koko Vermo suljettiin näiden miljoonatukien takia ja tukien jakaminen vain jatkui siitä huolimatta. Selityksenä oli sitten se, että niitä tukia piti saada konkurssin välttämiseksi. Vermosta lopetettiin sähkötkin, etteivät tukien saajat luule joutuvansa vielä joskus maksamaan niitä Vermon sähkölaskuja. Siellä pääkaupunkiseudulla oli sitten joku Vermon omistajaporukka ja kaikki heillä perustui juuri siihen Vermoon. Valtion johtajien sukulaisia kaiken lisäksi, mutta sitä en muista varmasti. Kaikki siellä pääkaupunkiseudulla oli Vermoon perustuvaa ja muitakin Vermon omistajia ilmoittautui Vermon omistajiksi tässä maassa. Että kenen sukuun ne Vermon rahatkin sitten siirtyivät, kun Niinistö oli presidenttinä?

    • Anonyymi

      Taisi sanna jakaa myös silloisen ukkonsa kannattomattomaan firmaan satojatuhansia euroja?

    • Anonyymi

      Samoin hissiyhtiö Kone joka tekee miljoonvoittoja sai miljoonia yritystukia, laivayhtiöt kuskasi ilaseksi ihmisiä ja sai tukia.

    • Anonyymi

      Pitäisikö laittaa erikoistil7n tarkastajat Marinin perään? Ei ihme, että yritti kansalla maksattaa jopa perheensä aamupalat. On ne vassarit röyhkeitä. Kuvitelkaa. Sanna sanoi vielä päälle, että hänenkö pääministerinä pitäisi käydä kaupassa. Hahaa. Lähti vähän vassari tytöltä mopo keulimaan. Että ihan kaupassa? Prinsessako hän kuvitteli olevansa?

      • Anonyymi

        Sanna Marin oli ainoa pääministeri, joka on maksanut joka pennin nauttimistaan aamupaloista. MIssähän viipyy Sipilän, Kataisen, Stubbin ja muutamien muiden ex-pääministerien maksut. Sanna on myös ainoa pääministeri, joka on käynyt vapaaehtoisesti huumetestissä. Puhdas oli. Mitenkän hänen edeltäjänsä olisivat selvinneet, Ei tiedä, kun heitä ei testattu.


    • Anonyymi

      Sanna Marinko sen kaiken pahan alku ja juuri on? Kumma, jos häntä ei pian todeta syylliseksi Palmen tai Kennedynkin murhiin. Eiköpähän hevosmiehet ole pitäneet puoliansa yhteisen kakun jaossa jo ennen, kuin Sanna oli syntynytkään. Hänen pääministeriaikanaan vain jatkettiin vanhoja käytäntöjä - joita on Purra-Orpokin jatkanut.

    • Anonyymi

      SANNA ON MAAILMAAN VIISAIN JA KAUNEIN !SANNA ON MAAILMAN AIVOT ! KOKO MAAILMA KUUNTELEE SANNA TALOUSPOLIITTISIA VIISAUKSIA !

    • Anonyymi

      Eivätköhän nuo hevoshommat ole enemmän kepujen ja persujen heiniä. Eduskunnassa taitaa jo vuosia ollut hevoskerhokin.

    • Anonyymi

      Vihreiden kansanedustaja Hanna Holopainen on ravi-ihminen.

    • Anonyymi

      Paljon on jaettu muuallekin. Velkoja otettiin yli 40 miljardia. Nyt pitää hallituksen lisäsopeuttaa kolme miljardia. Se menee velkojen korkoihin.

    • Anonyymi

      Nykyinen hallitus korjaa tilanteen.
      Onnistuu, sanoo purra. Kannatan huutaa orpo.
      Mikä voisi mennä pieleen.

    • Anonyymi

      Kansanedustaja Hilkka Kemppi (kesk.) on valittu Eduskunnan hevosystävien seuran puheenjohtajaksi seuran järjestäytymiskokouksessa 31.5.
      Eduskunnan hevosystävien seuran tarkoituksena on edistää hevosiin liittyvää harrastus- ja kuntoutustoimintaa sekä hevostalouden yleisiä edellytyksiä.

    • Anonyymi

      Talouspoliittinen Nero, Toisten rahoilla mässäilevä Sanna, jakoi,noin vain 5000 miljoonaa Euroa Italian ja Espanjan SosialistiTovereille. Ja Sekoomuksen Petteri Kansankyykyttäjä, vaati Kokoomuksen kansanedustajat äänestämään eduskunnan välikysymyksessä v.2021 Sannan esityksen puolesta,elikkä Petterikin oli sitä mieltä,että Suomen on lapioitava rahaa Italiaan ja Espanjaan Sannan esityksen mukaisesti. Ja nyt tämä sama Petteri maksattaa tämän laskun Suomalaisilla. Että sellaista Suomalaisten kusetusta taas. Eikä muuksi muutu.

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      79
      1947
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      19
      1733
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1594
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1336
    5. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1252
    6. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1244
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1226
    8. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      45
      1203
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1202
    10. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1181
    Aihe