Poliisi katsoi rakasteluamme

Miesihminen2

Kerran tyttöystävän kanssa autoajelulla ollessamme molempia alkoi haluttaa oikein kunnolla ja niinpä ohjasin auton tien sivuun erään pusikon taakse.

Kaadoimme farmariauton takapenkin ja nautimme toisistamme auton takaosassa musiikin soidessa autoradiossa.

Kerätessämme kuteita auton sisällä huomasin auton vieressä poliisimoottoripyörän, joka oli lähtemässä pois. Vähäsen nolotti, koska hän oli voinut olla siinä jo kauemminkin...

Plussaa poliisille kuitenkin tarkkavaisuudesta ja huomaavaisuudesta. :)

Toisella kertaa - samassa paikassa - automme taakse pysähtyi toinen auto, joka vilkutti ajovaloja. Piirsin huurteiseen takalasiin ison sydämen ja näytin peukkua sille! Auto otti ja häipyi. Totesimme paikan liian rauhattomaksi lemmenleikkeihin.

5

2386

Vastaukset

  • Voiko enää oikeesti poliisiin luotaa.ajatelkas nyt tätä huumepoliisin juttua.kyl tulee mieleen liikenne puolella ihan vastaavia juttu

    • Juttu on jo aikas vanha, mutta luulen että poliisin uteliaisuus oli ensi sijassa syrjäinen auto, mikähän on homman nimi, ja seuraavaksi onko kaikki ok. Kun ei havainnut väkivaltaa niin poistui paikalta. Kaikki ok.


  • No on siinä varmasti poliisilla riittänyt ihmettelemistä. Jos hän oli mies niin tuskinpa hän kiinnitti asiaan sen enempää huomiota, mutta jos taas hän oli nainen niin siinä tapauksessa hän oli limeisesti liian utelias.

  • Jaa-a, nyt ovat aloittaja ja hänen silloinen tyttökaverinsakin jo onnellisesti naimisissa, joko keskenään tai kumpikin tahoillaan. Lapsiakin saattaa olla jo heille siunaantunut muutama. Ja kukapa tietää, ehkä ensimmäinen vauva sai alkunsa jo tuosta auton takapenkillä tapahtuneesta yhdynnästä. Nimittäin jos tytöllä oli ovulaation aika eikä ehkäisyä tullut käytetyksi.

  • Pääsitkös vielä töihin?
    Hienoa jos pääsit.

Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.