Yllättävä verranto aivan toisaalta .. päätös Natosta!

- samaa kiirettä ja hätäilyä harrastettiin ohi kansakuntamme Nato-päätöksissä!

Nythän on kiire saada nuo lakkoja kuristavat lakisäädökset voimaan mahdollisimman nopeasti ja näin nyt liikutellaan meidän pienen maamme toveripiirien "mannerlaattoja *"

- onko tässäkin samankaltainen kokoomusjuoni ajalta, jossa EK oivalsi siirtää omat tavoitteet marinoituneelle, mutta vaalit voittaneelle kokoomusjohteiselle hallituksellemme, johon hallitus- ja päätöskipeä sopulimaisesti perässähiihtoa harjoitteleva PS innolla ryhtyikin.

Herää kysymys miten perussuomalaiset sepittelevät berberien käännökset äänestäjilleen?

* Tosin nuo Venäjän viereltä Nato-mannerlaatat ovat mitta- ja vaarallisuusasteeltaan aivan eri kokoluokkaa!


__ __ _
HS-ote: " .. Työelämä- ja tasa-arvovaliokunnan äänestyksessä kuitenkin päätettiin, että yhteenveto jätetään tekemättä .. .|. .. ”Se on röyhkeää toimintaa ja osoitus piittaamattomuudesta”, Diarra sanoi STT:lle .. | .. Hän [Diarra] korosti, että yhteenvedot ovat tärkeitä erityisesti pienille puolueille, joilla ei ole yhtä paljon resursseja asioiden käsittelyyn kuin suuremmilla. .. "

HS-linkki ~ https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010354810.html -
HS-otsikointi: "Lakkolakien valmistelu herätti jälleen tunteita valiokunnassa – ”Röyhkeää toimintaa”
Valiokunnassa äänestettiin kumoon esitys siitä, että saaduista asiantuntijalausunnoista tehtäisiin yhteenveto."
STT-toimittajana Terhi Riolo Uusivaara

__ __
IJL-yllätyskommentti: "Yllättäen saamme tuosta ylläolevasta projision kaikkeen siihen kiireeseen, hätäilyyn ja kiihkoon, kun oli tehtävä valtiojohdossa paljolti ajattelemattomia lyhyen näkökulman päätöksiä - ohi kansakuntamme - Natosta.
Ukrainasta oli syntynyt suomalainen valtiojohtokiihko Venäjän hyökkäyksestä "naapurimaahamme" |** ..

(erityisesti nahkoihin rotsittuneen aiemman PM Sanna Marinin Ruotsiin singahtamisena houkutellen heidät irti yli 200 vuotta kestäneestä rauhanjaksosta.
Näinköhän Sanna koskaan tulee kantamaan vastuuta päätöksestään ja kohkauksestaan?!) ..

Ruotsalaisetkin unohtivat järjestää kansanäänestyksen Natosta, siksi vakuuttava oli nahkoihin pukeutunut Sanna!

Eikä tässä vielä kaikki, vaan aiemmin viisaan ulkopolitiikan mestarin Erkki Tuomioja' n huippuoivallus - "joukko- ja sotapsykoottisesta mielenvireestä" eräiden, lähinnä kokoomuspoliitikkojen keskuudessa - harmiksemme Eki sitten myöhemmin pyörähteli oman berberinsä sisällä.

__ __
Kiihkeimmillä kokoomuslaisilla jo vuosikausia sitten mestarit, anteeksi "konkarit lavalla" |1 -vaatien Natoa - jopa ohi kansakunnan mielipidetutkimuksen. Suunnitelma onnistui täydellisesti!

|* Tässä kohdin usein kysytään asiantuntijoilta se oleellisen merkittävä kysymys:
"Miten ja milloin Kreml ja Venäjä on todistein sotilaallisesti uhkaillut meitä suomalaisia ja Suomea?"
-kuka/ ketkä kertovat nyt asia- ja todistepohjaisesti? Kiitos.

__ __ __
Natosta ei tehty mitään asianmukaista ja puolueetonta analyysia - yhteenvatoa - sen hyödyistä ja haitoista ..

- onhan selvää, ettei ilman sitä kansalaisemme osaa katsoa todellisuutta (kuten tuon avauksen viite kertoo lakkolakien osalta), kun edes asiantuntijatkaan eivät tiedä Naton huomisesta juuri mitään, vaan jossittelevat ennalta suunnitellun nato-manipulaation mukaisesti -
.. ehkä tiukimpina natottajina - UPI-johtaja Mika Aaltola |2 ja kansanedustaja Pekka Toveri |3. Nyt tähän natottajien joukkoon ovat liittyneet myös:
-kokoomustrio TP Alexander Stubb |4, PuM Antti Häkkänen |5 ja UM Elina Valtonen |6.
Miten on tämän kolmikon myöhempi vastuunkato lapsillemme ja heidän lapsilleen?

__ __ __ __ _
Katsottiin varmaankin (kuten lakkolakien hätäilyssäkin ohitettiin yhteenveto), ettei kansakuntamme uskottavaa ja luotettavaa nato-analyysiyhteenvetoa tarvitse, vaan "viisaammat tietäjät" jo selvässä 1941-uhossaan |7 mitä pitää tehdä. Ja tehtyhän on - uunista tulossa vireillä US johteinen DCA |8.

__ __
Muistamme vielä tässä vaiheessa erinomaisesti, että aiempi presidenttimme Sauli Niinistö kertoi 'olevansa suomalainen' |9,
.. ja ettei Natoon mennä (kansakuntaamme aidosti tutkittu (MTT 11-2021 |10) mielipide oli enemmistöltään, ettei Natoon mennä). Kunnes iski mestarit -anteeksi "konkarit lavalta" ..
-herätettynä muistikuvana suunnitelmasta miten Suomi ohjataan salakavalan ovelasti lähemmäksi todellisen (ydin)sodan mahdollisuutta |11, kuten tapahtui tuona kohtalon vuonna 1941! |12.

__ __
Natoon liityttiinkin, eikä tässä kohdin kansalta tarvitse mitään kysyä |13 -miten on Sauli?
Kannatko vastuuta omista ratkaisuistasi hetkellä, kun "kansalaisemme pesevät jälleen niitä ruumiita, mitä valtiojohto on hölmöyksissään tehnyt"?

Kokeeko Niinistö jotain kohtalonyhteyttä muinaiseen presidenttiimme Risto Rytiin ja hänen tekemään "isänmaalliseen sopimukseen" Saksan kolmannen valtakunnan johtaja Adolf Hitlerin kanssa?

Ajatteletko Sauli lapsia ja lapsen lapsiamme?
- tämä sama kysymys voidaan esittää myös aiemmalla PM Marinille!

..
__
148310

195

828

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      UKRAINA WAR TODAY YOUTUBE

      • Anonyymi

        Suomen lainsäädäntö ei tunne kansanäänestystä. Kuinka monta kertaa tämä täytyy kertoa!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suomen lainsäädäntö ei tunne kansanäänestystä. Kuinka monta kertaa tämä täytyy kertoa!

        Noita on järjestetty monta kertaa, ehkä kuuluisimpana EY-kansanäänestys.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Noita on järjestetty monta kertaa, ehkä kuuluisimpana EY-kansanäänestys.

        Neuvoa-antava siis tunnetaan, ei sitovaa.


      • Koska eivät pyytäneet. Montako vuotta jaksat Ilkka tragikoomisesti jankuttaa tätä samaa? Mitä jos viimeinkin hyväksyisit tapahtuneen tosiasian, joka ei ainakaan suomalaisten valitsemien eduskuntien voimin vuosikymmeniin muutu?

        Ja jos et hyväksy, alkaisit raapustaa Natosta eroamista vaativaa kansalaisaloitetta! Voin auttaa, jos tekstissä on jotain liian haastavaa. Siihenhän ei ole suotavaa esimerkiksi laittaa linkkejä omiin blogeihin. Olen siis käytettävissä – ilmaiseksi tietenkin, kun asia on jalo.


      • On Ilkka typerää vastailla itselleen.


      • >Uusi sisällissotakaan ei liene mahdottomuus.

        Sisällissota, jossa Venäjää kannattava 1-2 prosenttia sotii demokratiaa kannattavaa 98-99 prosenttia vastaan?

        Mitenkähän mahtaisi käydä? Hirvee rytinä!


      • Ja nyt näemme valtavia mielenosoituksia Natoa vastaan, kun kansan tahto noin julmasti ohitettiin! Jopa sata on saatu kokoon kovasti rummuttamalla.


      • Lahkohihujen toiveet toteutuvat aina tulevaisuudessa. Nykyhetki on perseestä, mutta kohta on kivaa. Näin on ollut jo 2000 vuotta.

        Nytkin lahkotiltu uskoo, että Jeesus auttaa häntä tappamaan suomalaisten 98 %:a. Ei auta, profetoin, ja se profetia toteutuu ihan oikeasti. 😎


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suomen lainsäädäntö ei tunne kansanäänestystä. Kuinka monta kertaa tämä täytyy kertoa!

        Neuvoa antavan sellaisen olisi voinut ja pitänyt järjestää, mutta sitä ei tehty.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Neuvoa antavan sellaisen olisi voinut ja pitänyt järjestää, mutta sitä ei tehty.

        Ei, koska mikään Natoa vastustava taho ei sellaista vaatinut – varmaankin olemassaolonsa puuttuessa. Koko maasta ei tosiaan keväällä 2022 eikä myöhemminkään löytynyt minkäänlaista mikroskooppista suurempaa poliittista tahoa, joka olisi vastustanut Natoon hakemista.

        Naton kannattajat olisivat kyllä halunneet äänestyksen _siinä tapauksessa että jäsenyys ei muuten etene_, koska tiesivät kansan enemmistön kannattavan Natoa jo kansalaisaloitetta jättäessään 21.2.2022 ja pian suorastaan ylivoimaisesti. Ja katso, sehän eteni nopeimmalla mahdollisella tavalla, joten aloite menetti perusteluissaan ilmaistun merkityksensä.


      • Anonyymi
        Repe_RuutikaIlo kirjoitti:

        On Ilkka typerää vastailla itselleen.

        UKRAINA WAR TODAY YOUTUBE


      • Anonyymi

        Hehe haha venäläinen on vaan venäläinen ja haisee ja ovat mongolien sekajätteen tulosta vuosisatojen ajan kuluessa sekaantunutta sekajätettä


      • Anonyymi

        Puten imperiumin kasvu on nyt sitten loppu ja ne on menossa kivikaudelle ja eihän ne edes ole Euroopalaisia


      • Anonyymi

        Rajan toisella puolella on Puten lätti ja tällä puolen Euroopalaisia ja EU ja Eurooppa ja Nato ja pesukoneita ja WC PYTTYJÄ ja wc paperia ja kananmunia ja lämmintä vettä ja lämpöä asunnoissa ja venäläinen haisee ja ovat mongolien sekajätteen tulosta vuosisatojen ajan kuluessa sekaantunutta sekajätettä ja verenperintöä ja se on...venäläinen hehe hehe venäläinen haisee


      • Anonyymi

        UKRAINA WAR TODAY YOUTUBE UKRAINA WAR LIVE YOUTUBE UKRAINA WAR YOUTUBE


      • Anonyymi

        Rajan tällä puolen on EU ja Euroopalaisia ja Eurooppa ja Nato ja pesukoneita ja WC PYTTYJÄ ja wc paperia ja kananmunia ja lämmintä vettä ja lämpöä asunnoissa ja ei oo pulaa mistään


      • Anonyymi

        Puten lätti haisee ku venäläinen Pietarissa Puten lätissä ei wc pyttyjä ja pesukoneita ja WC PYTTYJÄ ja pesukoneita ja lämmintä vettä pesuun


      • Anonyymi

        Ruotsissa on wc pyttyjä ja pesukoneita ja WC PYTTYJÄ ja wc paperia ja kananmunia ja lämmintä vettä pesuun


      • Anonyymi

        Puten lätissä loppuu kohta polttoaine ja lääkkeet ja kananmunat ja sokeri ja


      • Anonyymi

        1200 luvulla Tzingis Khan valloitti venäjän ja siitä sitten alkoi nyky venäjän väestön seka jätettä ja nyky venäjän väestön venäläinen. Ja hehe hehe venäläinen haisee. Varastaa ym


      • Anonyymi

        Aloittaja pulisee taas täysin joutavaa!! Olisiko meidän pitänyt odottaa, että Putin toteuttaa noitten omistamiensa maa-alueitten sotilailla täyttämisen ja Suomen alistamisen vasallikseen!! Se oli suunnitelmana, mutta Suomipa ehti ensin ja kiireen vilkkaa liityimme NATOON ja olemme suojassa terroristinaapuriltamme!!

        Nyt meillä ei ole mitään hätää!! Kun on turva kelkassamme niin me vain porskutamme eteenpäin ja meillä menee todella hyvin!!

        Putinia se harmittaa, mutta mitä teki suunnitelmia Suomen suhteen?? Suomi oli kaukaa VIISAS!!!!!


      • Anonyymi
        Repe_RuutikaIlo kirjoitti:

        Koska eivät pyytäneet. Montako vuotta jaksat Ilkka tragikoomisesti jankuttaa tätä samaa? Mitä jos viimeinkin hyväksyisit tapahtuneen tosiasian, joka ei ainakaan suomalaisten valitsemien eduskuntien voimin vuosikymmeniin muutu?

        Ja jos et hyväksy, alkaisit raapustaa Natosta eroamista vaativaa kansalaisaloitetta! Voin auttaa, jos tekstissä on jotain liian haastavaa. Siihenhän ei ole suotavaa esimerkiksi laittaa linkkejä omiin blogeihin. Olen siis käytettävissä – ilmaiseksi tietenkin, kun asia on jalo.

        Tämä Ilkka on tullut vanhuuden höperöksi ja siksi jankuttaa, kun uutta asiaa ei ole oikein ilmennyt, niin vanhoja pitää yllä pitää, juttua piisaa!!

        Typeräähän se on, mutta minkä sille tyhmyydelle taitaa!! Jankuttaminen ei asiaa muuta miksikään!

        Suomi on turvassa, kun on NATON jäsen ja siitä olemme tyytyväisiä!!


      • Anonyymi

        Siellä taidetaan tuhkata noita venäläisiä vainajia nyt oikein olan takaa!! Älä sinä nyt puhu muusta tuhkaamisesta. Venäjällä se on ajankohtaista tuon tyhmän sodan vuoksi. Äidit siellä itkevät poikiensa vuoksi, mutta sehän ei Putinia harmita ollenkaan!! Venäjällä riittää miehiä ja jos ei riitä, niin ottavat vieraita väkisin armeijaan!! Se on Putinin tapa toimia!! Ei sillä ole väliä, ketä siellä rintamalla tapetaan, kunhan saa tuhota sukulaiskansansa maita!

        Putin on mielipuuhassaan!!!!


      • Anonyymi
        Repe_RuutikaIlo kirjoitti:

        Ja nyt näemme valtavia mielenosoituksia Natoa vastaan, kun kansan tahto noin julmasti ohitettiin! Jopa sata on saatu kokoon kovasti rummuttamalla.

        Enpä ole nähnyt yhtään mielenosoitusta NATOA vastaan!! Kansa on ollut hyvin yksimielinen tuon turvan suhteen!!

        Turha täällä jankuttaa muuta!! Kyllä se tietysti Putinia suututtaa, kun menetti mahdollisuutensa hyödyntää noita Suomessa olevia alueita suunnitelmiensa mukaan, mutta onneksi Suomi hoiti asiansa siinä suhteessa hyvin ja liittyi NATOON!!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Neuvoa antavan sellaisen olisi voinut ja pitänyt järjestää, mutta sitä ei tehty.

        Ressukka!! Jankuta ja jankuta ja jankuta!!! Siinä sinulla on neuvoa antavaa tarpeeksi!!

        Lykkyä tykö!! Joka vanhoja muistelee, sitä tikulla silmään! Eikö tuo juuri asiaa eteenpäin vie! Teet itsesi ylen tyhmäksi!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Rajan tällä puolen on EU ja Euroopalaisia ja Eurooppa ja Nato ja pesukoneita ja WC PYTTYJÄ ja wc paperia ja kananmunia ja lämmintä vettä ja lämpöä asunnoissa ja ei oo pulaa mistään

        Venäjä on pelkkä rosvovaltio. Ensin sotilaat rosvosivat Ukrainassa kaiken mahdollisen kodeista mukaansa ja sitten ei riittänyt pelkästään varastettu tavara vaan vietiin satamäärin lapsia ja naisia väkisin Venäjälle muka "koulutettaviksi". Törkeää ryöstää ihmisiä kotiseuduiltaan vieraaseen maahan!!

        Kaikki törkeys se tuntuu onnistuvan venäläisiltä ja tuollaisten roistojen kanssa olemme olleet tekemisissä vuosikymmeniä!! Putin osasi hyvin piilottaa tuon kieron luonteensa ja teeskenteli niin ystävää, niin ystävää, että millään ei ollut mitään väliä!!

        Onneksi tuo selvisi ajoissa!


      • Anonyymi

        PJASKAKSI HAKATTUNA, on pikku PUNIKIN paha "tuhkailla", yhtään ketään. :-)


      • Anonyymi

        Äänestit ehdokkaasta eduskunta vaaleissa vai mitä idiootti. Ne muodosti haltuxen joka ajoi Suomen Natoon. Meidän äänestäjien mandaatilla. Eli Suomessa Suomalaiset äänesti kenestä piti. Ja siitä sitten tuli menossa Natoon. Ja yli 90% halusi Natoon


      • Anonyymi

        Hellan lettas sentään trolli


      • Anonyymi

        Huono hävijä


      • Anonyymi
        Repe_RuutikaIlo kirjoitti:

        Ja nyt näemme valtavia mielenosoituksia Natoa vastaan, kun kansan tahto noin julmasti ohitettiin! Jopa sata on saatu kokoon kovasti rummuttamalla.

        Missä nähdään ?. Teitä Bäckmanin poikia on niin vähän että naurattaa


      • Anonyymi kirjoitti:

        Missä nähdään ?. Teitä Bäckmanin poikia on niin vähän että naurattaa

        Katso tötterö vähän kenelle vastaat.😄


      • Anonyymi
        UUSI

        😍😋😍😋😍😋😍😋😍

        😋 ­­N­­­y­­m­­f­o­m­­­a­­a­n­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

        🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋💋💋💋🔞


    • Itätrolli saa näköjään koplattua jopa poliittiset lakot ja NATO -jäsenyyden.

      Ettekö ymmärrä siellä Pietarissa, että Suomessa NATO -jäsenyyden päätti perustuslain mukaisesti kansan valitsema eduskunta?
      Teitä trolleja varmaan harmittaa, kun Suomen kansa äänesti juuri valituun eduskuntaan 197 NATOn kannattajaa ja vain 3 NATOn vastustajaa.
      NATOn kannatus on siis huikea!

      • Anonyymi

        Molemmat samankaltaisissa tilanteissa: Kiire ja kumpikaan ei saanut selostavaa yhteenvetoa.


      • Anonyymi

        Emme edelleenkään tiedä mitä kansa olisi halunnut.


      • Anonyymi

        Ukraina jaetaan.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Emme edelleenkään tiedä mitä kansa olisi halunnut.

        Se johtuu yksin kovapäisyydestänne. Kaikki muut kyllä tietävät.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Ukraina jaetaan.

        Venäjän jako on asia, johon kannattaa pyrkiä, koska se tuottaa rauhan. Ukrainan jako taas pohjustaisi seuraavan sodan.


      • Hirviöjumalasi tulee jälleen kerran pettämään sinut ja toiveesi, kuten se on tehnyt jo 2000 vuotta.


      • Anonyymi
        Repe_RuutikaIlo kirjoitti:

        Venäjän jako on asia, johon kannattaa pyrkiä, koska se tuottaa rauhan. Ukrainan jako taas pohjustaisi seuraavan sodan.

        Ukrainan jako johtaa sissisotaan ja sisällissotaan Venäjällä. Putinin takapajuinen valtiomalli kyllästyttää lopulta kansan.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Ukrainan jako johtaa sissisotaan ja sisällissotaan Venäjällä. Putinin takapajuinen valtiomalli kyllästyttää lopulta kansan.

        Euroopan lammasmaisin kansa sietää lähes mitä tahansa hallintonsa vittuilua, mutta vain lähes.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Emme edelleenkään tiedä mitä kansa olisi halunnut.

        Kysypä tuota kansalta! Laita kysely liikkeelle! Mitäpä tuo tieto sinua enää juuri auttaa, olemme NATOSSA ja se on todella ihanaa! Turvallinen olo ja se on tärkeä asia!! Jos joku ei tunne olevansa NATO-Suomessa turvassa, niin on parasta lähteä täältä lätkimään sinne, missä parhaiten viihtyy!! NATO-SUOMESSA ei ole pakko asua! TERVE MENOA!!


      • Anonyymi kirjoitti:

        Emme edelleenkään tiedä mitä kansa olisi halunnut.

        Tyhmyydellenne ei kukaan enää mitään mahda. Me suomalaiset kyllä tiedämme, ja se riittää hyvin.


      • Repe_RuutikaIlo kirjoitti:

        Tyhmyydellenne ei kukaan enää mitään mahda. Me suomalaiset kyllä tiedämme, ja se riittää hyvin.

        You can't fix stupid.


    • Anonyymi

      Ilka sinä ja muutama Kekkosen ajan henkilö näköjään luottaa vielä ryssään.
      Itse olen syntynyt 1960 mutta ei luota itänaapuriin, koska aina on eletty heidän ehdoilla, ellei niin sitten seuraa ongelmia.
      Työolojen kurjistaminen EI paranna tuottavuutta.
      Siihen on ainoa lääke johtamistaito.

    • Mainitaan vielä, että "kohtalon vuonna 1941" Neuvostoliitto hyökkäsi Suomeen ja aloitti Jatkosodan.

      • Anonyymi

        Näin on! Faktaa:

        Mauno Jokipii; Jatkosodan synty; 1987; sivu 589

        Neuvostoliitto aloitti Jatkosodan NL:n ja Suomen välillä pommittamalla Suomen alueita 22.6.1941 klo 6.05 alkaen. Siihen mennessä Suomi, eikä saksalaiset Suomen alueelta, eivät hyökänneet Neuvostoliiton alueelle.
        Neuvostoliiton suoritettua 25.6.1941 yli kymmenen rauhallisen suomalaisen kaupungin pommitukset n. 500 pommikoneen voimin, joista ammuttiin alas 27 konetta Suomen alueelle, eduskunta totesi 25.6. iltapäivällä Suomen olevan sodassa Neuvostoliiton kanssa.


      • Anonyymi

        Suomalaiset hyökkäsivät yhdessä Saksan kanssa, ylittäen jopa vanhan rajan.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Suomalaiset hyökkäsivät yhdessä Saksan kanssa, ylittäen jopa vanhan rajan.

        Juu, mutta vasta sen jälkeen kun Neuvostoliitto oli pommittanut kaupunkejamme ja siten aloittanut sodan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suomalaiset hyökkäsivät yhdessä Saksan kanssa, ylittäen jopa vanhan rajan.

        Sitä ennen venäläiset pommikoneet ylittivät rajan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suomalaiset hyökkäsivät yhdessä Saksan kanssa, ylittäen jopa vanhan rajan.

        Hah, hah!!!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suomalaiset hyökkäsivät yhdessä Saksan kanssa, ylittäen jopa vanhan rajan.

        No voi, voi ......... Tuo toki tapahtui vasta NELJÄ VRK:tta MYÖHEMMIN. Siis vasta 26.06.1941.

        -44.Div.-


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Näin on! Faktaa:

        Mauno Jokipii; Jatkosodan synty; 1987; sivu 589

        Neuvostoliitto aloitti Jatkosodan NL:n ja Suomen välillä pommittamalla Suomen alueita 22.6.1941 klo 6.05 alkaen. Siihen mennessä Suomi, eikä saksalaiset Suomen alueelta, eivät hyökänneet Neuvostoliiton alueelle.
        Neuvostoliiton suoritettua 25.6.1941 yli kymmenen rauhallisen suomalaisen kaupungin pommitukset n. 500 pommikoneen voimin, joista ammuttiin alas 27 konetta Suomen alueelle, eduskunta totesi 25.6. iltapäivällä Suomen olevan sodassa Neuvostoliiton kanssa.

        Se, että NL aloitti sotatoimet Suomessa auttoi Suomea irrottautumaan sodasta erillisrauhan sopimuksella ja säilyi ainoana Euroopan maana, jota ei jaettu.


    • Anonyymi

      "Kannatko vastuuta omista ratkaisuistasi hetkellä, kun "kansalaisemme pesevät jälleen niitä ruumiita, mitä valtiojohto on hölmöyksissään tehnyt"?"

      Niinistöä on kiittäminen että emme tällä hetkellä pese lastemme ruumiita niin kuin Ukrainassa joudutaan tekemään putinin valloitussodan johdosta ja miten Suomessa jouduttiin tekemään 1939-1944
      Kiitos Niinistölle että vei meidät Natoon vaikkakin vähän myöhässä mutta kuitenkin ajoissa.

      "Kokeeko Niinistö jotain kohtalonyhteyttä muinaiseen presidenttiimme Risto Rytiin ja hänen tekemään "isänmaalliseen sopimukseen" Saksan kolmannen valtakunnan johtaja Adolf Hitlerin kanssa?"

      Niinistö n ottanut oppia historiasta olimme yksin 1939 kun Stalin aloitti sotatoimet Suomea vastaan nyt itäinen diktatuuri ei voi samaa tehdä koska Niinistö on vienyt meidät maailman suurimman puolustusliiton jäseneksi .
      Risto Rytille muuten erityiskiitos että pelasti henkilökohtaisella uhrautumisella Suomen itäeuroopan maiden kohtalolta olemme saaneet olla osaksi Rytin toimien vuoksi itsenäinen valtio .

      "Ajatteletko Sauli lapsia ja lapsen lapsiamme?"

      Luultavasti siksi hän ei antanut mahdollisuutta vuoden 1939 tapahtumille vaan vei meidät läntiseen puolustusliittoon .

      Sauli valittiin Suomen kansan toimesta kaikkien aikojen parhaaksi presidentiksemme tämä varmasti kertoo maanpettureille ja tiltuille aika paljon jo ilman sanojakin.

      • Anonyymi

        Naurettavaa noitten tiltujen puhe!! Kuinka voikaan noin tyhmiä ihmisiä löytyä rakkaasta Suomen maasta???

        Ei voi muuta kuin nauraa suurta paskanaurua noille puheille!! Menkää te hullut Putinin syliin, olette varmaan siellä onnellisia!! Tuollaisia tyhmyreitä Suomessa ei tarvita!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Naurettavaa noitten tiltujen puhe!! Kuinka voikaan noin tyhmiä ihmisiä löytyä rakkaasta Suomen maasta???

        Ei voi muuta kuin nauraa suurta paskanaurua noille puheille!! Menkää te hullut Putinin syliin, olette varmaan siellä onnellisia!! Tuollaisia tyhmyreitä Suomessa ei tarvita!!

        Til tal, til tal; tiltuttelijat. Eiköhän me sodan jälkeen syntyneet ja varttuneet ole nähneet enemmän, sodan seurauksia. Vanhempamme olivat sodan rampauttamia. Ei olisi uskonut, että meidät petettiin sotakoneen osaksi ja Suomi puskurivaltioksi, suojelemaan Natoa.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Til tal, til tal; tiltuttelijat. Eiköhän me sodan jälkeen syntyneet ja varttuneet ole nähneet enemmän, sodan seurauksia. Vanhempamme olivat sodan rampauttamia. Ei olisi uskonut, että meidät petettiin sotakoneen osaksi ja Suomi puskurivaltioksi, suojelemaan Natoa.

        "Ei olisi uskonut, että meidät petettiin sotakoneen osaksi ja Suomi puskurivaltioksi, suojelemaan Natoa."

        NATO suojelee meitä fasistiselta naapurimaaltamme.


    • > Tässä kohdin usein kysytään asiantuntijoilta se oleellisen merkittävä kysymys:
      "Miten ja milloin Kreml ja Venäjä on todistein sotilaallisesti uhkaillut meitä suomalaisia ja Suomea?"
      -kuka/ ketkä kertovat nyt asia- ja todistepohjaisesti? Kiitos.

      Nyt Ilkka lisäsi tähän CCCLXXVIII kerran esittämäänsä ja lähes yhtä monta kertaa vastattuun "kysymykseen" sanan "todistein". Se herättää välittömästi vastakysymyksen, että mitä Ilkka todisteella tässä tarkoittaa. Eihän hän pitänyt sitäkään uhkailuna, että Venäjä ryhmitti Ukrainan rajalle lähes 200 000 kaunista poikaa raskaine aseineen.

      Joten: määrittelepä uhkailemisesta hyväksymäsi todiste.

    • Paljonkohan Venäjä on varastanut Ukrainan viljaa?

      • Anonyymi

        PALJON !!!!!!!!!!!!!


      • Anonyymi

        Venäläiset ovat varastaneet Ukrainasta muutakin kuin viljaa. Tyhjensivät sodan alkuvaiheissa ukrainalaisten kodit. Lähti vaatteet korut, jopa huonekalut ja kylpyammeetkin!! Sotasaaliit vietiin riemulla Venäjälle. Mahtoi siellä monet kodit riemusta raikua, kun saivat varastettua tavaraa koteihinsa. Mahtoi siellä todellinen köyhyys vallita, kun piti vanhaa tavaraa varastaa ja kuljettaa sellaiset matkat!!


    • >Kokeeko Niinistö jotain kohtalonyhteyttä muinaiseen presidenttiimme Risto Rytiin ja hänen tekemään "isänmaalliseen sopimukseen" Saksan kolmannen valtakunnan johtaja Adolf Hitlerin kanssa?

      Ehkä jollain lailla. Tuo Rytin epäitsekäs ja aikanaan isänmaan edun mukainen sopimushan ratkaisi sen, että meistä ei tullut maanpäällistä painajaista, neuvostotasavaltaa. Olisitko toivonut, että olisi tullut?

      • Anonyymi

        Taidat olla tyhmin ihminen, mitä minä olen täällä tavannut!! NIINISTÖ teki niin viisaan teon liittäessään meidät turvaan NATON syliin. Jos tuota ei olisi tapahtunut, olisi Putin ottanut meidät "syliinsä", mutta se olisikin ollut melko karmea syli!!

        Olemme nyt turvassa ja olemme onnellisia!!


      • Anonyymi kirjoitti:

        Taidat olla tyhmin ihminen, mitä minä olen täällä tavannut!! NIINISTÖ teki niin viisaan teon liittäessään meidät turvaan NATON syliin. Jos tuota ei olisi tapahtunut, olisi Putin ottanut meidät "syliinsä", mutta se olisikin ollut melko karmea syli!!

        Olemme nyt turvassa ja olemme onnellisia!!

        Mitä Hittoa sekoilet? Kenelle tämä vastaus oli tarkoitettu? 😛


    • Anonyymi

      Trolli jankkaa samoja hokemiaan vuodesta toiseen.

      Johtopäätös: trolli ei kehity.

      Mutta syöpä kehittyy - trolli itse kertoi minulle, että on jo maksassa asti.

    • Pari tuntia, ja Ilkka menetti taas kiinnostuksen avauksensa aiheeseen.

      Ei kuitenkaan niin totaalisesti, etteikö sama toistuisi kohta taas uudessa avauksessa.

    • Anonyymi
      • Kielimiehenä Ilkka ehkä ajatteleekin kiinaksi, ja siksi nämä ääliömäiset sekoilut jo lähes unohtuneen äidinkielen puolella.


    • Anonyymi

      NATO kiire kesti pari vuosikymmentä mutta Ilkka ei ehtinyt reagoida asiaan.

      • Anonyymi

        Saiko sen takia vatsasyövän? Nyt se kertoi, että on jo maksassa.


    • Anonyymi

      Käykö EK nyt hallitus käsikassaranaan toveripiirien kimppuun?

      • Anonyymi

        Voi sua typerys! Hallitus toimii eduskunnan alla - ei EK:n


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voi sua typerys! Hallitus toimii eduskunnan alla - ei EK:n

        EK ulkoisti tavoitteensa Orpon hallitukselle.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Voi sua typerys! Hallitus toimii eduskunnan alla - ei EK:n

        Ihmeesti se silti pyrkii toteuttamaan kaikki EK:n tavoitteet.

        Yksi on poikkeavuus: Maahanmuutto. Köyhien kyykyttäminen on kokoomukselle niin tärkeää, että se mieluummin luopuu talouskasvulle välttämättömän työperäisen maahanmuuton laajasta lisäämisestä kuin kyykytyksestä.


    • Anonyymi

      Hyvää verrantoa.

      • Anonyymi

        Omakehusi on typerä ja otahan selvää mikä on verranto!


      • Repe_RuutikaIlo
        Anonyymi kirjoitti:

        Omakehusi on typerä ja otahan selvää mikä on verranto!

        Olikohan tuo vitsailua?


    • Anonyymi

      Et siis osaa tehdä sitä yksin.....katsele vaikka aku ankkaa

    • Anonyymi

      Mikä NATO nykyisin muuten edes on? Historiallinen jäänne josta ei löydy enää johtajuutta.

      • Anonyymi

        Nato maailman suurin puolustusliitto jota myös kutsutaan rauhanliitoksi .


      • Anonyymi

        Sultahan jäi peruskoulukin kesken


      • Anonyymi kirjoitti:

        Sultahan jäi peruskoulukin kesken

        Ei ollut Ilkka, tiedostan.


    • Anonyymi

      Molemmissa juonissa kokkareet takana, kansakuntamme vahingoksi. Kokoomus siirtyy kohta oppositioon, mikä onkin sille se kehityskelpoisin paikka!

      • Kyllä siihen vielä kolme vuotta menee ja kokkarit voivat edelleenkin olla tuolloin ykköspuolue.

        Kerro mistä kateutesi Kokoomusta kohtaan johtuu?


      • Kerro meille kaikille, millainen hallitus mielestäsi voisi toteuttaa olennaisesti toisenlaista ulkopolitiikkaa kuin tämä nykyinen.

        Mulle ei tule mieleen mitään. Vaikka Lintmannista tulisi pääministeri, kuten tietysti toivon, ulkopolitiikassa juuri mikään ei muuttuisi, koska järjellisiä vaihtoehtoja ei ole näköpiirissä.


    • Anonyymi

      Muista Ilkka,Putin on sairas !
      Venäjä on nyt sairas !
      Stalin oli maailman suurin tappaja 100.000 mijl.ihmistä.
      On Venäjällä paljon ihmisiä jotka haluvat,että sairas hallinto vaihtuu.
      On vain ihmelteltävä,miten tyhmä maa onkaa,miten tyhmät ihmiset osin.
      He osin ovat ihan tyhmiä oikeasti mitä tiedän matkaanneeni siellä.
      Ilman Rakkautta ja jäänne sairaasta kommunismista..yök !

    • Anonyymi

      Miksi kansaltamme pimitetään tosiasioita?

      • Näin siellä Venäjällä on aina ollut. Venäläismedia toistaa Putinin propagandaa, jota sitten floodaat täällä Suomessa.


      • Anonyymi

        Niin miksi suomalaisille ei kerrota asioita niin kuin venäjän totuudellisessa Mediassa joka on ainoa media joka perustuu tosiasioihin.

        Tässä hieman kopsattua tietoa suomalaisille

        Venäläinen politiikan tutkija Sergei Mihejev

        – Haluan Venäjän imperiumin Alaskan, Havaijin, Kalifornian, Suomen ja Puolan kanssa. Vaikka Puola ja Suomi ovatkin niin haisevia.

        Novorossija-nimisen sivuston mukaan suomalaisten väitetään käyvän Venäjällä kiertoteitä pitkin rajasulusta huolimatta, jotta he saisivat ostettua edullisempia tuotteita.

        Vrubsovske-sivusto puolestaan kertoo Venäjän kulttuurin ”ainutlaatuisista piirteistä”, jotka yllättävät ulkomaalaisia. Esimerkkinä sivusto mainitsee pyykin­pesu­koneet, joita ei sen mukaan suomalaisista tai skandinaavisista asunnoista löydy.

        SOSIAALISESSA mediassa on levinnyt myös mitä ilmeisimmin venäläismediasta peräisin oleva video, jolla haastatellaan iäkästä naista.
        – Sota olisi syttynyt joka tapauksessa, koska niin monet maat ovat nousseet Venäjää vastaan. Se olisi ollut vielä pahempaa. Suomi on jo lisännyt ”Komin suomalaisen tasavallan”, Arkangelin alueen ja Karjalan kartalleen. Sellainen on heidän karttansa nyt, nainen väittää.


        Jos suomalaiset saisivat tätä oikeata tietoa venäjän mediasta länsipropagandan sijaan ei suomalaisilta voisi pimittää asioita ....


      • Mitä todistettuja tosiasioita siltä pimitetään, Ilkka?


      • Repe_RuutikaIlo kirjoitti:

        Mitä todistettuja tosiasioita siltä pimitetään, Ilkka?

        Olipas taas vaikea kysymys... 😂


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin miksi suomalaisille ei kerrota asioita niin kuin venäjän totuudellisessa Mediassa joka on ainoa media joka perustuu tosiasioihin.

        Tässä hieman kopsattua tietoa suomalaisille

        Venäläinen politiikan tutkija Sergei Mihejev

        – Haluan Venäjän imperiumin Alaskan, Havaijin, Kalifornian, Suomen ja Puolan kanssa. Vaikka Puola ja Suomi ovatkin niin haisevia.

        Novorossija-nimisen sivuston mukaan suomalaisten väitetään käyvän Venäjällä kiertoteitä pitkin rajasulusta huolimatta, jotta he saisivat ostettua edullisempia tuotteita.

        Vrubsovske-sivusto puolestaan kertoo Venäjän kulttuurin ”ainutlaatuisista piirteistä”, jotka yllättävät ulkomaalaisia. Esimerkkinä sivusto mainitsee pyykin­pesu­koneet, joita ei sen mukaan suomalaisista tai skandinaavisista asunnoista löydy.

        SOSIAALISESSA mediassa on levinnyt myös mitä ilmeisimmin venäläismediasta peräisin oleva video, jolla haastatellaan iäkästä naista.
        – Sota olisi syttynyt joka tapauksessa, koska niin monet maat ovat nousseet Venäjää vastaan. Se olisi ollut vielä pahempaa. Suomi on jo lisännyt ”Komin suomalaisen tasavallan”, Arkangelin alueen ja Karjalan kartalleen. Sellainen on heidän karttansa nyt, nainen väittää.


        Jos suomalaiset saisivat tätä oikeata tietoa venäjän mediasta länsipropagandan sijaan ei suomalaisilta voisi pimittää asioita ....

        On todella naurussa pitelemistä, kun kuulee noita Venäjän "todellisia uutisia"!! Hupi juttu hymyä huuleen!
        Kuinka ne viitsii puhua Suomen hajuista, kun heillä kaatopaikat kaikki haisee ja mätänee. Mitään ei hoideta, Venäjän johdon ja oligarkkien on kiireen vilkkaa hoidettava vain omia bisneksiään ja saada mahdollisimman paljon hyötyä Venäjän valtion tuloista. vaikka taitavat nyt sotimisen aikaan olla vähän heikoilla!!


    • Verranto on muuten matemaattinen yhtälö, joten Luoman "yllättävä verranto" ei ole verranto. Tätä hän ei taida kouluja käymättömänä Tiltuna tietää.

      • Anonyymi

        Kyllä näkee noista ilen jutuista, että jos kouluja on käynyt, niin ainakin historiantunnit on oltu tukevasti unessa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä näkee noista ilen jutuista, että jos kouluja on käynyt, niin ainakin historiantunnit on oltu tukevasti unessa.

        Molotov-Ribbentrop sopimus ilkalle täysin vieras käsite, vaikka se Suomen kouluissa opetusohjelmassa jo alaluokilla.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä näkee noista ilen jutuista, että jos kouluja on käynyt, niin ainakin historiantunnit on oltu tukevasti unessa.

        Ja matikka sekä kielet. Voikkatunnilla aina heräsi.


    • Anonyymi

      Miksi Suomi ei järjestänyt kansanäänestystä Ukrainan hyökkäyksestä Venäjälle on Ilkan seuraava kysymys.

      Sellainen ISO kysymys jota pitää kysyä 5 vuoden ajan, viikon välein.

      • Anonyymi

        Eihän ile ymmärrä jos ollut tuutimassa myös yhteiskuntaopin tunnin.


    • Anonyymi

      Tuota miettinyt että onko tuo aloittaja hahmo ihan oikeasti oleva henkilö? Vai trollien luomus? Kun jotenkin tuntuu, en nyt halua morkata jos siis olet olemassa oleva henkilö, niin yksinkertaiselta. Kun noita samoja liirumlaarumeita päivästä toiseen, eikä ota opikseen vaikka kuinka häntä oikaistaan totuuden tielle.

      • Täysin ymmärrettävä kysymys, mutta on se ollut väyrysläisten eduskuntaehdokkanaakin 2019 saaden yli 50 ääntä. Eli Ilkka on biologisessa katsannossa ihan oikea ihminen.


      • Anonyymi
        Repe_RuutikaIlo kirjoitti:

        Täysin ymmärrettävä kysymys, mutta on se ollut väyrysläisten eduskuntaehdokkanaakin 2019 saaden yli 50 ääntä. Eli Ilkka on biologisessa katsannossa ihan oikea ihminen.

        Okkei. Ymmärrän kyllä miksi ei kauheaa äänivyöryä ole saanut.



      • Anonyymi kirjoitti:

        Okkei. Ymmärrän kyllä miksi ei kauheaa äänivyöryä ole saanut.

        Jostain on aloitettava.

        Ilkan laskuri on rekisteröinyt 474,313 hänen blogissaan kävijää. Tämä on hyvin lupaavaa seuraavia vaaleja ajatellen (edelliset jäivät väliin), sillä kun some on hallussa, vain taivas on menestyksen rajana!

        Maltamme tuskin odottaa seuraavaa askelta eli Ilkan Tiktok-videoita. En tosin vielä käytä Tiktokkia, mutta sitten kyllä varmasti!


      • Anonyymi

      • Anonyymi

      • Uskotko, että Vova-setä on Jeesuksen erityisen rakkauden kohde ja väline?


      • Miksi syövät eivät sitten ole lisääntyneet, vaan vähentyneet?


      • moloch_horridus kirjoitti:

        Miksi syövät eivät sitten ole lisääntyneet, vaan vähentyneet?

        Siis ikävakioituna.


      • Repe_RuutikaIlo kirjoitti:

        Uskotko, että Vova-setä on Jeesuksen erityisen rakkauden kohde ja väline?

        Lahkotiltujen hiljaisuus kaikkien Volodjan ja Jeesuksen suhdetta koskevien kysymysten kohdalla on korvia huumaava, vaikka heidän oppiinsa kuuluu olennaisena osana haivanto tuon suhteen erityisestä läheisyydestä.


      • Repe_RuutikaIlo kirjoitti:

        Lahkotiltujen hiljaisuus kaikkien Volodjan ja Jeesuksen suhdetta koskevien kysymysten kohdalla on korvia huumaava, vaikka heidän oppiinsa kuuluu olennaisena osana haivanto tuon suhteen erityisestä läheisyydestä.

        haivanto po. havainto. 🤭


    • Anonyymi

      Prosessi oli ripeä, mutta kevään 2023 eduskuntavaalit olivat kohta, joissa kansa olisi halutessaan voinut laittaa jarrua.

      Valtiosääntömme ei sisällä luvan kysymistä jokaiselta kansalaiselta. Tiedät sen, jos olet perustuslakiin tutustunut.

      Eikä meillä ole tai ole ollut vireillä perustuslain muuttamista siten, että kansalaisista tulee osa päätäntäketjua.

      Joten miksi ihmettelet sitä, että toimitaan Suomen lain mukaan? Minkä maan lain mukaan sinä haluaisit toimia?

      • Anonyymi

        "Prosessi oli ripeä, mutta kevään 2023 eduskuntavaalit olivat kohta, joissa kansa olisi halutessaan voinut laittaa jarrua."


        silloiset vaalit eivät olleet natovaalit vaan silloin kansa halusi eduskuntaan järkeviä asiansa osaavia suomen etua kaikilla tasoilla ajavia ihmisiä eikä umpitolloja idiootteja ja koska naton vastustajat kuuluvat näihin jälkimmäisiin he kokivat rökäletappion ei siis naton vastustuksesta johtuen vaan muista vajavuuksistaan johtuvista syistä.

        miksi siis emme saaneet äänestää natosta ?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Prosessi oli ripeä, mutta kevään 2023 eduskuntavaalit olivat kohta, joissa kansa olisi halutessaan voinut laittaa jarrua."


        silloiset vaalit eivät olleet natovaalit vaan silloin kansa halusi eduskuntaan järkeviä asiansa osaavia suomen etua kaikilla tasoilla ajavia ihmisiä eikä umpitolloja idiootteja ja koska naton vastustajat kuuluvat näihin jälkimmäisiin he kokivat rökäletappion ei siis naton vastustuksesta johtuen vaan muista vajavuuksistaan johtuvista syistä.

        miksi siis emme saaneet äänestää natosta ?

        Jokaisella ehdokkaalla oli ihan vaalikoineissa asti näkyvillä heidän kantansa sotilaalliseen liittoutumiseen tai liittoutumattomuuteen. Jos he siis tiesivät mitä mieltä olivat ja halusivat sen tuoda julki.

        Siksi emme saaneet äänestää Natosta, kuten emme saa äänestää rajalaista tai ALV- tai muista verolaeista tai sotelaeista. Siksi. Kun meillä on edustuksellinen demokratia.

        Siihen kuuluu se vinouma, että 200 henkilöä hyvin harvoin edustaa sataprosenttisesti meitä äänestäjiä. Jostakin/joistakin asioista oma ehdokaskin on aina eri mieltä tai eri painotusajatuksella, kuin itse.

        Jos asetelma ottaa pattiin, voi asettua itse ehdolle. Jos on siis Suomessa vaalikelpoinen. Jos ei tule ääniä, voi katsoa peiliin. Tämän päivän ehdokkuus ei ole lompakosta kiinni. Sen verran halvalla saa oman sivuston, ja vaalikoneiden vastauslaatikothan ovat ehdokkaille maksuttomia. Jos mikään puolue ei kelpuuta listoilleen, niin 100:n saman vaalipiirin tukemana voi valitsijayhdistyksen kautta asettua ehdolle.

        Eli sama vastaus kuin aiemmin. Emme äänestäneet, koska nykyisissä rakenteissa ei ole mitään, joka sitä vaatisi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Prosessi oli ripeä, mutta kevään 2023 eduskuntavaalit olivat kohta, joissa kansa olisi halutessaan voinut laittaa jarrua."


        silloiset vaalit eivät olleet natovaalit vaan silloin kansa halusi eduskuntaan järkeviä asiansa osaavia suomen etua kaikilla tasoilla ajavia ihmisiä eikä umpitolloja idiootteja ja koska naton vastustajat kuuluvat näihin jälkimmäisiin he kokivat rökäletappion ei siis naton vastustuksesta johtuen vaan muista vajavuuksistaan johtuvista syistä.

        miksi siis emme saaneet äänestää natosta ?

        Joko taas??? ÄÄnestä sinä vaikka yksinäsi täällä ja sano mielipiteesi NATOSTA!! Se vain ei taida enää auttaa mitään!! Naurunalaiseksi itsesi laitat joka kerran, kun puhut Natoon äänestämisestä. Se on jo niin vanha juttu, että joka vanhoja muistelee, sitä tíkulla silmään!!

        Et ressukka taida päästä yli tuosta NATO-asiasta, et sitten millään!!
        Sääliksi käy jo tuollaista jankuttajaa. Hänellä ei taida olla muuta asiaa ollenkaan mielessä. Silloin sen ymmärtää, että kun lapsi on yhden asian saanut mieleensä, sitä pitää jankuttaa ja jankuttaa yhtenään!

        Se on kyllä ymmärrettävää!!


    • Anonyymi

      Lyhyesti: Yhdysvaltojen sanelema DCA-miehityssopimus.

      Mitä tarkoittaa nyt lausuntokierroksella oleva Petteri Orpon hallituksen esittämä DCA-sopimus, joka allekirjoitettiin Washingtonissa joulukuussa puolustusministeri Häkkäsen toimesta, ja jonka virallistamiseksi eduskunnan odotetaan äänestävän. Lue asiasta lyhyt tiivistelmä.

      • Anonyymi

        DCA-sopimus mahdollistaa sen, että tukikohtiin (15 kappaletta) ja niiden määrittämättomän suurelle ympärysalueelle, jotka Suomi luovuttaa Yhdysvaltojen käyttöön, voidaan vapaasti tuoda aseita, mukaan lukien ydinaseita, koska Suomella ei ole oikeutta tarkastaa USA:n kulkuneuvoja. Mikäli Suomeen tuodaan ydinaseita, on maamme välittömästi Yhdysvaltojen vihollisen Venäjän ydiniskujen kohde.

        DCA-sopimuksen mukaan USA:n joukoilla (sotilaat, siviilihenkilöstö ja näiden huollettavat) ei käytännössä ole rikosoikeudellista vastuuta ja he saavat palkkansa että ostoksensa verovapaasti.

        Edelleen USA:n joukoille annetaan tosiasiallinen oikeus operoida koko maassa ja Suomi sitoutuu tätä edesauttamaan. Tähän operointiin sisältyy mahdollisuus päästä mille tahansa maa-alueelle ja rakennukseen. Lisäksi USA voi jäljittää henkilöitä, joiden se katsoo olevan uhkana omalle operatiiviselle toiminnalleen koko maassa ja sekä osoittaa heidät Suomen viranomaisille kiinniotettaviksi. Tukikohtiensa läheisyydessä USA voi käyttää harkintavaltaa toimiessaan niitä vastaan, joiden se katsoo häiritsevän omaa toimintaansa.

        USA ei maksa tukikohdista tai maa-alueista tai rakennuksista mitään vuokraa ja se voi halutessaan rakentaa mitä haluaa, minne haluaa.


      • Anonyymi kirjoitti:

        DCA-sopimus mahdollistaa sen, että tukikohtiin (15 kappaletta) ja niiden määrittämättomän suurelle ympärysalueelle, jotka Suomi luovuttaa Yhdysvaltojen käyttöön, voidaan vapaasti tuoda aseita, mukaan lukien ydinaseita, koska Suomella ei ole oikeutta tarkastaa USA:n kulkuneuvoja. Mikäli Suomeen tuodaan ydinaseita, on maamme välittömästi Yhdysvaltojen vihollisen Venäjän ydiniskujen kohde.

        DCA-sopimuksen mukaan USA:n joukoilla (sotilaat, siviilihenkilöstö ja näiden huollettavat) ei käytännössä ole rikosoikeudellista vastuuta ja he saavat palkkansa että ostoksensa verovapaasti.

        Edelleen USA:n joukoille annetaan tosiasiallinen oikeus operoida koko maassa ja Suomi sitoutuu tätä edesauttamaan. Tähän operointiin sisältyy mahdollisuus päästä mille tahansa maa-alueelle ja rakennukseen. Lisäksi USA voi jäljittää henkilöitä, joiden se katsoo olevan uhkana omalle operatiiviselle toiminnalleen koko maassa ja sekä osoittaa heidät Suomen viranomaisille kiinniotettaviksi. Tukikohtiensa läheisyydessä USA voi käyttää harkintavaltaa toimiessaan niitä vastaan, joiden se katsoo häiritsevän omaa toimintaansa.

        USA ei maksa tukikohdista tai maa-alueista tai rakennuksista mitään vuokraa ja se voi halutessaan rakentaa mitä haluaa, minne haluaa.

        Asut Janus hyvä keskellä Euroopan korruptoituneinta roistovaltiota joka suorastaan huutaa tutkivaa journalismia, mutta sinua ei kiinnosta ympärilläsi yhtään mikään. Sen sijaan käytät kaiken aikasi synnyinmaasi ja sen kansanvaltaisten ystävien herjaamiseen ja solvaamiseen sekä niistä valehteluun.

        Olet toisin sanoen halveksittava paska, mikä on hitsin ikävä todeta, mutta pakko.


      • Jonka on kirjoittanut Janus Putkonen, mies joka asuu keskellä korruptiota, saastaa ja rikoksia, mutta ei näe koskaan mitään. 😅


      • Olen kommentoinut sitä kymmeniä kertoja eri ketjuissa, mutta tuon halveksittava paskan valehtelu ja vääristely ei kommenttia ansaitse.

        Tässä tiivistelmä sopimuksesta ilman venäläisiä valheita:

        https://fi.wikipedia.org/wiki/DCA-sopimus


      • Anonyymi

        Wikipedia ei ole sellainen lähde, joka takaa puolueetonta tietoa, tiedoksi sinne.


      • Anonyymi
        Repe_RuutikaIlo kirjoitti:

        Jonka on kirjoittanut Janus Putkonen, mies joka asuu keskellä korruptiota, saastaa ja rikoksia, mutta ei näe koskaan mitään. 😅

        Olet aktiivinen MV-lehden lukija, enkä yhtään ihmettele.


      • Jos suomalaiset niin haluavat. Onhan selvää, että seuraus on positiivinen: uhostaan huolimatta Venäjän uskallus hyökätä Suomeen romahtaa.


      • Anonyymi
        haans.sea kirjoitti:

        Jos suomalaiset niin haluavat. Onhan selvää, että seuraus on positiivinen: uhostaan huolimatta Venäjän uskallus hyökätä Suomeen romahtaa.

        Venäjältä on tullut varoitus ydinaseiden sijoittamisesta Suomen maaperälle.

        Miten se Kuuban ohjuskriisi eteni?
        Mitä eroa on tässä menossa?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Venäjältä on tullut varoitus ydinaseiden sijoittamisesta Suomen maaperälle.

        Miten se Kuuban ohjuskriisi eteni?
        Mitä eroa on tässä menossa?

        Se ero nyt ainakin, että Venäjällä on ollut koillisrajamme takana ihan helvetillinen asearsenaali jo useita kymmeniä vuosia. Nyt sille tulee jotain vastapainoa, joskaan ei ydinaseita, koska lakimme kieltää ne.

        Neuvostoliitto oli sijoittamassa Kuubaan erityisesti ja nimenomaisesti ydinaseita.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Olet aktiivinen MV-lehden lukija, enkä yhtään ihmettele.

        Mitävittulaista voi kuule lukea ihan täällä pitkät pätkät klikkaamatta koskaan Januksen läpyskän sivuja. Niin ahkerasti sitä tänne kopsaat. 😎

        Ja vielä niin, että ei ole mitään mitävittulaisvaroitusta. Vasta kun huomaa lukevansa iänkaikkista rysäpöksyn skeidaa, voi todeta että asia on kotoisin J-anuksesta. 👉🏻🦵🏻


      • Anonyymi kirjoitti:

        Wikipedia ei ole sellainen lähde, joka takaa puolueetonta tietoa, tiedoksi sinne.

        No mutta kerro ihmeessä, mikä olisi. Mitä itse käytät?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        DCA-sopimus mahdollistaa sen, että tukikohtiin (15 kappaletta) ja niiden määrittämättomän suurelle ympärysalueelle, jotka Suomi luovuttaa Yhdysvaltojen käyttöön, voidaan vapaasti tuoda aseita, mukaan lukien ydinaseita, koska Suomella ei ole oikeutta tarkastaa USA:n kulkuneuvoja. Mikäli Suomeen tuodaan ydinaseita, on maamme välittömästi Yhdysvaltojen vihollisen Venäjän ydiniskujen kohde.

        DCA-sopimuksen mukaan USA:n joukoilla (sotilaat, siviilihenkilöstö ja näiden huollettavat) ei käytännössä ole rikosoikeudellista vastuuta ja he saavat palkkansa että ostoksensa verovapaasti.

        Edelleen USA:n joukoille annetaan tosiasiallinen oikeus operoida koko maassa ja Suomi sitoutuu tätä edesauttamaan. Tähän operointiin sisältyy mahdollisuus päästä mille tahansa maa-alueelle ja rakennukseen. Lisäksi USA voi jäljittää henkilöitä, joiden se katsoo olevan uhkana omalle operatiiviselle toiminnalleen koko maassa ja sekä osoittaa heidät Suomen viranomaisille kiinniotettaviksi. Tukikohtiensa läheisyydessä USA voi käyttää harkintavaltaa toimiessaan niitä vastaan, joiden se katsoo häiritsevän omaa toimintaansa.

        USA ei maksa tukikohdista tai maa-alueista tai rakennuksista mitään vuokraa ja se voi halutessaan rakentaa mitä haluaa, minne haluaa.

        Itse ymmärsin uutisoinneista, että Suomen sopimukset ovat ihan standardeja siinä, mitä vastaavia muillakin on käytössä.

        Minä olen eniten huolissani prosessioikeudellisista normeista, kuten näytön keruusta rikoksissa jne. Jos joku yhdysvaltalaissotilas kilahtaa ja tekee rikoksen, hän taitaa saada kotimaansa lainsäädännön mukaan kovempaa kyytiä kuin meidän. Vai onko jotain selkeitä poikkeuksia? Yhdysvalloissa on myös plea bargain -menettely, jossa vaikkapa joukolla rikoksen tehneistä yksi voi vapautua täysin syytteestä tai saada tuntuvia alennuksia ilmiantaessaan muita. Meillähän ei vastaavaa ole.

        Toisaalta meillä saa paljousalennuksia kun tehtailee paljon rikoksia, jotka tulevat kerralla tuomiolle.

        Ei olisi yhtään haitaksi saada vertailua siitä, mitä eri tilanteissa tyypillisesti tulisi tapahtumaan. Muista tukikohtamaista on varmasti historiaa. Ja noiden vertailukohtien sotilaiden koko massan kurinalaisuuden suhde tukikohtamaan kurinalaisuuteen kiinnostaa. Onko sieltä tulossa sama vai merkittävästi suurempi suhteellinen osuus rikoksentekijöitä? Kuin vaikkapa "turva"paikanhakijoiksi ilmoittautuneissa (sittemmin rikoksentekijöiksi havaituissa)? Pitäisihän tilastojen jotenkin tukea mielikuvia.


      • Olen joskus kirjoittanutkin. Voisitko nyt vastata kysymykseen? Mitä tietolähteitä itse käytät?


      • Olet kysynyt tätä muuallakin, mutta et ilmeisesti viitsi lukea saamiasi vastauksia.

        Se ero nyt ainakin, että Venäjällä on ollut koillisrajamme takana ihan helvetillinen asearsenaali jo useita kymmeniä vuosia. Nyt sille tulee jotain vastapainoa, joskaan ei ydinaseita, koska lakimme kieltää ne.

        Neuvostoliitto oli sijoittamassa Kuubaan erityisesti ja nimenomaisesti ydinaseita.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Venäjältä on tullut varoitus ydinaseiden sijoittamisesta Suomen maaperälle.

        Miten se Kuuban ohjuskriisi eteni?
        Mitä eroa on tässä menossa?

        Miksi varoittaa,kun itselläänkin on? Eikö fiftyfifity ole kaunis periaate? Tasa-arvo!


      • Hyökkäyssuunnitelmat ovat salaisia, joten tarvitaan päättelyä monia lähteitä käyttäen. Koronahuijausasiantuntijana – kirjaimellisesti Jumalan armosta – olet varmasti etevä tutkimaan ja päättelemään!


      • Anonyymi
        Repe_RuutikaIlo kirjoitti:

        Se ero nyt ainakin, että Venäjällä on ollut koillisrajamme takana ihan helvetillinen asearsenaali jo useita kymmeniä vuosia. Nyt sille tulee jotain vastapainoa, joskaan ei ydinaseita, koska lakimme kieltää ne.

        Neuvostoliitto oli sijoittamassa Kuubaan erityisesti ja nimenomaisesti ydinaseita.

        Niin!! Eikös itsenäisillä mailla ole tasavertaiset oikeudet noitten aseitten säilyttämisiin!!
        Ei siinä naapurilla pitäisi olla mitään syytä nokkaansa koputtaai!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin!! Eikös itsenäisillä mailla ole tasavertaiset oikeudet noitten aseitten säilyttämisiin!!
        Ei siinä naapurilla pitäisi olla mitään syytä nokkaansa koputtaai!!

        Venäjä on pelkuri maa!! Se haluaisi, että sen ympärillä olisi aseettomia maita sen suojana! Venäjä itse kuhan haluaa hyökkäillä naapureihinsa, niin se luulee, että koko Eurooppa on hyökkäämässä Venäjän kimppuun!!

        Turha luulo, Kuka tuollaisen paskamaahan haluaisikaan rynnätä. Jokainen maa haluaa elää rauhassa. Ainoa maa, joka on aina hyökkäämässä naapureihinsa, on juuri Venäjä!! Häneltä ei naapurit saa herran tiestä rauhaa kuten esim UKRAINA!!

        Niin oli jo suunnitellut Suomenkin osalle valtaamista noitten omistamiensa alueitten myötä, mutta onneksi ehdimme ennen sitä NATOON!!


    • Anonyymi

      Luulisi Ilkkaa vituttavan kun ei älynnyt pyytää kansanäänestystä.

      Sattuiko niihinkin aikoihin olemaan ns putki päällä?

      • Anonyymi

        Putki avannereijästä suoraan suuhun. Näin Ilkka kierrättää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Putki avannereijästä suoraan suuhun. Näin Ilkka kierrättää.

        No sitten Ilkka ei voi homoilla, koska häneltä puuttuu persläpi.


    • Anonyymi

      Miksi emme saaneet Natosta kansanäänestystä?

      • Anonyymi

        Ketkä te?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Ketkä te?

        Ilkka, Janus ja Erkki Johan. 🥱


      • Anonyymi
        Repe_RuutikaIlo kirjoitti:

        Ilkka, Janus ja Erkki Johan. 🥱

        + kourallinen, noita PJASKASAKIN JAKOJÄÄNNÖKSIÄ!.

        -44.Div.-


    • Anonyymi

      Äänestystä, eli kansan mielipidettä ei haluttu kuulla.
      Se on nähty nyt monessa muussakin asiassa.

      • Sinustako valtion pitäisi olla koko ajan järjestämässä kansanäänestyksiä?

        Ei meillä ole sellaista järjestelmää. Tutustu perustuslakiin:
        https://finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1999/19990731

        Jos haluat muuttaa perustuslakia, sinun on sitten ryhdyttävä toimeen ja äänestettävä tulevissa vaaleissa puoluetta jolla sellainen on agendalla. Niitä varmaan löytyy mikro-oikeistosta.


      • Anonyymi
        Repe_RuutikaIlo kirjoitti:

        Sinustako valtion pitäisi olla koko ajan järjestämässä kansanäänestyksiä?

        Ei meillä ole sellaista järjestelmää. Tutustu perustuslakiin:
        https://finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1999/19990731

        Jos haluat muuttaa perustuslakia, sinun on sitten ryhdyttävä toimeen ja äänestettävä tulevissa vaaleissa puoluetta jolla sellainen on agendalla. Niitä varmaan löytyy mikro-oikeistosta.

        Perustuslakiinko viittaat?
        Siihen, jota on rikottu kerta kerran jälkeen.
        Niistä asioita, jotka koskettavat suoraan kansan turvallisuutta, pitäisi kysyä, onko kysytty?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Perustuslakiinko viittaat?
        Siihen, jota on rikottu kerta kerran jälkeen.
        Niistä asioita, jotka koskettavat suoraan kansan turvallisuutta, pitäisi kysyä, onko kysytty?

        Siellä Venäjälläkö? Kilauta Putinille !

        Suomessa perustuslain mukaan NATOn jäsenyyden päätti Suomen kansan valitsemat edustajat.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Perustuslakiinko viittaat?
        Siihen, jota on rikottu kerta kerran jälkeen.
        Niistä asioita, jotka koskettavat suoraan kansan turvallisuutta, pitäisi kysyä, onko kysytty?

        Voisit viimeinkin paljastaa, mitä perustuslain kohtaa (katso linkki) on rikottu, milloin ja miten. Ehtisitkö?

        Kuka niin sanoo, että "kansan turvallisuutta koskettavissa asioissa" pitäisi järjestää kansanäänestyksiä? Ei ainakaan perustuslaki. Se ei tunne sitovia kansanäänestyksiä eikä vastaavasti vaadi neuvoa-antaviakaan missään tilanteessa, vaan jättää asian eduskunnan päätettäväksi harkintansa mukaan.


      • Sinun on turha yrittää esiintyä muka demokratian puolustajana, kun itse kerrot, että sitten kun saatte Suomen oikeuslaitoksen haltuunne, aloitatte hirttäjäiset. Olet yksiselitteisesti demokratian vihollinen, fasisti.


      • Anonyymi

        "Onhan sekin selvää, kun valta annetaan ulos, on se maanpetos."

        Siellä Venäjälläkö?

        Suomessa ei anneta "valtaa ulos",

        Maanpetoksella tarkoitetaan rikosta, jossa Suomen kansalainen Suomea koskevan sodan, aseellisen selkkauksen tai miehityksen aikana tai edellä mainitun välittömästi uhatessa toimii pettäen maansa.


      • Anonyymi
        moloch_horridus kirjoitti:

        Sinun on turha yrittää esiintyä muka demokratian puolustajana, kun itse kerrot, että sitten kun saatte Suomen oikeuslaitoksen haltuunne, aloitatte hirttäjäiset. Olet yksiselitteisesti demokratian vihollinen, fasisti.

        Miten itse tuomarina tekisit?
        Eikö kansanmurha ole aika iso syytös ja lisättynä moninkertaisilla maanpetoksilla ja siihen liittyvällä toiminnalla suomalaisia vastaan.


      • Käymäsi julkisoikeuden kurssit eivät siis oikein riitä.

        "Kaikkia mahdollisia pykäliä rikotaan jatkuvasti" on koulupudokashöpinää, joka saisi syyttäjät ja tuomarit ratkeamaan naurusta jokaisessa mahdollisessa tuomioistuimessa. 😅

        >Onhan sekin selvää, kun valta annetaan ulos, on se maanpetos.

        Itä-Ukrainan tasavaltojen johtajat syyllistyivät siis maanpetokseen luovuttaessaan vallan Venäjälle, vaikka olivat juuri julistautuneet itsenäisiksi valtioiksi.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Miten itse tuomarina tekisit?
        Eikö kansanmurha ole aika iso syytös ja lisättynä moninkertaisilla maanpetoksilla ja siihen liittyvällä toiminnalla suomalaisia vastaan.

        "Miten itse tuomarina tekisit?"

        Noudattaisin Suomen lakia. Suomen laissa ei ole kuolemantuomiota.

        "Eikö kansanmurha ole aika iso syytös ja lisättynä moninkertaisilla maanpetoksilla ja siihen liittyvällä toiminnalla suomalaisia vastaan."

        On. Ja täysin perusteettomasti vieläpä. Kai tiesit, että koronaan on kuollut yli kymmenen tuhatta suomalaista, koronarokotteet ovat pelastaneet yli 10 000 suomalaista ja niihin on kuollut muutama kymmenen suomalaista, lähinnä heikkokuntoisia vanhuksia, jotka eivät ole kestäneet rokotteesta saamaansa kuumereaktiota? Kansanmurhasyytökset ja maanpetokset ovat siis pelkkää valhetta, joilla jopa perustelet suomalaisten tappamista.


      • Puoluekuria ei voi poistaa, koska se – tai sen puuttuminen – on puolueen sisäinen sopimusasia, joka ei kuulu ulkopuolisille.

        Mitä tarkoitat lippuäänestyksen poistamisella? Yleensähän eduskunnassa painetaan nappia.

        Vai haluatko poistaa vaalien lippuäänestyksen? 😃


    • Anonyymi

      Osoittaa lähinnä mielenvikaisuutta nämä aloittajan nato jutut enää.....

    • Anonyymi

      Miksi venäläusiä trolleja kiinnostaa Nato-kansanäänestys?Ja vielä aikansa ohittanutta asiaa jaksavat jauhaa? Sapettaako niin vietävästi,kun Suomea ei enää voi orjuuttaa?

      • Anonyymi

        Se on nimenomaan se mielipaha, joka nyt vaivaa idässä. Panostettiin kovasti esim. hankkimalla omaisuutta ja tontteja Suomesta ja nyt suunnitelmia ei voikaan enää toteuttaa, kuten itäisen Ukrainan osalta tehtiin.


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Venäjän hallinto on on ja on ollut johdonmukainen ja luotettava kumppani kenelle tahansa.
        Tätä tosiasiaa on vaikea kumota.
        Mutta sen sijaan tavattoman helppo on löytää globalistirikolliset lännessä, joihin ei pysty luottamaan.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Venäjän hallinto on on ja on ollut johdonmukainen ja luotettava kumppani kenelle tahansa.
        Tätä tosiasiaa on vaikea kumota.
        Mutta sen sijaan tavattoman helppo on löytää globalistirikolliset lännessä, joihin ei pysty luottamaan.

        Elät vaihtoehtoisessa rinnakkaistodellisuudessa. Tässä reaalitodellisuudessa Venäjä valehtelee ja pettää sopoimuksensa. Tuossa muutama esimerkki Venäjän pettämistä sopimuksista:

        1. Budapestin sopimus tai Budapestin muistio vuodelta 1994 eli sopimus, jonka perusteella Ukraina luovutti Venäjälle ydinaseensa vastineeksi rajojensa turvaamisesta.

        2. Venäjän ja Ukrainan välinen ystävyyssopimus vuodelta 1997.

        3. ETYJ:n Istanbulin sopimus vuodelta 2002, jossa Venäjä sitoutui vetämään miehitysjoukkonsa Moldovasta ja Georgiasta.

        4. Vuoden 2008 sopimus Georgian kanssa Venäjän joukkojen vetäytymisestä tulitaukolinjan taakse.

        5. Ilovaiskin ja Syyrian humanitaarisia käytäviä koskevat sopimukset vuodelta 2014 ja sen jälkeen.

        6. Minskin sopimukset vuosilta 2014 ja 2015.

        7. Mustan meren viljakuljetussopimus vuodelta 2022.

        8. YK:n peruskirja vuodelta 1945.

        9. ETYJ:n Helsingin kokouksen päätösasiakirja vuodelta 1975.

        10. Venäjän ja Ukrainain välinen rajasopimus vuodelta 2003, Putin Kalsarimyrkyttäjän itse allekirjoittama.

        Ja muutama kuukausi sitten Venäjä itse ilmoitti, ettei se noudata Geneven sopimusta sotavaankien kohtelusta.
        1
        Äänestä
        Anonyymi
        2024-04-13 10:40:00

        moloch_horridus kirjoitti:

        Oletko sitä mieltä, että Ukrainan kannattaisi neuvotella Venäjän kanssa, vaikka kaikki tietävät, että Venäjä pettäisi sopimuksensa? Uskotko myös, että Venäjä pysähtyisi Ukrainaan?

        Olet aivopesty lännen propagandalla. Kukaan ei tiedä, että Venäjä pettää sopimuksen. Uskotko että Venäjä kuitenkin hyökkää Nato-maahan, vaikka meille on kerrottu juuri päinvastaista ?
        Äänestä
        Anonyymi
        2024-04-13 10:42:31

        Anonyymi kirjoitti:

        Jospa Ukraina päätettäisiin olevan puolueeton, se varmasti kävisi kaikille?

        Ei sovi imperialistiselle USAlle.
        Äänestä
        moloch_horridus
        2024-04-13 10:48:33

        Anonyymi kirjoitti:

        Olet aivopesty lännen propagandalla. Kukaan ei tiedä, että Venäjä pettää sopimuksen. Uskotko että Venäjä kuitenkin hyökkää Nato-maahan, vaikka meille on kerrottu juuri päinvastaista ?

        "Olet aivopesty lännen propagandalla. Kukaan ei tiedä, että Venäjä pettää sopimuksen."

        Kun Venäjä pettää esimerkiksi nämä sopimukset:

        1. Budapestin sopimus tai Budapestin muistio vuodelta 1994 eli sopimus, jonka perusteella Ukraina luovutti Venäjälle ydinaseensa vastineeksi rajojensa turvaamisesta.

        2. Venäjän ja Ukrainan välinen ystävyyssopimus vuodelta 1997.

        3. ETYJ:n Istanbulin sopimus vuodelta 2002, jossa Venäjä sitoutui vetämään miehitysjoukkonsa Moldovasta ja Georgiasta.

        4. Vuoden 2008 sopimus Georgian kanssa Venäjän joukkojen vetäytymisestä tulitaukolinjan taakse.

        5. Ilovaiskin ja Syyrian humanitaarisia käytäviä koskevat sopimukset vuodelta 2014 ja sen jälkeen.

        6. Minskin sopimukset vuosilta 2014 ja 2015.

        7. Mustan meren viljakuljetussopimus vuodelta 2022.

        8. YK:n peruskirja vuodelta 1945.

        9. ETYJ:n Helsingin kokouksen päätösasiakirja vuodelta 1975.

        10. Venäjän ja Ukrainain välinen rajasopimus vuodelta 2003, Putin Kalsarimyrkyttäjän itse allekirjoittama.

        11. Geneven sopimus sotavankien kohtelusta.

        Ja itse Putin Kalsarimyrkyttäjä kertoi, että Venäjä rikkoo sopimuksensa, jos se kokee ne itselleen epäedullisiksi, niin aina löytyy joku idioootti, jonka mukaan Venäjän kanssa kannattaa jotain sopia, koska se muka ei riko sopimuksiaan.


    • Anonyymi

      Kun maata johdetaan ulkoa, haiskahtaa siinä maanpetturuus, eikö?

      • Todella. Käytännössä Kiina johtaa nyt Venäjää, sillä Venäjä kaatuisi, jos sen Kiinaan suuntautuva ulkomaankaupan lähes 40 % yhtäkkiä loppuisi.

        Järjettömällä ja lyhytnäköisellä deindustrialisoinnillaan Venäjä teki itsestään naurettavan helpon saaliin keltanaamoille, kun se aloitti älyttömän ja koviin pakotteisiin johtaneen sodan Ukrainassa.


      • Sin itse haiskahdat Venäjän tiltulta.


    • Jälleen kerran Ilkka menetti kaiken kiinnostuksensa aloittamaansa ketjuun.🥱

      • Hyvin yllättävää.


    Ketjusta on poistettu 57 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4562
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2239
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1764
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1498
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      27
      1433
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1298
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1227
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1136
    9. 22
      1086
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe