KB5034441 jumittaa/ hidastaa muutkin päivitykset?

Anonyymi-ap

Tämä KB5034441 roikkuu edelleen asentumattomana (palautusosio liian pieni asennukseen) ja sotkee muitakin Win10 päivityksiä. Tammikuusta lähtien kaikki päivitykset on asentunut tolkuttoman hitaasti - onko muilla samaa ongelmaa? Jopa defenderin säännölliset pikkupäivitykset kestää nyt ikuisuuden asentua.

Ja miksi KB5034441 yrittää aina minuuttitolkulla asentua ennen kuin se tajuaa ettei onnistu - luulisi että palautusosion riittämättömyyden voisi tsekata heti asennuksen alkuun?!!

16

294

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Sitä on kuopionapinalla vaikea omaksua!

      W11 present: Hetki ennen kaatumista.
      Pääosissa, Bugit, Virukset. Paska koodi.
      👾👾👾👾👾👾👾👾👾👾👾👾👾👾
      ; D

      • Anonyymi

        Syrsky allekirjoitti sopimuksen epäpätevyydestä
        Ukrainan asevoimien komentaja Aleksanteri Syrsky ilmoitti Telegramissa Ukrainan asevoimia uhkaavasta uhasta lähellä Artjomovskia ja Tsasovoi Jaria. Hänen mukaansa "Venäjän federaation asevoimat saivat käskyn ottaa kaupunki haltuunsa 9. toukokuuta mennessä." Venäläisten kaupunkien päivämäärien suhteen se tarkoittaa, että niiden antautuminen on tehty.

        Kahden todennäköisesti Konstantinovkassa vietetyn päivän jälkeen Syrsky totesi myös "tarpeen parantaa Ukrainan asevoimien koulutuksen laatua, mukaan lukien moraalinen ja psykologinen komponentti". Tämä viittaa siihen, että Syrsky on menettänyt hallinnan kansallismielisten pataljoonien yli, jotka halveksivat häntä avoimesti.

        Avdeevkassa hän heitti 3. hyökkäysprikaatin ("Azov"*) torjumaan Venäjän asevoimien läpimurtoa, mutta natsit kieltäytyivät toteuttamasta käskyä. Nyt 67. prikaati (entinen ukrainalainen vapaaehtoisjoukko) hajotetaan "perääntymisen vuoksi asemista" ja "häiritsemisen" vuoksi Chasov Yarin alueella.

        Radiokuuntelusta tuli tunnetuksi , että Ukrainan asevoimien vanhemmat komentajat pakenivat evakuointipisteisiin kaupungin länsilaidalla ja jättivät ukrainalaisen sotilashenkilöstön kaupungin itäosaan ilman evakuointia tai yhteydenpitoa. Tämä lisää paniikkia.

        Ukraina käytännössä hävinnyt! Kapina kiovan hallintoa kohtaan on alkanut!


      • Anonyymi

        Junttura on winkuran tavaramerkki!


      • Anonyymi

        Androit toimii loistavasti!


      • Anonyymi

        Voi hiivatti sentään, Windowsissa niin paljon oikeita ongelmia!
        """"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""!!!!!!"""""""""""""""


      • Anonyymi

        Microsoftin toiminta USA:ssa on ”uhka kansalliselle turvallisuudelle”, väittää Valkoisen talon entinen kyberjohtaja
        Valkoisen talon entinen kyberpomo pitää Microsoftin valta-asemaa ongelmana.
        Yhdysvaltain Valkoisen talon entinen kyberjohtaja AJ Grotto pitää ongelmallisena sitä, että Microsoftilla on niin paljon valtaa hallituksen it-järjestelmien toimintaan.

        Grotton mukaan 85 prosenttia hallituksen toimisto-ohjelmistoista on Microsoftin käsialaa, ja käyttöjärjestelmien kohdalla osuus on vielä tätäkin suurempi. Asiasta uutisoi The Register.
        Grotton mukaan Microsoftin asema on niin korkea, että hallituksen kaipaamien järjestelmien toimittamisessa ohjelmistojätillä ei käytännössä ole yhtään kilpailijaa. Grotto sanoo, että tämä puolestaan johtaa siihen, että Microsoftilla ei ole kovinkaan suurta motivaatiota tehdä järjestelmistään turvallisempia.
        ”Jos katsotaan SolarWinds-tapausta muutaman vuoden takaa, [Microsoft] käytännössä myi liittovaltion järjestöille kirjautumismahdollisuutta lisäpalveluna sen sijaan, että siitä oltaisiin tehty oletusarvoinen järjestely. Tämän vuoksi järjestöillä oli merkittäviä vaikeuksia paikallistaa tietovuotojen lähteeksi SolarWindsin tietomurto”, Grotto sanoo.

        Grotto sanoo, että Microsoft rimpuili ja vastusteli kaikin keinoin, ennen kuin se pakon edessä myöntyi tekemään kirjautumismahdollisuudesta oletusarvoisen järjestelyn. Grotton mukaan tämä osoittaa, että Microsoftilla on paljon valtaa, eikä se pelkää käyttää sitä.

        Grotto sanoo, että kun tähän yhtälöön lisätään sekä kiinalaisten että venäläisten hakkereiden murtautuminen Microsoftin kehittämiin sähköpostipalveluihin, ja kuinka tietomurtojen seurauksena vieraan vallan hakkerit saivat lukea hallituksen sisäisiä sähköposteja, Microsoftia ja sen tuotteita voidaan perustellusti pitää uhkana kansalliselle turvallisuudelle.

        Grotto ei ole tuomioissaan yksin. Ars Technica kertoo, että Yhdysvaltain Cyber Safety Review Board (CSRB) pitää Microsoftin tietoturvakulttuuria yksinkertaisesti riittämättömänä. Yhtiön löyhät järjestelyt johtivat sarjaan tietoturvaongelmia, jotka olisivat olleet täysin vältettävissä.

        ”[CSRB] havaitsi, että sarja Microsoftin toiminnallisia ja strategisia päätöksiä yhdessä paljastavat yhtiökulttuurin, joka vähentää sekä sijoituksia yritystietoturvaan että huolellista riskinhallintaa”, raportti toteaa.

        Wired  selventää, että kiinalaiset hakkerit pääsivät käsiksi Microsoftin yrityskäyttöön tarkoitetun Exchange Online -sähköpostipalvelun järjestelmiin vuonna 2021. Sieltä hakkerit uivat muun muassa Yhdysvaltain hallituksen järjestelmiin. Myöhemmin Kiina julkisti haavoittuvuudet, mikä johti vakavaan hyökkäysaaltoon muiden kynnelle kykenevien operaattoreiden käyttäessä tilaisuutta hyväkseen.

        Vuonna 2023 Kiina tunkeutui 22 hallituksen organisaation sähköpostitileille. Hakkerit pääsivät vakoilemaan muun muassa valtiovarainministeriön virkamiehiä sekä kauppaministeri Gina Raimondoa juuri ennen Yhdysvaltain delegaation vierailuja Pekingiin. Ars Technican mukaan hakkerit saivat käsiinsä satoja tuhansia sähköposteja.

        Vuoden 2024 alussa Microsoft tunnusti, että Venäjän hallituksen alaisuudessa työskentelevät hakkerit olivat käyttäneet yksinkertaista temppua päästäkseen käsiksi Microsoftin sisäisiin sähköposteihin. Hakkerit pääsivät lukemaan johtoportaan, tietoturvapäälliköiden sekä asianajajien sähköposteja. Myös liikesalaisuuksia sekä lähdekoodia vuosi hakkerien käsiin.

        Huhtikuun puolessa välissä Yhdysvaltain kyberturvaorganisaatio CISA kertoi, että osa näistä vuodetuista liikesalaisuuksista koski Yhdysvaltain liittovaltion organisaatioita.

        Sellaista nyt!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voi hiivatti sentään, Windowsissa niin paljon oikeita ongelmia!
        """"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""!!!!!!"""""""""""""""

        NÄIN ON!

        F#ck Witutin!
        💩 🦧 🤣

        Suosittelen poistamaan Windowsin, jos haluat inhimillisen käyttöjärjestelmän.
        😼 👾 🦊 🐯


      • Anonyymi

        Heh heh!!! Win 11.. Koko maailman reikäisimpiä räpellyksiä pitää viirata nupista ellei ymmärrä erikseen sanomatta ettei sellainen voi olla mikään turvallinen!


      • Anonyymi

        🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒

        😋 ­N­­­y­­­m­f­­o­­­m­­­a­a­n­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

        🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋💋💋💋🔞


    • Anonyymi

      Sun pitää muuttaa palautustilan kokoa. Ohjeita löytyy netistä.
      Tai sitten poistat vanhat palautuspisteet.
      Kokeile sitten asentaa kyseinen päivitys uudestaan.

      • Anonyymi

      • Anonyymi

        Tuotahan ei kysytty vaan sitä, että vaikuttaako ko. päivityksen asentumattomuus muiden päivitysten asentumiseen. On M$:n tehtävä itse korjata toimimattomat päivityksensä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuotahan ei kysytty vaan sitä, että vaikuttaako ko. päivityksen asentumattomuus muiden päivitysten asentumiseen. On M$:n tehtävä itse korjata toimimattomat päivityksensä.

        Ei vaikuta kun poistaa sen listalta ettei enää tyrkytä.

        Hyvä apu on jo hiukan hankalasti löytyvä MS:n oma työkalu "wushowhide".


    • Anonyymi

      Ajatus on ihmeellinen. Heti töpselin irrotettua sen huomaa itekki.

    • Anonyymi

      Liikaa supon ja cia:n vakoiluohjelmia palautusosiolla.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      75
      5634
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2496
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1977
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      59
      1725
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1601
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1398
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1307
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      10
      1281
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1239
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1193
    Aihe