Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Viron Ulkoministeri Urmas Paet vahvisti Länsi-Ukrainalaisten ampuneen Maidanilla 2014

Anonyymi-ap

Ei siis Itä-Ukrainalaisten suunnasta. Näin uutisoi Guardian.

"EU:n ulkoasiainpäällikön Catherine Ashtonin ja Viron ulkoministerin Urmas Paetin vuotanut puhelu paljasti, että he keskustelivat salaliittoteoriasta, joka syytti siviilimielenosoittajien tappamisesta Ukrainan pääkaupungissa Kiovassa oppositiota eikä syrjäytettyä hallitusta. ."

Alkuperäinen

"A leaked phone call between the EU foreign affairs chief Catherine Ashton and Estonian foreign minister Urmas Paet has revealed that the two discussed a conspiracy theory that blamed the killing of civilian protesters in the Ukrainian capital, Kiev, on the opposition rather than the ousted government."

Lisää asiasta:
https://www.theguardian.com/world/2014/mar/05/ukraine-bugged-call-catherine-ashton-urmas-paet

"Puhelussa Paet sanoi, että hänelle kerrottiin, että poliisin ja siviilien tappamisesta Kiovassa viime kuussa syyllistyneet tarkka-ampujat olivat mielenosoitusliikkeen provosoijia eikä silloisen presidentin Viktor Janukovitšin kannattajia. Ashton vastaa: "En tiennyt... Jumalauta."

Vuoto tapahtui päivää sen jälkeen, kun Venäjän presidentti Vladimir Putin sanoi, että tarkka-ampujat saattoivat olla opposition provokaattoreita. Kremlin rahoittama Russia Today välitti ensin vuotaneen puhelun verkossa.

Viron ulkoministeriö vahvisti, että vuotanut keskustelu oli oikea. Siinä todettiin: "Ulkoministeri Paet antoi yleiskatsauksen Kiovassa kuulemaansa ja ilmaisi huolensa paikan päällä vallitsevasta tilanteesta. Hylkäämme väitteen, jonka mukaan Paet olisi antanut arvion opposition osallisuudesta väkivaltaan." Ashtonin toimisto ilmoitti, ettei se ole kommentoinut vuotoja.

Paet lainasi keskustelun aikana Olga-nimistä naista, jonka venäläiset tiedotusvälineet tunnistivat lääkäri Olga Bogomoletsiksi, joka syytti opposition tarkka-ampujia ampumassa mielenosoittajia.

"Mikä oli melko huolestuttavaa, tämä sama Olga kertoi, että no, kaikki todisteet osoittavat, että henkilöt, jotka tappoivat tarkka-ampujat molemmilta puolilta, poliiseja ja ihmisiä kadulta, että he olivat samoja tarkka-ampujia, jotka tappoivat ihmisiä molemmilta puolilta." Paet sanoi.

"Joten hän näytti minulle myös kuvia, hän sanoi, että lääkärinä hän voi sanoa, että se on sama käsiala, samantyyppiset luotit, ja on todella huolestuttavaa, että nyt uusi koalitio, että he eivät halua tutkia mitä juuri tapahtui."

"Joten on yhä vahvempi ymmärrys siitä, että tarkka-ampujien takana ei ollut Janukovitš, se oli joku uudesta koalitiosta", Paet sanoo.

Ashton vastaa: "Luulen, että haluamme tutkia asiaa. En käsittänyt sitä, se on mielenkiintoista. Voi hitto", Ashton sanoo.

Puhelusta raportoiva Russia Today sanoi: "Mielenosoittajia ja poliiseja Kiovassa ampuneiden tarkka-ampujien väitetään palkanneen Maidanin johtajien toimesta EU:n ulkoasioiden päällikön Catherine Ashtonin ja Viron ulkoministerin välisen vuotaneen puhelinkeskustelun mukaan. verkossa."

Viime kuussa vuodatettiin nauhoitus, jossa Yhdysvaltain ulkoministeriön virkamies Victoria Nulandin kuultiin purkavan Valkoisen talon turhautumista Euroopan epäröivälle politiikalle demokratiaa edistäviä mielenosoituksia kohtaan. Puhuessaan Yhdysvaltain Ukrainan-suurlähettilään Geoffrey Pyattille Nulandin kuultiin sanovan "vittuun EU".

Kysyttäessä toisesta kiusallisesta puhelusta, Yhdysvaltain ulkoministeriön tiedottaja sanoi: "Kuten sanoin edellisen valitettavan tapauksen yhteydessä, tämä on vain yksi esimerkki sellaisesta venäläisestä kaupankäynnistä, josta olemme huolissamme."


Edelleen kotimaan media valehtelee. Miksi?

15

194

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      No viime vuonnahan ukrainalainen tuomioistuinkin totesi, että mielenosoittajia ammuttiin maidanin kontrolloimista rakennuksista, vapauttaessaan syytteistä pari berkutin poliisia. Ukrainalais-kanadalaisen proffan Ivan Katchanovskin tutkimukset ovat tuon aukottomasti todistaneet tosin jo kauan sitten.

      • Anonyymi

        😋😍😋😍😋😍😋😍😋

        ❤️ ­­­N­y­­m­­f­o­m­­­a­­­a­­­n­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Mediamme kiistää nykyään, kaikki on valhetta mitä meille kerrotaan kun sota alkoi 2022.

    • Anonyymi

      Maidanin ampujat oli koulutettu Puolassa. Siitä kertoi puolalainen meppi.
      Suomen valtamedia vaikeni luonnollisesti tästä.

      • >Siitä kertoi puolalainen meppi.

        Enpä kehottaisi ulkomaalaista ihan sukkana uskomaan, jos Teuvo Hakkarainen kertoisi hänelle kotimaan salaisuuksia.


      • Anonyymi
        Repe_RuutikaIlo kirjoitti:

        >Siitä kertoi puolalainen meppi.

        Enpä kehottaisi ulkomaalaista ihan sukkana uskomaan, jos Teuvo Hakkarainen kertoisi hänelle kotimaan salaisuuksia.

        Kommentti on sinänsä hauska, koska siinä kyseenalaistetaan Suomen median luotettavuus, mutta samalla taas täysin varauksettomasti vedotaan johonkin puolalaisen mepin sanomisiin. Kommentoija kuuluu siihen ihmisryhmään joka uskoo siihen minkä haluaa kuulla ja nähdä.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Kommentti on sinänsä hauska, koska siinä kyseenalaistetaan Suomen median luotettavuus, mutta samalla taas täysin varauksettomasti vedotaan johonkin puolalaisen mepin sanomisiin. Kommentoija kuuluu siihen ihmisryhmään joka uskoo siihen minkä haluaa kuulla ja nähdä.

        >Kommentoija kuuluu siihen ihmisryhmään joka uskoo siihen minkä haluaa kuulla ja nähdä.

        Jossain määrin olemme kaikki sellaisia, mutta se on metkaa, että jotkut tosiaan uskovat _vain_ sen minkä haluavat kuulla ja nähdä.


    • Anonyymi

      Itse miettisin asioita laajemmin? Mikä synnyttää tällaista käyttäytymistä? Kuka mahdollistaa tällaisen tai minkälainen käyttäytyminen aktivoi väärää ainesta toimimaan näin? Yleensä malli tulee ylhäältä päin, jos joku diktaattori toimii arvaamattomasti, antaa se muillekin mahdollisuuden toimia arvaamattomasti?

      Arvaamaton toiminta, joka on myös julkisemmin todettua, synnyttää se samaistujia ottamaan mallia heistä joita kokee arvostettavan? Minusta Putin toimii esimerkkinä monille muillekin arvaamattoman luonteen omaaville ihmisille. Olivat ne kenen tahansa leirissä. Helpompi näin myös synnyttää näitä Maidenin laukauksia ym.

      Ensivaikutelma on aina hän, jonka nimi tulee ensimmäisenä mieleen, eikä syyttä. Hän on toiminnan aloittanut aikoinaan ja siten luonut mallin muille. Putin on syypää näin moniin sellaisiin tapahtumiin, jotka hänen käytös on voinut laukaista tahtomattaan. Mitä määräävämmässä asemassa olet sitä suurempi vastuu sinulla on myös kaikista tekemisistä. Valta lisää vastuuta.

    • Anonyymi

      Aloitus on peräisin Pietarista. Älä ruoki ryzzän trollia.

    • Anonyymi

      Et näköjään ymmärrä lukemaasi. Itä- ja Länsi-Ukrainan konflikti ei ollut edes käynnissä Maidanin aikaan. Se alkoi kun venäläiset siirtyivät Krimin vallattuaan Itä-Ukrainaan, josta aloitettiin sotatoimet länttä vastaan. Venäläiset ovat itsekin vahvistaneet tämän.

      Paet ja Ashton keskustelivat siis SALALIITTOTEORIASTA, jonka mukaan Janukovitshin turvamiehet eivät olisikaan ampujia. Tämä Olga oli ilmeisesti sen uskonut. Hänen jutuissaan ei ole mitään logiikkaa. Janukovitshin turvajoukot ympäröivät Maidanin, joten luoteja tuli mistä suunnasta tahansa. Ashton sai tietoa suoraan Maidanilta, sillä tapahtumaa oli todistamassa koko läntinen diplomaattikunta - myös suomalaisia.

      Maidanin tapahtumat tutkittiin, ja todettiin, että tarkka-ampujat olivat Janukovitshin turvallisuusjoukkoja. Kahakoissa saattoi olla useampia osapuolia, mutta Janukovitshin joukot saivat presidentiltä käskyn käyttää aseita. Jotkut heistä eivät noudattaneet käskyä, vaan lähtivät kävelemään. Heitäkin on haastateltu. Janukovitsh joutui syytteeseen ja hän pakeni maasta.

      Suomen mediat eivät levittele salaliittoteorioita.

      • Anonyymi

        Viron ministeri mielestäsi valehtelee? Guardian on laatulehti.

        Mistäs poimit omat tarinasi?

        Se on kumma kun muutama vuosi sitten Ukrainasta uutisoitiin totuus ja nyt 2022 eteenpäin onkin eri tarina... ja hölmöt uskovat.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Viron ministeri mielestäsi valehtelee? Guardian on laatulehti.

        Mistäs poimit omat tarinasi?

        Se on kumma kun muutama vuosi sitten Ukrainasta uutisoitiin totuus ja nyt 2022 eteenpäin onkin eri tarina... ja hölmöt uskovat.

        Edelleenkin tuo edellä oleva kirjoittaja kertoo juuri mistä on kyse eikä hän syytä Viron ulkoministeriä valehtelusta. Hölmöt uskovat Venäjän valheita.


      • Anonyymi
        moloch_horridus kirjoitti:

        Edelleenkin tuo edellä oleva kirjoittaja kertoo juuri mistä on kyse eikä hän syytä Viron ulkoministeriä valehtelusta. Hölmöt uskovat Venäjän valheita.

        Älä ruoki trollia kuten jo mainittiin. Tätähän se haluaa että asiasta aletaan suu vaahdossa vääntämään vastaan että ketju pysyy näkyvillä ja joku herkästi uskova saattaa tarttua näihin. Aloituksen tarkoitus on vain saada suomalaiset Ukrainaa vastaan. Näihin ei kannata reagoida. Nato palsta on ollut jo pitkään venäjän informaatiovaikuttamisen kohteena joita heidän suomalaiset kätyrit avittavat.


    • Anonyymi

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋

      🔞 K­­u­­­u­m­a­­­t­­­ ­t­­­y­­t­ö­t­ ­­o­­d­o­t­­t­­­a­­­v­­­­­a­­t­­­ ­­­s­­i­­n­­­u­­­a­­­ -> https://nbw.fi/sexygirls?18364819

      🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      84
      2200
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      49
      1916
    3. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1838
    4. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      72
      1590
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1578
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1482
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      24
      1393
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1352
    9. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1311
    10. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1294
    Aihe