Orpo pelkää suomen joutumista tarkkailuluokalle ?

Anonyymi-ap

Eikös pitäisi pyytää Italialta 6.8 miljardia takaisin . Vai onko Italia ollut tarkkailuluokalla lainkaan ?

21

159

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Miksi muuten tuota ihme tarkkailuhuuhaata pelätään? Ei EUkaan voi jättää ihmisiä kuolemaan nälkään vaan se menee siihen että muiden EU valtioiden on autettava Suomea jaloilleen.
      Jos tänne ei kukaan pysty perustamaan liiketoimintaa ja luo kannattavia työpaikkoja riittävästi kaikille ,missä nykyhallituskin on feilannut, toisten EU maitten on sitten käytännössä pakko auttaa Suomea ja EUn keskupankin ehkä pakko leikata Suomen valtionvelkaa siedettevämmäksi kuten ta pahtui Kreikkassa,Italiassa,Espanjasaa ja muitakin ilmeisesti oli.
      Vain siten tehdessään EUkin välttyy lakkautus uhalta itse.

      EU ei oke diktatuuri ,vaan perustuu humanismiin joten se ei voi jättää heikompia heittelle,kuten esim. Venäjä on ja Kiina ja Pkorea ,Iran tekee helposti.
      Noissa maissa demokratia ja humanismi ei toimi,kuten ei toiminut NLssä eikä natsiSaksassa eikä toimi nyt osassa USAtakaan ja juurikin hullun markkinatalous kapitalismin takia mikä on demokraattivaltioilta pöyristyttävää että ihmisiä niissäkin kuolee vielä nälkään ja sairauksiin ja kylmään.

      Ja sama on joissain Aasian,Afrikan ja Eteläamerikan maissa.
      Maailmassa ei ole täysin humaaniavaltiota vieläkään ,eikä ole ollutkaan jossa ei näitä ihmisoikeus rikkomuksia tapahtuisi esim.rahan ,uskonnon, vallanhimon eli sotien tai ympäristö olosuhteiden,saastuneisuuden tai liikakansoituksen tai esim. liian huonon sään ja siitä johtuvan huonon ruuan tuotannon takia.

      Nuo asiat joudutaan korjaamaan vielä joka maassa kaikkialla tulevaisuudessa jotta maailnasta saataisiin edes perusinhimillinen paikkaa elää ja olla okemassa koko elämän vanhuuteen asti.

      • Anonyymi

        😋😋😋😍😍😍😍😋😋😋

        🔞 ­­N­y­­­m­­­f­­­o­m­a­­a­­­n­­­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

        🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋💋💋💋🔞


    • Anonyymi

      Todennäköisesti koko Suomen "talouskriisi" on täysin porvareiden tekaisema ylioptimistisilla arvioilla, jotka kaikki ovat kuitenkin uskoneet. Kaikki ovat sitä mieltä että talous on kuralla ja tekevät myönnytyksiä, mutta koskaan se ei ole niin kuralla etteikö leikkauksia voitaisi tehdä porvarin eduksi. Eli se on aina vain sitä samaa porvaripolitiikka kuten aina, nyt vain uusilla kikoilla naamioituna.

    • Orpo ja Purra ovat lietsoneet velkahysteriaa, mm. väittämällä Suomen olevan Kreikan tiellä. Ei ole!!!

      Suomen velan suhde bruttokansantuotteeseen on n. 75 %, mikä on alle EU-maiden keskiarvon. Vertauksena: kriisivuonna 2008-2009 velan suhde bruttokansantuotteeseen oli yli 180 %. Suomen julkisen talouden alijäämä on 3 %, kun se Kreikassa oli 13 %. Lisäksi Kreikassa oli aktiivisesti väärennetty talouslukuja; jos Suomessa on aktiivisesti väärennetty talouslukuja, ei muuta kuin todesteet pöytään.

      Velkahysterian negatiivisista talousvaikutuksista varoittivat Mika Pantzar, Sixten Korkman ja Jan Hurri jo kuukausia sitten. He muistuttivat, että jokainen leikattu / säästetty miljardi on a) kulutuksesta pois, ja b) vähentää valtion verokertymää, mikä kasvattaa velanoton tarvetta. Kuunteliko OrpoPurra? Ei, kun on pakko tehdä nämä leikkaukset.

      USA:n talous kasvaa kohinalla (+4, 5 % talouskasvu), työllisten määrä on lisääntynyt 3,2 miljoonalla, palkat kasvavat, teollisuus voi hyvin, inflaatio on 3,15 %,.. Kuinka se on mahdollista? Koska USA (jonka velkaantumisaste suhteessa bruttokansantuotteeseen on yli 130 %, ymmärtää, että velka on talouden työkalu, ja että silloin kun talouskasvu on heikkoa, on syytä investoida talouteen). Suomessa asenne on toinen: velka on saatanasta ja on parempi kärsiä kylmää ja nälkää , kuin investoida talouskasvuun.

      Nimittäin: fakta on, että säästöillä ei luoda kasvua ja työllisyyttä; useat 2. maailmansodan jälkeen tehdyt tutkimukset vahvistavat tämän. Säästöillä kulutus ja tuotanto ajetaan säästöliekille ja se on myrkkyä talouskasvulle, mutta toki sillä saadaan laskettua julkista velkaa.,, Velka ei tosin ole suurin ongelmamme: suurin ongelmamme on heikko talouskasvu ja huono tuottavuus. Jos niitä ei saada kuntoon, hyvinvointivaltiolle voidaan sanoa byebye beibe.

      Talouskasvu ja inflaatio syövät velat, kuten talousnobelisti Paul Krugman on monesti muistuttanut. Julkinen velka ja korot ovat helvetinmoisia ongelmia, jos taloutta ei saada kasvu-uralle. OrpoPurran opeilla taloutta ei saada kasvuun; päinvastoin: kulutuksen väheneminen osuu yrittäjien asiakas- ja kassavirtoihin, luoden paineen nostaa hintoja ja potkia jengiä kilometritehtaalle, mikä johtaa valtion julkisten menojen kasvuun ja talouden supistumiseen.

      Nyt kaikki OrpoPurran vaalilupaukset ja tavoitteet ovat romuttumassa, kun he tekevät talouspolitiikkaa uusliberaalin ideologian vallassa kuuntelmatta asiantuntijoita: Suomi velkaantuu ennätysnopeasti, työttömyys lisääntyy, konkurssit lisääntyvät, tuotanto heikkenee,.. Riskinä on, että tässä mennään taantuman kautta stagflaatioon (inflaatio kasvaa, työttömys kasvaa ja tuotanto supistuu) ja lopulta lamaan. Sillä saadaan koko julkinen sektori romutettua, yksityistettyä ja myytyä ulkomaisille omistajille (vrt. caruna, digita jne.); onko se OrpoPurran tavoite, että sosiaali- ja terveyspalvelut ajetaan ulkomaiseen omistukseen? Se ei ole edes perussuomalaisten etu. Hyötyjiä ovat vain sijoittajat.

      • Korjaus: Vertauksena: kriisivuonna 2008-2009 velan suhde bruttokansantuotteeseen oli KREIKASSA yli 180 %.


      • Anonyymi
        NeoGnostic kirjoitti:

        Korjaus: Vertauksena: kriisivuonna 2008-2009 velan suhde bruttokansantuotteeseen oli KREIKASSA yli 180 %.

        Lopeta nyt noiden maratonselostusten laatiminen, aivankuin joku opettaja ,joka kuvittelee muita lapsiksi. Noita voi lukea asianomaisista lähteistä. Ei tarvitse palstaa turvottaa moisilla sepustuksilla!
        Jokin ylemmyyskompleksi NeoGnosticilla ? Vai uusgnostilaisuus ongelmana?


      • Anonyymi

        >>Vertauksena: kriisivuonna 2008-2009 velan suhde bruttokansantuotteeseen oli yli 180 %. <<

        -Miksi latelet tällaista valhepaskaa gnostikko??
        Naurettava väite


    • Anonyymi

      Laajemmalla elämänkokemuksella Sanna olisi ymmärtänyt että on viisaampaa olla antamatta lahjaa ollenkaan kuin lähteä perimään sitä jälkikäteen takaisin. Ottaja antaja kanankakan kantaja tiesi jo vanha kansa.

    • Anonyymi

      Suomi ei ole lahjoittanut rahaa Italialle.

    • Anonyymi

      Suomi ei joudu mihinkään tarkkailuluokalle.

    • Anonyymi

      SDP:n vihervasemmisto hallitus jauhonokan johdolla laittoi Suomen kiinni ja polvillee, eikä tästä enää nousta.

    • Anonyymi

      NeoGnostic ei lainkaan selitä Suomen valtavaa velankasvua , miksi siitä huolimatta talous on sakannut vuosia....ristiriitaista puhetta.

      On posketonta verrata Suomea USA:an , kun tietää että se on talouden ykkösmahti , joka voi velkaantua omissa dollareissa.

    • Anonyymi

      Häkkänen höpöttää Suomen olevaan Kreikan tiellä, Kreikassa elinkustannukset ovat 30 % pienemmät kuin Suomessa.

      TOTUUS ON; ETTÄ VALTION VELKA ASUKASTA KOHDEN ON NYKYÄÄN KREIKASSA PIENEMPI KUIN SUOMESSA!

      Urpon kokoomus valehtelee systemaattisesto, mutta ei verrata Sannaan, vaan Etelä-Eurooppaan, tulos on, SUOMI ON PASKA NATSIMAA.

      • Anonyymi

        Urpolandia on paljon enemmän Kreikan tiellä, koska Kreikassa palkat ovat surkeat, mutta pian myös täällä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Urpolandia on paljon enemmän Kreikan tiellä, koska Kreikassa palkat ovat surkeat, mutta pian myös täällä.

        Markka-öyhöttäjille

        Iiro Viinasen syytä tai ansiota, että taloustieteilijä Matti Pohjola ryhtyi tutkimaan tuottavuutta. Ajankohta voidaan määritellä päivän tarkkuudella: 14. marraskuuta 1991.

        ”Olimme perheen kanssa lomalla Kanarialla ja vaimo meni vaihtamaan valuuttaa. Hän tuli takaisin, että nyt yritettiin huijata, vaihtokurssi oli muuttunut.”

        Pohjola arvasi heti, mistä oli kysymys: Suomen markka oli devalvoitu.

        ”Minulla oli lomalla mukana tutkimusartikkeleita ja aloin heti lukea ja pohtia, miksi Suomen talouden tuotanto ei ole riittävän tuottavaa. Miksi se pitää aina pelastaa palkkoja laskemalla, sitähän se devalvaatio käytännössä tarkoitti.”


    • Anonyymi

      "Tarkkailuluokalle joutuminen" on Orpon propagandaa, jolla hän pelottelee äänestäjiä!
      Kannattaa lukea Jan Hurrin kirjoitus aiheesta, IS tänään.

    • Anonyymi

      eikös tarkkailuluokat olekaan lopetettu leimaavina

    • Anonyymi

      nii nazilandia tämä on nykyään lähinnä enää. viedään köyhiltä rahat jotta saadaan rikkaille 10 miljardin pikajuna turkuun. voi vattu sentään

    • Anonyymi

      Ehkä Orpo pelkää sitä, ett sitten olis tullut järkevämpiä leikkaus- ja säästökohteita eli olis otettu yritystuista, menty varakkaampien kukkaroille, olis jätetty Turun tunnin juna-hanke pois, ei olis jaettu kela-korvausrahoja 500miljoonaa euroa yksityisille terveydenhoitofirmoille, ei olis annettu verohelpotuksia varakkaille ja yrittäjille. Ehkä olis julkinen terveydenhoitokin säästetty isoilta muutoksilta.
      Nyt Orpon poppoo on leikannut heikompiosaisilta eli on lisäämässä köyhyyttä Suomessa, on jopa varmistanut ettei monikaan enää kovin helposti kouluttaudu lisää tai vaihda alaa, kun ei itse ole vara kouluttautua ja ovat lisäksi ottamassa työnantajilta rahaa pois työntekijöiden kouluttamisesta eli harvempi työpaikka enää kouluttaa työntekijöitään. Periaatteessa hallitus on varmistanut ettei huonompiosaisilla olisi mahdollisuutta kouluttautua niinkuin parampiosaisilla eli palataan siinäkin asiassa yli sata vuotta taaksepäin, aikaan jolloin köyhemmillä ei ollut vara käydä kouluja, opiskelu oli varakkaampien perheiden etuoikeutta.
      Tuskin Suomi tulee nousemaan Orpon poppoon toimilla, köyhyys lisääntyy, ostovoima vähenee, kuluttaminen pienenee ja kun ne työntekijöitä koskevat heikennyksetkin runnotaan läpi, niin palkansaajilla rupeaa palkat pienenemään, kun työnantajat jatkossa voivat sanella mitä ovat valmiit työstä maksamaan. Luulisi ett Suomen talous sukeltaa melkoisesti, kun yhä useampi on joutumassa toimeentulotuen piiriin, ihan työssä käyvistä lähtien.

    • Anonyymi

      Tarkkis on henkilöitä varten joilta viety mahdollisuus oppimiseen jo lapsena tai sitten neurologinen ongelma ettei pysty hallitsemaan oppimistaan. Siihen ryhmään tuo koulukiusaaja Orpo kuuluu ja kääntää sen tarkkislaisten syyksi.

    • Anonyymi

      Joko Kreikka on maksanut takaisin Suomelle Urpilaisen ja Kataisen lahjoittamat rahat?

      Tuskin!

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      88
      6240
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      25
      2584
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      29
      2106
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      63
      1837
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1631
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1428
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1341
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1337
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1269
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1223
    Aihe