Lakkolait säädetään SAK:n mielivallan takia

Anonyymi-ap

Lauri Lyly selitti televisiossa, että muissa Pohjoismaissa ja ei paljon Euroopassakaan ole lakkolakeja rajoittamassa poliittisia ja tukilakkoja. Niinpä, siellä ei ole ollut tarvetta sellaisten lakien säätämiseksi, Siellä on eletty ihmisiksi.

Esimerkkiä voi hakea vaikka Ruotsista. Onko sen takia Ruotsin velkataakka edelleen vain 30%, kun Suomen jo lähes 80%? 16 vuotta sitten oltiin molemmat 30%:n tasolla. Suomen valtion velkojen korkoihin menee jo kolme miljardia. Miljardi on tuhat miljoonaa.

Lait säädetään kielteisen toiminnan ehkäisemiseksi. Ihmetellä pitää ennemminkin sitä, mikä vika on SAK:n johdossa, että se järjestää sellaista yhteiskunnalle haitallista toimintaa, että pitää säätää laki sen ehkäisemiseksi? Eihän lakeja turhaan säädetä!

Esimerkiksi, Tehyn ja Superin lakon aikana, ay-aktiivit uhosivat jättää teho-osaston potilaat oman onnensa nojaan. Sen takia piti säätää laki sen estämiseksi. Ay-liike nimesi lain pakkolaiksi. Sen sääti Marinin hallitus ministeri Lindenin johdolla.

Poliittiset lakot ovat välineellisiä lakkoja, joissa hyväksikäytetään työntekijöitä hallituksen kiristämiseksi ja yritysten vahingoittamiseksi. Niillä ei ole mitään tekemistä oikeiden lakkojen kanssa. On hyvä, että työntekijöiden välineellistämistä ja yhteiskunnan kiristämistä ehkäistään lailla. Se suojelee työntekijöitä, kansalaisia ja yrityksiä mielivaltaiselta toiminnalta.

Lauri Lylyn kommentti oli outo, että pitäisi antaa enemmän aikaa, monta kuukautta, ehkäpä vuosi, että lain sisältö tulisi selväksi työntekijöille. Kyllä se tieto menee perille ihan tuossa tuokiossa, kun siitä uutisoidaan. Vai onko Lylyn mielestä SAK:ta kannattavat työntekijät hölmöjä? Eiköhän tästäkin lakkolaista ole valheineen jo kaikki tietoisia. Kysymys on vain SAK:n työpaikoista. SAK-laiset edustavat 20% yhteensä 2,6 miljoonasta työllisestä. Toisaalta, voihan se viedä monta vuotta korjata SAK:n esittämiä valheita ja uhkakuvia.

Hallitus on luvannut, että laki ei tule voimaan vielä vapuksi, mutta heinäkuun alussa kyllä. Vappupuheissa voi kertoa lain sisällön ja muistuttaa, että SAK:n mielettömien vahingoittamistoimien takia on säädetty uusi laki. Katse peiliin, ay-väki.

5

78

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      "Lauri Lyly selitti televisiossa, että muissa Pohjoismaissa ja ei paljon Euroopassakaan ole lakkolakeja rajoittamassa poliittisia ja tukilakkoja. Niinpä, siellä ei ole ollut tarvetta sellaisten lakien säätämiseksi, Siellä on eletty ihmisiksi."

      Eli ihmiset ovat tehneet yhteistyötä ja siten niille ei ole ollut tarvetta

      "Lait säädetään kielteisen toiminnan ehkäisemiseksi. Ihmetellä pitää ennemminkin sitä, mikä vika on SAK:n johdossa, että se järjestää sellaista yhteiskunnalle haitallista toimintaa, että pitää säätää laki sen ehkäisemiseksi? Eihän lakeja turhaan säädetä!
      "

      Mielenosoitukset ovat ihmisoikeus joita demokratioissa kunnioitetaan.

      "Lässyn lässyn YÄÄH PUTIN KIM AUTTAKAA koko viestin loppuun asti"

      Paratiisi on tuossa vieressä.

      • Anonyymi

        Mielenosoitus on eri asia kuin ihmisten pakottaminen kieltäytymään työstä ja yritysten vahingoittaminen poliittisella työtaistelutoimella.

        Poliittiset lakot ovat SDP:n hybridivaikuttamista, jossa työntekijät ovat välineitä.

        Onneksi lakkolait tulevat suojelemaan työntekijöiltä tältä törkeältä hyväksikäytöltä.


      • Anonyymi

        🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑

        💋 ­N­y­m­­­f­o­­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒

      Hej 🔞 Mukava kokous aikuisille - https://de4.fun/?/fi018372698pt

      🔞❤️💋❤️💋❤️🔞💋❤️💋❤️💋🔞

    • Anonyymi

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋

      Hej ❤️ Mukava kokous aikuisille - https://nu4.fun/?/?/fi018372698gh

      🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 104
      1959
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      54
      1887
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1865
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1657
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1573
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      10
      1370
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1320
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1306
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      14
      1291
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1252
    Aihe