Katolinen väärä rakkaus ja henki

Anonyymi-ap

1

64

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Jokainen paavi on ollut ja on antikristus
      Paavius alkoi kirkossa, joka on apostolisesta uskosta luopumisen pohjalle perustettu antikristillinen laitos. Se alkoi ihmisten korottamisesta. Noiden luopiokristittyjen keskeltä nousivat vanhimpien johtajat, pastorit, piispat ja sitten viimein paavit. Paavi on korottanut itsensä kaiken jumalisuuden yläpuolelle. Dan. 7:15-27. ”.. laittomuuden ihminen, kadotuksen lapsi, tuo vastustaja, joka korottaa itsensä yli kaiken, mitä jumalaksi tai palvottavaksi kutsutaan, niin että hän asettuu Jumalan temppeliin (= seurakuntaan) ja julistaa olevansa Jumala.” 2 Tess.2:3,4. Näin hän tekee julistaessaan itsensä koko kristikunnan pääksi ja Kristuksen erehtymättömäksi sijaishallitsijaksi. =vastakristus.
      Historia osoittaa, että tuo luopiokristillisyyden pahin ilmentymä nousi lähes koko maailman valtiaaksi, jota kaikki maailman kuninkaatkin kumarsivat. Historiasta ei löydy muuta henkilöä, johon sopisivat kaikki Raamatun opetukset antikristuksesta.
      Paavi on antikristus, joka on taas lisäämässä entistä valtaansa. Merkkejä siitä on jo näkyvissä. Jotkut Euroopan hallitsijat ovatkin jo haikailleet muinaisen Rooman valtakunnan palauttamista. Ehkä sille pitää seuraavaksi asettaa myös entinen hallitsija.

      Raamattu sanoo paavista:
      ”Tuo, jonka tulemus tapahtuu saatanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeillä ja kaikilla vääryyden viettelyksillä niille, jotka joutuvat kadotukseen sen tähden, etteivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen, voidakseen pelastua. Ja sen tähden Jumala lähettää heille väkevän eksytyksen, niin että he uskovat valheen, että kaikki ne tuomittaisiin, jotka eivät ole uskoneet totuutta, vaan mielistyneet vääryyteen.” 2 Tessal. 2:9-12. Ja Room. 16:17-18 selittää mm. mitä ”valheen kaikella voimalla” tuleminen mm. merkitsee: ”Mutta minä kehotan teitä, veljet, pitämään silmällä niitä, jotka saavat aikaan erimielisyyttä ja pahennusta vastoin sitä oppia, jonka te olette saaneet; vetäytykää pois heistä. Sillä sellaiset eivät palvele meidän Herraamme Kristusta, vaan omaa vatsaansa, ja he pettävät suloisilla sanoilla ja kauniilla puheilla vilpittömien sydämet.”

      Mutta seurakunnan ei tule kuunnella kirkkoon kuuluvia opettajia, vaan pysyä samassa uskossa ensimmäisten apostolien kanssa: ”Kehotan teitä, veljet, Herramme Jeesuksen Kristuksen nimessä, että te kaikki olisitte yksimielisiä puheissanne ja ettei teidän keskuudessanne olisi hajaannusta vaan että olisitte täysin yhtä ja teillä olisi sama mieli ja sama ajatus.” 1 Kor. 1:10. 1 Kor. 15:1-4.

      Raamattu siis varoittaa meitä seuraamasta itsensä korottajia, esim. kirkon ”virkapappeuden” hyväksyviä ihmisiä: ”Kavahtakaa vääriä profeettoja, jotka tulevat teidän luoksenne lammasten vaatteissa (valkoisissa papinkauluksissa), mutta sisältä ovat raatelevaisia susia.” Matt. 7:15-23.
      Mutta pitää myös muistaa, että samoin kuin paimenissa on susia, on niitä myös laumassa. 2 Kor. 11:4,13-15. / Apt. 20:29,30.

      Jeesus tuhoaa antikristuksen
      Meidän Herramme on ”läpi taivasten kulkenut, Jeesus, Jumalan Poika.” Hebr. 4:14. Hän on oman seurakuntansa Herra! Hän tulee noutamaan omansa kotiin. Kiitos Jumalalle! Luopumuksen antikristillinen aika päättyy Jeesuksen takaisin tuloon. Silloin Hän tuhoaa lopunajan viimeisen paavin, pääantikristuksen. ”…jonka Herra Jeesus on surmaava suunsa henkäyksellä ja tuhoava tulemuksensa kirkkaudella.” 2 Tess. 2:8. Meidän ylös tempaamiseemme sisältyy antikristuksen tuhoaminen. Sen jälkeen antikristusta ei siis enää ole.

      Paavin julistautuessa kristikunnan korkeimmaksi auktoriteetiksi hän otti itselleen sen paikan, joka kuuluu ainoastaan Herralle Jeesukselle Kristukselle. ”Sillä yksi on Jumala, yksi myös välimies Jumalan ja ihmisten välillä, ihminen Kristus Jeesus.” 1 Tim. 2:5. Ainoastaan Jeesus on oman seurakuntansa korkein auktoriteetti. Ja Hän on asettava omaan seurakuntaansa paikkakunnittain yhden vanhimmiston (Tiit. 1:5), jonka yläpuolella ei ole muita virkanimityksiä.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      134
      5385
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3337
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1867
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1840
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1685
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      72
      1542
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      12
      1443
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1326
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1317
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      20
      1288
    Aihe