Maijaliisa Hiekkanen vastaa asialliseen kommenttiin! (21.4.2024)

Anonyymi-ap

Joskus näilläkin palstoilla – jotka kuin verbaalisia kaatopaikkoja ja tunkioita - - on seassa niin asiallisia kirjoituksia, että ne ovat kuin arvotavaroita kaiken roinan seassa! Sellainen harvinaisuus osui silmiin, kun selasin aloitukseni ”Avoin kirje Pasunat-lauluhtyeelle”.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/18371406/avoin-kirje-pasunat-lauluyhtyeelle--(19-4-2024)

1) Kirjoittajan asiaa ja kysymyksiä?
-----------------------------------
Tämä kommentti oli tosiaan kuin arvoesine tuossa mainitussa Aloituksessa, kaiken verbaalisen sanasaasteen seassa, herjojen, valheiden – aloittajaan suunnatun pahuustykityksen seassa.

On hyvän tavan mukaista vastata kirjoittajalle, joka itse toimii asialliseksi todettavalla tavalla.
” Niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan.”

Tämä kirjoittaja, kommentoija siis ansaitsee vastauksen. Koska hänellä oli paljon kysymyksiä, monen monta väärää käsitystäkin, on tämä dialogi paikallaan.

Ensin kirjoittajan tekstiä: Anonyymi 2024-04-21 09:02:19

• ”Ystäväni Maija-Liisa vuosien takaa. Olen yllättynyt sinun postauksistasi. Kun tutustuin sinuun olit voimallinen julistaja. Sinulle oli tärkeää että ihmisiä tulee uskoon Jeesukseen Kristukseen. Laulusi olivat ihania kuunnella, niiden sanoma puhutteli. Eräs laulu jota paljon kuuntelin " Lahjaks ootte saaneet, lahjaks antakaa . Jeesuksesta heille viesti kertokaa." Sillä oli voimakas vaikutus omaan kutsumukseeni. Sitten hävisit jonnekin, enkä ole kuullut sinusta mitään. Nyt kun luin kirjoituksesi ja vetoomuksesi tulin surulliseksi. Etkö enää pidäkään tärkeänä että sanoma leviää maailmalle? Onko oma nimesi ja lahjasi tullut tärkeämmäksi kuin se sanoma, jota meidän on käsketty viedä kaikkeen maailmaan. Mitä sinulle on tapahtunut? Onko katkeruus päässyt sydäämeesi?”

2) Vastauksia:

2.1. Kirjoitus:
• ”Ystäväni Maija-Liisa vuosien takaa. Olen yllättynyt sinun postauksistasi.
.Kun tutustuin sinuun olit voimallinen julistaja. Sinulle oli tärkeää että ihmisiä tulee uskoon Jeesukseen Kristukseen. Laulusi olivat ihania kuunnella, niiden sanoma puhutteli. Eräs laulu jota paljon kuuntelin " Lahjaks ootte saaneet, lahjaks antakaa . Jeesuksesta heille viesti kertokaa.”


2.1. Maijaliisan vastausta:
En muista kuka mahdoit olla ”ystävä” vai ystäväksi nyt esiintyvä. Jospa kertoisit nimesi?

Oli positiivista, mitä kerroit tannoisista ajoista, saattoi siis olla 1970-luvun loppupuolta?
Oikeastaan vastasit ihan itse omaan kysymykseesi:
• ”Sitten hävisit jonnekin, enkä ole kuullut sinusta mitään..”

Jos olisit ollut aidosti kiinnostunut (?) olisit kyllä saanut tietoa, etten mihinkään ”hävinnyt”! Jos et kuullut mitään (?) niin et ehkä kysynyt? Ja jos olisit kysellyt olisit kyllä saanut tietoa, että:

• olin siirtynyt opiskelemaan, hankkimaan työelämän ammattia (hoitaja) 1983 >>
• olin edelleen ja kaiken aikaa osallisena Herran työssä lahjoillani (laulut)
• työelämän kuormittavuus ja perheenäidin rooli eivät sallineet mitään ”uskonnollisen keikkalaulajan” elämää!

Aloitus jatkuu

90

548

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍

      Hej 😍 Mukava kokous aikuisille - https://de4.fun/?/fi018374362qa

      🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞

    • Anonyymi

      Jatkoa aloitukseen Maijaliisa Hiekkanen vastaa (21.4.2024)


      (vastaus jatkuu)

      Oli siis tapahtunut ihan normaali muutosvaihe arkisessa tasossa! Enhän itse edes ollut toiminut päätoimisena gospellaulajana! Se oli 1980 luvun alkupuolella täysin selvää, että Jumalan Käsi ohjasi eteenpäin. Kaikella on aikansa.

      Hänen johdatuksensa on ollut ihmeellinen? Elämästä ei ole mitään puuttunut. Ei iloja ei suruja..on ollut kärsimystenkin maljaa, sopivasti. Jumalan uskollisuutta! Amen.

      Siis? En ole hävinnyt mihinkään! On vähän outoa, ettet ole sattunut törmäämään?

      • Netissä kun nousee 2000-3000 osumaa nimelläni hakukone Googlella!

      • Minulla on websivusto ”Elämän Laulu” https://www.elamanlaulu.com/

      • Websivustollani ”Sananvapaus” on asiaa: https://www.maijaliisa-hiekkanen.fi/

      • Olen kirjoittanut 24 julkaistua kirjaa 1980 lähtien:
      https://kansalliskirjasto.finna.fi/AuthorityRecord/melinda.(FI-ASTERI-N)000044021

      • Julkaistua musiikkiani on neljä albumia 1974-1981
      https://kansalliskirjasto.finna.fi/AuthorityRecord/melinda.(FI-ASTERI-N)000051568

      • Tällä hetkellä 46 lauluvideota YouTubessa.
      https://www.youtube.com/channel/UCaec49MwMzKgCZl9BO_pJSw

      Siis? Jos sallit sanoa, olen ahkeroinut kaikilla Jumalan antamilla lahjoilla, työvälineillä, palvellen Jumalaa ja lähimmäisiä! Hoitajan työssä olen nähnyt olleeni Herran pieni palvelija, kärsivien ja unohdettujen sairaiden ja vanhusten elämässä.

      Hoitotyössä saatoin palvella myös musiikilla. Olin lähes ”takuuvarma” laulutuokioiden vetäjä, oli paikka mikä vain! Se vasta olikin antoisaa! Kiitollisempaa porukkaa saa hakea? Kun vaikkapa ikäihmiset saavat osaavan vetäjän säestyksellä laulaa rakkaita toivelaulujaan! (Toivelaulutuokiot)

      Kun työpäivän ilta päättyi; ja hoidettavat lauloivat ”Maan korvessa kulkevi lapsosen tie” Taikka ”Oi Herra luoksein jää jo ilta on”… sen arvoa ei mitata rahassa. Eikä sellainen kaipaa julkisuutta? Do you understand? Ihmiset joita laulut ovat koskettaneet, ihmiset jotka on uskoon tulleet?

      Se on ollut arkista palvelua. Tosin kukaan ei ole ollut aamenia huutelemassa… ei aplodeja antamassa… Oli ihanaa palvella hoidettavia! Sai kokea olevansa Herran johtamassa asiassa!

      Tiivistettyä kertomusta voit lukea vaikkapa Elämän Laulun sivustolta:
      50 vuotta elämän laulua! https://www.elamanlaulu.com/?page_id=123

      Yhteenvetoa!

      En siis ole "hävinnyt mihinkään" - vaan olen elänyt täyttä elämää ahkeroiden ”joka rintamalla”! Olen käyttänyt aikaani lahjaksi annettuna – Jumalalta. Että kun kerran Hän kutsuu Kotiin, Taivaan kotiin – Hän voisi sanoa, Matt 25: 19-23. Joka päivä lähentää sitä hetkeä!

      3) On taas laulun aika!

      Mutta, vasta kun työelämän haasteet olivat hellittäneet eläkepäivien myötä, saatoin taas ruveta käyttämään niitä lahjoja ja ”työvälineitä” joilla edistää Herran työtä. Ersirukoustehtävän ja varoilla palvelemisen ohessa.

      Eläkkeellä ollessani (2012 alkaen) olen kirjoittanut seitsemän julkaistua kirjaa. Muistelmia, dokumentteja, elämäkerta-asiaa. Ne tietysti sisältävät uskooni ja Jumalan asiaan liittyviä seikkoja, muun sisällön ohessa. Kirjojen lukijat ovat tuoneet palautetta. Jumala on puhutellut, jne. Ihmiset kysyvät lisää uskoni perusteista?


      Kirjoitat:
      • ” Laulusi olivat ihania kuunnella, niiden sanoma puhutteli. Eräs laulu jota paljon kuuntelin " Lahjaks ootte saaneet, lahjaks antakaa . Jeesuksesta heille viesti kertokaa.”

      Kommenttia: Niinkuin minä itsekään en ole ”hävinnyt” ei tuokaan laulu ole hävinnyt! Voit niin halutessasi kuunnella sen YouTubessa: https://www.youtube.com/watch?v=xcM8t8RcF9c&list=PLdyu5n5d0KW6ra1erGqo3vNWfwrLkSR9b

      Aloitus jatkuu…

    • Anonyymi

      Jatkoa aloitukseen: Maijaliisa Hiekkanen vastaa (21.4.2021)

      Kirjoitat:
      ”Etkö enää pidäkään tärkeänä että sanoma leviää maailmalle? Onko oma nimesi ja lahjasi tullut tärkeämmäksi kuin se sanoma, jota meidän on käsketty viedä kaikkeen maailmaan. Mitä sinulle on tapahtunut? Onko katkeruus päässyt sydäämeesi?”

      Kommenttia:

      Koko elämäni ajan – siitä lähtien kun Jeesus tuli elämään 12.4.1972, olen 52 vuotta pitänyt tärkeimpänä asiana Jumalan valtakuntaa. Ollakseni vaikka pieni muurahainen Hän suuressa asiassaan! Olen totellut käskyä evankelioimisesta. Koko ajan. Kaikilla niillä tavoilla joilla voi kussakin tilanteessa palvella!

      Minulla oli äskettäin tärkeä päivä! Voit lukea siitä: https://www.maijaliisa-hiekkanen.fi/?p=1039

      Itse asiassa jo monia vuosia olen sannut viedä evankeliumia ”kaikkeen maailmaan”.
      Musiikkipalveluni ( Elämän laulu) nettisivustolla on vierailijoita noin yli 20 maasta!
      YouTube on täysin globaali alusta, jne.

      Joku voi seisoa puhujanpöntön takana ja saarnata! Jeesus käski mennä ”kaikkeen maailmaan”. Ihmisten luokse. Olla valona ja suolana missä ikinä liikkuu?

      Enemmän kuin monta kertaa sain kuulla työkavereitten sanovan: - Niin kun sulla on tuo usko, Jumala – niin jaksat kärsimystenkin keskellä.. . (En pitänyt saarnoja…)

      Kirjoitat: ”Onko oma nimesi ja lahjasi tullut tärkeämmäksi..”

      Vastaus:

      Jokaiselle oma nimi on enemmän tai vähemmän tärkeä. Ja, jos - kun nimeä ruvetaan mustamaalaamaan - niin olisiko sinun mielestäsi oikein, että alistuu valheiden ja perättömyyksien alle, joilla koetetaan ihmisen nimeä ja palvelutehtävää lytätä? Jumala ei sellaista vaadi. Lue Matteus 5:15.

      Lopuksi:

      Kirjoitin tämän siitä syystä, että esitit monia kysymyksiä.

      Jumalan kiitos katkeruus ei ole päässyt mukaan . Koska on niin paljon aihetta kiittää. Niin paljon on asioita, jotka eivät anna aikaa sellaiselle. Katkeruus on paha synti. Ei pidä ”silmän näöltä” tehdä profilointia katkeruudesta (toisen kohdalta).
      Annan anteeksi tuollaiset väärät arviosi ja luulosi. Ei pidä tehdä vääriä päätelmiä, jos ei tunne kaikkea? Jumala on opettanut kiittämään joka tilassa.

      Oli joka tapauksessa positiivista, että kirjoitit kommentoit! Asiat siis hyvin ja hallinnassa.
      Risti täällä - kruunu siellä. Eli siunausta missä oletkin – kuka oletkin!

      • Anonyymi

        Kiitos M L , oli mielenkiintoista lukea kaikesta mitä olet tehnyt. Toivotan sinulle menestystä työssäsi. Elämä ei tosiaankaan aina ole helppoa kenelläkään, mutta Herra on omiensa kanssa ja on uskollinen kutsujana. Muistan noita aikoja joista sinulle kirjoitin. Tiedän, että jouduit vastatuuleen. Pitkän aikaa seurasin elämäsi kulkua, mutta kun sukunimesi vaihtui en tiennyt mihin hävisit. En myöskään tiennyt uutta sukunimeäsi. En enempää nyt tästä asiasta kirjoita. Rakkaudella toivotan sinulle kaikkea hyvää. Jään tuntemattomaksi edelleen.


    • Anonyymi

      Aloituksen lisäystä:

      Et toki ole ainoa, joka luuli minun kadonneen?

      Tämä laulu: Taivaslaulu oli ensimmäinen laulusävellys joka syntyi 1972, sen perästä kun löysin Jeesuksen. Tai Hän – Hyvä Paimen löysi lampaansa! Eräs löysi tämän laulun YouTubesta, ja kirjoitti:1 kuukausi sitten

      ”Kiitos tästä laulusta, olen kaivannut, muistojen laulu v:lta 1980”

      https://www.youtube.com/watch?v=F8jkXY2lCOQ

      Saatat löytää YouTubesta useita lauluja 1978 julkaistulta lahjakasetilta: Viestin sulle laulan!

    • Anonyymi

      Tuleeko vielä monta aloitusta joiden otsikkona "Maijaliisa vastaa..." tai "Maijaliisalla on asiaa..." tai "Onko Maijaliisan tukka hyvin...". Meinaan et viina alkaa alla loppu ja tarttis lähtee kauppaan mut hallitus on mennyt leikaamaan tukia. Tiukkaa tekee kuun tässä vaiheessa.

      • Anonyymi

        Aika näyttää aika näyttää! Ken elää se näkee...

        Kannattaa kiiiruhtaa, jos jano vaivaa??

        Ja helpota ihmeessä oloa? MITÄÄN lukemisen pakkoa kun ei ole, kai sen muistit.

        Täällä vilisee nimiä kuin vilkkilän kissoaja.
        On Paavolaa, ja Mattilaa, ja Veijosta ja vaikka ketä NIMIÄ.

        Sekaan mahtuu. Anna säkin tulla nimesi!


      • Anonyymi

        Jos luit, niin vastaus oli ihan tietylle ihmiselle, joka täällä kirjoitti. Maijaliisalle.
        Ei kannata kaikkea lukea, jos ei maistu?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos luit, niin vastaus oli ihan tietylle ihmiselle, joka täällä kirjoitti. Maijaliisalle.
        Ei kannata kaikkea lukea, jos ei maistu?

        Nimiähän täällä tosiaan näkyy. Paljo.
        Yleensä niitä haukutaan


      • Anonyymi

        Yllä otsikoita saattaa tulla, jos annetaan aihetta?


    • Anonyymi

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒

      Hej 🍒 Mukava kokous aikuisille - https://nu4.fun/?/?/fi018374362mq

      🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋💋💋💋🔞

    • Anonyymi

      Omakehu, paras kehu !

      Miten ihminen voikin olla noin paisunut ja itseään täynnä ?

      Ja nimittää itseään vielä uskovaksi !

      " Olen ollut uskossa 52 vuotta"

      Ja yhä vain noin lihallinen ja paisunut !

      Häpeä tuollainen asia on, eikä mikään ylpeilyn aihe !

      • Anonyymi

        Mikä synti on se, jos Jeesus on pitänyt laumassaan 52 vuotta.
        Uskollinen Hyvä Paimen.

        Nyt on paha kierosilmäisyys ja synti pimittänyt!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mikä synti on se, jos Jeesus on pitänyt laumassaan 52 vuotta.
        Uskollinen Hyvä Paimen.

        Nyt on paha kierosilmäisyys ja synti pimittänyt!

        Se on nyt LIHA ja lihallisuus, joka sinussa puhuu !

        Niin sen ei pitäisi enää olla tuossa iässä, eikä noilla vuosilla.

        Joten yhä kysyn, että miksi näin yhä vain ?

        No, on 2 eri tietä.

        1) Hengen pyhityksen Tie, joka vie siis nöyryyteen ja pienuuteen, jossa turhat kuvitelmat itsestä riisutaan pois !

        Sitten on se toinen tie:

        2) Omavanhurskauden tie, joka vie päinvastaiseen, eli ylpeyteen ja paisumiseen !
        Siihen kuuluu sitten tuollainen omakehu ja järjettömät harhakuvitelmat omasta kyvykkyydestä ja OMISTA teoista.

        Siis 2 eri tietä, joiden teiden eron näemme juuri tuosta kehityksestä, mihin ne johtavat !

        1) Nöyryyteen ja pienuuteen kasvamisen Tie !

        2) Ylpeyteen ja paisuneisuuteen johtava tie !

        Herra jo aikoja sitten antoi tämän Raamatunpaikan tiedoksi ja sittemmin olen nähnyt sen todeksi monien kohdalla:

        2. Tim. 3:9 Mutta he eivät pitemmälle edisty, sillä heidän mielettömyytensä on käyvä ilmeiseksi kaikille, niinkuin noidenkin mielettömyys kävi ilmi.

        Siis ajan myötä nähdään se, että:

        1) Ketkä elävät Hengen pyhityksessä ja edistyvät ja keissä Hengen hedelmät ja Kristus alkaa saada muotoa.

        2) Ketkä eivät pyhity /puhdistu /edisty mihinkään, eivätkä tuota hyvää hedelmää, vaan mätää hedelmää.

        Sen sijaan he pahentuvat ja taantuvat syvään lihallisuuteen vain.

        Eli kun viljan antaa kasvaa, niin seassa oleva lustekin paljastuu ajan kanssa.

        Viljaan tulee tähkä ja hedelmä ajan myötä !

        Lusteesseen sitä ei tule !

        26 Ja kun laiho kasvoi ja teki hedelmää, silloin lustekin tuli näkyviin.
        27 Niin perheenisännän palvelijat tulivat ja sanoivat hänelle: 'Herra, etkö kylvänyt peltoosi hyvää siementä? Mistä siihen sitten on tullut lustetta?'
        28 Hän sanoi heille: 'Sen on vihamies tehnyt'. Niin palvelijat sanoivat hänelle: 'Tahdotko, että menemme ja kokoamme sen?'
        29 Mutta hän sanoi: 'En, ettette lustetta kootessanne nyhtäisi sen mukana nisuakin.
        30 Antakaa molempain kasvaa yhdessä elonleikkuuseen asti; ja elonaikana minä sanon leikkuumiehille: Kootkaa ensin luste ja sitokaa se kimppuihin poltettavaksi, mutta nisu korjatkaa minun aittaani.'"

        Eli ei ole Hengen hedelmät näkyvissä !

        On vain lihallisuuden ja ylpeyden ja paisuneisuuden mädät hedelmät !


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Se on nyt LIHA ja lihallisuus, joka sinussa puhuu !

        Niin sen ei pitäisi enää olla tuossa iässä, eikä noilla vuosilla.

        Joten yhä kysyn, että miksi näin yhä vain ?

        No, on 2 eri tietä.

        1) Hengen pyhityksen Tie, joka vie siis nöyryyteen ja pienuuteen, jossa turhat kuvitelmat itsestä riisutaan pois !

        Sitten on se toinen tie:

        2) Omavanhurskauden tie, joka vie päinvastaiseen, eli ylpeyteen ja paisumiseen !
        Siihen kuuluu sitten tuollainen omakehu ja järjettömät harhakuvitelmat omasta kyvykkyydestä ja OMISTA teoista.

        Siis 2 eri tietä, joiden teiden eron näemme juuri tuosta kehityksestä, mihin ne johtavat !

        1) Nöyryyteen ja pienuuteen kasvamisen Tie !

        2) Ylpeyteen ja paisuneisuuteen johtava tie !

        Herra jo aikoja sitten antoi tämän Raamatunpaikan tiedoksi ja sittemmin olen nähnyt sen todeksi monien kohdalla:

        2. Tim. 3:9 Mutta he eivät pitemmälle edisty, sillä heidän mielettömyytensä on käyvä ilmeiseksi kaikille, niinkuin noidenkin mielettömyys kävi ilmi.

        Siis ajan myötä nähdään se, että:

        1) Ketkä elävät Hengen pyhityksessä ja edistyvät ja keissä Hengen hedelmät ja Kristus alkaa saada muotoa.

        2) Ketkä eivät pyhity /puhdistu /edisty mihinkään, eivätkä tuota hyvää hedelmää, vaan mätää hedelmää.

        Sen sijaan he pahentuvat ja taantuvat syvään lihallisuuteen vain.

        Eli kun viljan antaa kasvaa, niin seassa oleva lustekin paljastuu ajan kanssa.

        Viljaan tulee tähkä ja hedelmä ajan myötä !

        Lusteesseen sitä ei tule !

        26 Ja kun laiho kasvoi ja teki hedelmää, silloin lustekin tuli näkyviin.
        27 Niin perheenisännän palvelijat tulivat ja sanoivat hänelle: 'Herra, etkö kylvänyt peltoosi hyvää siementä? Mistä siihen sitten on tullut lustetta?'
        28 Hän sanoi heille: 'Sen on vihamies tehnyt'. Niin palvelijat sanoivat hänelle: 'Tahdotko, että menemme ja kokoamme sen?'
        29 Mutta hän sanoi: 'En, ettette lustetta kootessanne nyhtäisi sen mukana nisuakin.
        30 Antakaa molempain kasvaa yhdessä elonleikkuuseen asti; ja elonaikana minä sanon leikkuumiehille: Kootkaa ensin luste ja sitokaa se kimppuihin poltettavaksi, mutta nisu korjatkaa minun aittaani.'"

        Eli ei ole Hengen hedelmät näkyvissä !

        On vain lihallisuuden ja ylpeyden ja paisuneisuuden mädät hedelmät !

        Sinua vaivaa kateuden synti. Mustat lasit silmillä.
        Edustat kitkerää ja katkeraa tuomitsmisen syntiä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Se on nyt LIHA ja lihallisuus, joka sinussa puhuu !

        Niin sen ei pitäisi enää olla tuossa iässä, eikä noilla vuosilla.

        Joten yhä kysyn, että miksi näin yhä vain ?

        No, on 2 eri tietä.

        1) Hengen pyhityksen Tie, joka vie siis nöyryyteen ja pienuuteen, jossa turhat kuvitelmat itsestä riisutaan pois !

        Sitten on se toinen tie:

        2) Omavanhurskauden tie, joka vie päinvastaiseen, eli ylpeyteen ja paisumiseen !
        Siihen kuuluu sitten tuollainen omakehu ja järjettömät harhakuvitelmat omasta kyvykkyydestä ja OMISTA teoista.

        Siis 2 eri tietä, joiden teiden eron näemme juuri tuosta kehityksestä, mihin ne johtavat !

        1) Nöyryyteen ja pienuuteen kasvamisen Tie !

        2) Ylpeyteen ja paisuneisuuteen johtava tie !

        Herra jo aikoja sitten antoi tämän Raamatunpaikan tiedoksi ja sittemmin olen nähnyt sen todeksi monien kohdalla:

        2. Tim. 3:9 Mutta he eivät pitemmälle edisty, sillä heidän mielettömyytensä on käyvä ilmeiseksi kaikille, niinkuin noidenkin mielettömyys kävi ilmi.

        Siis ajan myötä nähdään se, että:

        1) Ketkä elävät Hengen pyhityksessä ja edistyvät ja keissä Hengen hedelmät ja Kristus alkaa saada muotoa.

        2) Ketkä eivät pyhity /puhdistu /edisty mihinkään, eivätkä tuota hyvää hedelmää, vaan mätää hedelmää.

        Sen sijaan he pahentuvat ja taantuvat syvään lihallisuuteen vain.

        Eli kun viljan antaa kasvaa, niin seassa oleva lustekin paljastuu ajan kanssa.

        Viljaan tulee tähkä ja hedelmä ajan myötä !

        Lusteesseen sitä ei tule !

        26 Ja kun laiho kasvoi ja teki hedelmää, silloin lustekin tuli näkyviin.
        27 Niin perheenisännän palvelijat tulivat ja sanoivat hänelle: 'Herra, etkö kylvänyt peltoosi hyvää siementä? Mistä siihen sitten on tullut lustetta?'
        28 Hän sanoi heille: 'Sen on vihamies tehnyt'. Niin palvelijat sanoivat hänelle: 'Tahdotko, että menemme ja kokoamme sen?'
        29 Mutta hän sanoi: 'En, ettette lustetta kootessanne nyhtäisi sen mukana nisuakin.
        30 Antakaa molempain kasvaa yhdessä elonleikkuuseen asti; ja elonaikana minä sanon leikkuumiehille: Kootkaa ensin luste ja sitokaa se kimppuihin poltettavaksi, mutta nisu korjatkaa minun aittaani.'"

        Eli ei ole Hengen hedelmät näkyvissä !

        On vain lihallisuuden ja ylpeyden ja paisuneisuuden mädät hedelmät !

        Mikä noita joitakin vaivaa?

        Ei mikään muu kuin perisuomalainen kateus!

        Kun joku palvelee Herraansa uskollisesti ja toimii Hänen antamillaan työvälineillä?

        Niin se on noiden pimittyneiden mukaan ylpeyttä, syntiä, paisuneisuutta?

        Pimeää paholaisen eksysystä?

        Sitten ne koettaa näytellä miten "nöyriä ja pieniä ja pyhittyneitä ovat",
        Sellaista Jeesus sanoin tekopyhyydeksi, kaksimieliseksi.

        Mutta mikä näiltä puuttuu?
        Oletteko huomanneet? He eivät KOSKAAN puhu Herrasta.Eivät koskaan ylistä ja kehu Herraa...

        Kateuden synti saa aikaan sellaista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinua vaivaa kateuden synti. Mustat lasit silmillä.
        Edustat kitkerää ja katkeraa tuomitsmisen syntiä

        Miksi ihmeessä olisin kateellinen sellaiselle, jonka näen olevan yhä puhdistumaton ja pyhittymätön ja jonka hedelmät näen mädiksi ?

        Voitko kertoa minulle sen, että miten se ikipäivänä olisi mahdollista ?

        Ei !

        Kyllä se on täysin mahdotonta !

        Totuus / valkeus paljastaa pimeyden, sinulle / teille ikävä Totuus ei ole minun vikani ja syyni, minua on ihan turhaa siitä syyttää !

        Enkä minä tuomitse, minä vain kerron selvästi näkemäni totuuden, sillä minä olen saanut sitä tarvittavaa "silmävoidetta" nähdäkseni.

        Toki siinä on se ikävämpi puoli, että tieto ja ymmärrys lisää tuskaa, sillä on se ikävää nähtävää kun pimeys paljastuu niin selvästi, kun silmät on avattu näkemään.

        Maailma ja sen pahuus ja ihmisten pahuus näkyvät niin ikävän selvästi, että pahaa tekee !


    • Anonyymi

      Niin.

      Pyhän Hengen pyhitystyö vie pienuuteen.

      Joh. 3:30 Hänen tulee kasvaa, mutta minun vähetä.

      Mutta nythän ap:n kohdalla on käynyt ihan päinvastoin, eli seuraava kuvastaa hyvin:

      " Hänen tulee vähetä ja MINUN kasvaa"

      Miten tämä suunta siis on ihan päinvastainen, kuin mihin Sana opettaa ja kehoittaa ?

      Tässä on osuva kuvaus ap:n tilasta:

      Gal. 6:3 Sillä jos joku luulee jotakin olevansa, vaikka ei ole mitään, niin hän pettää itsensä.

      Mutta niin se oikeasti on, että Pyhän Hengen pyhityksessä Jumalan lapselle paljastuu yhä selvemmin ja syvemmin oma kyvyttömyys ja se, ettei itse ole yhtään mitään, vaan vain Herra On !

      Uskova näkee viimein itse itsensä oikein, eli että minä olen itsessäni vain kurja ja köyhä ja alaston ja viheliäinen...

      15 Minä tiedän sinun tekosi: sinä et ole kylmä etkä palava; oi, jospa olisit kylmä tai palava!
      16 Mutta nyt, koska olet penseä, etkä ole palava etkä kylmä, olen minä oksentava sinut suustani ulos.
      !!!
      17 Sillä sinä sanot: Minä olen rikas, minä olen rikastunut enkä mitään tarvitse; etkä tiedä, että juuri sinä olet viheliäinen ja kurja ja köyhä ja sokea ja alaston.
      18 Minä neuvon sinua ostamaan minulta kultaa, tulessa puhdistettua, että rikastuisit, ja valkeat vaatteet, että niihin pukeutuisit eikä alastomuutesi häpeä näkyisi, ja silmävoidetta voidellaksesi silmäsi, että näkisit.
      !!!
      19 Kaikkia niitä, joita minä pidän rakkaina, minä nuhtelen ja kuritan; ahkeroitse siis ja tee parannus.

      • Anonyymi

      • Anonyymi

        Vaikka te jotkut kuinka koettaisitte parjata, häpäistä sohia,

        Maija-Liisa ei lakkaa kiittämästä ja ylistämästä Herraa. Joka jo 52 vuotta on ollut Hyvä Paimen.
        Joka ansaitsee kaiken kiitoksen ylistyksen ja kunnian. Aina ja ikuisesti!

        Kuka tässä on pieni - kuka SUURI. Eikö Hän jota ylistetään, jonka ihanuutta lauluin kerrotaan?

        Kun Jumala teki sellaisen IHMEEN 12.4.1972 - joka on kestänyt, kantanut...
        niin pitäisikö olla hiljaa?

        Ei. Kynttilää ei laiteta vakan alle. Laulu soi yli maiden ja merien.
        Kunnia Herralle!

        https://www.youtube.com/watch?v=Gr3MPpROJG4


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tässä vähän fakta-asiaa jos kantti kestää lukea? Teille solvaajille ja omatekoisille "tuomareille!..Matt 7: 1-2

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/18376789/maijaliisa-hiekkanen-vastaa-julkisiin-valheisiin-ja-herjoihin--(1)


        https://keskustelu.suomi24.fi/t/18376815/maijaliisa-hiekkanen-vastaa-julkisiin-valheisiin-ja-herjoihin--(2)

        Täytynee laittaa tämä tännekin, jotta asia tulee selväksi:

        Ja totuuden kertominen ei ole solvaamista, sillä vain Totuus voisi sinutkin vapauttaa tuosta ylpeydestäsi ja paisuneisuudestasi !

        Ef. 5:13 mutta tämä kaikki tulee ilmi, kun valkeus sen paljastaa, sillä kaikki, mikä tulee ilmi, on valkeutta.

        Toki sinä et haluaisi Totuuden itsestäsi paljastuvan, sillä sehän tuntuu varmasti pahalta !

        Mutta tässä tätä Totuutta näistä asioista:

        Se on nyt LIHA ja lihallisuus, joka sinussa puhuu !

        Niin sen ei pitäisi enää olla tuossa iässä, eikä noilla vuosilla.

        Joten yhä kysyn, että miksi näin yhä vain ?

        No, on 2 eri tietä.

        1) Hengen pyhityksen Tie, joka vie siis nöyryyteen ja pienuuteen, jossa turhat kuvitelmat itsestä riisutaan pois !

        Sitten on se toinen tie:

        2) Omavanhurskauden tie, joka vie päinvastaiseen, eli ylpeyteen ja paisumiseen !
        Siihen kuuluu sitten tuollainen omakehu ja järjettömät harhakuvitelmat omasta kyvykkyydestä ja OMISTA teoista.

        Siis 2 eri tietä, joiden teiden eron näemme juuri tuosta kehityksestä, mihin ne johtavat !

        1) Nöyryyteen ja pienuuteen kasvamisen Tie !

        2) Ylpeyteen ja paisuneisuuteen johtava tie !

        Herra jo aikoja sitten antoi tämän Raamatunpaikan tiedoksi ja sittemmin olen nähnyt sen todeksi monien kohdalla:

        2. Tim. 3:9 Mutta he eivät pitemmälle edisty, sillä heidän mielettömyytensä on käyvä ilmeiseksi kaikille, niinkuin noidenkin mielettömyys kävi ilmi.

        Siis ajan myötä nähdään se, että:

        1) Ketkä elävät Hengen pyhityksessä ja edistyvät ja keissä Hengen hedelmät ja Kristus alkaa saada muotoa.

        2) Ketkä eivät pyhity /puhdistu /edisty mihinkään, eivätkä tuota hyvää hedelmää, vaan mätää hedelmää.

        Sen sijaan he pahentuvat ja taantuvat syvään lihallisuuteen vain.

        Eli kun viljan antaa kasvaa, niin seassa oleva lustekin paljastuu ajan kanssa.

        Viljaan tulee tähkä ja hedelmä ajan myötä !

        Lusteesseen sitä ei tule !

        26 Ja kun laiho kasvoi ja teki hedelmää, silloin lustekin tuli näkyviin.
        27 Niin perheenisännän palvelijat tulivat ja sanoivat hänelle: 'Herra, etkö kylvänyt peltoosi hyvää siementä? Mistä siihen sitten on tullut lustetta?'
        28 Hän sanoi heille: 'Sen on vihamies tehnyt'. Niin palvelijat sanoivat hänelle: 'Tahdotko, että menemme ja kokoamme sen?'
        29 Mutta hän sanoi: 'En, ettette lustetta kootessanne nyhtäisi sen mukana nisuakin.
        30 Antakaa molempain kasvaa yhdessä elonleikkuuseen asti; ja elonaikana minä sanon leikkuumiehille: Kootkaa ensin luste ja sitokaa se kimppuihin poltettavaksi, mutta nisu korjatkaa minun aittaani.'"

        Eli ei ole Hengen hedelmät näkyvissä !

        On vain lihallisuuden ja ylpeyden ja paisuneisuuden mädät hedelmät !


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Täytynee laittaa tämä tännekin, jotta asia tulee selväksi:

        Ja totuuden kertominen ei ole solvaamista, sillä vain Totuus voisi sinutkin vapauttaa tuosta ylpeydestäsi ja paisuneisuudestasi !

        Ef. 5:13 mutta tämä kaikki tulee ilmi, kun valkeus sen paljastaa, sillä kaikki, mikä tulee ilmi, on valkeutta.

        Toki sinä et haluaisi Totuuden itsestäsi paljastuvan, sillä sehän tuntuu varmasti pahalta !

        Mutta tässä tätä Totuutta näistä asioista:

        Se on nyt LIHA ja lihallisuus, joka sinussa puhuu !

        Niin sen ei pitäisi enää olla tuossa iässä, eikä noilla vuosilla.

        Joten yhä kysyn, että miksi näin yhä vain ?

        No, on 2 eri tietä.

        1) Hengen pyhityksen Tie, joka vie siis nöyryyteen ja pienuuteen, jossa turhat kuvitelmat itsestä riisutaan pois !

        Sitten on se toinen tie:

        2) Omavanhurskauden tie, joka vie päinvastaiseen, eli ylpeyteen ja paisumiseen !
        Siihen kuuluu sitten tuollainen omakehu ja järjettömät harhakuvitelmat omasta kyvykkyydestä ja OMISTA teoista.

        Siis 2 eri tietä, joiden teiden eron näemme juuri tuosta kehityksestä, mihin ne johtavat !

        1) Nöyryyteen ja pienuuteen kasvamisen Tie !

        2) Ylpeyteen ja paisuneisuuteen johtava tie !

        Herra jo aikoja sitten antoi tämän Raamatunpaikan tiedoksi ja sittemmin olen nähnyt sen todeksi monien kohdalla:

        2. Tim. 3:9 Mutta he eivät pitemmälle edisty, sillä heidän mielettömyytensä on käyvä ilmeiseksi kaikille, niinkuin noidenkin mielettömyys kävi ilmi.

        Siis ajan myötä nähdään se, että:

        1) Ketkä elävät Hengen pyhityksessä ja edistyvät ja keissä Hengen hedelmät ja Kristus alkaa saada muotoa.

        2) Ketkä eivät pyhity /puhdistu /edisty mihinkään, eivätkä tuota hyvää hedelmää, vaan mätää hedelmää.

        Sen sijaan he pahentuvat ja taantuvat syvään lihallisuuteen vain.

        Eli kun viljan antaa kasvaa, niin seassa oleva lustekin paljastuu ajan kanssa.

        Viljaan tulee tähkä ja hedelmä ajan myötä !

        Lusteesseen sitä ei tule !

        26 Ja kun laiho kasvoi ja teki hedelmää, silloin lustekin tuli näkyviin.
        27 Niin perheenisännän palvelijat tulivat ja sanoivat hänelle: 'Herra, etkö kylvänyt peltoosi hyvää siementä? Mistä siihen sitten on tullut lustetta?'
        28 Hän sanoi heille: 'Sen on vihamies tehnyt'. Niin palvelijat sanoivat hänelle: 'Tahdotko, että menemme ja kokoamme sen?'
        29 Mutta hän sanoi: 'En, ettette lustetta kootessanne nyhtäisi sen mukana nisuakin.
        30 Antakaa molempain kasvaa yhdessä elonleikkuuseen asti; ja elonaikana minä sanon leikkuumiehille: Kootkaa ensin luste ja sitokaa se kimppuihin poltettavaksi, mutta nisu korjatkaa minun aittaani.'"

        Eli ei ole Hengen hedelmät näkyvissä !

        On vain lihallisuuden ja ylpeyden ja paisuneisuuden mädät hedelmät !

        Asia tuli selväksi.

        Toiset purkavat sydämensä pahuutta. ...



        Vaikka te jotkut kuinka koettaisitte parjata, häpäistä sohia,

        Maija-Liisa ei lakkaa kiittämästä ja ylistämästä Herraa. Joka jo 52 vuotta on ollut Hyvä Paimen.
        Joka ansaitsee kaiken kiitoksen ylistyksen ja kunnian. Aina ja ikuisesti!

        Kuka tässä on pieni - kuka SUURI. Eikö Hän jota ylistetään, jonka ihanuutta lauluin kerrotaan?

        Kun Jumala teki sellaisen IHMEEN 12.4.1972 - joka on kestänyt, kantanut...
        niin pitäisikö olla hiljaa?

        Ei. Kynttilää ei laiteta vakan alle. Laulu soi yli maiden ja merien.
        Kunnia Herralle!

        https://www.youtube.com/watch?v=Gr3MPpROJG4
        Äänestä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Asia tuli selväksi.

        Toiset purkavat sydämensä pahuutta. ...



        Vaikka te jotkut kuinka koettaisitte parjata, häpäistä sohia,

        Maija-Liisa ei lakkaa kiittämästä ja ylistämästä Herraa. Joka jo 52 vuotta on ollut Hyvä Paimen.
        Joka ansaitsee kaiken kiitoksen ylistyksen ja kunnian. Aina ja ikuisesti!

        Kuka tässä on pieni - kuka SUURI. Eikö Hän jota ylistetään, jonka ihanuutta lauluin kerrotaan?

        Kun Jumala teki sellaisen IHMEEN 12.4.1972 - joka on kestänyt, kantanut...
        niin pitäisikö olla hiljaa?

        Ei. Kynttilää ei laiteta vakan alle. Laulu soi yli maiden ja merien.
        Kunnia Herralle!

        https://www.youtube.com/watch?v=Gr3MPpROJG4
        Äänestä

        Siinä olet kyllä oikeassa, että kukin purkaa sitä, mitä sydämessä on !

        Ja sinä olet jo paljastanut hyvin selvästi oman sydämesi saastaisuuden ja puhdistumattomuuden !


        Matt. 12:34 Te kyykäärmeitten sikiöt, kuinka te saattaisitte hyvää puhua, kun itse olette pahoja? Sillä sydämen kyllyydestä suu puhuu.

        Luuk. 6:45 Hyvä ihminen tuo sydämensä hyvän runsaudesta esiin hyvää, ja paha tuo pahastansa esiin pahaa; sillä sydämen kyllyydestä suu puhuu.

        Matt. 23:25 Voi teitä, kirjanoppineet ja fariseukset, te ulkokullatut, kun te puhdistatte maljan ja vadin ulkopuolen, mutta sisältä ne ovat täynnä ryöstöä ja hillittömyyttä!

        Matt. 23:27 Voi teitä, kirjanoppineet ja fariseukset, te ulkokullatut, kun te olette valkeiksi kalkittujen hautojen kaltaisia: ulkoa ne kyllä näyttävät kauniilta, mutta ovat sisältä täynnä kuolleitten luita ja kaikkea saastaa!


    • Anonyymi

      Tässä vähän kertausta siitä työpanoksesta jota Herran armosta on tehty.



      Oli siis tapahtunut ihan normaali muutosvaihe arkisessa tasossa! Enhän itse edes ollut toiminut päätoimisena gospellaulajana! Se oli 1980 luvun alkupuolella täysin selvää, että Jumalan Käsi ohjasi eteenpäin. Kaikella on aikansa.

      Hänen johdatuksensa on ollut ihmeellinen? Elämästä ei ole mitään puuttunut. Ei iloja ei suruja..on ollut kärsimystenkin maljaa, sopivasti. Jumalan uskollisuutta! Amen.

      Siis? En ole hävinnyt mihinkään! On vähän outoa, ettet ole sattunut törmäämään?

      • Netissä kun nousee 2000-3000 osumaa nimelläni hakukone Googlella!

      • Minulla on websivusto ”Elämän Laulu” https://www.elamanlaulu.com/

      • Websivustollani ”Sananvapaus” on asiaa: https://www.maijaliisa-hiekkanen.fi/

      • Olen kirjoittanut 24 julkaistua kirjaa 1980 lähtien:
      https://kansalliskirjasto.finna.fi/AuthorityRecord/melinda.(FI-ASTERI-N)000044021

      • Julkaistua musiikkiani on neljä albumia 1974-1981
      https://kansalliskirjasto.finna.fi/AuthorityRecord/melinda.(FI-ASTERI-N)000051568

      • Tällä hetkellä 46 lauluvideota YouTubessa.
      https://www.youtube.com/channel/UCaec49MwMzKgCZl9BO_pJSw

      Siis? Jos sallit sanoa, olen ahkeroinut kaikilla Jumalan antamilla lahjoilla, työvälineillä, palvellen Jumalaa ja lähimmäisiä! Hoitajan työssä olen nähnyt olleeni Herran pieni palvelija, kärsivien ja unohdettujen sairaiden ja vanhusten elämässä.

      Hoitotyössä saatoin palvella myös musiikilla. Olin lähes ”takuuvarma” laulutuokioiden vetäjä, oli paikka mikä vain! Se vasta olikin antoisaa! Kiitollisempaa porukkaa saa hakea? Kun vaikkapa ikäihmiset saavat osaavan vetäjän säestyksellä laulaa rakkaita toivelaulujaan! (Toivelaulutuokiot)

      Kun työpäivän ilta päättyi; ja hoidettavat lauloivat ”Maan korvessa kulkevi lapsosen tie” Taikka ”Oi Herra luoksein jää jo ilta on”… sen arvoa ei mitata rahassa. Eikä sellainen kaipaa julkisuutta? Do you understand? Ihmiset joita laulut ovat koskettaneet, ihmiset jotka on uskoon tulleet?

      Se on ollut arkista palvelua. Tosin kukaan ei ole ollut aamenia huutelemassa… ei aplodeja antamassa… Oli ihanaa palvella hoidettavia! Sai kokea olevansa Herran johtamassa asiassa!

      Tiivistettyä kertomusta voit lukea vaikkapa Elämän Laulun sivustolta:
      50 vuotta elämän laulua! https://www.elamanlaulu.com/?page_id=123

      Yhteenvetoa!

      En siis ole "hävinnyt mihinkään" - vaan olen elänyt täyttä elämää ahkeroiden ”joka rintamalla”! Olen käyttänyt aikaani lahjaksi annettuna – Jumalalta. Että kun kerran Hän kutsuu Kotiin, Taivaan kotiin – Hän voisi sanoa, Matt 25: 19-23. Joka päivä lähentää sitä hetkeä!

      3) On taas laulun aika!

      Mutta, vasta kun työelämän haasteet olivat hellittäneet eläkepäivien myötä, saatoin taas ruveta käyttämään niitä lahjoja ja ”työvälineitä” joilla edistää Herran työtä. Ersirukoustehtävän ja varoilla palvelemisen ohessa.

      Eläkkeellä ollessani (2012 alkaen) olen kirjoittanut seitsemän julkaistua kirjaa. Muistelmia, dokumentteja, elämäkerta-asiaa. Ne tietysti sisältävät uskooni ja Jumalan asiaan liittyviä seikkoja, muun sisällön ohessa. Kirjojen lukijat ovat tuoneet palautetta. Jumala on puhutellut, jne. Ihmiset kysyvät lisää uskoni perusteista?


      Kirjoitat:
      • ” Laulusi olivat ihania kuunnella, niiden sanoma puhutteli. Eräs laulu jota paljon kuuntelin " Lahjaks ootte saaneet, lahjaks antakaa . Jeesuksesta heille viesti kertokaa.”

      Kommenttia: Niinkuin minä itsekään en ole ”hävinnyt” ei tuokaan laulu ole hävinnyt! Voit niin halutessasi kuunnella sen YouTubessa: https://www.youtube.com/watch?v=xcM8t8RcF9c&list=PLdyu5n5d0KW6ra1erGqo3vNWfwrLkSR9b

      Aloitus jatkuu…

      • Anonyymi

        Tässä sitä lihallisuutta taas on yllin kyllin !

        MINÄ MINÄ MINÄ MINÄ.............................

        Ei siis Herra Herra Herra...................

        Paavali muuten nimitti tuollaista itsekehua mielettömyydeksi !


        2. Kor. 12:11 Olen joutunut mielettömyyksiin; te olette minut siihen pakottaneet

        Mutta tälle asialle sinä olet umpisokea, niin paisunut ja ylpistynyt olet !


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tässä sitä lihallisuutta taas on yllin kyllin !

        MINÄ MINÄ MINÄ MINÄ.............................

        Ei siis Herra Herra Herra...................

        Paavali muuten nimitti tuollaista itsekehua mielettömyydeksi !


        2. Kor. 12:11 Olen joutunut mielettömyyksiin; te olette minut siihen pakottaneet

        Mutta tälle asialle sinä olet umpisokea, niin paisunut ja ylpistynyt olet !

        Kiitos yrityksestä.

        Kun on terve itsetunto, niin ei tarvitse näytellä mitään epäaitoa.
        Voi olla ihan sitä mitä on.

        Paavali sanoi:

        " Mutta Jumalan armosta minä olen se mikä olen.
        Eikä hänen armonsa minua kohtaan ole ollut turhaa... vaan ---- enemmän kuin he kaikki olen minä työtä tehnyt. En kuitenkaan minä, vaan Jumalan ARMO joka on ollut minun kanssani." ( 1 Kor 15:10)

        Minä-minä-minä. 3 x kertaa: minä.
        Sitten minua-minua-minun.

        Mutta jokainen normitason lukija osaa nähdä, että kun Paavali puhui itsestään, kontkekstissa oli muuta? Kyllä.

        Se oli Jumalan armo.

        Pieni ihminen - Jumalan edessä oman asemansa tietäen, ja suuri Jumala ja hänen armonsa!

        Kiitos Jumalalle, että sinun väitteesi:
        "olet umpisokea, niin paisunut ja ylpistynyt olet !"

        Ei ole Jumalan mielipide. Eikä Hän sano siihen aamen.


        Kiitän Jumalaa - sanoin kuin Paavali - että Hänen armonsa ei ole ollut turhaa.
        Kun Jeesus osoitti ikuisen rakkautensa armon 52 vuotta sitten? Niin se rakkaus synnytti vastarakkauden. Hän on kuninkaani! Häntä palvelen ja ylistän. Kärsinkin sen, mitä Hän hyväksi näkee.

        Sattui kerran että eräs ryppyinen ja kuihtunut mummo kiitteli kokouksessa: Ihanaa olla Kristuksen morsian - olla Hänen rakkaansa!

        Toiset toppuutteli, mummo jatkoi kiittelyään. Ihanaa kun pääsen kohta Ylkääni näkemään,
        olen Hänen morsiussielunsa!

        Toiset närkästyivät. Mikä tuo mummon raato luulee olevansa? Ylpeä se on ja paisunut.
        Umpisokeakin. Kattois peiliin niin näkis totuuden.... Ja he halusivat iskeä ilkeillä sanoilla. Olivat kateellisia kun muori niin Jeesusta rakasti.

        Sanoivat: Onpas sillä Jeesuksella ruma morsiansielu!

        Mummo jatkoi kiittelyään, ja sanoi: - Itsepähän minut valinnut... kiitos, kiitos Jeesus!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kiitos yrityksestä.

        Kun on terve itsetunto, niin ei tarvitse näytellä mitään epäaitoa.
        Voi olla ihan sitä mitä on.

        Paavali sanoi:

        " Mutta Jumalan armosta minä olen se mikä olen.
        Eikä hänen armonsa minua kohtaan ole ollut turhaa... vaan ---- enemmän kuin he kaikki olen minä työtä tehnyt. En kuitenkaan minä, vaan Jumalan ARMO joka on ollut minun kanssani." ( 1 Kor 15:10)

        Minä-minä-minä. 3 x kertaa: minä.
        Sitten minua-minua-minun.

        Mutta jokainen normitason lukija osaa nähdä, että kun Paavali puhui itsestään, kontkekstissa oli muuta? Kyllä.

        Se oli Jumalan armo.

        Pieni ihminen - Jumalan edessä oman asemansa tietäen, ja suuri Jumala ja hänen armonsa!

        Kiitos Jumalalle, että sinun väitteesi:
        "olet umpisokea, niin paisunut ja ylpistynyt olet !"

        Ei ole Jumalan mielipide. Eikä Hän sano siihen aamen.


        Kiitän Jumalaa - sanoin kuin Paavali - että Hänen armonsa ei ole ollut turhaa.
        Kun Jeesus osoitti ikuisen rakkautensa armon 52 vuotta sitten? Niin se rakkaus synnytti vastarakkauden. Hän on kuninkaani! Häntä palvelen ja ylistän. Kärsinkin sen, mitä Hän hyväksi näkee.

        Sattui kerran että eräs ryppyinen ja kuihtunut mummo kiitteli kokouksessa: Ihanaa olla Kristuksen morsian - olla Hänen rakkaansa!

        Toiset toppuutteli, mummo jatkoi kiittelyään. Ihanaa kun pääsen kohta Ylkääni näkemään,
        olen Hänen morsiussielunsa!

        Toiset närkästyivät. Mikä tuo mummon raato luulee olevansa? Ylpeä se on ja paisunut.
        Umpisokeakin. Kattois peiliin niin näkis totuuden.... Ja he halusivat iskeä ilkeillä sanoilla. Olivat kateellisia kun muori niin Jeesusta rakasti.

        Sanoivat: Onpas sillä Jeesuksella ruma morsiansielu!

        Mummo jatkoi kiittelyään, ja sanoi: - Itsepähän minut valinnut... kiitos, kiitos Jeesus!

        Vai vielä "terve itsetunto" !

        Anna mun nauraa !

        Omakuvasi on niin pahasti vääntynyt kieroon, ettei mitään mittaa eikä määrää.

        Kuvittelet harhoissasi itsestäsi liikoja, jopa todella rajusti ja paljon.

        Mutta kuten edellä JO kirjoitin, niin siihen se omavanhurskauden tie vie, eli paisumiseen ja ylpeyteen, jossa ihmisen käsitys itsestä on kaukana todellisuudesta.

        Olen tässä miettinyt juuri tuota "kauneus" asiaa kohdallasi.

        Olen todella pahoillani siitä, että sinä annat uskovasta noin karmean kuvan, syvässä itsekkyydessäsi ja paisuneisuudessasi ja ylpeydessäsi.

        Saan oikeasti hävetä puolestasi ja toivon todella, etteivät ihmiset ajattele kaikkien uskovaksi itseään nimittävien olevan sinun kaltaisiasi !

        Siis faresieuksista ja kirjanoppineista puhuessaan Jeesus kiinnitti huomiota juurikin sisäiseen, ei ulkoiseen !

        Sinä olet siis sisältä sitä samaa, mitä he olivat:

        Matt. 23:25 Voi teitä, kirjanoppineet ja fariseukset, te ulkokullatut, kun te puhdistatte maljan ja vadin ulkopuolen, mutta sisältä ne ovat täynnä ryöstöä ja hillittömyyttä!

        Matt. 23:27 Voi teitä, kirjanoppineet ja fariseukset, te ulkokullatut, kun te olette valkeiksi kalkittujen hautojen kaltaisia: ulkoa ne kyllä näyttävät kauniilta, mutta ovat sisältä täynnä kuolleitten luita ja kaikkea saastaa!

        Sinäkin siloittelet ja olet siloitellut vain ulkoista, mutta sisin on yhä täysin puhdistamatta !

        Joten Pyhän Hengen pyhitystyö sinun kohdallasi loistaa poissaolollaan, ja sydämesi saastat näyvät todella selvästi, pahuus ja kopeus ja ylpeys ja paisuneisuus !

        Tämäkin kertoo sinusta ja tuon viestisi asenteesta:


        Jer. 3:3 Sadekuurot tyrehtyivät, kevätsade jäi tulematta, mutta sinulla oli porttonaisen otsa, et tahtonut hävetä.

        Et kykene siis edes häpeämään väärää toimintaasi !


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kiitos yrityksestä.

        Kun on terve itsetunto, niin ei tarvitse näytellä mitään epäaitoa.
        Voi olla ihan sitä mitä on.

        Paavali sanoi:

        " Mutta Jumalan armosta minä olen se mikä olen.
        Eikä hänen armonsa minua kohtaan ole ollut turhaa... vaan ---- enemmän kuin he kaikki olen minä työtä tehnyt. En kuitenkaan minä, vaan Jumalan ARMO joka on ollut minun kanssani." ( 1 Kor 15:10)

        Minä-minä-minä. 3 x kertaa: minä.
        Sitten minua-minua-minun.

        Mutta jokainen normitason lukija osaa nähdä, että kun Paavali puhui itsestään, kontkekstissa oli muuta? Kyllä.

        Se oli Jumalan armo.

        Pieni ihminen - Jumalan edessä oman asemansa tietäen, ja suuri Jumala ja hänen armonsa!

        Kiitos Jumalalle, että sinun väitteesi:
        "olet umpisokea, niin paisunut ja ylpistynyt olet !"

        Ei ole Jumalan mielipide. Eikä Hän sano siihen aamen.


        Kiitän Jumalaa - sanoin kuin Paavali - että Hänen armonsa ei ole ollut turhaa.
        Kun Jeesus osoitti ikuisen rakkautensa armon 52 vuotta sitten? Niin se rakkaus synnytti vastarakkauden. Hän on kuninkaani! Häntä palvelen ja ylistän. Kärsinkin sen, mitä Hän hyväksi näkee.

        Sattui kerran että eräs ryppyinen ja kuihtunut mummo kiitteli kokouksessa: Ihanaa olla Kristuksen morsian - olla Hänen rakkaansa!

        Toiset toppuutteli, mummo jatkoi kiittelyään. Ihanaa kun pääsen kohta Ylkääni näkemään,
        olen Hänen morsiussielunsa!

        Toiset närkästyivät. Mikä tuo mummon raato luulee olevansa? Ylpeä se on ja paisunut.
        Umpisokeakin. Kattois peiliin niin näkis totuuden.... Ja he halusivat iskeä ilkeillä sanoilla. Olivat kateellisia kun muori niin Jeesusta rakasti.

        Sanoivat: Onpas sillä Jeesuksella ruma morsiansielu!

        Mummo jatkoi kiittelyään, ja sanoi: - Itsepähän minut valinnut... kiitos, kiitos Jeesus!

        Palaan vielä tuohon sinun kehumaasi 52 vuoteen !

        Siinä ajassakaan et ole ymmärtänyt / halunnut ymmärtää Jumalan säätämystä koskien naisen alamaisuutta !

        Olet siis jo 52 vuotta vastustanut Totuutta, eli Herraa Jumalaa ja Hänen tahtoaan ja säätämystään !

        Lisäksi olet syyttänyt Jumalaa rasistiksi ja naisten alistajaksi !

        Ja kuitenkin kehtaat väittää olleesi uskossa 52 vuotta ja kehuskelet sillä vielä !

        Voi hyvää päivää sentään !


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vai vielä "terve itsetunto" !

        Anna mun nauraa !

        Omakuvasi on niin pahasti vääntynyt kieroon, ettei mitään mittaa eikä määrää.

        Kuvittelet harhoissasi itsestäsi liikoja, jopa todella rajusti ja paljon.

        Mutta kuten edellä JO kirjoitin, niin siihen se omavanhurskauden tie vie, eli paisumiseen ja ylpeyteen, jossa ihmisen käsitys itsestä on kaukana todellisuudesta.

        Olen tässä miettinyt juuri tuota "kauneus" asiaa kohdallasi.

        Olen todella pahoillani siitä, että sinä annat uskovasta noin karmean kuvan, syvässä itsekkyydessäsi ja paisuneisuudessasi ja ylpeydessäsi.

        Saan oikeasti hävetä puolestasi ja toivon todella, etteivät ihmiset ajattele kaikkien uskovaksi itseään nimittävien olevan sinun kaltaisiasi !

        Siis faresieuksista ja kirjanoppineista puhuessaan Jeesus kiinnitti huomiota juurikin sisäiseen, ei ulkoiseen !

        Sinä olet siis sisältä sitä samaa, mitä he olivat:

        Matt. 23:25 Voi teitä, kirjanoppineet ja fariseukset, te ulkokullatut, kun te puhdistatte maljan ja vadin ulkopuolen, mutta sisältä ne ovat täynnä ryöstöä ja hillittömyyttä!

        Matt. 23:27 Voi teitä, kirjanoppineet ja fariseukset, te ulkokullatut, kun te olette valkeiksi kalkittujen hautojen kaltaisia: ulkoa ne kyllä näyttävät kauniilta, mutta ovat sisältä täynnä kuolleitten luita ja kaikkea saastaa!

        Sinäkin siloittelet ja olet siloitellut vain ulkoista, mutta sisin on yhä täysin puhdistamatta !

        Joten Pyhän Hengen pyhitystyö sinun kohdallasi loistaa poissaolollaan, ja sydämesi saastat näyvät todella selvästi, pahuus ja kopeus ja ylpeys ja paisuneisuus !

        Tämäkin kertoo sinusta ja tuon viestisi asenteesta:


        Jer. 3:3 Sadekuurot tyrehtyivät, kevätsade jäi tulematta, mutta sinulla oli porttonaisen otsa, et tahtonut hävetä.

        Et kykene siis edes häpeämään väärää toimintaasi !

        smile:)))


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Palaan vielä tuohon sinun kehumaasi 52 vuoteen !

        Siinä ajassakaan et ole ymmärtänyt / halunnut ymmärtää Jumalan säätämystä koskien naisen alamaisuutta !

        Olet siis jo 52 vuotta vastustanut Totuutta, eli Herraa Jumalaa ja Hänen tahtoaan ja säätämystään !

        Lisäksi olet syyttänyt Jumalaa rasistiksi ja naisten alistajaksi !

        Ja kuitenkin kehtaat väittää olleesi uskossa 52 vuotta ja kehuskelet sillä vielä !

        Voi hyvää päivää sentään !

        smile:))


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Palaan vielä tuohon sinun kehumaasi 52 vuoteen !

        Siinä ajassakaan et ole ymmärtänyt / halunnut ymmärtää Jumalan säätämystä koskien naisen alamaisuutta !

        Olet siis jo 52 vuotta vastustanut Totuutta, eli Herraa Jumalaa ja Hänen tahtoaan ja säätämystään !

        Lisäksi olet syyttänyt Jumalaa rasistiksi ja naisten alistajaksi !

        Ja kuitenkin kehtaat väittää olleesi uskossa 52 vuotta ja kehuskelet sillä vielä !

        Voi hyvää päivää sentään !

        Voi sinua raukkaa!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voi sinua raukkaa!!

        Etkö enää muuhun kykene ?

        Näissä viesteissäsi näkyy sinun kovaotsaisuutesi taas.

        Minä en tässä siten ole se raukka, sen sinä löydät katsomalla peiliin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Etkö enää muuhun kykene ?

        Näissä viesteissäsi näkyy sinun kovaotsaisuutesi taas.

        Minä en tässä siten ole se raukka, sen sinä löydät katsomalla peiliin.

        Raukka mikä raukka,...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Raukka mikä raukka,...

        Siunausta vain sinullekin ! :)


    • Anonyymi

      Jos heittelee kiviä päin lähimmäistä, koko ajan - niin rassukka sellainen on, jos ei muuhun kykene,

      • Anonyymi

        Totuuden kertominen ei ole väärin.

        Eikä se ole mitään kivien heittelyä.

        Mutta eihän paatunut kovaotsainen ihminen kykene myöntämään ikävää totuutta itsestään.

        Kun vielä on sokea omille väärille toimilleen, eikä ole tullut Pyhän Hengen pyhittämäksi, niin tätä se sitten on !

        Samoin vastustivat väärät aikoinaan profeettoja ja syyttivät heitä vääriksi !

        Jaak. 5:10 Ottakaa, veljet, vaivankestämisen ja kärsivällisyyden esikuvaksi profeetat, jotka ovat puhuneet Herran nimessä.

        Olen Jumalan Sanasta näyttänyt toteen väärän toiminnan ja jopa siis Jumalan Sanan avoimen vastustamisen !

        Mutta eihän kovaotsainen välitä mitään, vaan jatkaa vain väärää toimintaansa !


      • Anonyymi

        Palautellaan mieliin tämä Totuus:

        Palaan vielä tuohon sinun kehumaasi 52 vuoteen !

        Siinä ajassakaan et ole ymmärtänyt / halunnut ymmärtää Jumalan säätämystä koskien naisen alamaisuutta !

        Olet siis jo 52 vuotta vastustanut Totuutta, eli Herraa Jumalaa ja Hänen tahtoaan ja säätämystään !

        Lisäksi olet syyttänyt Jumalaa rasistiksi ja naisten alistajaksi !

        Ja kuitenkin kehtaat väittää olleesi uskossa 52 vuotta ja kehuskelet sillä vielä !

        Voi hyvää päivää sentään !


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Palautellaan mieliin tämä Totuus:

        Palaan vielä tuohon sinun kehumaasi 52 vuoteen !

        Siinä ajassakaan et ole ymmärtänyt / halunnut ymmärtää Jumalan säätämystä koskien naisen alamaisuutta !

        Olet siis jo 52 vuotta vastustanut Totuutta, eli Herraa Jumalaa ja Hänen tahtoaan ja säätämystään !

        Lisäksi olet syyttänyt Jumalaa rasistiksi ja naisten alistajaksi !

        Ja kuitenkin kehtaat väittää olleesi uskossa 52 vuotta ja kehuskelet sillä vielä !

        Voi hyvää päivää sentään !

        Sinulla on kovin paha trauma.
        Ole hyvä ja mene konsultoimaan omaa vaimoa, jos sellainen on?
        Taikka jos haluat opettaa mene OMAAN seurakuntaasi sitä tekemään.

        Tämä palsta ei ole oikea paikka.

        Olet naurettava kun koetat yli 74v iso-iso-äitiä neuvoa!
        Sellainen homma on täysin turhaa.

        Jos sinulla sattuu vaimo olemaan, ja olet tossun alla? Ja purat katkeruuttasi täällä toisiin, niin on korkea aika tehdä parannus. Jos osaat:

        Jos olet jäänyt vaimoa vaille, taikka jotkut naiset ovat sinua väärin kohdelleet?
        Pitää sopia riidat niiden kanssa.

        Eikä tulla puhumaan pötyä toisille naisille.
        Sellaista oikeutta ei Jumala ole sinulla antanut.

        Jätä toisten miesten vaimot, ja kaikki muut naiset rauhaan.
        Jumala ei oel antanut sinulle mitään oikeutta pilkata ja häpäistä niitä naisia, jotka Jumalaa ovat palvelleet - siis vaikkapa 52 vuotta!



        Jos ymmärrys riittää?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinulla on kovin paha trauma.
        Ole hyvä ja mene konsultoimaan omaa vaimoa, jos sellainen on?
        Taikka jos haluat opettaa mene OMAAN seurakuntaasi sitä tekemään.

        Tämä palsta ei ole oikea paikka.

        Olet naurettava kun koetat yli 74v iso-iso-äitiä neuvoa!
        Sellainen homma on täysin turhaa.

        Jos sinulla sattuu vaimo olemaan, ja olet tossun alla? Ja purat katkeruuttasi täällä toisiin, niin on korkea aika tehdä parannus. Jos osaat:

        Jos olet jäänyt vaimoa vaille, taikka jotkut naiset ovat sinua väärin kohdelleet?
        Pitää sopia riidat niiden kanssa.

        Eikä tulla puhumaan pötyä toisille naisille.
        Sellaista oikeutta ei Jumala ole sinulla antanut.

        Jätä toisten miesten vaimot, ja kaikki muut naiset rauhaan.
        Jumala ei oel antanut sinulle mitään oikeutta pilkata ja häpäistä niitä naisia, jotka Jumalaa ovat palvelleet - siis vaikkapa 52 vuotta!



        Jos ymmärrys riittää?

        Jaha !

        Palautellaan taas mieliin, ettei vaan pääse unohtumaan:

        Säälittävää !

        Täällä jokainen saa toki kirjoittaa ihan mitä vain, sitä en ole missään kieltänyt !

        Mutta uskovaksi itseään nimittävän ihmisen tulisi ojentautua toimimaan Raamatun / Jumalan ohjeiden mukaan.

        Uskovan ei siis tulisi taistella Raamatussa ilmoitettua Jumalan tahto vastaan !

        Uskosta osattomat taas eivät ole sitoutuneet millään tavalla Jumalan tahtoon ja Raamatun ilmoitukseen, eikä heiltä voi siten sellaista edes millään vaatiakkaan !

        Eli ymmärrä hyvä ihminen nyt edes tämä perus asia.

        Mutta jos ja kun USKOVAKSI itseään nimittävä aloittaja aloittaa heti alkuunsa täysin Raamatun vastaisella kirjoituksella, niin kyseinen uskova on pahasti pilesssä, kun ei usko Jumalaa eikä Hänen sanaansa / selvääkin selvempiä ohjeitaan !

        Siis aloittaja aloitti näin:

        ---------------------------

        Kuten useimmat näitä S24 uskontopalstoja silmäilleet ja lukeneet ovat voineet todeta, näillä foorumeilla on näkynyt jopa silmitön "tykitys" naisia vastaan. Miesten (veljien) osuutta Jumalan palvelusasioissa ei juurikaan ole spekuloitu? Sitä vastoin on ollut jatkuva kapeli siitä, että
        • Naisen Pitää Olla Hiljaa
        • Nainen vaietkoon
        • Nainen ei saa puhua...

        --------------------

        Joten kirjoittaja heti alkuunsa alkoi vastustamaan tätä kaikkea Raamatun selvääkin selvempää opetusta:

        1) Olkoot vaimot VAITI, eli siis ÄÄNETI seurakunnan kokouksessa !

        2) Heidän EI OLE LUPA PUHUA !

        3) VAAN OLKOON ALAMAISIA, kuten lakikin sanoo !

        4) HÄPEÄLLISTÄ ON NAISEN PUHUA seurakunnassa !

        Ei tuota asiaa tuon selvemmin enää voi millään sanoa !!!

        34 olkoot vaimot vaiti teidänkin seurakunnankokouksissanne, sillä heidän ei ole lupa puhua, vaan olkoot alamaisia, niinkuin lakikin sanoo.
        35 Mutta jos he tahtovat tietoa jostakin, niin kysykööt kotonaan omilta miehiltään, sillä häpeällistä on naisen puhua seurakunnassa.
        36 Vai teistäkö Jumalan sana on lähtenyt? Vai ainoastaan teidänkö tykönne se on tullut?
        37 Jos joku luulee olevansa profeetta tai hengellinen, niin tietäköön, että mitä minä kirjoitan teille, se on Herran käsky.
        38 Mutta jos joku ei sitä ymmärrä, niin olkoon ymmärtämättä.

        1. Tim. 2:11 Oppikoon nainen hiljaisuudessa, kaikin puolin alistuvaisena;
        12 mutta minä en salli, että vaimo opettaa, enkä että hän vallitsee miestänsä, vaan eläköön hän hiljaisuudessa.

        Ef. 5:22 Vaimot, olkaa omille miehillenne alamaiset niinkuin Herralle;

        Ef. 5:24 Mutta niinkuin seurakunta on Kristukselle alamainen, niin olkoot vaimotkin miehillensä kaikessa alamaiset.

        Kol. 3:18 Vaimot, olkaa miehillenne alamaiset, niinkuin sopii Herrassa.

        1. Pietarin kirje 3
        1 Samoin te, vaimot, olkaa alamaiset miehillenne, että nekin, jotka ehkä eivät ole sanalle kuuliaisia, vaimojen vaelluksen kautta sanoittakin voitettaisiin,
        2 kun he katselevat, kuinka te vaellatte puhtaina ja pelossa.
        3 Älköön teidän kaunistuksenne olko ulkonaista, ei hiusten palmikoimista eikä kultien ympärillenne ripustamista eikä koreihin vaatteisiin pukeutumista,
        4 vaan se olkoon salassa oleva sydämen ihminen, hiljaisen ja rauhaisan hengen katoamattomuudessa; tämä on Jumalan silmissä kallis.
        5 Sillä näin myös muinoin pyhät vaimot, jotka panivat toivonsa Jumalaan, kaunistivat itsensä ja olivat miehillensä alamaiset;
        6 niin oli Saara kuuliainen Aabrahamille, kutsuen häntä herraksi; ja hänen lapsikseen te olette tulleet, kun teette sitä, mikä hyvää on, ettekä anna minkään itseänne peljättää.

        Tämä siis on Jumalan sanaa ja Jumalan ohjeita !

        EI MIESTEN OMIA, kuten aloittaja väittää !

        Eli tässä seuraavassa aloittaja väittää siis oikeasti Jumalan viihaavan naisia ja toimivan monellakin tapaa väärin !

        --------------------------------
        Tilastomatematiikkaa soveltaen voi (kommentoinnin) synteesissä nähdä niin VAHVAA negatiivisuutta ja VIHAA naisia (minuakin) vastaan, että kenellekään ei jää epäselväksi, että vihamielisyys (uskonnollinen?) naisia vastaan on jopa kriminaalisen tasoista:
        • vihakirjoituksia
        • syrjintää todistavia kirjoituksia
        • kunnianloukkauksen ja naisen persoonaan häpäiseviä postauksia ( RL 24:8-9 §)
        • yhdenvertaisen sananvapauden tallaamisyritystä ( lopeta, älä kirjoita tällä palstalla!)
        • yhdenvertaisen ihmisarvon romuttamisen himoa (nainen alempi, halvempi kuin mies...)

        ----------------------------

        Jumala siis tuon aloittajan mukaan rikkoo rikoslakia !

        Aloittaja, joka siis itse sanoo itseään uskovaksi, sotii Jumalaa ja Jumalan säätämystä vastaan !

        Hän on avoimessa kapinassa Jumalaa vastaan !

        Jos kyseessä olisi uskosta osaton, ei asiaan tarvitsisi ollenkaan puuttua, mutta nyt on ollut pakko puuttua tuohon aloittajan suorittamaan kapinahengen lietsomiseen Jumalaa vstaan !

        Siis aloittaja ei taistele miehiä vastaan, vaan Jumalaa vastaan !

        Tästä on ollu ja on kyse !


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinulla on kovin paha trauma.
        Ole hyvä ja mene konsultoimaan omaa vaimoa, jos sellainen on?
        Taikka jos haluat opettaa mene OMAAN seurakuntaasi sitä tekemään.

        Tämä palsta ei ole oikea paikka.

        Olet naurettava kun koetat yli 74v iso-iso-äitiä neuvoa!
        Sellainen homma on täysin turhaa.

        Jos sinulla sattuu vaimo olemaan, ja olet tossun alla? Ja purat katkeruuttasi täällä toisiin, niin on korkea aika tehdä parannus. Jos osaat:

        Jos olet jäänyt vaimoa vaille, taikka jotkut naiset ovat sinua väärin kohdelleet?
        Pitää sopia riidat niiden kanssa.

        Eikä tulla puhumaan pötyä toisille naisille.
        Sellaista oikeutta ei Jumala ole sinulla antanut.

        Jätä toisten miesten vaimot, ja kaikki muut naiset rauhaan.
        Jumala ei oel antanut sinulle mitään oikeutta pilkata ja häpäistä niitä naisia, jotka Jumalaa ovat palvelleet - siis vaikkapa 52 vuotta!



        Jos ymmärrys riittää?

        Lisää:

        Aloittajalta tuli oikein EMÄVALE !

        Tässä se on:

        -------------

        Koska itse olen vakaumuksellinen kristitty, vapaasta tahdosta Jeesusta seurannut ja palvellyt yli puoli vuosisataa,, minun ylin auktoriteettini on Raamatun opetukset.

        ------------

        Jos aloittajan ylin auktoriteetti olisivat Raamatun opetukset, hän ei todellakaan opettaisi tuollaista valhetta !

        Tässä on sitä Raamatun auktoritetttia ja Jumalan Sanaa, jota vastaan aloittaja taistelee tässä asiassa:

        1. Kor. 14:34 olkoot vaimot vaiti teidänkin seurakunnankokouksissanne, sillä heidän ei ole lupa puhua, vaan olkoot alamaisia, niinkuin lakikin sanoo.
        35 Mutta jos he tahtovat tietoa jostakin, niin kysykööt kotonaan omilta miehiltään, sillä häpeällistä on naisen puhua seurakunnassa.

        1) Olkoot vaimot VAITI, eli siis ÄÄNETI seurakunnan kokouksessa !

        2) Heidän EI OLE LUPA PUHUA !

        3) VAAN OLKOON ALAMAISIA, kuten lakikin sanoo !

        4) HÄPEÄLLISTÄ ON NAISEN PUHUA seurakunnassa !

        Ei tuota asiaa tuon selvemmin enää voi millään sanoa !!!

        Aloittaja lisäksi taistelee kaikkea naisen ALAMAISUUTTA VASTAAN, mitä Raamatussa on selvästi kirjoitettu !

        Ef. 5:22 Vaimot, olkaa omille miehillenne alamaiset niinkuin Herralle;

        Ef. 5:24 Mutta niinkuin seurakunta on Kristukselle alamainen, niin olkoot vaimotkin miehillensä kaikessa alamaiset.

        Kol. 3:18 Vaimot, olkaa miehillenne alamaiset, niinkuin sopii Herrassa.

        1. Pietarin kirje 3

        !!!
        1 Samoin te, vaimot, olkaa alamaiset miehillenne, että nekin, jotka ehkä eivät ole sanalle kuuliaisia, vaimojen vaelluksen kautta sanoittakin voitettaisiin,
        2 kun he katselevat, kuinka te vaellatte puhtaina ja pelossa.
        !!!

        3 Älköön teidän kaunistuksenne olko ulkonaista, ei hiusten palmikoimista eikä kultien ympärillenne ripustamista eikä koreihin vaatteisiin pukeutumista,
        4 vaan se olkoon salassa oleva sydämen ihminen, hiljaisen ja rauhaisan hengen katoamattomuudessa; tämä on Jumalan silmissä kallis.

        !!!
        5 Sillä näin myös muinoin pyhät vaimot, jotka panivat toivonsa Jumalaan, kaunistivat itsensä ja olivat miehillensä alamaiset;
        6 niin oli Saara kuuliainen Aabrahamille, kutsuen häntä herraksi; ja hänen lapsikseen te olette tulleet, kun teette sitä, mikä hyvää on, ettekä anna minkään itseänne peljättää.
        !!!

        Kirje Titukselle 2
        3 niin myös vanhat naiset olkoot käytöksessään niinkuin pyhien sopii, ei panettelijoita, ei paljon viinin orjia, vaan hyvään neuvojia,
        4 voidakseen ohjata nuoria vaimoja rakastamaan miehiänsä ja lapsiansa,
        5 olemaan siveitä, puhtaita, kotinsa hoitajia, hyviä,
        !!!
        miehilleen alamaisia, ettei Jumalan sana pilkatuksi tulisi.
        !!!

        Kaikkea tätä selvääkin selvempää sanomaa, aloittaja vastustaa !!!

        Eli aloittajan auktoriteetti ei todellakaan ole Raamattu ja sen kirjoituset !!!

        Aloittaja sen sijaan siis taistelee Jumalaa ja Hänen Sanaansa vastaan !

        Hän siis on AVOIMESSA KAPINASSA Jumalaa vastaan !!!

        Eli EMÄVALE oli tuo aloittajan kirjoittama asia !!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lisää:

        Aloittajalta tuli oikein EMÄVALE !

        Tässä se on:

        -------------

        Koska itse olen vakaumuksellinen kristitty, vapaasta tahdosta Jeesusta seurannut ja palvellyt yli puoli vuosisataa,, minun ylin auktoriteettini on Raamatun opetukset.

        ------------

        Jos aloittajan ylin auktoriteetti olisivat Raamatun opetukset, hän ei todellakaan opettaisi tuollaista valhetta !

        Tässä on sitä Raamatun auktoritetttia ja Jumalan Sanaa, jota vastaan aloittaja taistelee tässä asiassa:

        1. Kor. 14:34 olkoot vaimot vaiti teidänkin seurakunnankokouksissanne, sillä heidän ei ole lupa puhua, vaan olkoot alamaisia, niinkuin lakikin sanoo.
        35 Mutta jos he tahtovat tietoa jostakin, niin kysykööt kotonaan omilta miehiltään, sillä häpeällistä on naisen puhua seurakunnassa.

        1) Olkoot vaimot VAITI, eli siis ÄÄNETI seurakunnan kokouksessa !

        2) Heidän EI OLE LUPA PUHUA !

        3) VAAN OLKOON ALAMAISIA, kuten lakikin sanoo !

        4) HÄPEÄLLISTÄ ON NAISEN PUHUA seurakunnassa !

        Ei tuota asiaa tuon selvemmin enää voi millään sanoa !!!

        Aloittaja lisäksi taistelee kaikkea naisen ALAMAISUUTTA VASTAAN, mitä Raamatussa on selvästi kirjoitettu !

        Ef. 5:22 Vaimot, olkaa omille miehillenne alamaiset niinkuin Herralle;

        Ef. 5:24 Mutta niinkuin seurakunta on Kristukselle alamainen, niin olkoot vaimotkin miehillensä kaikessa alamaiset.

        Kol. 3:18 Vaimot, olkaa miehillenne alamaiset, niinkuin sopii Herrassa.

        1. Pietarin kirje 3

        !!!
        1 Samoin te, vaimot, olkaa alamaiset miehillenne, että nekin, jotka ehkä eivät ole sanalle kuuliaisia, vaimojen vaelluksen kautta sanoittakin voitettaisiin,
        2 kun he katselevat, kuinka te vaellatte puhtaina ja pelossa.
        !!!

        3 Älköön teidän kaunistuksenne olko ulkonaista, ei hiusten palmikoimista eikä kultien ympärillenne ripustamista eikä koreihin vaatteisiin pukeutumista,
        4 vaan se olkoon salassa oleva sydämen ihminen, hiljaisen ja rauhaisan hengen katoamattomuudessa; tämä on Jumalan silmissä kallis.

        !!!
        5 Sillä näin myös muinoin pyhät vaimot, jotka panivat toivonsa Jumalaan, kaunistivat itsensä ja olivat miehillensä alamaiset;
        6 niin oli Saara kuuliainen Aabrahamille, kutsuen häntä herraksi; ja hänen lapsikseen te olette tulleet, kun teette sitä, mikä hyvää on, ettekä anna minkään itseänne peljättää.
        !!!

        Kirje Titukselle 2
        3 niin myös vanhat naiset olkoot käytöksessään niinkuin pyhien sopii, ei panettelijoita, ei paljon viinin orjia, vaan hyvään neuvojia,
        4 voidakseen ohjata nuoria vaimoja rakastamaan miehiänsä ja lapsiansa,
        5 olemaan siveitä, puhtaita, kotinsa hoitajia, hyviä,
        !!!
        miehilleen alamaisia, ettei Jumalan sana pilkatuksi tulisi.
        !!!

        Kaikkea tätä selvääkin selvempää sanomaa, aloittaja vastustaa !!!

        Eli aloittajan auktoriteetti ei todellakaan ole Raamattu ja sen kirjoituset !!!

        Aloittaja sen sijaan siis taistelee Jumalaa ja Hänen Sanaansa vastaan !

        Hän siis on AVOIMESSA KAPINASSA Jumalaa vastaan !!!

        Eli EMÄVALE oli tuo aloittajan kirjoittama asia !!!

        Sinä sokea, kuuro ja ymmärtämätön?

        Tämä on Suomi24 kirjotuspalsta.

        Ei sinun seurakuntasi!
        Sinun pitää mennä sinne OMAAN seurakuntaasi opettamaan.
        Naisia.

        Taikka jos on vaimo, niin opeta häntä
        Mutta jos pitää paikkansa, että lyöt vaimoasi, pahoinpitelet häntä?
        Niin on korkea aika nöyrtyä ja tehä totinen parannus.

        Uskova mies ei lyö vaimoaan.

        Eikä rupea käskyttämään toisia naisia.

        Aiotko ruveta pahoinpitelemään sivullisiakin?
        Kuinka monta naista olet lyönyt.
        Pitääkö kertoa julkisesti mikä on totuus? Kestänet sen? Omalla nimelläsi?




        Joten---

        Sinulla on kovin paha trauma.
        Ole hyvä ja mene konsultoimaan omaa vaimoa, jos sellainen on?
        Taikka jos haluat opettaa mene OMAAN seurakuntaasi sitä tekemään.

        Tämä palsta ei ole oikea paikka.

        Olet naurettava kun koetat yli 74v iso-iso-äitiä neuvoa!
        Sellainen homma on täysin turhaa.

        Jos sinulla sattuu vaimo olemaan, ja olet tossun alla? Ja purat katkeruuttasi täällä toisiin, niin on korkea aika tehdä parannus. Jos osaat:

        Jos olet jäänyt vaimoa vaille, taikka jotkut naiset ovat sinua väärin kohdelleet?
        Pitää sopia riidat niiden kanssa.

        Eikä tulla puhumaan pötyä toisille naisille.
        Sellaista oikeutta ei Jumala ole sinulla antanut.

        Jätä toisten miesten vaimot, ja kaikki muut naiset rauhaan.
        Jumala ei oel antanut sinulle mitään oikeutta pilkata ja häpäistä niitä naisia, jotka Jumalaa ovat palvelleet - siis vaikkapa 52 vuotta!



        Jos ymmärrys riittää?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lisää:

        Aloittajalta tuli oikein EMÄVALE !

        Tässä se on:

        -------------

        Koska itse olen vakaumuksellinen kristitty, vapaasta tahdosta Jeesusta seurannut ja palvellyt yli puoli vuosisataa,, minun ylin auktoriteettini on Raamatun opetukset.

        ------------

        Jos aloittajan ylin auktoriteetti olisivat Raamatun opetukset, hän ei todellakaan opettaisi tuollaista valhetta !

        Tässä on sitä Raamatun auktoritetttia ja Jumalan Sanaa, jota vastaan aloittaja taistelee tässä asiassa:

        1. Kor. 14:34 olkoot vaimot vaiti teidänkin seurakunnankokouksissanne, sillä heidän ei ole lupa puhua, vaan olkoot alamaisia, niinkuin lakikin sanoo.
        35 Mutta jos he tahtovat tietoa jostakin, niin kysykööt kotonaan omilta miehiltään, sillä häpeällistä on naisen puhua seurakunnassa.

        1) Olkoot vaimot VAITI, eli siis ÄÄNETI seurakunnan kokouksessa !

        2) Heidän EI OLE LUPA PUHUA !

        3) VAAN OLKOON ALAMAISIA, kuten lakikin sanoo !

        4) HÄPEÄLLISTÄ ON NAISEN PUHUA seurakunnassa !

        Ei tuota asiaa tuon selvemmin enää voi millään sanoa !!!

        Aloittaja lisäksi taistelee kaikkea naisen ALAMAISUUTTA VASTAAN, mitä Raamatussa on selvästi kirjoitettu !

        Ef. 5:22 Vaimot, olkaa omille miehillenne alamaiset niinkuin Herralle;

        Ef. 5:24 Mutta niinkuin seurakunta on Kristukselle alamainen, niin olkoot vaimotkin miehillensä kaikessa alamaiset.

        Kol. 3:18 Vaimot, olkaa miehillenne alamaiset, niinkuin sopii Herrassa.

        1. Pietarin kirje 3

        !!!
        1 Samoin te, vaimot, olkaa alamaiset miehillenne, että nekin, jotka ehkä eivät ole sanalle kuuliaisia, vaimojen vaelluksen kautta sanoittakin voitettaisiin,
        2 kun he katselevat, kuinka te vaellatte puhtaina ja pelossa.
        !!!

        3 Älköön teidän kaunistuksenne olko ulkonaista, ei hiusten palmikoimista eikä kultien ympärillenne ripustamista eikä koreihin vaatteisiin pukeutumista,
        4 vaan se olkoon salassa oleva sydämen ihminen, hiljaisen ja rauhaisan hengen katoamattomuudessa; tämä on Jumalan silmissä kallis.

        !!!
        5 Sillä näin myös muinoin pyhät vaimot, jotka panivat toivonsa Jumalaan, kaunistivat itsensä ja olivat miehillensä alamaiset;
        6 niin oli Saara kuuliainen Aabrahamille, kutsuen häntä herraksi; ja hänen lapsikseen te olette tulleet, kun teette sitä, mikä hyvää on, ettekä anna minkään itseänne peljättää.
        !!!

        Kirje Titukselle 2
        3 niin myös vanhat naiset olkoot käytöksessään niinkuin pyhien sopii, ei panettelijoita, ei paljon viinin orjia, vaan hyvään neuvojia,
        4 voidakseen ohjata nuoria vaimoja rakastamaan miehiänsä ja lapsiansa,
        5 olemaan siveitä, puhtaita, kotinsa hoitajia, hyviä,
        !!!
        miehilleen alamaisia, ettei Jumalan sana pilkatuksi tulisi.
        !!!

        Kaikkea tätä selvääkin selvempää sanomaa, aloittaja vastustaa !!!

        Eli aloittajan auktoriteetti ei todellakaan ole Raamattu ja sen kirjoituset !!!

        Aloittaja sen sijaan siis taistelee Jumalaa ja Hänen Sanaansa vastaan !

        Hän siis on AVOIMESSA KAPINASSA Jumalaa vastaan !!!

        Eli EMÄVALE oli tuo aloittajan kirjoittama asia !!!

        Menepäs nyt omaa eukkoasi komentamaan, muttä jätä tänä päivänä nyrkkeillä lyöminen väliin!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinä sokea, kuuro ja ymmärtämätön?

        Tämä on Suomi24 kirjotuspalsta.

        Ei sinun seurakuntasi!
        Sinun pitää mennä sinne OMAAN seurakuntaasi opettamaan.
        Naisia.

        Taikka jos on vaimo, niin opeta häntä
        Mutta jos pitää paikkansa, että lyöt vaimoasi, pahoinpitelet häntä?
        Niin on korkea aika nöyrtyä ja tehä totinen parannus.

        Uskova mies ei lyö vaimoaan.

        Eikä rupea käskyttämään toisia naisia.

        Aiotko ruveta pahoinpitelemään sivullisiakin?
        Kuinka monta naista olet lyönyt.
        Pitääkö kertoa julkisesti mikä on totuus? Kestänet sen? Omalla nimelläsi?




        Joten---

        Sinulla on kovin paha trauma.
        Ole hyvä ja mene konsultoimaan omaa vaimoa, jos sellainen on?
        Taikka jos haluat opettaa mene OMAAN seurakuntaasi sitä tekemään.

        Tämä palsta ei ole oikea paikka.

        Olet naurettava kun koetat yli 74v iso-iso-äitiä neuvoa!
        Sellainen homma on täysin turhaa.

        Jos sinulla sattuu vaimo olemaan, ja olet tossun alla? Ja purat katkeruuttasi täällä toisiin, niin on korkea aika tehdä parannus. Jos osaat:

        Jos olet jäänyt vaimoa vaille, taikka jotkut naiset ovat sinua väärin kohdelleet?
        Pitää sopia riidat niiden kanssa.

        Eikä tulla puhumaan pötyä toisille naisille.
        Sellaista oikeutta ei Jumala ole sinulla antanut.

        Jätä toisten miesten vaimot, ja kaikki muut naiset rauhaan.
        Jumala ei oel antanut sinulle mitään oikeutta pilkata ja häpäistä niitä naisia, jotka Jumalaa ovat palvelleet - siis vaikkapa 52 vuotta!



        Jos ymmärrys riittää?

        Kuten jo edellä olen useaan kertaan sanonut sinulle Maijaliisa Hiekkanen, niin:

        1) Et sinä minua vastaan taistele vaan Jumalaa vastaan !

        2) En minä ole sinun vihollisesi, vaan Jumala !

        3) Sinä vastusta Jumalaa, et minua !

        4) Sinä taistelet Jumalan säätämystä ja tahtoa vastaan, et minun !

        5) Sinä sanot Jumalan Sanaa valheeksi !

        6) Sinä sanot Jumalaa valehtelijaksi !

        7) Kristus On Sana, joten Kristusta sinä sanot valehtelijaksi !

        Eli ihan turhaan sinä minulle kiukuttelet ja yrität minua mustamaalata !

        Syytön minä siihen olen, mitä Jumala Sanassaan sanoo !


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuten jo edellä olen useaan kertaan sanonut sinulle Maijaliisa Hiekkanen, niin:

        1) Et sinä minua vastaan taistele vaan Jumalaa vastaan !

        2) En minä ole sinun vihollisesi, vaan Jumala !

        3) Sinä vastusta Jumalaa, et minua !

        4) Sinä taistelet Jumalan säätämystä ja tahtoa vastaan, et minun !

        5) Sinä sanot Jumalan Sanaa valheeksi !

        6) Sinä sanot Jumalaa valehtelijaksi !

        7) Kristus On Sana, joten Kristusta sinä sanot valehtelijaksi !

        Eli ihan turhaan sinä minulle kiukuttelet ja yrität minua mustamaalata !

        Syytön minä siihen olen, mitä Jumala Sanassaan sanoo !

        Menepäs nyt omaa eukkoasi komentamaan, muttä jätä tänä päivänä nyrkkeillä lyöminen väliin!

        Lopetako tuon raivoamisen, vai tahdotko että nimesi nostetaan julkisuuteen?

        Saati sitten omalla nimelläsi vastata noista hyökkäyksistä Jumalan palvelijaa vastaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Menepäs nyt omaa eukkoasi komentamaan, muttä jätä tänä päivänä nyrkkeillä lyöminen väliin!

        Lopetako tuon raivoamisen, vai tahdotko että nimesi nostetaan julkisuuteen?

        Saati sitten omalla nimelläsi vastata noista hyökkäyksistä Jumalan palvelijaa vastaan.

        Yhäkin olen minä syytön siihen, mitä Jumala on säätänyt ja mikä Hänen tahtonsa on !

        Joten minun mustamaalaamiseni ei hyödytä sinua / teitä mitenkään !

        Sinä / te taistelette Jumalaa vastaan, ette minua !

        Ja sinun on ihan turhaa yrittää uhkailla minua !

        Minä kirjoitan anonyymisti, ja jos sinä alat paljastamaan minun henkilötietojani täällä, syyllistyt rikokseen !

        Joten sinuna miettisin ensin kunnolla, että halautko lähteä sille tielle !

        No, niin tai näin, minua et sinä hiiljaikseksi saa uhkailuillasi.

        Ja tuollainen uhkailu kertoo vain todella paljon sinusta itsestäsi ja sisimpäsi saastaisuudesta.

        Eli tuollaisella sinä paljastat vain itse itsesi ja oman pahuutesi !


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Yhäkin olen minä syytön siihen, mitä Jumala on säätänyt ja mikä Hänen tahtonsa on !

        Joten minun mustamaalaamiseni ei hyödytä sinua / teitä mitenkään !

        Sinä / te taistelette Jumalaa vastaan, ette minua !

        Ja sinun on ihan turhaa yrittää uhkailla minua !

        Minä kirjoitan anonyymisti, ja jos sinä alat paljastamaan minun henkilötietojani täällä, syyllistyt rikokseen !

        Joten sinuna miettisin ensin kunnolla, että halautko lähteä sille tielle !

        No, niin tai näin, minua et sinä hiiljaikseksi saa uhkailuillasi.

        Ja tuollainen uhkailu kertoo vain todella paljon sinusta itsestäsi ja sisimpäsi saastaisuudesta.

        Eli tuollaisella sinä paljastat vain itse itsesi ja oman pahuutesi !

        Uhkailu?

        Ei - vaan ilmoitus, että saat jatkossa kirjoittaa OMALLA nimelläsi!
        Ilmoitus.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Uhkailu?

        Ei - vaan ilmoitus, että saat jatkossa kirjoittaa OMALLA nimelläsi!
        Ilmoitus.

        Tämä on selvääkin selvempi uhkaus !

        " Lopetako tuon raivoamisen, vai tahdotko että nimesi nostetaan julkisuuteen? "

        Ja sovitaanko niin, että minä, samoin kuin muutkin täällä voivat vapaasti kirjoittaa joko nimellään tai anonyymisti !

        Siihen jokaisella on vapaus !

        Joten älä yritä määräillä / uhkailla minua !

        Ja sinuna kyllä miettisin kaksikin kertaa, että kannattaako lähteä rikoksen polulle ???


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Uhkailu?

        Ei - vaan ilmoitus, että saat jatkossa kirjoittaa OMALLA nimelläsi!
        Ilmoitus.

        Niin ja minä puoleastani ilmoitan tästä uhkailustasi ylläpidolle :

        " Lopetako tuon raivoamisen, vai tahdotko että nimesi nostetaan julkisuuteen?

        Saati sitten omalla nimelläsi vastata noista hyökkäyksistä Jumalan palvelijaa vastaan. "


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Uhkailu?

        Ei - vaan ilmoitus, että saat jatkossa kirjoittaa OMALLA nimelläsi!
        Ilmoitus.

        Ja koska selvästi nyt yrität siirtää huomion pois itse asiasta, niin palautetaan mieliin se !

        Täällä jokainen saa toki kirjoittaa ihan mitä vain, sitä en ole missään kieltänyt !

        Mutta uskovaksi itseään nimittävän ihmisen tulisi ojentautua toimimaan Raamatun / Jumalan ohjeiden mukaan.

        Uskovan ei siis tulisi taistella Raamatussa ilmoitettua Jumalan tahto vastaan !

        Uskosta osattomat taas eivät ole sitoutuneet millään tavalla Jumalan tahtoon ja Raamatun ilmoitukseen, eikä heiltä voi siten sellaista edes millään vaatiakkaan !

        Eli ymmärrä hyvä ihminen nyt edes tämä perus asia.

        Mutta jos ja kun USKOVAKSI itseään nimittävä aloittaja aloittaa heti alkuunsa täysin Raamatun vastaisella kirjoituksella, niin kyseinen uskova on pahasti pilesssä, kun ei usko Jumalaa eikä Hänen sanaansa / selvääkin selvempiä ohjeitaan !

        Siis aloittaja aloitti näin:

        ---------------------------

        Kuten useimmat näitä S24 uskontopalstoja silmäilleet ja lukeneet ovat voineet todeta, näillä foorumeilla on näkynyt jopa silmitön "tykitys" naisia vastaan. Miesten (veljien) osuutta Jumalan palvelusasioissa ei juurikaan ole spekuloitu? Sitä vastoin on ollut jatkuva kapeli siitä, että
        • Naisen Pitää Olla Hiljaa
        • Nainen vaietkoon
        • Nainen ei saa puhua...

        --------------------

        Joten kirjoittaja heti alkuunsa alkoi vastustamaan tätä kaikkea Raamatun selvääkin selvempää opetusta:

        1) Olkoot vaimot VAITI, eli siis ÄÄNETI seurakunnan kokouksessa !

        2) Heidän EI OLE LUPA PUHUA !

        3) VAAN OLKOON ALAMAISIA, kuten lakikin sanoo !

        4) HÄPEÄLLISTÄ ON NAISEN PUHUA seurakunnassa !

        Ei tuota asiaa tuon selvemmin enää voi millään sanoa !!!

        34 olkoot vaimot vaiti teidänkin seurakunnankokouksissanne, sillä heidän ei ole lupa puhua, vaan olkoot alamaisia, niinkuin lakikin sanoo.
        35 Mutta jos he tahtovat tietoa jostakin, niin kysykööt kotonaan omilta miehiltään, sillä häpeällistä on naisen puhua seurakunnassa.
        36 Vai teistäkö Jumalan sana on lähtenyt? Vai ainoastaan teidänkö tykönne se on tullut?
        37 Jos joku luulee olevansa profeetta tai hengellinen, niin tietäköön, että mitä minä kirjoitan teille, se on Herran käsky.
        38 Mutta jos joku ei sitä ymmärrä, niin olkoon ymmärtämättä.

        1. Tim. 2:11 Oppikoon nainen hiljaisuudessa, kaikin puolin alistuvaisena;
        12 mutta minä en salli, että vaimo opettaa, enkä että hän vallitsee miestänsä, vaan eläköön hän hiljaisuudessa.

        Ef. 5:22 Vaimot, olkaa omille miehillenne alamaiset niinkuin Herralle;

        Ef. 5:24 Mutta niinkuin seurakunta on Kristukselle alamainen, niin olkoot vaimotkin miehillensä kaikessa alamaiset.

        Kol. 3:18 Vaimot, olkaa miehillenne alamaiset, niinkuin sopii Herrassa.

        1. Pietarin kirje 3
        1 Samoin te, vaimot, olkaa alamaiset miehillenne, että nekin, jotka ehkä eivät ole sanalle kuuliaisia, vaimojen vaelluksen kautta sanoittakin voitettaisiin,
        2 kun he katselevat, kuinka te vaellatte puhtaina ja pelossa.
        3 Älköön teidän kaunistuksenne olko ulkonaista, ei hiusten palmikoimista eikä kultien ympärillenne ripustamista eikä koreihin vaatteisiin pukeutumista,
        4 vaan se olkoon salassa oleva sydämen ihminen, hiljaisen ja rauhaisan hengen katoamattomuudessa; tämä on Jumalan silmissä kallis.
        5 Sillä näin myös muinoin pyhät vaimot, jotka panivat toivonsa Jumalaan, kaunistivat itsensä ja olivat miehillensä alamaiset;
        6 niin oli Saara kuuliainen Aabrahamille, kutsuen häntä herraksi; ja hänen lapsikseen te olette tulleet, kun teette sitä, mikä hyvää on, ettekä anna minkään itseänne peljättää.

        Tämä siis on Jumalan sanaa ja Jumalan ohjeita !

        EI MIESTEN OMIA, kuten aloittaja väittää !

        Eli tässä seuraavassa aloittaja väittää siis oikeasti Jumalan viihaavan naisia ja toimivan monellakin tapaa väärin !

        --------------------------------
        Tilastomatematiikkaa soveltaen voi (kommentoinnin) synteesissä nähdä niin VAHVAA negatiivisuutta ja VIHAA naisia (minuakin) vastaan, että kenellekään ei jää epäselväksi, että vihamielisyys (uskonnollinen?) naisia vastaan on jopa kriminaalisen tasoista:
        • vihakirjoituksia
        • syrjintää todistavia kirjoituksia
        • kunnianloukkauksen ja naisen persoonaan häpäiseviä postauksia ( RL 24:8-9 §)
        • yhdenvertaisen sananvapauden tallaamisyritystä ( lopeta, älä kirjoita tällä palstalla!)
        • yhdenvertaisen ihmisarvon romuttamisen himoa (nainen alempi, halvempi kuin mies...)

        ----------------------------

        Jumala siis tuon aloittajan mukaan rikkoo rikoslakia !

        Aloittaja, joka siis itse sanoo itseään uskovaksi, sotii Jumalaa ja Jumalan säätämystä vastaan !

        Hän on avoimessa kapinassa Jumalaa vastaan !

        Jos kyseessä olisi uskosta osaton, ei asiaan tarvitsisi ollenkaan puuttua, mutta nyt on ollut pakko puuttua tuohon aloittajan suorittamaan kapinahengen lietsomiseen Jumalaa vstaan !

        Siis aloittaja ei taistele miehiä vastaan, vaan Jumalaa vastaan !

        Tästä on ollu ja on kyse !


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Yhäkin olen minä syytön siihen, mitä Jumala on säätänyt ja mikä Hänen tahtonsa on !

        Joten minun mustamaalaamiseni ei hyödytä sinua / teitä mitenkään !

        Sinä / te taistelette Jumalaa vastaan, ette minua !

        Ja sinun on ihan turhaa yrittää uhkailla minua !

        Minä kirjoitan anonyymisti, ja jos sinä alat paljastamaan minun henkilötietojani täällä, syyllistyt rikokseen !

        Joten sinuna miettisin ensin kunnolla, että halautko lähteä sille tielle !

        No, niin tai näin, minua et sinä hiiljaikseksi saa uhkailuillasi.

        Ja tuollainen uhkailu kertoo vain todella paljon sinusta itsestäsi ja sisimpäsi saastaisuudesta.

        Eli tuollaisella sinä paljastat vain itse itsesi ja oman pahuutesi !

        Sinulle Maijaliisa Hiekkasen solvaaja:

        Julkisissa kirjoituksissasi on todisteet seuravista:


        1) Olet kirjoittanut väärää todistusta lähimmäisestäsi ( Maijaliisa Hiekkanen)
        Se on rikkomus ja synti Raamatun Sanaa, Jumalaa ja ihmistä vastaan.

        2) Olet rikkonut Suomi24 kirjoitussääntöjä vastaan. Olet kirjoittanut perätöntä valhetta ja keksimiäsi väitteitä Maijaliisa Hiekkasesta. Sellaiseen ei Suomi24 säännöt anna lupaa.

        3) Olet tuonut julkista kirjoitusnäyttöä rikoksesta.

        Rikoslaki 24:9 §.

        ”Kunnianloukkauksesta säädetään rikoslain 24 luvun 9 §:ssä. Pykälän mukaan kunnianloukkaukseen syyllistyy se, joka esittää toisesta valheellisen tiedon tai vihjauksen siten, että teko on omiaan aiheuttamaan vahinkoa tai kärsimystä loukatulle taikka häneen kohdistuvaa halveksuntaa, taikka muuten halventaa toista.

        Kun teko (solvaaminen ja nimittely) on jatkuvaa, täyttyvät kunnianloukkauksen edellytykset, etenkin kun solvaaminen on toistuvaa.

        ** Olet suunnannut todistamattomia valheväitteitäsi tätä Maijaliisa Hiekkasta vastaan.

        ** Sinulle on useita kertoja annettu mahdollisuus korjata pahat tekosi.

        ** Sinulla ei ollut eikä ole mitään monopolia, eikä Jumalan lupaa puuttua HÄNEN palvelijansa asioihin.

        ** Menettelysi on niin pitkään jatkunutta, ylimielistä ja piittamatonta (Jumalan ohjeista)
        että nyt tilanteesi on kypsynyt Jumalan pöydällä ratkaisun paikalle.

        Saat valita helpomman vaihtoehdon:

        A) Lopetat solvaamisen ja nimittelyn – täällä – aikaa on 26.4.2024 saakka. Taikka,

        B) Jos jatkat syntiäsi ja lainvastaista solvausta ( RL 24.9 §) 26.4.2024 perästä lakimieheni jättää rikostutkintapyynnön sinusta.


        Synnin ja laittomuuden harjoittamiselle tulee lopulta vastaan finaali.

        JK: Anteeksipyyntöä ei huoli esittää. Se ei ENÄÄ ratkaisa asiaa.


        Olet koettanut saattaa julkisen häpeän ja mustamaalauksen tilaan ihmistä.

        Sinä et ole Jumala.

        Etkä ole Jumalan edustaja. Jumala ei käskenyt sinun solvata Hänen palvelijaansa.

        Väität vuodesta toiseen valhetta, että uskova nainen muka "sotii Jumalaa vastaan"!

        Ja nyt valheesi on suunnattu omalla nimellään kirjoittava ihmistä vastaan.

        Kyseessä on sekä "väärän todistuksen lausuminen" että
        - kunnianloukkausrikos.

        Kun Ihminen on Jumalan tiedon mukaan palvellut 52 vuotta Jumalaa ja lähimmäisiään saamillaan lahjoilla - ja sinä kehtaat väittä valhetta, että

        "ihminen "sotii Jumalaa vastaan"

        - niin

        Olet tilannut itsellesi tilinteon ajan ja paikan!


        "Sotii Jumalaa vastaan"!

        Syntimittasi täyttyi. Olet loukannut - et vain ihmistä - vaan Jumalaa.

        Olet noussut ylpeästi Jumalaa vastaan. Olet leikkinyt kuin "jumalaa ylempää" tahoa.
        Olet ryhtynyt vääräksi ja väärmieliseksi tuomariksi. Ilman lupaa.

        Mattesu 7: 1 >>


        Valinta on vapaa. Synnin ja laittomuuden harjoittamiselle tulee lopulta vastaan finaali.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinulle Maijaliisa Hiekkasen solvaaja:

        Julkisissa kirjoituksissasi on todisteet seuravista:


        1) Olet kirjoittanut väärää todistusta lähimmäisestäsi ( Maijaliisa Hiekkanen)
        Se on rikkomus ja synti Raamatun Sanaa, Jumalaa ja ihmistä vastaan.

        2) Olet rikkonut Suomi24 kirjoitussääntöjä vastaan. Olet kirjoittanut perätöntä valhetta ja keksimiäsi väitteitä Maijaliisa Hiekkasesta. Sellaiseen ei Suomi24 säännöt anna lupaa.

        3) Olet tuonut julkista kirjoitusnäyttöä rikoksesta.

        Rikoslaki 24:9 §.

        ”Kunnianloukkauksesta säädetään rikoslain 24 luvun 9 §:ssä. Pykälän mukaan kunnianloukkaukseen syyllistyy se, joka esittää toisesta valheellisen tiedon tai vihjauksen siten, että teko on omiaan aiheuttamaan vahinkoa tai kärsimystä loukatulle taikka häneen kohdistuvaa halveksuntaa, taikka muuten halventaa toista.

        Kun teko (solvaaminen ja nimittely) on jatkuvaa, täyttyvät kunnianloukkauksen edellytykset, etenkin kun solvaaminen on toistuvaa.

        ** Olet suunnannut todistamattomia valheväitteitäsi tätä Maijaliisa Hiekkasta vastaan.

        ** Sinulle on useita kertoja annettu mahdollisuus korjata pahat tekosi.

        ** Sinulla ei ollut eikä ole mitään monopolia, eikä Jumalan lupaa puuttua HÄNEN palvelijansa asioihin.

        ** Menettelysi on niin pitkään jatkunutta, ylimielistä ja piittamatonta (Jumalan ohjeista)
        että nyt tilanteesi on kypsynyt Jumalan pöydällä ratkaisun paikalle.

        Saat valita helpomman vaihtoehdon:

        A) Lopetat solvaamisen ja nimittelyn – täällä – aikaa on 26.4.2024 saakka. Taikka,

        B) Jos jatkat syntiäsi ja lainvastaista solvausta ( RL 24.9 §) 26.4.2024 perästä lakimieheni jättää rikostutkintapyynnön sinusta.


        Synnin ja laittomuuden harjoittamiselle tulee lopulta vastaan finaali.

        JK: Anteeksipyyntöä ei huoli esittää. Se ei ENÄÄ ratkaisa asiaa.


        Olet koettanut saattaa julkisen häpeän ja mustamaalauksen tilaan ihmistä.

        Sinä et ole Jumala.

        Etkä ole Jumalan edustaja. Jumala ei käskenyt sinun solvata Hänen palvelijaansa.

        Väität vuodesta toiseen valhetta, että uskova nainen muka "sotii Jumalaa vastaan"!

        Ja nyt valheesi on suunnattu omalla nimellään kirjoittava ihmistä vastaan.

        Kyseessä on sekä "väärän todistuksen lausuminen" että
        - kunnianloukkausrikos.

        Kun Ihminen on Jumalan tiedon mukaan palvellut 52 vuotta Jumalaa ja lähimmäisiään saamillaan lahjoilla - ja sinä kehtaat väittä valhetta, että

        "ihminen "sotii Jumalaa vastaan"

        - niin

        Olet tilannut itsellesi tilinteon ajan ja paikan!


        "Sotii Jumalaa vastaan"!

        Syntimittasi täyttyi. Olet loukannut - et vain ihmistä - vaan Jumalaa.

        Olet noussut ylpeästi Jumalaa vastaan. Olet leikkinyt kuin "jumalaa ylempää" tahoa.
        Olet ryhtynyt vääräksi ja väärmieliseksi tuomariksi. Ilman lupaa.

        Mattesu 7: 1 >>


        Valinta on vapaa. Synnin ja laittomuuden harjoittamiselle tulee lopulta vastaan finaali.

        Ole hyvä ja näytä toteen se, että missä minä muka olen häntä solvannut !

        Minä en ole solvannut !

        Jos joku muu on solvannut, niin se ei ole minun syyni eikä vikani !

        Olen kirjoittanut Raamattuun perustuen sen, mitä se sanoo kyseisen henkilön toiminnasta ja opetuksista !

        Siis olen keskustellut opillisista asioista !

        Joten turha on koko litainiasi !

        Mene itsessi ja mieti nyt tätä omaa toimintaasi ja väärää syyttelyäsi !

        Ja häpeä !


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinulle Maijaliisa Hiekkasen solvaaja:

        Julkisissa kirjoituksissasi on todisteet seuravista:


        1) Olet kirjoittanut väärää todistusta lähimmäisestäsi ( Maijaliisa Hiekkanen)
        Se on rikkomus ja synti Raamatun Sanaa, Jumalaa ja ihmistä vastaan.

        2) Olet rikkonut Suomi24 kirjoitussääntöjä vastaan. Olet kirjoittanut perätöntä valhetta ja keksimiäsi väitteitä Maijaliisa Hiekkasesta. Sellaiseen ei Suomi24 säännöt anna lupaa.

        3) Olet tuonut julkista kirjoitusnäyttöä rikoksesta.

        Rikoslaki 24:9 §.

        ”Kunnianloukkauksesta säädetään rikoslain 24 luvun 9 §:ssä. Pykälän mukaan kunnianloukkaukseen syyllistyy se, joka esittää toisesta valheellisen tiedon tai vihjauksen siten, että teko on omiaan aiheuttamaan vahinkoa tai kärsimystä loukatulle taikka häneen kohdistuvaa halveksuntaa, taikka muuten halventaa toista.

        Kun teko (solvaaminen ja nimittely) on jatkuvaa, täyttyvät kunnianloukkauksen edellytykset, etenkin kun solvaaminen on toistuvaa.

        ** Olet suunnannut todistamattomia valheväitteitäsi tätä Maijaliisa Hiekkasta vastaan.

        ** Sinulle on useita kertoja annettu mahdollisuus korjata pahat tekosi.

        ** Sinulla ei ollut eikä ole mitään monopolia, eikä Jumalan lupaa puuttua HÄNEN palvelijansa asioihin.

        ** Menettelysi on niin pitkään jatkunutta, ylimielistä ja piittamatonta (Jumalan ohjeista)
        että nyt tilanteesi on kypsynyt Jumalan pöydällä ratkaisun paikalle.

        Saat valita helpomman vaihtoehdon:

        A) Lopetat solvaamisen ja nimittelyn – täällä – aikaa on 26.4.2024 saakka. Taikka,

        B) Jos jatkat syntiäsi ja lainvastaista solvausta ( RL 24.9 §) 26.4.2024 perästä lakimieheni jättää rikostutkintapyynnön sinusta.


        Synnin ja laittomuuden harjoittamiselle tulee lopulta vastaan finaali.

        JK: Anteeksipyyntöä ei huoli esittää. Se ei ENÄÄ ratkaisa asiaa.


        Olet koettanut saattaa julkisen häpeän ja mustamaalauksen tilaan ihmistä.

        Sinä et ole Jumala.

        Etkä ole Jumalan edustaja. Jumala ei käskenyt sinun solvata Hänen palvelijaansa.

        Väität vuodesta toiseen valhetta, että uskova nainen muka "sotii Jumalaa vastaan"!

        Ja nyt valheesi on suunnattu omalla nimellään kirjoittava ihmistä vastaan.

        Kyseessä on sekä "väärän todistuksen lausuminen" että
        - kunnianloukkausrikos.

        Kun Ihminen on Jumalan tiedon mukaan palvellut 52 vuotta Jumalaa ja lähimmäisiään saamillaan lahjoilla - ja sinä kehtaat väittä valhetta, että

        "ihminen "sotii Jumalaa vastaan"

        - niin

        Olet tilannut itsellesi tilinteon ajan ja paikan!


        "Sotii Jumalaa vastaan"!

        Syntimittasi täyttyi. Olet loukannut - et vain ihmistä - vaan Jumalaa.

        Olet noussut ylpeästi Jumalaa vastaan. Olet leikkinyt kuin "jumalaa ylempää" tahoa.
        Olet ryhtynyt vääräksi ja väärmieliseksi tuomariksi. Ilman lupaa.

        Mattesu 7: 1 >>


        Valinta on vapaa. Synnin ja laittomuuden harjoittamiselle tulee lopulta vastaan finaali.

        Niin ja edellisessä viestissäni tuossa edellä ei ollut yhtään mitään asiatonta !


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinulle Maijaliisa Hiekkasen solvaaja:

        Julkisissa kirjoituksissasi on todisteet seuravista:


        1) Olet kirjoittanut väärää todistusta lähimmäisestäsi ( Maijaliisa Hiekkanen)
        Se on rikkomus ja synti Raamatun Sanaa, Jumalaa ja ihmistä vastaan.

        2) Olet rikkonut Suomi24 kirjoitussääntöjä vastaan. Olet kirjoittanut perätöntä valhetta ja keksimiäsi väitteitä Maijaliisa Hiekkasesta. Sellaiseen ei Suomi24 säännöt anna lupaa.

        3) Olet tuonut julkista kirjoitusnäyttöä rikoksesta.

        Rikoslaki 24:9 §.

        ”Kunnianloukkauksesta säädetään rikoslain 24 luvun 9 §:ssä. Pykälän mukaan kunnianloukkaukseen syyllistyy se, joka esittää toisesta valheellisen tiedon tai vihjauksen siten, että teko on omiaan aiheuttamaan vahinkoa tai kärsimystä loukatulle taikka häneen kohdistuvaa halveksuntaa, taikka muuten halventaa toista.

        Kun teko (solvaaminen ja nimittely) on jatkuvaa, täyttyvät kunnianloukkauksen edellytykset, etenkin kun solvaaminen on toistuvaa.

        ** Olet suunnannut todistamattomia valheväitteitäsi tätä Maijaliisa Hiekkasta vastaan.

        ** Sinulle on useita kertoja annettu mahdollisuus korjata pahat tekosi.

        ** Sinulla ei ollut eikä ole mitään monopolia, eikä Jumalan lupaa puuttua HÄNEN palvelijansa asioihin.

        ** Menettelysi on niin pitkään jatkunutta, ylimielistä ja piittamatonta (Jumalan ohjeista)
        että nyt tilanteesi on kypsynyt Jumalan pöydällä ratkaisun paikalle.

        Saat valita helpomman vaihtoehdon:

        A) Lopetat solvaamisen ja nimittelyn – täällä – aikaa on 26.4.2024 saakka. Taikka,

        B) Jos jatkat syntiäsi ja lainvastaista solvausta ( RL 24.9 §) 26.4.2024 perästä lakimieheni jättää rikostutkintapyynnön sinusta.


        Synnin ja laittomuuden harjoittamiselle tulee lopulta vastaan finaali.

        JK: Anteeksipyyntöä ei huoli esittää. Se ei ENÄÄ ratkaisa asiaa.


        Olet koettanut saattaa julkisen häpeän ja mustamaalauksen tilaan ihmistä.

        Sinä et ole Jumala.

        Etkä ole Jumalan edustaja. Jumala ei käskenyt sinun solvata Hänen palvelijaansa.

        Väität vuodesta toiseen valhetta, että uskova nainen muka "sotii Jumalaa vastaan"!

        Ja nyt valheesi on suunnattu omalla nimellään kirjoittava ihmistä vastaan.

        Kyseessä on sekä "väärän todistuksen lausuminen" että
        - kunnianloukkausrikos.

        Kun Ihminen on Jumalan tiedon mukaan palvellut 52 vuotta Jumalaa ja lähimmäisiään saamillaan lahjoilla - ja sinä kehtaat väittä valhetta, että

        "ihminen "sotii Jumalaa vastaan"

        - niin

        Olet tilannut itsellesi tilinteon ajan ja paikan!


        "Sotii Jumalaa vastaan"!

        Syntimittasi täyttyi. Olet loukannut - et vain ihmistä - vaan Jumalaa.

        Olet noussut ylpeästi Jumalaa vastaan. Olet leikkinyt kuin "jumalaa ylempää" tahoa.
        Olet ryhtynyt vääräksi ja väärmieliseksi tuomariksi. Ilman lupaa.

        Mattesu 7: 1 >>


        Valinta on vapaa. Synnin ja laittomuuden harjoittamiselle tulee lopulta vastaan finaali.

        Niin ja se pitää vielä sanoa sinulle, että:

        Ei pidä alkaa syyttelemään täysin syyttömiä ,perustuen omiin harhaluuloihin ja kuvitelmiin !

        Nytkin menit antamaan väärän todistuksen lähimmäisestäsi !

        Ja se on syntiä se !

        Joten tee parannus toiminnastasi !

        Olet useasti sortunut tuohon ihan samaan, etkä ole silti parannusta tehnyt !

        Tälläinen on väärin ja syntiä:

        Täysin syyttömien syyttely, perustuen omiin harhaluuloihin ja kuvitelmiin !


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ole hyvä ja näytä toteen se, että missä minä muka olen häntä solvannut !

        Minä en ole solvannut !

        Jos joku muu on solvannut, niin se ei ole minun syyni eikä vikani !

        Olen kirjoittanut Raamattuun perustuen sen, mitä se sanoo kyseisen henkilön toiminnasta ja opetuksista !

        Siis olen keskustellut opillisista asioista !

        Joten turha on koko litainiasi !

        Mene itsessi ja mieti nyt tätä omaa toimintaasi ja väärää syyttelyäsi !

        Ja häpeä !

        Sinulle on annettu vapaaehtoinen mahdollisuus lopettaa kaikki solvaus-ja häpäisykirjoitukset Maijaliisa Hiekkasta vastaan.

        Määräaika päättyy 26.4.2024.

        Mkäli vielä kerrankin haluat jatkaa syntiäsi ja laitottomuutasi,

        vastaat sitä Maijaliisan

        Jumalan

        ja yhteiskunnan lainmukaisen järjestelämän edessä

        Rikoslaki 24. 9 §

        Tämä ei ole vitsiä eikä tyhjää puhetta.

        Syntimittasi on täysi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin ja edellisessä viestissäni tuossa edellä ei ollut yhtään mitään asiatonta !

        Jos ymmärryksesi toimii, niin lue uudestaan tämä teksti:

        Se ole ole suunsoittoa, eikä tyhjää höpötystä.

        Ole luullut että voit nimettämänä solvata, herjata, nimitellä Jumalan palvelijaa (naista) mustilla ja likaisilla panetteluillasi: "sotii Jumalaa vastaan".

        Sinulla oli se aika tehdä sitä syntiä, tuota kaikkea.

        Lakimieheni todisteluaineistossa on järkyttävää määrä kirjoituksiasi!
        Tässäkin ketjussa niitä on paljon. Kaikki on lisätty todistusainesitoon.
        Joka todistaa SINUA Vastaan.

        Niin oikeudessa toimitaan.

        Jostakin syystä Jumalan mitta tuli nyt täyteen?
        Syntimitta aina täyttyy lopuksi.

        Vapaaehtoinen korjausmahdollisuus on.
        Etät lopetat kokonaan kaiken kirjoittamisen Maijaliisa Hiekkasta vastaan.

        Ja jos jatkat, vastaat kirjoituksistasi niinkuin Laki sanoo.
        niinkuin Raamattu sanoo - Jeesus - Matteus 12:34-37.

        Pakoonpääsyä ei nyt enää ole.

        Eikä tämä oel uhkausta. On tullut tillinteon aika.

        Suomi24 ylläpidolta voi koettaa hakea tukea pahuudellesi, Mutta se ei auta.
        Koska Suom24 "ei puutu palstakirjoittajien keskeisiin asioihin". Niin säännöt sanovat.

        Huomioi aika. Korjaukselle 26.4.2024.
        Sen perästä lakimieheni laittaa ison pyörän pyörimään.

        Se on välttämätöntä, koska julkeudessasi olet kadottanut oikeat rajat.








        Sinulle Maijaliisa Hiekkasen solvaaja:

        Julkisissa kirjoituksissasi on todisteet seuaravista:


        1) Olet kirjoittanut väärää todistusta lähimmäisestäsi ( Maijaliisa Hiekkanen)
        Se on rikkomus ja synti Raamatun Sanaa, Jumalaa ja ihmistä vastaan.

        2) Olet rikkonut Suomi24 kirjoitussääntöjä vastaan. Olet kirjoittanut perätöntä valhetta ja keksimiäsi väitteitä Maijaliisa Hiekkasesta. Sellaiseen ei Suomi24 säännöt anna lupaa.

        3) Olet tuonut julkista kirjoitusnäyttöä rikoksesta.

        Rikoslaki 24:9 §.

        ”Kunnianloukkauksesta säädetään rikoslain 24 luvun 9 §:ssä. Pykälän mukaan kunnianloukkaukseen syyllistyy se, joka esittää toisesta valheellisen tiedon tai vihjauksen siten, että teko on omiaan aiheuttamaan vahinkoa tai kärsimystä loukatulle taikka häneen kohdistuvaa halveksuntaa, taikka muuten halventaa toista.

        Kun teko (solvaaminen ja nimittely) on jatkuvaa, täyttyvät kunnianloukkauksen edellytykset, etenkin kun solvaaminen on toistuvaa.

        ** Olet suunnannut todistamattomia valheväitteitäsi tätä Maijaliisa Hiekkasta vastaan.

        ** Sinulle on useita kertoja annettu mahdollisuus korjata pahat tekosi.

        ** Sinulla ei ollut eikä ole mitään monopolia, eikä Jumalan lupaa puuttua HÄNEN palvelijansa asioihin.

        ** Menettelysi on niin pitkään jatkunutta, ylimielistä ja piittamatonta (Jumalan ohjeista)
        että nyt tilanteesi on kypsynyt Jumalan pöydällä ratkaisun paikalle.

        Saat valita helpomman vaihtoehdon:

        A) Lopetat solvaamisen ja nimittelyn – täällä – aikaa on 26.4.2024 saakka. Taikka,

        B) Jos jatkat syntiäsi ja lainvastaista solvausta ( RL 24.9 §) 26.4.2024 perästä lakimieheni jättää rikostutkintapyynnön sinusta.


        Synnin ja laittomuuden harjoittamiselle tulee lopulta vastaan finaali.

        JK: Anteeksipyyntöä ei huoli esittää. Se ei ENÄÄ ratkaisa asiaa.


        Olet koettanut saattaa julkisen häpeän ja mustamaalauksen tilaan ihmistä.

        Sinä et ole Jumala.

        Etkä ole Jumalan edustaja. Jumala ei käskenyt sinun solvata Hänen palvelijaansa.

        Väität vuodesta toiseen valhetta, että uskova nainen muka "sotii Jumalaa vastaan"!

        Ja nyt valheesi on suunnattu omalla nimellään kirjoittava ihmistä vastaan.

        Kyseessä on sekä "väärän todistuksen lausuminen" että
        - kunnianloukkausrikos.

        Kun Ihminen on Jumalan tiedon mukaan palvellut 52 vuotta Jumalaa ja lähimmäisiään saamillaan lahjoilla - ja sinä kehtaat väittä valhetta, että

        "ihminen "sotii Jumalaa vastaan"

        - niin

        Olet tilannut itsellesi tilinteon ajan ja paikan!


        "Sotii Jumalaa vastaan"!

        Syntimittasi täyttyi. Olet loukannut - et vain ihmistä - vaan Jumalaa.

        Olet noussut ylpeästi Jumalaa vastaan. Olet leikkinyt kuin "jumalaa ylempää" tahoa.
        Olet ryhtynyt vääräksi ja väärmieliseksi tuomariksi. Ilman lupaa.

        Mattesu 7: 1 >>


        Valinta on vapaa. Synnin ja laittomuuden harjoittamiselle tulee lopulta vastaan finaali.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos ymmärryksesi toimii, niin lue uudestaan tämä teksti:

        Se ole ole suunsoittoa, eikä tyhjää höpötystä.

        Ole luullut että voit nimettämänä solvata, herjata, nimitellä Jumalan palvelijaa (naista) mustilla ja likaisilla panetteluillasi: "sotii Jumalaa vastaan".

        Sinulla oli se aika tehdä sitä syntiä, tuota kaikkea.

        Lakimieheni todisteluaineistossa on järkyttävää määrä kirjoituksiasi!
        Tässäkin ketjussa niitä on paljon. Kaikki on lisätty todistusainesitoon.
        Joka todistaa SINUA Vastaan.

        Niin oikeudessa toimitaan.

        Jostakin syystä Jumalan mitta tuli nyt täyteen?
        Syntimitta aina täyttyy lopuksi.

        Vapaaehtoinen korjausmahdollisuus on.
        Etät lopetat kokonaan kaiken kirjoittamisen Maijaliisa Hiekkasta vastaan.

        Ja jos jatkat, vastaat kirjoituksistasi niinkuin Laki sanoo.
        niinkuin Raamattu sanoo - Jeesus - Matteus 12:34-37.

        Pakoonpääsyä ei nyt enää ole.

        Eikä tämä oel uhkausta. On tullut tillinteon aika.

        Suomi24 ylläpidolta voi koettaa hakea tukea pahuudellesi, Mutta se ei auta.
        Koska Suom24 "ei puutu palstakirjoittajien keskeisiin asioihin". Niin säännöt sanovat.

        Huomioi aika. Korjaukselle 26.4.2024.
        Sen perästä lakimieheni laittaa ison pyörän pyörimään.

        Se on välttämätöntä, koska julkeudessasi olet kadottanut oikeat rajat.








        Sinulle Maijaliisa Hiekkasen solvaaja:

        Julkisissa kirjoituksissasi on todisteet seuaravista:


        1) Olet kirjoittanut väärää todistusta lähimmäisestäsi ( Maijaliisa Hiekkanen)
        Se on rikkomus ja synti Raamatun Sanaa, Jumalaa ja ihmistä vastaan.

        2) Olet rikkonut Suomi24 kirjoitussääntöjä vastaan. Olet kirjoittanut perätöntä valhetta ja keksimiäsi väitteitä Maijaliisa Hiekkasesta. Sellaiseen ei Suomi24 säännöt anna lupaa.

        3) Olet tuonut julkista kirjoitusnäyttöä rikoksesta.

        Rikoslaki 24:9 §.

        ”Kunnianloukkauksesta säädetään rikoslain 24 luvun 9 §:ssä. Pykälän mukaan kunnianloukkaukseen syyllistyy se, joka esittää toisesta valheellisen tiedon tai vihjauksen siten, että teko on omiaan aiheuttamaan vahinkoa tai kärsimystä loukatulle taikka häneen kohdistuvaa halveksuntaa, taikka muuten halventaa toista.

        Kun teko (solvaaminen ja nimittely) on jatkuvaa, täyttyvät kunnianloukkauksen edellytykset, etenkin kun solvaaminen on toistuvaa.

        ** Olet suunnannut todistamattomia valheväitteitäsi tätä Maijaliisa Hiekkasta vastaan.

        ** Sinulle on useita kertoja annettu mahdollisuus korjata pahat tekosi.

        ** Sinulla ei ollut eikä ole mitään monopolia, eikä Jumalan lupaa puuttua HÄNEN palvelijansa asioihin.

        ** Menettelysi on niin pitkään jatkunutta, ylimielistä ja piittamatonta (Jumalan ohjeista)
        että nyt tilanteesi on kypsynyt Jumalan pöydällä ratkaisun paikalle.

        Saat valita helpomman vaihtoehdon:

        A) Lopetat solvaamisen ja nimittelyn – täällä – aikaa on 26.4.2024 saakka. Taikka,

        B) Jos jatkat syntiäsi ja lainvastaista solvausta ( RL 24.9 §) 26.4.2024 perästä lakimieheni jättää rikostutkintapyynnön sinusta.


        Synnin ja laittomuuden harjoittamiselle tulee lopulta vastaan finaali.

        JK: Anteeksipyyntöä ei huoli esittää. Se ei ENÄÄ ratkaisa asiaa.


        Olet koettanut saattaa julkisen häpeän ja mustamaalauksen tilaan ihmistä.

        Sinä et ole Jumala.

        Etkä ole Jumalan edustaja. Jumala ei käskenyt sinun solvata Hänen palvelijaansa.

        Väität vuodesta toiseen valhetta, että uskova nainen muka "sotii Jumalaa vastaan"!

        Ja nyt valheesi on suunnattu omalla nimellään kirjoittava ihmistä vastaan.

        Kyseessä on sekä "väärän todistuksen lausuminen" että
        - kunnianloukkausrikos.

        Kun Ihminen on Jumalan tiedon mukaan palvellut 52 vuotta Jumalaa ja lähimmäisiään saamillaan lahjoilla - ja sinä kehtaat väittä valhetta, että

        "ihminen "sotii Jumalaa vastaan"

        - niin

        Olet tilannut itsellesi tilinteon ajan ja paikan!


        "Sotii Jumalaa vastaan"!

        Syntimittasi täyttyi. Olet loukannut - et vain ihmistä - vaan Jumalaa.

        Olet noussut ylpeästi Jumalaa vastaan. Olet leikkinyt kuin "jumalaa ylempää" tahoa.
        Olet ryhtynyt vääräksi ja väärmieliseksi tuomariksi. Ilman lupaa.

        Mattesu 7: 1 >>


        Valinta on vapaa. Synnin ja laittomuuden harjoittamiselle tulee lopulta vastaan finaali.

        Nähdyssä solvausten tulvassa ja valheellisten väitteiden likapaketissa näkyy kymmeniä ja kymmeniä kertoja häpäisevää ja rasistista tekstiä.

        Naissukupuoleen tähdättyä syrjintää ja halveksuntaa.

        Muka Jumalan luvalla?
        Vai niin?

        Ei siis ihme että Jumalankin mitta tulee täyteen?

        Rajansa se on pilkkaamisellakin.

        Jumala kyllä vain totuuden tietää, vain Hän.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin ja se pitää vielä sanoa sinulle, että:

        Ei pidä alkaa syyttelemään täysin syyttömiä ,perustuen omiin harhaluuloihin ja kuvitelmiin !

        Nytkin menit antamaan väärän todistuksen lähimmäisestäsi !

        Ja se on syntiä se !

        Joten tee parannus toiminnastasi !

        Olet useasti sortunut tuohon ihan samaan, etkä ole silti parannusta tehnyt !

        Tälläinen on väärin ja syntiä:

        Täysin syyttömien syyttely, perustuen omiin harhaluuloihin ja kuvitelmiin !

        Sinua syyttävät vain omat kirjoitetut tekstisi.
        Ne ovat sinua vastaan, ne todistavat mitä olet kirjoittanut.
        Niistä sinä vastaat.
        Lue Matteus 12:34-37


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin ja se pitää vielä sanoa sinulle, että:

        Ei pidä alkaa syyttelemään täysin syyttömiä ,perustuen omiin harhaluuloihin ja kuvitelmiin !

        Nytkin menit antamaan väärän todistuksen lähimmäisestäsi !

        Ja se on syntiä se !

        Joten tee parannus toiminnastasi !

        Olet useasti sortunut tuohon ihan samaan, etkä ole silti parannusta tehnyt !

        Tälläinen on väärin ja syntiä:

        Täysin syyttömien syyttely, perustuen omiin harhaluuloihin ja kuvitelmiin !

        Sinulle Maijaliisa Hiekkasen solvaaja ja häpäisijä
        Muistutusta.
        1) Aikaa korjaukseen on 26.4.2024
        2) Sen perästä, jos kirjoitat vielä mitä tahansa Maijaliisa Hiekkasta vastaan,

        3) Olet ohittanut kaorjaukseen annetun ajan.

        4) Sitten alkaa sanoista vastaamisen kierros toisilal foorumeilla,


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinulle Maijaliisa Hiekkasen solvaaja ja häpäisijä
        Muistutusta.
        1) Aikaa korjaukseen on 26.4.2024
        2) Sen perästä, jos kirjoitat vielä mitä tahansa Maijaliisa Hiekkasta vastaan,

        3) Olet ohittanut kaorjaukseen annetun ajan.

        4) Sitten alkaa sanoista vastaamisen kierros toisilal foorumeilla,

        Tämä ei ole uhkaus, vaan

        ILMOITUS,
        ennakkoilmoitus tulevista toimenpiteistä.

        Ellei halua korjaukseen näy?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinulle on annettu vapaaehtoinen mahdollisuus lopettaa kaikki solvaus-ja häpäisykirjoitukset Maijaliisa Hiekkasta vastaan.

        Määräaika päättyy 26.4.2024.

        Mkäli vielä kerrankin haluat jatkaa syntiäsi ja laitottomuutasi,

        vastaat sitä Maijaliisan

        Jumalan

        ja yhteiskunnan lainmukaisen järjestelämän edessä

        Rikoslaki 24. 9 §

        Tämä ei ole vitsiä eikä tyhjää puhetta.

        Syntimittasi on täysi.

        On se äärimmäistä julkeaa valhetta väittää ihmistä "Jumalaa vastaan sovivaksi"?

        Joka yli 52 vuotta on uskollisesti palvellut Jumalaa ja lähimmäisiä. Pilkkaa!

        Ja jonka totuuden Jumala tietää!!

        Ei ihme, että Jumalakin saa tarpeekseen noin röyhkeästä, ylpeästä ja sanan vastaisesta "tuomarin hommasta" ( Matt 7: 1<<)

        Ja nyt se aika tuli, että kaveri saa tehdä tiliä sekä Jumalan että virkavallan edessä.

        Katsotaan, kelpaako ottaa vapaaehtoinen korjausliike vastaan?

        Se aika päättyy 26.4.2024

        Jumalaa ei pidä kiusata.
        Kun Hän armossaan ojentaa parannuksen, suunsiivouksen ja puhdistuksen kättä, viisas tarttuu siihen? Mutta pilkkaajat saattavat koettaa jatkaa.

        Ylpeys on sokaissut monet.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        On se äärimmäistä julkeaa valhetta väittää ihmistä "Jumalaa vastaan sovivaksi"?

        Joka yli 52 vuotta on uskollisesti palvellut Jumalaa ja lähimmäisiä. Pilkkaa!

        Ja jonka totuuden Jumala tietää!!

        Ei ihme, että Jumalakin saa tarpeekseen noin röyhkeästä, ylpeästä ja sanan vastaisesta "tuomarin hommasta" ( Matt 7: 1<<)

        Ja nyt se aika tuli, että kaveri saa tehdä tiliä sekä Jumalan että virkavallan edessä.

        Katsotaan, kelpaako ottaa vapaaehtoinen korjausliike vastaan?

        Se aika päättyy 26.4.2024

        Jumalaa ei pidä kiusata.
        Kun Hän armossaan ojentaa parannuksen, suunsiivouksen ja puhdistuksen kättä, viisas tarttuu siihen? Mutta pilkkaajat saattavat koettaa jatkaa.

        Ylpeys on sokaissut monet.

        Nyt kirjoitat itse itsestäsi !

        Ylpeys on sokeissut sinut !

        Minulla on hyvä omatunto niin Jumalan kuin ihmisten edessä !

        Minä tiedän mitä olen kirjoittanut, eikä siinä ole ollut yhään mitään lainvastaista !!!

        Joten näin syyttömänä minulla on kevyt ja helppo olla !

        Mutta sinä itse nyt latelit minulle lakia ja säädöksiä !

        Ne koskevat sinua tässä tapauksessa !

        Sinä olet siinä antanut täysin perättömiä lausuntoja minusta ja syytellyt lakien rikkomisesta, mihin en ole syyllistynyt !

        Joten sinä ITSE olet tuolla omalla viestilläsi syyllistynyt juurikin niihin lain pykälöihin, joista minua perättömästi syytit !

        Eli sinun tapaustasi ei käsiteltäisi enää lieventävien asianhaarojen vallitessa, kun itse selvästi olet siinä viestissäsi jo ilmoittanut lain ja säädökset tuntevasi !

        Sinun tapaustasi käsiteltäsiin siis raskauttavien asianhaarojen vallitessa, eli tahallisena ja tietoisena lain ja säädöseten rikkomisena !

        Joten sinuna en uhkailisi yhtään enempää, ettei sinulle itsellesi huonosti käy !

        Minä laitan nämä viestisi varuiksi talteen, että ne ovat sitten tarvittaessa helposti käytettävissä, jos alat yhä hankalammaksi !

        Katso nyt itse eteesi ajoissa !


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        On se äärimmäistä julkeaa valhetta väittää ihmistä "Jumalaa vastaan sovivaksi"?

        Joka yli 52 vuotta on uskollisesti palvellut Jumalaa ja lähimmäisiä. Pilkkaa!

        Ja jonka totuuden Jumala tietää!!

        Ei ihme, että Jumalakin saa tarpeekseen noin röyhkeästä, ylpeästä ja sanan vastaisesta "tuomarin hommasta" ( Matt 7: 1<<)

        Ja nyt se aika tuli, että kaveri saa tehdä tiliä sekä Jumalan että virkavallan edessä.

        Katsotaan, kelpaako ottaa vapaaehtoinen korjausliike vastaan?

        Se aika päättyy 26.4.2024

        Jumalaa ei pidä kiusata.
        Kun Hän armossaan ojentaa parannuksen, suunsiivouksen ja puhdistuksen kättä, viisas tarttuu siihen? Mutta pilkkaajat saattavat koettaa jatkaa.

        Ylpeys on sokaissut monet.

        No niin !

        Viestisi ovat tallessa nyt ! :)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nyt kirjoitat itse itsestäsi !

        Ylpeys on sokeissut sinut !

        Minulla on hyvä omatunto niin Jumalan kuin ihmisten edessä !

        Minä tiedän mitä olen kirjoittanut, eikä siinä ole ollut yhään mitään lainvastaista !!!

        Joten näin syyttömänä minulla on kevyt ja helppo olla !

        Mutta sinä itse nyt latelit minulle lakia ja säädöksiä !

        Ne koskevat sinua tässä tapauksessa !

        Sinä olet siinä antanut täysin perättömiä lausuntoja minusta ja syytellyt lakien rikkomisesta, mihin en ole syyllistynyt !

        Joten sinä ITSE olet tuolla omalla viestilläsi syyllistynyt juurikin niihin lain pykälöihin, joista minua perättömästi syytit !

        Eli sinun tapaustasi ei käsiteltäisi enää lieventävien asianhaarojen vallitessa, kun itse selvästi olet siinä viestissäsi jo ilmoittanut lain ja säädökset tuntevasi !

        Sinun tapaustasi käsiteltäsiin siis raskauttavien asianhaarojen vallitessa, eli tahallisena ja tietoisena lain ja säädöseten rikkomisena !

        Joten sinuna en uhkailisi yhtään enempää, ettei sinulle itsellesi huonosti käy !

        Minä laitan nämä viestisi varuiksi talteen, että ne ovat sitten tarvittaessa helposti käytettävissä, jos alat yhä hankalammaksi !

        Katso nyt itse eteesi ajoissa !

        Kuules nyt.
        Sinulla ei ole lain suojaa.

        Nimettömät kirjoittajat eivät voi vedota lakeihin.

        Koska?

        Vain lakeja sovelletaan vain OIKEISIIN ihmisiin, henkilöihin,
        ei anonyymeihin nettikirjoittajiin.


        Joten olet aika hukassa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nyt kirjoitat itse itsestäsi !

        Ylpeys on sokeissut sinut !

        Minulla on hyvä omatunto niin Jumalan kuin ihmisten edessä !

        Minä tiedän mitä olen kirjoittanut, eikä siinä ole ollut yhään mitään lainvastaista !!!

        Joten näin syyttömänä minulla on kevyt ja helppo olla !

        Mutta sinä itse nyt latelit minulle lakia ja säädöksiä !

        Ne koskevat sinua tässä tapauksessa !

        Sinä olet siinä antanut täysin perättömiä lausuntoja minusta ja syytellyt lakien rikkomisesta, mihin en ole syyllistynyt !

        Joten sinä ITSE olet tuolla omalla viestilläsi syyllistynyt juurikin niihin lain pykälöihin, joista minua perättömästi syytit !

        Eli sinun tapaustasi ei käsiteltäisi enää lieventävien asianhaarojen vallitessa, kun itse selvästi olet siinä viestissäsi jo ilmoittanut lain ja säädökset tuntevasi !

        Sinun tapaustasi käsiteltäsiin siis raskauttavien asianhaarojen vallitessa, eli tahallisena ja tietoisena lain ja säädöseten rikkomisena !

        Joten sinuna en uhkailisi yhtään enempää, ettei sinulle itsellesi huonosti käy !

        Minä laitan nämä viestisi varuiksi talteen, että ne ovat sitten tarvittaessa helposti käytettävissä, jos alat yhä hankalammaksi !

        Katso nyt itse eteesi ajoissa !

        "Sinun tapaustasi käsiteltäsiin siis raskauttavien asianhaarojen vallitessa, eli tahallisena ja tietoisena lain ja säädöseten rikkomisena !"

        Kommenttia:

        Jos jonkun tapausta käsitellään "raskauttavien asinahaarojen vallitessa" niin se olet sinä.

        Kirjoituksissi näkyy niin monen lain rikkomusta, että tekopaketti on lihava.

        Sinulla ei ollut MINKÄÄN valtakunnan oikeutta, ruveta pilkkaamaan ja solvaamaan Maijaliisa Hiekkasta:

        " On kapinassa, sodassa Jumalaa vastaan.lietsoo avointa kapinaa Jumalaa vastaan.."

        Kun tuo on niin PAKSUA valhetta kuin olla voi, niin sellaisesta valheilla häpäisemisestä ei selviä selityksillä

        Tuomari ei kuuntele sepitystä, että "jumala" luvan. Ei.

        Ne sanoo: Kirjoitit häpäisyä ja perätöntä väitettä.

        Julkisella nettipalstalla.

        Vastoin Suomi24 sääntöjä.
        Vastoin monien lakien säädöksiä.

        Jumala ei vastaa SINUN kirjoituksistasi.

        Tilanteesi on niin mahdoton ja toivoton, että .....


    • Anonyymi

      Ja totuuden kertomisessa ei ole mitään lainvastaista eikä väärää !

      Hiekkanen on itse ilmoittanut vastustavansa Jumalan Sanaa siltä osin, mitä se opettaa naisen alamaisuudesta !

      Enkä minä ole mikään rasisti !

      Raamatun sanat eivät ole minun omia sanojani, ne ovat Jumalan sanoja kristityn mielestä !

      Mutta tässähän Hiekkanen eroaa muista, vaikka uskovaksi itseään nimittääkin !

      Hän on ihan itse ilmoittanut Raamatun opetusten tästä aiheesta olevan rasismia ja siten kun ne sanat ovat Jumalan sanoja, niin siten hän väittää Jumalaa rasistiksi !

      Ei tässä ole mitään epäselvää, kaikki perustuu Hiekkasen omiin selviin sanoihin.

      Joten ihan turhaan sinä / te pidätte minua vihollisenanne, en minä ole niitä sanoja Raamattuun laittanut, eivätkä ne minun sanojani ole !

      Milloin tämä perus asia edes viimein menee perille ?

      • Anonyymi

        "Hiekkanen on itse ilmoittanut vastustavansa Jumalan Sanaa siltä osin, mitä se opettaa naisen alamaisuudesta !"

        Ny tuli taas julkista valhetta.

        Lisää syyteaineistoon.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Hiekkanen on itse ilmoittanut vastustavansa Jumalan Sanaa siltä osin, mitä se opettaa naisen alamaisuudesta !"

        Ny tuli taas julkista valhetta.

        Lisää syyteaineistoon.

        Jos ymmärryksesi toimii, niin lue uudestaan tämä teksti:

        Se ole ole suunsoittoa, eikä tyhjää höpötystä.

        Ole luullut että voit nimettämänä solvata, herjata, nimitellä Jumalan palvelijaa (naista) mustilla ja likaisilla panetteluillasi: "sotii Jumalaa vastaan".

        Sinulla oli se aika tehdä sitä syntiä, tuota kaikkea.

        Lakimieheni todisteluaineistossa on järkyttävää määrä kirjoituksiasi!
        Tässäkin ketjussa niitä on paljon. Kaikki on lisätty todistusainesitoon.
        Joka todistaa SINUA Vastaan.

        Niin oikeudessa toimitaan.

        Jostakin syystä Jumalan mitta tuli nyt täyteen?
        Syntimitta aina täyttyy lopuksi.

        Vapaaehtoinen korjausmahdollisuus on.
        Etät lopetat kokonaan kaiken kirjoittamisen Maijaliisa Hiekkasta vastaan.

        Ja jos jatkat, vastaat kirjoituksistasi niinkuin Laki sanoo.
        niinkuin Raamattu sanoo - Jeesus - Matteus 12:34-37.

        Pakoonpääsyä ei nyt enää ole.

        Eikä tämä oel uhkausta. On tullut tillinteon aika.

        Suomi24 ylläpidolta voi koettaa hakea tukea pahuudellesi, Mutta se ei auta.
        Koska Suom24 "ei puutu palstakirjoittajien keskeisiin asioihin". Niin säännöt sanovat.

        Huomioi aika. Korjaukselle 26.4.2024.
        Sen perästä lakimieheni laittaa ison pyörän pyörimään.

        Se on välttämätöntä, koska julkeudessasi olet kadottanut oikeat rajat.








        Sinulle Maijaliisa Hiekkasen solvaaja:

        Julkisissa kirjoituksissasi on todisteet seuaravista:


        1) Olet kirjoittanut väärää todistusta lähimmäisestäsi ( Maijaliisa Hiekkanen)
        Se on rikkomus ja synti Raamatun Sanaa, Jumalaa ja ihmistä vastaan.

        2) Olet rikkonut Suomi24 kirjoitussääntöjä vastaan. Olet kirjoittanut perätöntä valhetta ja keksimiäsi väitteitä Maijaliisa Hiekkasesta. Sellaiseen ei Suomi24 säännöt anna lupaa.

        3) Olet tuonut julkista kirjoitusnäyttöä rikoksesta.

        Rikoslaki 24:9 §.

        ”Kunnianloukkauksesta säädetään rikoslain 24 luvun 9 §:ssä. Pykälän mukaan kunnianloukkaukseen syyllistyy se, joka esittää toisesta valheellisen tiedon tai vihjauksen siten, että teko on omiaan aiheuttamaan vahinkoa tai kärsimystä loukatulle taikka häneen kohdistuvaa halveksuntaa, taikka muuten halventaa toista.

        Kun teko (solvaaminen ja nimittely) on jatkuvaa, täyttyvät kunnianloukkauksen edellytykset, etenkin kun solvaaminen on toistuvaa.

        ** Olet suunnannut todistamattomia valheväitteitäsi tätä Maijaliisa Hiekkasta vastaan.

        ** Sinulle on useita kertoja annettu mahdollisuus korjata pahat tekosi.

        ** Sinulla ei ollut eikä ole mitään monopolia, eikä Jumalan lupaa puuttua HÄNEN palvelijansa asioihin.

        ** Menettelysi on niin pitkään jatkunutta, ylimielistä ja piittamatonta (Jumalan ohjeista)
        että nyt tilanteesi on kypsynyt Jumalan pöydällä ratkaisun paikalle.

        Saat valita helpomman vaihtoehdon:

        A) Lopetat solvaamisen ja nimittelyn – täällä – aikaa on 26.4.2024 saakka. Taikka,

        B) Jos jatkat syntiäsi ja lainvastaista solvausta ( RL 24.9 §) 26.4.2024 perästä lakimieheni jättää rikostutkintapyynnön sinusta.


        Synnin ja laittomuuden harjoittamiselle tulee lopulta vastaan finaali.

        JK: Anteeksipyyntöä ei huoli esittää. Se ei ENÄÄ ratkaisa asiaa.


        Olet koettanut saattaa julkisen häpeän ja mustamaalauksen tilaan ihmistä.

        Sinä et ole Jumala.

        Etkä ole Jumalan edustaja. Jumala ei käskenyt sinun solvata Hänen palvelijaansa.

        Väität vuodesta toiseen valhetta, että uskova nainen muka "sotii Jumalaa vastaan"!

        Ja nyt valheesi on suunnattu omalla nimellään kirjoittava ihmistä vastaan.

        Kyseessä on sekä "väärän todistuksen lausuminen" että
        - kunnianloukkausrikos.

        Kun Ihminen on Jumalan tiedon mukaan palvellut 52 vuotta Jumalaa ja lähimmäisiään saamillaan lahjoilla - ja sinä kehtaat väittä valhetta, että

        "ihminen "sotii Jumalaa vastaan"

        - niin

        Olet tilannut itsellesi tilinteon ajan ja paikan!


        "Sotii Jumalaa vastaan"!

        Syntimittasi täyttyi. Olet loukannut - et vain ihmistä - vaan Jumalaa.

        Olet noussut ylpeästi Jumalaa vastaan. Olet leikkinyt kuin "jumalaa ylempää" tahoa.
        Olet ryhtynyt vääräksi ja väärmieliseksi tuomariksi. Ilman lupaa.

        Mattesu 7: 1 >>


        Valinta on vapaa. Synnin ja laittomuuden harjoittamiselle tulee lopulta vastaan finaali.


    • Anonyymi

      Niin ja se vielä, että kuvitteletko / kuvitteletteko te oikeasti pärjäävänne Jumalaa vastaan taistelussa ???

      Siis siitä tässä ja nyt on oikeasti kyse !

      Ei mistään muusta !

      • Anonyymi

        "Niin ja se vielä, että kuvitteletko / kuvitteletteko te oikeasti pärjäävänne Jumalaa vastaan taistelussa ???"



        Sinä et ole JUMALA.

        Sinä olet syntinen ihminen.

        Sinua vastassa ovat OMAT kirjoituksesi.

        Niistä sinä vastaat.

        Ne taistelvat sinua vastaan, niissä on syytökset.

        Maijaliisa Hiekkanen ei ole sotinut Jumalaa vastaan, niinkuin oleta pilkannut ja valhetta väittänyt.

        Hän on 52 vuotta taivastiellä palvellut Jumalaa ja lähimmäisiä.

        Ja se on julkista todistettavaa faktaa.

        Eikä ole mitään näyttöä, että Maijaliisa olisi ollut "sodassa Jumalaa vastaan".


        Joten olet aika heikoilla valheissasi häntä vastaan.

        Kello käy.

        26.4.2024 on deadline, jonka perästä tulee toinen aika.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Niin ja se vielä, että kuvitteletko / kuvitteletteko te oikeasti pärjäävänne Jumalaa vastaan taistelussa ???"



        Sinä et ole JUMALA.

        Sinä olet syntinen ihminen.

        Sinua vastassa ovat OMAT kirjoituksesi.

        Niistä sinä vastaat.

        Ne taistelvat sinua vastaan, niissä on syytökset.

        Maijaliisa Hiekkanen ei ole sotinut Jumalaa vastaan, niinkuin oleta pilkannut ja valhetta väittänyt.

        Hän on 52 vuotta taivastiellä palvellut Jumalaa ja lähimmäisiä.

        Ja se on julkista todistettavaa faktaa.

        Eikä ole mitään näyttöä, että Maijaliisa olisi ollut "sodassa Jumalaa vastaan".


        Joten olet aika heikoilla valheissasi häntä vastaan.

        Kello käy.

        26.4.2024 on deadline, jonka perästä tulee toinen aika.

        Ihan turha uhkailla !

        Kyse on kaiken aikaa ollut Jumalan sanasta ja mitä se opettaa naisen alamaisuudesta!

        Hiekkanen on selvästi sitä vastustanut ja sanoo sitä rasistiseksi !

        Juuri kuten sinä, lietkö itse Hiekkanen ?

        Joten jos nämä asiat menisivät oikeuteen, niin käsittelyyn tulisi se, että ovatko Raamatun, huom. Raamatun opetukset rasistisia, vai eivät ?

        Ja silloin siis myös se, että onko Jumala rasisti ?

        Ja saatteko te poistatettua Raamatusta kaiken sen, mitä se puhuu ja opettaa naisen alamaisuudesta ?

        Kuvitteletko sinä niin, että sellainen onnistuu ?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Niin ja se vielä, että kuvitteletko / kuvitteletteko te oikeasti pärjäävänne Jumalaa vastaan taistelussa ???"



        Sinä et ole JUMALA.

        Sinä olet syntinen ihminen.

        Sinua vastassa ovat OMAT kirjoituksesi.

        Niistä sinä vastaat.

        Ne taistelvat sinua vastaan, niissä on syytökset.

        Maijaliisa Hiekkanen ei ole sotinut Jumalaa vastaan, niinkuin oleta pilkannut ja valhetta väittänyt.

        Hän on 52 vuotta taivastiellä palvellut Jumalaa ja lähimmäisiä.

        Ja se on julkista todistettavaa faktaa.

        Eikä ole mitään näyttöä, että Maijaliisa olisi ollut "sodassa Jumalaa vastaan".


        Joten olet aika heikoilla valheissasi häntä vastaan.

        Kello käy.

        26.4.2024 on deadline, jonka perästä tulee toinen aika.

        Ai niin !

        Ihan turhaa sinun on uhkailla dedlineilla !

        Minä en ole lakia rikkonut !

        Toisin kuin sinä itse, kun syytöntä aloit tuomitsemaan !

        Joten katso sinä itse vain eteesi !


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ai niin !

        Ihan turhaa sinun on uhkailla dedlineilla !

        Minä en ole lakia rikkonut !

        Toisin kuin sinä itse, kun syytöntä aloit tuomitsemaan !

        Joten katso sinä itse vain eteesi !

        Katsoo


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ai niin !

        Ihan turhaa sinun on uhkailla dedlineilla !

        Minä en ole lakia rikkonut !

        Toisin kuin sinä itse, kun syytöntä aloit tuomitsemaan !

        Joten katso sinä itse vain eteesi !

        Minä en ole lakia rikkonut !

        Ne on IHAN toiset tahot jotka PÄÄTTÄÄ kuka on lakia, lakeja rikkonut?

        Näyttää siltä että Jumala on valinnut sinut?

        Pilottitapaukseksi?
        Näyttämään yleisesti ja julkisesti,

        - mitä tarkoittaa uskonnollinen fanaattisuus?

        Jossa joku koetti leikkiä "jumalaa" ja ryhtyi rikosen tasoisiin näyttöhin toista ihmistä vastaan.


        Koeta kestää.
        Koeta kestää.


    • Anonyymi

      Ja solvaaja vielä leikkii "jumalaa". Muka jumala kirjoitti ne solvaukset???

      • Anonyymi

        Näytä toteen se, missä minä muka solvasin ?

        Sellaista en ole tehnyt !

        Toki totuus voi kirpaista ja tuntua solveukselta, kun sitä totuutta ei itse myönnä.


    • Anonyymi

      Jos osaat lopeta - se on etujesi mukaista.-

    • Anonyymi

      "Minä en ole lakia rikkonut ."

      Kommenttia:

      Ne on IHAN toiset tahot jotka PÄÄTTÄÄ kuka on lakia, lakeja rikkonut?

      Näyttää siltä että Jumala on valinnut sinut?

      Pilottitapaukseksi?
      Näyttämään yleisesti ja julkisesti,

      - mitä tarkoittaa uskonnollinen fanaattisuus?

      Jossa joku koetti leikkiä "jumalaa" ja ryhtyi rikosen tasoisiin näyttöhin toista ihmistä vastaan.

      Koeta kestää.
      Koeta kestää.

      • Anonyymi

        Tämä tyyppi, joka otti käsiinsä solvata Maijaliisa Hiekkasta Likaisilla valheilla, vihakirjoituksilla rasistisilla hyökkäyksillään -Jumala palvelijaa vastaan --- 52 vuotta palvelleen....on tilannut itselleen ikävän kohtalon.

        Saatte siitä kyllä lukea kun aika on...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tämä tyyppi, joka otti käsiinsä solvata Maijaliisa Hiekkasta Likaisilla valheilla, vihakirjoituksilla rasistisilla hyökkäyksillään -Jumala palvelijaa vastaan --- 52 vuotta palvelleen....on tilannut itselleen ikävän kohtalon.

        Saatte siitä kyllä lukea kun aika on...

        Ei tarvitse tulla kertomaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei tarvitse tulla kertomaan.

        Kerrotaan, vaikka et sietäsi`?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kerrotaan, vaikka et sietäsi`?

        Teille on jo yleensä vaurioksi, että käräjöitte keskenänne. 1. Kor. 6:7


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Teille on jo yleensä vaurioksi, että käräjöitte keskenänne. 1. Kor. 6:7

        Kuka täällä käräjöi? kirjoitetaan puolin ja toisin.'Tää on Suomi 24 kirjoituspalsta!


    • Anonyymi

      Näin on nähtävä!

      • Anonyymi

        Käräjöintia voi näkyä, kun väitellään tiukasti.
        Se on eri asia kuin asiallinen käräjöinti.


    • Anonyymi

      Kovasti on ahkerointia, mutta ei avata noita linkkejä

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      asiaa on.

    • Anonyymi

      Nosto

    • Anonyymi

      Jotkut tekevä yökausiakin töitä, että eräät aloitukset pimittyisivät palstan viimeisille otsikkosivuilla.

      Naurettavaa ajan haaskausta!

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      79
      1927
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1729
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1594
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1326
    5. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1252
    6. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1244
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1216
    8. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1192
    9. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      44
      1186
    10. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1181
    Aihe