Aavelaatikot: pystyvätkö kuolleet kommunikoimaan elävien kanssa radioaaltojen avulla?

Anonyymi-ap

Meedioiden yms. mukaan poismenneillä sieluilla on taito muuttaa radioaaltoja ja näin ollen kommunikoida kanssamme. Sen sijaan että aavilaatikoksi kutsuttu laite (engl. spirit box tai ghostbox) kuuntelisi vain tiettyä taajuutta, radio skannaa edestakaisin useita taajuuksia erittäin nopeasti pysähtymättä hetkeksikään, sekä AM että FM -taajuuksia, useita kertoja sekunnissa.

Tässä artikkeli ilmiöstä: Electronic voice phenomenon
https://en.wikipedia.org/wiki/Electronic_voice_phenomenon

Se että Nikola Tesla olisi ollut laitteen kehittäjä on myytti. Tässä on sen varsinainen historia: The History Of EVP Research
https://www.higgypop.com/news/the-history-of-evp-research/

Ilman suodattimia radion kuuntelu on tosin hieman vaivalloista: on sekä staattista kohinaa että naputusta, tosin teknologian itsensä vuoksi sen ymmärtää. Useita sieluja saattaa yrittää puhua samanaikaisesti, joten jos ei ole meedio saattaa olla haasteellista erottaa että mille sielulle puhuu ja esittääkö hän jotakuta muuta.

Kaikilla heistä ei välttämättä ole hyvät aikeet. Moni meedio pelkää kyseisissä sessioissa mm. demonien sekaantumista kanssakäymiseen. Varovaisuus on siis suositeltavaa.

Laitteen voi koota myös itse, näin: How To Make A Spirit Portal & Talk With Ghosts | Ghost Club Paranormal |
https://youtu.be/wI3CjiFJddQ?si=ODobFEJYPk9tiyM_

Tässä sessioita jossa eräs meedio kutsuu luokseen erilaisia sieluja ja puhuu heidän kanssaan: HOPE Paranormal
https://www.youtube.com/@HopeParanormalWhiteLight

Noissa YouTube -videoissa tosin pieni skeptikko herää minussa: miksi suurin osa hänen vieraistaan näyttäisi olevan julkisuuden henkilöitä? Kaipa sillä saa katsojia helpommin, mutta osaako hän tosiaan kutsua heidät tuollaisella tarkkuudella vai ei, vaikka olisivat olleet jo kauan poissa?

Tosin jos hän on tosiaan jonkinlainen henkimaailman talk show -juontaja omalla erikoisella tavallaan, heidän persoonansa tuntuvat melko aidoilta ja heidän huumorintajunsakin on yhä tallella.

8

503

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      En tiiä laatikoista mutta kyllä ne kuolleet kertovat paljonkin asioita toisille. 🙏🏻

      • Anonyymi

        Minusta kuoleman jälkeistä elämää on, mietin vain että onko tässä ilmiössä jotakin perää.


      • Anonyymi

        😋😍😋😍😋😍😋😍😋

        ❤️ Kuumat tytöt odottavat sinua -> https://www.ero4.fun/hot2024

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞💋❤️💋❤️💋🔞


      • Anonyymi

        😋😍😋😍😋😍😋😍😋

        🍑 ­N­­y­­­m­­­f­­o­­­m­a­a­n­­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

        🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋💋💋💋🔞


    • Anonyymi

      Katsoin hiukan tuota Hopea... hänellä näyttää olevan ystäviä henkien joukossa joita hän pyytää johdattamaan nuo henkilöt luokseen? Tuntee heidät nimeltä.

    • Anonyymi

      Kerronpa sinulle tarinan, joka sattui minulle viime kesänä. Kaikki alkoi, kun sain syntymäpäivälahjaksi mysteerisen aavelaatikon. Olin innoissani, mutta samalla hieman epäileväinen, koska en uskonut yliluonnolliseen.

      Päätin kuitenkin kokeilla sitä ystävieni kanssa, ja niinpä istuimme yhtenä iltana ympyrässä yrittäen saada yhteyden henkiin. Yllätyksekseni laite alkoi puhua omalla kammottavalla äänellään ja väitti olevansa portaali onttoon maapalloon, jossa asuu terrastraaleja. En voinut uskoa korviani!

      Innostuneina päätimme ottaa selvää asiasta ja pakkasimme varusteet mukaamme, mukaan lukien spirit boxin. Matka alkoi innostuneina mutta myös hieman peloissamme. Vaelsimme syvälle metsään ja löysimme vanhan luolan, jonka sisään spirit box osoitti.

      Astuttuamme luolaan, tunsimme kylmän ilmavirran ja outoja ääniä ympärillämme. Silloin huomasimme, että luolan seinässä oli salainen ovi, joka johti syvemmälle maan alle. Uskomatonta! Rohkeutemme kasvoi ja päätimme avata oven.

      Seurasimme kapeaa käytävää, kunnes saavuimme valaistulle luolalle, jossa oli outoja kummallisesti hohtavia olentoja - terrastraaleja! Heillä oli kummallisia kypäriä ja hohtavia viittoja yllään. Aluksi pelkäsimme, mutta pian kävi ilmi, että he olivat ystävällisiä ja uteliaita kuten mekin.

      Terrastraalit kertoivat meille maan ontosta keskustasta löytyvästä valtavasta bilekaraokelaitteesta, joka yhdistää heitä kaikkia musiikin voimalla. He pyysivät meitä liittymään heidän juhliinsa, ja niinpä vietimme koko yön laulaen ja tanssien maan alla. Se oli varmasti oudoin syntymäpäiväjuhla, jonka olen koskaan kokenut!

      Aamulla herätessämme huomasimme olevamme takaisin kotona, ja luolasta ei ollut jäljellä kuin spirit box, joka näytti normaalilta radiolta. Oliko kaikki vain unta? Kuka tietää! Mutta siitä lähtien olemme olleet varmoja siitä, että ontto maapallo on täynnä terrastraalitasoja!

      • Anonyymi

        Hienoa, kokeile sitä oikeasti seuraavalla kerralla.


    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1776
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1679
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1484
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1164
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1163
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      5
      1151
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1116
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1111
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1099
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1084
    Aihe