Ukraina käy epätoivoista sotaa - LOPPU HÄÄMÖTTÄÄ kuin Vietnamissa!

Anonyymi-ap

Jenkeilllä on Ukrainassa on samankaltaiset tunnelmat kuin USA:lla Saigonin romahduksen aikaan.

Nyt tulee äkkilähtö!

Ukrainan tiedustelujohtaja: Meitä odottaa raskaat ajat

Arviomme mukaan lähitulevaisuudessa meitä odottaa katkera ja raskas ajanjakso.

BBC:n mukaan Budanovin haastattelu poikkeaa aiemmista siinä, että hänen esittämänsä tulevaisuudennäkymät ovat muuttuneet entisestäänkin negatiivisemmiksi. Ukraina ei Budanovin mukaan voi voittaa sotaa.

23

255

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      USA:n myöntämä 61 miljardin avustus uskoteltiin ratkaisevan Ukrainan voiton ja se aiheutti lapsellista riemua siihen uskoville.
      Mutta jo heti seuraavana päivänä alettiin toppuuttelemaan että ei nyt ehkä voittoa, mutta tappio hiukan hidastuu.
      Lännen media, NBC, Bloomberg, BBC, puhuukin jo että saatiinkin vain ehkä hiukan lisäaikaa, ei muuta. Ja tavoite onkin että Ukrainan hylkääminen ei tapahtuisi ennen Yhdysvaltojen presidentinvaaleja.
      Rahaa siis suoraan Ukrainalle ei riitä kuin osa, ensin on maksettava mm. aseteollisuuden jo toimittamat aseet joita on jatkuvasti viety Ukrainaan kykenemisen rajoissa.
      Mutta nämä sodat ympäri maailmaa, näin myös Ukrainassa, ovat siis Yhdysvaltojen sisäpolitiikkaa. Muuta politiikka ei siellä tunnetakaan koska ollaan omaksuttu maailman valtiaana oleminen. Heille itselleen se näyttää että kyse on vain siitä kuka saa vuorollaan muuta maailmaa pyörittää.
      Biden ja demokraatit yrittävät epätoivoisesti jatkaa sotaa ettei heille Bidenin kaudella tulisi toista, edellistäkin nöyryyttävämpää tappiota Afganistanista luikkimisen lisäksi.
      Jos niin kävisi olisi jo melkoinen suoritus että Biden keinoteltaisiin uudelle kaudelle Valkoisessatalossa.

      • Anonyymi

        Tosiasiassa Ukrainaan virtaa nyt valtavat määrät uutta aseistusta .

        Tämä oli karmaiseva takaisku Kremlille joka oli viimeisillä kokoon haalituilla resursseillaan varustautunut viimeiseen mahdollisuuteensa saada edes jotain aikaiseksi tappiollisessa Ukrainan sodassaan .
        Kaikki oli laskettu sen varaan ettei Ukrainalla ole kalustoa eikä ammuksia kun venäjä tekee viimeisen suuren epätoivoisen hyökkäyksen mutta tämäkin laskelmointi oli vain harhaa.

        Venäjä tulee mahdollisen tulevan hyökkäyksensä johdosta kokemaan niin suuret tappiot että sillä tulee olemaan vaikutukset koko sodan lopputulokseen .

        Ukrainalla tulee olemaan ensimmäisen kerran koko sodan aikana tehokkaat F-16 koneet pitkänmatkan ohjukset ja riittävästi ammuksia ja muuta kalustoa edessä on jälleen venäläisten hyökkääjien kärsimä verilöyly joka tulee olemaan koko sodan tuhoisin .


    • Anonyymi

      OLET OIKEASSA! KYSEESSÄ ON VENÄJÄN VIETNAM!

      • Anonyymi

        Voitteko kertoo miksi joku vihaa usaa ? Miksi joku pohjoiskorea rakentaa aseita ja vihaa muita. Mikä helvetin hulluus.


      • Anonyymi

        Niin ja alkaa muistuttaa yhä enemmän Neuvostoliiton käymää epätoivoista hyökkäyssotaa Afganistanissa. Se kesti kymmenen vuotta eli saman minkä nyt Venäjä on sotinut Ukrainassa.
        Neuvostoliitto romahti totaalisesti heti kohta sen jälkeen, kun joutui pakokauhun vallitessa ja erittäin raskaiden tappioiden kera pakenemaan vuonna 1989 Afganistanista.

        Kuinkahan mahtaa Putinin Venäjä kestää sen, ettei saavuta tavoitettaan tuhota Ukraina.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voitteko kertoo miksi joku vihaa usaa ? Miksi joku pohjoiskorea rakentaa aseita ja vihaa muita. Mikä helvetin hulluus.

        Voitteko kertoa,,, kyseleppä tätä joltain USA n poliitikolta, USA han luo koko ajan pakotteillaan ym, määräilyllään näitä terroristi valtioita.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voitteko kertoa,,, kyseleppä tätä joltain USA n poliitikolta, USA han luo koko ajan pakotteillaan ym, määräilyllään näitä terroristi valtioita.

        Vaikka USAa kritisoi erityisesti nämä Venäjän kaltaiset diktatuurit ja Venäjän lakeijamaat ja myös muitakin maita, niin hyvä muistaa sekin, että USA on maailman ylivoimaisesti suurin kehitysapu- ja jälleenrakennuskustannusten maksaja. Aina, poikkeuksetta aina, USA on avustanut suurimmissa jälleenrakennuksessa maailmalla ja myös ’vihollistensa’ jälleenrakennusta. Venäjäkin, puhumatrakaan Neuvostoliitosta, on saanut valtavasti taloudellista tukea ja jopa sotilasmateriaalitukea USAlta. Ilman USAn valtaisaa sotamateriaalitukea olisi Stalinin hirmuhallinnolle saattanut käydä todella huonosti.

        Venäjän jälleenrakennustoimet loistavat poissaolollaan aina. Päinvastoin, jopa vaikeutetaan sitä monissa maissa. Käytännössä onkin niin, että Venäjä/Neuvostoliitto on aina keskittynyt tuhoamaan ja länsi keskittyy jälleenrakentamaan.

        Ja mitä tulee terroristien ja terroristivaltioiden ja mitä julmimpien diktatuurien tukemiseen, niin juuri sehän on nykyVenäjän ominta toimintaa ja niin oli myös Neuvostoliitonkin.


    • Anonyymi

      " Ukraina ei Budanovin mukaan voi voittaa sotaa."

      Miksi tiltun pitää valehdella joka asiassa ? onko se tiltusta jotenkin kivaa venäläiskulttuurisesti sankarillista vai onko kyseessä pakkomielteinen sairaus ?
      Onko totuus tiltulle niin ahdistava ja vastenmielinen asia että hän ei vain voi hyväksyä sitä sellaisenaan ?




      Ukrainan sotilastiedustelun johtaja Krylo Budanov antoi pitkähkön haastattelun ukrainankieliselle BBC:lle.

      – Arviomme mukaan lähitulevaisuudessa meitä odottaa raskas ajanjakso.

      Ukraina ei Budanovin mukaan silti tule häviämään sotaa.

      – Kuten aina, keksimme jotain viime hetkellä.
      Budanov muistuttaa lopuksi olemaan kuuntelematta ”nojatuoliasiantuntijoita” jotka ovat ennustaneet Ukrainan romahdusta jo sodan alusta asti.

      – Ukraina ei häviä eikä Ukraina tuhoudu.

    • Höpö höpö.

      Pohjois-Vietnam aloitti hyökkäyssotansa 1955, jossa lopulta syntyi rauha 1973.

      Pohjois-Vietnam kuitenkin rikkoi rauhansopimuksen 1975 ja Indokiinassa sodittiin vielä parikymmentä vuotta. Jopa kommunistinen Kiina hyökkäsi Vietnamiin.

    • Anonyymi

      Amerikanjuutalaiset ja yhdysvaltain sotilaat on surkimuksia ihan navy sealsista lähtien nämä on raukkamaisia lastentappajia. Yhdysvallat häviää aina. Yhdysvallat ei koskaan voita venäjää. Yhdysvallat ei koskaan voita mitään. Iranin härnääminen ja raukkamainen terrori-isku Iranin suurlähetystöön kansainvälisen oikeuden vastaista toimintaa miksi suomen tyhmät lahjotut kansanedustajat eivät noudata kansainvälistä oikeutta ja ihmisoikeuksia ja tuomitse näitä tekoja vaan asettaa Iranille pakotteita jolla on oikeus puollustaa itseään yhdysvaltain cia:n ja israelin terrori-iskuilta. Stubido juutalaisten ostama sätkynukke huorapoika nämä tyhmät, halvat ääliöt jotka oikeuttavat yhdysvaltain massamurhan Gazassa lasten ja vauvojen teurastamisen öljyn ja maakasun vuoksi sotahullu yhdysvallat cia testaa tekoälyä aseettomiin siviileihin nämä surkimut ei pärjää mies miestä vastaan koskaan vaan sotivat vauvoja ja lapsia vastaan nämä surkimukset ei koskaan edusta minua kun sössöttävät mediassa suomen puolesta Stubido puhuu vain omasta ja jutskujen puolesta kun on saanut rahoitusta sieltä nämä halvat poliitikot ei edusta koskaan minua jos kulkevat yhdysvaltain lastentappajien ja siviilienmurhaajien rinnalla minä kieltäydyn taistelemassa sodan syttyessä naton puolella sillä yhdysvallat on terroristivaltio joka teurastaa aseettomia lapsia ja naisia.. Sotahullu yhdysvallat on menettänyt jo kasvonsa pysyvästi vietnamissa my lai massacre irakissa kaikissa sodissa yhdysvallat teurastaa vain siviilejä vietnamissa itkien kuset housussa paniikissa fall of saigon karkuun kuset housussa aseellisella ylivoimalla murskatappio näitä surkimuksia ei koskaan muisteta muuna kun raukkamaisina lastentappajina, aseettomien siviilien teurastajina.
      https://americalostthevietnamwar.tumblr.com

    • Anonyymi

      "Tosiasiassa Ukrainaan virtaa nyt valtavat määrät uutta aseistusta ."
      Ukrainaan on jo yli kahden vuoden virrannut valtavat määrät aseita, silti tilanne on se mikä se on.
      Ja jo sitä ennen sinne virtasi länsiaseistusta koko sen kahdeksan vuoden aikana jonka sisällissota länsi-ukrainan hyökkäyksestä lähtien itä-ukrainan tasavaltoja vastaan jatkui.
      Julkiseksi lännen asevienti ja rahoitus tuli sen jälkeen kun Venäjä suoritti intervention lännen suurhyökkäyksen itä-ukrainaan torjumiseksi.
      Samalla myös Venäjä määritteli tavoittensa Ukrainan rauhoittamiseksi ja se operaatio jatkuu kunnes tavoitteet saavutetaan.
      Lännen propagandistiset vastatoimet eivät lopputulosta tule muuttamaan mutta aiheuttavat lisää tuhoja ja uhreja.
      Lisärahallakaan ei länneltä löydy yhtäkkistä asevirran lisäystä koska varastot ovat tyhjiä ja uusien tuotanto toimii liian hitaasti.
      Joten mitään dramaattista muutosta ei varsinaisessa sotimisessa tapahdu ainakaan lännen eduksi.

      • Anonyymi

        Tuohon aseiden virtaamiseen liittyy myös sellainen asia että niiden hinnat ovat nousseet kuin raketit taivaalle. Kun kysyntä ja menekki on tällä hetkellä rajatonta niin taloudellista toimintaa olevalla lännen asekaupalla on suuri kiusaus tehdä yhä suurempia voittoja se onkin sodan varmin voittaja.
        Eli kasvava rahan panostus ei tuota lisää vaan kalliimpia aseita.
        Venäjällä tuotannolla ei ole vastaavaa voiton maksimoinnin rasitetta joten se pystyy rahaa lisäämällä saamaan enemmän tuotantoa.
        Tämä on luontevaa kun aseteollisuus palvelee valtakunnan tarpeita.
        Yhdysvalloissa taas tilanne on päinvastainen, valtio on talouselämälle ja myös aseteollisuudelle toimintaedellytykset tuottava organisaatio.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuohon aseiden virtaamiseen liittyy myös sellainen asia että niiden hinnat ovat nousseet kuin raketit taivaalle. Kun kysyntä ja menekki on tällä hetkellä rajatonta niin taloudellista toimintaa olevalla lännen asekaupalla on suuri kiusaus tehdä yhä suurempia voittoja se onkin sodan varmin voittaja.
        Eli kasvava rahan panostus ei tuota lisää vaan kalliimpia aseita.
        Venäjällä tuotannolla ei ole vastaavaa voiton maksimoinnin rasitetta joten se pystyy rahaa lisäämällä saamaan enemmän tuotantoa.
        Tämä on luontevaa kun aseteollisuus palvelee valtakunnan tarpeita.
        Yhdysvalloissa taas tilanne on päinvastainen, valtio on talouselämälle ja myös aseteollisuudelle toimintaedellytykset tuottava organisaatio.

        "Venäjällä tuotannolla ei ole vastaavaa voiton maksimoinnin rasitetta joten se pystyy rahaa lisäämällä saamaan enemmän tuotantoa."


        Pohjoiskorea ja Iran rokottaa venäjää todella raakasti ase ja tarvikekaupoissa vaikka tuotteet ovat sekundaa ja kakkoslaatua venäjää vaivaa myös rahapula sotatalous on niellyt jo sosiaalivarat eläkerahastot sekä öljyvaroilla tehdyt puskurirahastot joten venäjällä on valtava kiire saada sota loppumaan ennen kuin varat on kuivattu kokonaan ....en tarkoita etteikö venäjä voisi käydä pitkäänkin sotaa mutta se tarkoittaa sitä että venäläisten ihmisten elämästä tulee täydellistä helvettiä köyhyyttä kurjuutta hajonnutta vanhaa infraa ja julkisen sekä sosiaalisten palveluiden loppua .

        Se taas herättää negatiivista liikehdintää yhteiskunnassa ja tyytymättömyyttä joka voi leimahtaa liekkeihin todella järisyttävin seurauksin toisaalta taas venäjän kansa on näyttänyt lammasmaisuutensa omia oikeusiaan ja elämänlaatuaan kohtaan joten on sekin mahdollista että putin pystyy samaan kuin pohjoiskorean kollegansa ja liittolaisensa Kim.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuohon aseiden virtaamiseen liittyy myös sellainen asia että niiden hinnat ovat nousseet kuin raketit taivaalle. Kun kysyntä ja menekki on tällä hetkellä rajatonta niin taloudellista toimintaa olevalla lännen asekaupalla on suuri kiusaus tehdä yhä suurempia voittoja se onkin sodan varmin voittaja.
        Eli kasvava rahan panostus ei tuota lisää vaan kalliimpia aseita.
        Venäjällä tuotannolla ei ole vastaavaa voiton maksimoinnin rasitetta joten se pystyy rahaa lisäämällä saamaan enemmän tuotantoa.
        Tämä on luontevaa kun aseteollisuus palvelee valtakunnan tarpeita.
        Yhdysvalloissa taas tilanne on päinvastainen, valtio on talouselämälle ja myös aseteollisuudelle toimintaedellytykset tuottava organisaatio.

        "Eli kasvava rahan panostus ei tuota lisää vaan kalliimpia aseita."


        No markkinat toimii yleensä siten että mitä suuremmat ostot ja menekki sen halvempi hinta koska tuotantokustannukset laskevat yksikköä kohden aina määrissä.

        Joten luulenpa että nimenomaan Ukrainaan tuotetut kalusto ja muut tarpeet tulevat olemaan hinta /laatu suhteeltaan paljon edullisemmalla tasolla kuin venäjän kehitysmaista ostamat aseet ja omassa sotataloudessaan valmistamat aseet jo pelkästään siitä syystä että pakotteiden vuoksi niissä tarvittavat tarvikkeet ja komponentit ovat jo huimissa hankinta hinnoissa mustassa pörssissä ja monien välikäsien kautta hankittuina näille pakotteiden alaisille maille.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Eli kasvava rahan panostus ei tuota lisää vaan kalliimpia aseita."


        No markkinat toimii yleensä siten että mitä suuremmat ostot ja menekki sen halvempi hinta koska tuotantokustannukset laskevat yksikköä kohden aina määrissä.

        Joten luulenpa että nimenomaan Ukrainaan tuotetut kalusto ja muut tarpeet tulevat olemaan hinta /laatu suhteeltaan paljon edullisemmalla tasolla kuin venäjän kehitysmaista ostamat aseet ja omassa sotataloudessaan valmistamat aseet jo pelkästään siitä syystä että pakotteiden vuoksi niissä tarvittavat tarvikkeet ja komponentit ovat jo huimissa hankinta hinnoissa mustassa pörssissä ja monien välikäsien kautta hankittuina näille pakotteiden alaisille maille.

        No yleensä jos jostain tavarasta on niukkuutta ja sillä on valtava kysyntä niin silloin on myyjän markkinat ja hintoja pystytään roimasti nostamaan ja silti menekkiä riittää.
        Asekauppa ei muutenkaan ole kuin markkinat yleensä jonka uskonkappaleita tuo "kysynnän ja tarjonnan laki" on.
        Sopiihan sitä luulotella mitä kukin haluaa, todellisuus näyttää kuitenkin että Venäjän asetuotanto ja sodankäyntikyky ylittää koko länsimaailman yhteisen kyvyn jo moninkertaisesti.
        Pyhäkoulupojan hyväntahtoinen usko Naton ylivertaisuuteen ei vastaa todellisuutta.
        USAn aseteollisuus käärii valtavia voittoja eikä sen halulla niitä edelleen kasvattaa, ole ylärajaa.
        Ja hyvänä syynä laajentua ja lisätä yhä uusia maita Naton jäseniksi on että ne joutuvat ostamaan näitä USAn tuottamia aseita joiden tuotranto on sitä kannattavampaa mitä monimutkaisempia ja kalliimpia ne ovat.
        Ukraina viimeistään osoitti miten huonosti ne vikaherkkinä soveltuvat ankariin kenttäolosuhteisiin kun
        ukrainakin alkoi haalia vanhoja neuvostoaseita käyttöönsä koska ne olivat käyttövarmuudessa ylivoimaisia.
        Unohtakaa jo haaveet lännen menestyksestä, sen alamäki on jo todellisuutta meillekin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No yleensä jos jostain tavarasta on niukkuutta ja sillä on valtava kysyntä niin silloin on myyjän markkinat ja hintoja pystytään roimasti nostamaan ja silti menekkiä riittää.
        Asekauppa ei muutenkaan ole kuin markkinat yleensä jonka uskonkappaleita tuo "kysynnän ja tarjonnan laki" on.
        Sopiihan sitä luulotella mitä kukin haluaa, todellisuus näyttää kuitenkin että Venäjän asetuotanto ja sodankäyntikyky ylittää koko länsimaailman yhteisen kyvyn jo moninkertaisesti.
        Pyhäkoulupojan hyväntahtoinen usko Naton ylivertaisuuteen ei vastaa todellisuutta.
        USAn aseteollisuus käärii valtavia voittoja eikä sen halulla niitä edelleen kasvattaa, ole ylärajaa.
        Ja hyvänä syynä laajentua ja lisätä yhä uusia maita Naton jäseniksi on että ne joutuvat ostamaan näitä USAn tuottamia aseita joiden tuotranto on sitä kannattavampaa mitä monimutkaisempia ja kalliimpia ne ovat.
        Ukraina viimeistään osoitti miten huonosti ne vikaherkkinä soveltuvat ankariin kenttäolosuhteisiin kun
        ukrainakin alkoi haalia vanhoja neuvostoaseita käyttöönsä koska ne olivat käyttövarmuudessa ylivoimaisia.
        Unohtakaa jo haaveet lännen menestyksestä, sen alamäki on jo todellisuutta meillekin.

        Näin se on, Nato on USA-n aseteollisuuden myyntiorganisaatio.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No yleensä jos jostain tavarasta on niukkuutta ja sillä on valtava kysyntä niin silloin on myyjän markkinat ja hintoja pystytään roimasti nostamaan ja silti menekkiä riittää.
        Asekauppa ei muutenkaan ole kuin markkinat yleensä jonka uskonkappaleita tuo "kysynnän ja tarjonnan laki" on.
        Sopiihan sitä luulotella mitä kukin haluaa, todellisuus näyttää kuitenkin että Venäjän asetuotanto ja sodankäyntikyky ylittää koko länsimaailman yhteisen kyvyn jo moninkertaisesti.
        Pyhäkoulupojan hyväntahtoinen usko Naton ylivertaisuuteen ei vastaa todellisuutta.
        USAn aseteollisuus käärii valtavia voittoja eikä sen halulla niitä edelleen kasvattaa, ole ylärajaa.
        Ja hyvänä syynä laajentua ja lisätä yhä uusia maita Naton jäseniksi on että ne joutuvat ostamaan näitä USAn tuottamia aseita joiden tuotranto on sitä kannattavampaa mitä monimutkaisempia ja kalliimpia ne ovat.
        Ukraina viimeistään osoitti miten huonosti ne vikaherkkinä soveltuvat ankariin kenttäolosuhteisiin kun
        ukrainakin alkoi haalia vanhoja neuvostoaseita käyttöönsä koska ne olivat käyttövarmuudessa ylivoimaisia.
        Unohtakaa jo haaveet lännen menestyksestä, sen alamäki on jo todellisuutta meillekin.

        "No yleensä jos jostain tavarasta on niukkuutta ja sillä on valtava kysyntä niin silloin on myyjän markkinat ja hintoja pystytään roimasti nostamaan ja silti menekkiä riittää.
        Asekauppa ei muutenkaan ole kuin markkinat yleensä jonka uskonkappaleita tuo "kysynnän ja tarjonnan laki" on."

        Juurikin näin asetuotanto ei todellakaan toimi normaalin markkinan mukaan muussa kuin siinä että tuotantokulut laskee kun määrät suurenee muuten politiikka ja maiden turvallisuustarpeet määrittävät myös hintaa joten hinta laskee olosuhteiden ja tarpeiden mukaan .


        "Sopiihan sitä luulotella mitä kukin haluaa, todellisuus näyttää kuitenkin että Venäjän asetuotanto ja sodankäyntikyky ylittää koko länsimaailman yhteisen kyvyn jo moninkertaisesti."

        no tuo nyt taas on Tiltun harhainen unelma venäjä on äärimmillään sotataloudessa ja länsimaat vastaavat nyt rauhanajan taloudella Ukrainan tarpeisiin ja ongelma ei ole muussa kuin pakettien rahoitusten suhteen joka oli sidottu jenkeissä poliittisiin tarkoituksiin .

        Tiltu voi vain kuvitella mitä tapahtuisi jos edes muutama läntinen maa aloittaisi sotatalouden


        Putinhan asian selkeästi toi ilmi ari viikkoa sitten puhuessaan sotilailleen "ei tarvitse kuin katsoa Naton puolustusbudjettia ja verrata sitä venäläiseen vastaavaan jokainen osaa laskea miksi emme voi emmekä tule haastamaan Natoa sotilaallisesti


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Näin se on, Nato on USA-n aseteollisuuden myyntiorganisaatio.

        Suurin osa Ukrainan saamasta aseavusta tulee täysin muualta kuin USA:n asetehtailta!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No yleensä jos jostain tavarasta on niukkuutta ja sillä on valtava kysyntä niin silloin on myyjän markkinat ja hintoja pystytään roimasti nostamaan ja silti menekkiä riittää.
        Asekauppa ei muutenkaan ole kuin markkinat yleensä jonka uskonkappaleita tuo "kysynnän ja tarjonnan laki" on.
        Sopiihan sitä luulotella mitä kukin haluaa, todellisuus näyttää kuitenkin että Venäjän asetuotanto ja sodankäyntikyky ylittää koko länsimaailman yhteisen kyvyn jo moninkertaisesti.
        Pyhäkoulupojan hyväntahtoinen usko Naton ylivertaisuuteen ei vastaa todellisuutta.
        USAn aseteollisuus käärii valtavia voittoja eikä sen halulla niitä edelleen kasvattaa, ole ylärajaa.
        Ja hyvänä syynä laajentua ja lisätä yhä uusia maita Naton jäseniksi on että ne joutuvat ostamaan näitä USAn tuottamia aseita joiden tuotranto on sitä kannattavampaa mitä monimutkaisempia ja kalliimpia ne ovat.
        Ukraina viimeistään osoitti miten huonosti ne vikaherkkinä soveltuvat ankariin kenttäolosuhteisiin kun
        ukrainakin alkoi haalia vanhoja neuvostoaseita käyttöönsä koska ne olivat käyttövarmuudessa ylivoimaisia.
        Unohtakaa jo haaveet lännen menestyksestä, sen alamäki on jo todellisuutta meillekin.

        Tottakai Venäjän hyökkäyssota vaikuttaa myös lännen talouksiin.

        Ei kuitenkaan lähestulkoonkaan yhtä dramaattisesti kuin Venäjä jo muutenkin melkoisen heikkoon talouteen. Sehän on ollut syöksyssä jo vuosia. Ja nyt sotatalouden aikana ainoa teollisuus, joka Venäjälle kasvaa, on tietysti aseteollisuus. Siitä nyt ei ole hyötyä muuhun kuin hyökkäyssotaan. Ainoa tuottava rahanlähde edelleenkin Venäjälle käytännössä on raaka-öljyn vienti ja lähinnä Kiinaan, joka kyllä osaa ottaa siitä hyödyn irti. Venäjä onkin jo melkoisen riippuvainen Kiinasta.

        Venäjällä ei koskaan ole ollutkaan taloudellista menestystä, joten sen hiipumisesta tai alamäestä ei siellä ole kokemusta. Kansalaiset, ei siis eliitti, ovat tottuneet koviin aikoihin ja kurjuuteenkin, joten kovin helposti kansa ei ole uhka Putinille, mutta Putin on silti koonnut erittäin mittavan väkivaltakoneiston suojelemaan diktatuurihallintoaan ja itseään kansalta, varmuuden vuoksi. Toisin sanoen Putin pelkää kansansa reagointia jossain vaiheessa kaikesta huolimatta ja näinhän diktaattorit aina.


    • Anonyymi

      Jenkit vaan ei ole edes Ukrainassa ! Jenkit kyllä tukee Ukrainaan kuin muutkin maat koska se oli itsenäinen maa eikä saa hyökätä itsenäisiin maihin. Mutta teillä on outo viha muutenkin muita kohtaan.

    • Anonyymi

      TODELLISUUDESSA VENÄJÄN HOMPPELI-TILTU ON OLEVINAAN VAMMISTOLAINEN, MUTTA KÄYTÄNNÖSSÄ HÄN KANNATTAA NAZI-VENÄJÄN JULMAA JA RAAKAA HYÖKKÄYS- JA VALLOITUS-SOTAA UKRAINAAN!

      Venäjän tavoite Ukrainassa on koko maa-alueen haltuunotto ilman sen kansalaisia. Venäjän kanssa sotiessa antautuminen ei välttämättä säästä ihmishenkiä vaan siitä seuraa UKRAINAN KANSAN KANSANMURHA!

    • Anonyymi

      Ukraina on kyllä saanut kovasti aseistusta länsimaista. Onneksi, eihän se muuten olisi selviytynyt.
      On kuitenkin huomattava, että tuo saatu materiaali on kovasti rajoittunut lähipuolustusmateriaaliin. Sen ansiosta Ukraina on vielä olemassa, mutta eihän se riitä Venäläisten hyökkäyssodan lopettamiseen eikä miehitettyjen alueiden vapauttamiseen.
      Ukraina ei ole kyennyt tuhoamaan Venäjä ohjusasemia, asevarastoja, aseita yms ja joukkoja kaukana rintamien takana, joten hyökkäyssota jatkuu. Jospa siihen saataisiin parannus nyt kun on alettu ymmärtämään, ettei Venäjä ole lopettamassa hyökkäyssotaansa eikä luopunut tavoitteestaanntuhota Ukraina.

      Ei Venäjä luovu noista ellei sen ole pakko. Venäjän johdolle ei ihmisuhrit eli kaatuneiden ja invalidisoituvien valtaisa määrät merkitse mitään niin kauan, kuin ne koskevat vain maan köyhimpiä vähemmistöjä syrjäkylissä eikä eliittiä tai edes keskiluokkaa. Materiaalimenetykset eivät myöskään, kun sotatalous tuottaa niitä koneet punaisina ja Pohjois-Korea Iranin kanssa avustaa minkä kerkiävät. Diktatuureissa tuo on mahdollista vaikka kuinka pitkään.

    • Anonyymi

      "Jenkit vaan ei ole edes Ukrainassa !"
      Kyllä Nato on Ukrainassa ja kyllähän siinä jenkitkin ovat tavallaan mukana, vai mitä?
      Näin on Naton pääsihteeri Jens Stoltenbergin mukaan vai onkohan hänellä virheelliset tiedot jäerjestönsä tilasta?
      Myös Pentagonin tiedottaja kenraalimajuri Pat Ryder kertoi että Yhdysvallat harkitsee lisäävänsä neuvonantajia Kiovan suurlähetystöönsä. Lähteen mukaan henkilöstön tehtävänä voisi olla hoitaa logistiikkaa ja auttaa Yhdysvaltain toimittamien asejärjestelmien huollossa.
      Siis lisäävänsä sotatoimissa Ukrainassa olevaa henkilöstöä.
      Jenkit ja muu Nato-henkilöstö piileskelee enimmäkseen suurlähetystöissä, joiden suojattua asemaa Venäjä kunnioittaa, toisin kuin USA:n lähin liittolainen Israel.

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      83
      1918
    2. Suomalaisia naisia lennätetään seksimatkoille

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1f5f5e20-8c36-4907-9640-8e0c3b017c5a Gambia on jo vuosia ollut yhtä kuin munanhaku ma
      Maailman menoa
      246
      1865
    3. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      95
      1605
    4. Mietitikö nainen koskaan

      Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
      Ikävä
      111
      1423
    5. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      169
      1151
    6. huono omatunto

      johtuu siitä, että minulla on tunteita sinua kohtaan. Se vaikuttaa asiaan. Kaipasin sinua tänäänkin.
      Ikävä
      65
      1120
    7. Päätin juuri että

      En odota että meidän välillä enää tapahtuisi mitään. Tämä on aivan liian monimutkaista ja kyllä sinäkin olisit joskus mi
      Ikävä
      32
      952
    8. Onnistuit sohaisemaan mua

      Kaikkein herkimpään kohtaan ja kyseenalaistamaan mun luottamuksellisuuden. Kun sitä ei ole niin ei ole mitään muutakaan
      Ikävä
      63
      948
    9. Mitä kaipaat

      Usein elämässäsi
      Ikävä
      104
      909
    10. Huomenna se

      Tulee kohta, odotatko?
      Ikävä
      61
      876
    Aihe