Kumma juttu kun unohtuu

Anonyymi-ap

Tässä ryhmässä on unohdettu että myös ukrainalaiset on maahanmuuttajia?
Vaikkakin kokoajan raha ja vaateapu liikkuu sinnepäin eikä se minua haittaa,no toki se että tämä uusi sorto ja riisto hallitus vie meidän rahat. Mutta kuitenkin mitä olen huomannut ihan hyvin tuntuu ne ukrainalaiset täällä pärjäävän että tuskin kotimaahan lähtevät kuten eivät lähteneet jugot,serbit etc

25

212

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      siinä on se ero että eivät ole islamsakkia...

      ukrainalaiset kunnioittaa suomalaisia

      • Anonyymi

        Ukrainalaisista suuri osa on jo töissä.
        Toisin kuin sos. tuilla loisivat elintaso pakolaiset


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ukrainalaisista suuri osa on jo töissä.
        Toisin kuin sos. tuilla loisivat elintaso pakolaiset

        👍🏼 hyvä ilmiö


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ukrainalaisista suuri osa on jo töissä.
        Toisin kuin sos. tuilla loisivat elintaso pakolaiset

        Täytyy myös muistaa että ryssän hyökkäyksen vuoksi ukrainalaiset tänne tulivat. Eivät hakemaan sosiaali tukia kuten monet n.30v miehet muualta on tulleet


    • Anonyymi

      ukrainalaiset eivät ilmeisesti ole niin pahoja kusettajia ,mutta eikös siellä ole se korruptio suurta ja avustukset myydään rahaksi 🤣

      • Anonyymi

        On siellä paljon venäläisiä perinteitä. Venäläisethän myi aseet ja määrärahat käyttivät kesämökkeihinsä. Kun tuli erikoisoperaatio niin mitään ei ollutkaan missään. Mutta silti venäläiset pois Ukrainasta.


      • Anonyymi

        Avustuxet menevät tarvitseville. Olen käynnyt 8x avustus autojen mukana. Ei niinku mennyt läpi tuo juttusi venäläinen hehe hehe venäläinen haisee ku venäläinen


    • Anonyymi

      Niin niin... ne ukrainalaiset .

      Täällä me olemme miehissä kauhistelleet noita selkärangattomia irakkeja sun muita lämpimien maiden käpykaartilaisia ja mites ne ukrainalaismiehet?

      Ukrainassa on käyty vääntöä jo pitkään liikekannallepanosta , jota vetkuttelua voi kyllä syystä ihmetellä , kun tietää että nyt on kyse kokonaisen valtion ja kansakunnan olemassaolosta niin luulisi koko kansakunnan mobilisoinnin olevan aivan itsestään selvä asia ... mutta ei siis Ukrainassa.

      No nyt Ukrainan ulkoministeri on nostanut kissan pöydälle ja pistää palvelut poikki käpykaartiin (?) lähteneiltä miehiltä .

      Lukekaapa ja hämmästykää:

      "Tiistaina Ukrainan ulkoministeri Dmytro Kuleba vahvisti, että ulkomailla asuvilta ukrainalaismiehiltä loppuvat toistaiseksi konsulipalvelut.

      Kuleba kirjoittaa X:ssä, että Ukrainan kansalaisten oikeuksien ja etujen suojaaminen ulkomailla on aina ollut ulkoministeriön prioriteetti.

      Samalla ministeri kuitenkin sanoo, että Venäjän aloittaman hyökkäyssodan vuoksi tärkein prioriteetti tällä hetkellä on suojella Ukrainaa tuholta.

      – Miltä nyt näyttää: asevelvollinen mies meni ulkomaille ja osoitti valtiolleen, ettei välitä sen selviytymisestä, ja haluaa sitten saada palveluja tästä valtiosta. Se ei toimi tällä tavalla. Maamme on sodassa, Kuleba sanoo.

      Kuleba painottaa, että ulkomailla oleskelu ei vapauta kansalaista velvollisuuksistaan isänmaataan kohtaan.

      – Siksi määräsin eilen toimenpiteitä reilun asenteen palauttamiseksi asevelvollisuusikäisiä miehiä kohtaan Ukrainassa ja ulkomailla. Tämä on reilua."

      -- Noinniinkus niin , ettäö miltä nyt näyttää ja voiko tätä kutsua myös toisella sanalla ... " käpykaartilaiset" ???

    • "...ettäö miltä nyt näyttää...."
      Näyttää siltä, että ukrainalaisten pakolaisten kaikinpuolinen mollaus on Venäjän etu. Toki varsinainen Kremlin trollitehdas tekee tätä kampanjaa hienovaraisemmin, mutta meidän kotikutoiset pölvästit sitten jatkavat tyhmyyttään ja vieläpä ihan ilmaiseksi Putinin viestiä täällä.

      Me joko autamme Ukrainaa ja ukrainalaisia voittamaan tämän sodan Venäjää vastaan, tai sitten me hyväksymme tyhmyyttämme sen, että seuraavaksi voi olla meidän vuoromme sotia.

      Kannattaa vähän ajatella sitäkin, kenen viestiä milloinkin levittelee.
      Neuvoo, Moktar. ;)

      • Anonyymi

        Näin ja jaså...

        Sopisiko yhtään ihmetellä tätä Ukrainan mobilisoinnin vaikeutta , hitautta ja suoranaista tahmeutta , kun KS : kin tietää kertoa meille että :

        "Suurin osa rintamalla olevista on Nizhnikaun mukaan 40–50-vuotiaita pienituloisia miehiä maaseudulta. Rikkaammat ovat käytännössä pystyneet hankkiutumaan eroon asepalveluksesta esimerkiksi maksamalla lahjuksia paikallisille armeijan edustajille tai rajaviranomaisille, hän sanoo."

        -- Tämä ikäluokka alkaa kuule jo olla nostomiesluokkaa esimerkiksi täällä Suomessa.

        Ja vaikka koko kansakunnan tulevaisuus on pelissä , niin silti vain käydään poliittista peliä.

        Katsokaapa samaisen KS:n kertomaa :

        "– Poliittinen harkinta on taas pöydällä, ja kaikki miettivät, miten tietyt askeleet saattavat vahingoittaa heidän uraansa ja poliittisia pyrkimyksiään.

        Nähtävissä on Nizhnikaun mukaan myös poliittisen ja sotilaallisen johdon välinen konflikti.

        – Presidentin kansliassa pelätään, että Zaluzhnyi voisi haastaa Zelenskyin poliittisesti, sillä hän on valtavan suosittu."

        -Että niinkus miten se oikein mahtaa olla tuolla Ukrainassa ? Minusta näyttäisi vähän siltä että ukrainalaisten kriisitietoisuus on aika tavalla samalla tasolla kuin suomalaistenkin , meillä tosin on kyse nyt talouden pidosta , kun taasen tuolla on kysymys koko kansan olemassaolosta.

        Ukrainan sisäinen tilanne näyttää olevan tällä hetkellä hieman samanlainan kuin oli 1700 luvulla Puolan poliittinen tilanne ja lopputuloksenhan me kaikki toki tiedämme ....

        ... ja jos veli Moktar ei sattumoisin tiedä mitä tapahtui Puolan kohdalle tuolloin , niin helpotan tiedonjanoasi -- puolalaisten sisäinen poliittinen kalastelu ja kiistely johti lopulta koko Puolan jakoon kolmen ulkovallan toimesta.

        Jos Ukraina pysyy sisäisesti yhtenäisenä kansakuntana niin Venäjä ei voi voittaa heitä. Toivoa ny sopii , että ymmärtävät tämän.


      • Anonyymi

        Totta osin mutta NATO ehti jo mukaan. Mitään sotaa ei tule. Suomi kuuluu Natoon joten turhat puheet pois moktariltakin.
        Vääryys on että venäläiset hyökkäilee Ukrainaan. Venäjä pois Ukrainasta. Vapaus Ukrainalle. Tai mitä lie tarkoittaa slava Ukraina.


    • Anonyymi

      PIAN VENÄJÄLTÄ ALKAAKIN SITTEN TODELLINEN PAKO

      JA PUTIN EIKUIN KUOPPAASA VAIN SYVENTÄÄ TURVAKSEEN

    • Kyllä nyt on hellä kieli ja hellät huulet, sanoi persu, kun nakkarin jonossa etuili ja sai ansaitun sakihivutuksen. ;)

      • Anonyymi

        Löyly tuima annettiin
        Taisi palaa partakin
        Koska mokta päänsä
        Pisti pensaaseen.**


      • Anonyymi

        Olipas hölmö juttu. No ihmisellä on totuuden jano tai itsepetoksen tie. PS on suomalaisten juttu. Ei sitä muut voi omia kun se ei palvele muita. Toki muutkin sitä kannattaa. Ukrainalaisista hyvin moni.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Löyly tuima annettiin
        Taisi palaa partakin
        Koska mokta päänsä
        Pisti pensaaseen.**

        Moktalla tuntuu olevan vähän hakusessa asiat. Jutuista päätellen ei ole suomalainen tai muuten on vääristänyt nuppinsa kierouteen. Ei ole suomalaisten asialla.


    • Anonyymi

      suomalaiset asennoituu Ukarainalaisiin siten että nämä ovat vain käymässä ja palaavat kun sota on ohi
      ja suurin osa ukrainalaisista on naisia ja lapsia, ei rintamakarkureita

      • Anonyymi

        Se ero näiden ukrainalaisten ja muiden maahanmuuttajien välillä on ollut, että vain nämä ukrainalaiset ovat facen paikallisissa roskalavaryhmissä kerjänneet milloin mitäkin vaikka heille on ihmiset keränneet pilvin pimein avustuksia.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Se ero näiden ukrainalaisten ja muiden maahanmuuttajien välillä on ollut, että vain nämä ukrainalaiset ovat facen paikallisissa roskalavaryhmissä kerjänneet milloin mitäkin vaikka heille on ihmiset keränneet pilvin pimein avustuksia.

        "...vaikka heille on ihmiset keränneet pilvin pimein avustuksia."
        Tämä on kyllä pikkusieluinen ja ilkeä näkökulma asiaan.

        En itse ole kokenut asiaa näin. Tässä kylässä, kuten niin monessa muussakin kylässä on lähikaupassa laatikko, johon voi laittaa ukrainalaisille menevää apua. Havaintoni mukaan sinne laitetaan paljon halvimpia perusruoka-aineita; makaronia, ruokaöljyä, tonnikalasäilykkeitä. On ihan asiallista, että keräyksen hoitaja välillä ilmoittaa facebookissa, että nyt tarvitaan myös hygieniatuotteita, pesuaineita ja lapsille jotakin.

        Ei se lapsiperheen elämä sentään pelkkää makaronia ja tonnikalaa ole.

        Jos joku haluaa kadehtia sotaa paossa olevan lapsiperheen elämää, niin kovin pienet on ympyrät sillä ihmisellä

        Parhain terveisin, Moktar. ;)


    • Anonyymi

      Kyllä tiltujen vierstit pitäs erottautua, venäläinen on raskas taakka mailmalle

      SUOMEAKIN OVAT RYÖSTÄNEET TUHONNEET SATOJA VUOSIA

      • "Kyllä tiltujen vierstit pitäs..."
        Kyllä ne erottuvat.

        Tiltulla on vaikeuksia eräiden sanojen kanssa. Esimerkiksi sanat "vierstit" ja "pitäs" ilmaisevat selvästi sen, että kirjoittaja on tiltu.

        Huutonaurua vartti. ;)


      • Anonyymi

        Näin...

        Kyllä kansa tietää!

        Tosin asia ei ole suomalais- venäläisissä suhteissa ihan noin mustavalkoinen.

        Suomi on kyllä pärjännyt venäläisten kanssa aika hyvin, kun otetaan huomioon minkälainen peto tämä kaveri on oikeasti.

        Tämän päivän suomalainen voi olla kiitollinen Venäjän tsaari Aleksanteri ykkösen kaukonäköisyydestä, kun hän nosti suomalaiset kansakunnaksi lännen polkemasta rajamaa korvesta. Tiedoksi että tämä Aleksanteri oli venäläinen.

        Jaa jaa ja paljon muuta. Yhtä kaikki - Suomen pitäisi aina pitää mielessä, että Venäjä on AINA se vahvempi ja suurempi kuin tämä Suurvalta Suomi voi koskaan olla.

        Suomen ulkopolitiikan hoidossa pitäisi tämä pitää mielessä.

        Nyt sitä ei juuri mietiskellä....

        Jos jokin on nyt varmaa, niin ainakin se että tällä nykyisellä ulkopolitiikalla me olemme varmistaneet ainakin sen että Suomi on aivan ensimmäiseksi tulilinjalla JOS vanja alkaa vielä sekopäisemmäksi.

        Parhaimmillaan Suomi hyötyy Venäjän olemassaolosta tässä meidän naapurissamme.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Näin...

        Kyllä kansa tietää!

        Tosin asia ei ole suomalais- venäläisissä suhteissa ihan noin mustavalkoinen.

        Suomi on kyllä pärjännyt venäläisten kanssa aika hyvin, kun otetaan huomioon minkälainen peto tämä kaveri on oikeasti.

        Tämän päivän suomalainen voi olla kiitollinen Venäjän tsaari Aleksanteri ykkösen kaukonäköisyydestä, kun hän nosti suomalaiset kansakunnaksi lännen polkemasta rajamaa korvesta. Tiedoksi että tämä Aleksanteri oli venäläinen.

        Jaa jaa ja paljon muuta. Yhtä kaikki - Suomen pitäisi aina pitää mielessä, että Venäjä on AINA se vahvempi ja suurempi kuin tämä Suurvalta Suomi voi koskaan olla.

        Suomen ulkopolitiikan hoidossa pitäisi tämä pitää mielessä.

        Nyt sitä ei juuri mietiskellä....

        Jos jokin on nyt varmaa, niin ainakin se että tällä nykyisellä ulkopolitiikalla me olemme varmistaneet ainakin sen että Suomi on aivan ensimmäiseksi tulilinjalla JOS vanja alkaa vielä sekopäisemmäksi.

        Parhaimmillaan Suomi hyötyy Venäjän olemassaolosta tässä meidän naapurissamme.

        "Parhaimmillaan Suomi hyötyy Venäjän olemassaolosta..."
        Nykyisellään meillä on kuitenkin hyödytön ja tarpeeton naapuri. Pahimmillaan Venäjä on jopa haitallinen naapuri.

        Täytyy ymmärtää, että nyt Venäjää hallitsee varkaiden ja murhamiesten pyhä allianssi. Joka kuvittelee, että kyyristelemällä ja konttaamalla Suomi voisi olla turvassa, on päästään pipi.

        Parhain terveisin, Moktar. ;)


    • Anonyymi

      SLAVA UKRAINA

    • Anonyymi

      UKRAINA WAR TODAY YOUTUBE UKRAINA WAR LIVE YOUTUBE

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1776
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1679
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      15
      1480
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1164
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1163
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      5
      1151
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1116
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1111
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1099
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1084
    Aihe