JENGEISTÄ PAHIN

Anonyymi-ap

Suomen pahin jengi istuu Suomen valtakunnan hallituksessa. Siellä kukoistaa epämoraali, epäihmisyys, epäoikeudenmukaisuus, epätasa-arvoisuus, epäuskottavuus, epätotuus, epädemokraattisuus. Se jengi tuhoaa Suomen ja suomalaisen elämänmuodon perusteelllsesti. Sen jengin pahimmat pukarit on ennen muuta Persut ja Kokoomus sekä pari muuta kumileimasinta. - Onneksi Suomesta löytyy suuria vastavoimia tuolle pahisjengille.

18

962

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Näin se on. Suomen persujengi täyttää kaikki äärioikeiston ideologiset tunnusmerkit, niin teoriassa, kuin käytännössä. Valehtelu ja väärien lupausten antaminen nyt nähty käytännössä, kun kyseinen jengi istuu hallituksessa. Leikkaavat köyhiltä ja jakavat rikkaille. Tavoitteena tietysti, on romuttaa koko Suomi. Niin antisuomalaisia ovat nämä meidän persujengit.

      • Anonyymi

        😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋

        😍 ­­­N­­y­­m­­­f­­­o­­­m­­a­a­n­i -> https://tiny.tw/3BTx#kissagirl21

        🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Näin on totta kun sanot. Suomen hallitus (Persut, kokoomus, rkp, krist.) on varsinainen puukkojunkkarijengi, joka leikkaa köyhiltä ja jakaa rikkaille.

    • Anonyymi

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋

      🍑 K­­u­u­m­­a­t­­­ ­t­­­y­t­­­ö­­­t­­ ­­o­­­d­­o­­t­t­a­­v­­­a­­t­ ­­s­­­i­­n­­­u­­a­­ -> https://wbze.de/sexygirls?18379785

      🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞

    • Anonyymi

      Pistooleilla Suomen persuherrat vain asioita hoitelee. Kertoo paljon siitä pään väkevyydestä..

      • Anonyymi

        Niinhän Putini maassa toimitaan. ”Aatun” Saksasta puhumattakaan.


      • Anonyymi

        Persujen pyssymies hankkii ja saa puolueelle mahtavaa sankaruutta. Parasta mitä voivat toivoa ja sitä myös nyt saavat. Toivotaan täydestä sydämestä, että tieto leviää kaiken suomalaisten tietoon. Rauhaa ja ystävyyttä pursuavat persut ovat tietysti onnensa kukkuloilla. Mikään ei voi sitä estää.


    • Anonyymi

      Persut osoittaa olevansa Suomen pahin katujengi. Kun eivät osaa puhua suulla, niin heillä aseet puhuu. Todellista katuväkivallan kylvämistä.

    • Anonyymi

      Esimerkiksi Yhdysvalloissa kansalaisia jakaa vahvasti se, mitä he ajattelevat yhteiskunnan tärkeimmistä instituutioista: kenen asialla on poliisi, mitä liittovaltio haluaa ja miten kouluun ja sen opetukseen tulisi suhtautua. Kun käsitys instituutioista jakautuu, samalla jakautuu käsitys siitä, mikä on totta ja mikä ei.

    • Anonyymi

      Perussuomalaisille mikään ei ole ollut liian huonoa käytöstä – Nyt pyssyä heiluttava puolueen kansanedustaja häpäisi persujen lisäksi kokonaisen ammattikunnan.. Hän lienee ottanut oppinsa Halla-ahon ja Purran julkisista puheista ja esityksistä, joita ei voi muuksi muuttaa.. Musta on mustaa.

      • Anonyymi

        Hallitusjengin harjoittama politiikka muistuttaa monessa mielessä Venäjän, Valko-Venäjän ja Unkarin harjoittamaa politiikkaa, jotka puolestaan viittaa vahvasti Saksan 30-luvun politiikkaan.


    • Anonyymi

      Elämme Suomessa rankkaa aikaa, jolloin maassamme leikataan sosiaaliturvaa
      rankalla kädellä, työehtoja ollaan polkemassa sata vuotta taaksepäin ja äärioikeistolainen kansanedustaja hilluu kadulla pistoolin kanssa. - Onkaan tämä sitä menoa, jota Suomea rakentaneet veteraanit ovat toivoneet..?

      • Anonyymi

        Kyllä niin itkettää persujen henkiset kärsimykset.. Eikö vaan itketä kun leikkaavat meiltä köyhiltä ja antavat lisää niille, joilla sitä on ollut jo ennestään.


    • Anonyymi

      Anteeksiantamattoman tökeröä toimintaansa hallitus on perustellut kansalta saamallaan mandaatilla. Kansa ei vaaleissa anna mandaattia hallitukselle vaan eduskunnalle. Edes eduskunnalle ei kansa ole antanut mandaattia saattaa valtakunnan työmarkkinoita kaaokseen, niin kuin nyt on päässyt tapahtumaan.

      • Anonyymi

        Orpon & Purran hallitus ajaa Suomen syvemmälle leikkauskierteeseen ottamalla vain entistä enemmän velkaa, tekemällä sen epäoikeudenmukaisesti ja runnoo työmarkkinaheikennyksiä läpi todella kyseenalaisella tavalla. Hallitukselta taitaa olla omat eväät vähissä, kun reseptejä pyydetään jatkuvasti opposition edustajilta..


    • Anonyymi

      Suomen jengeistä pahin pidetään yleisesti Suomen hallitusta ja United Brotherhood -jengiä, joka tunnetaan väkivaltaisesta ja rikollisesta toiminnastaan. United Brotherhoodin jäseniin liitetään usein huumeiden, aseiden ja ihmiskaupan sekä järjestäytyneen rikollisuuden päätekijöitä. Jengien toiminta on herättänyt paljon huolta ja pelkoa Suomessa.

      • Anonyymi

        Baariin ei uskalla enää mennä. Siellä kun pyssymiehet istuu aseet taskussa.


    • Anonyymi
      UUSI

      Jengijohtaja Petteri Orpo totesi viikonloppuna, että kokoomus pystyy tekemään perussuomalaisten kanssa MALTILLISTA KESKUSTAOIKEISTOLAISTA POLITIIKKAA? Katsotaanpa asiaa käytännössä:
      ”Maltillinen keskustaoikeistolainen” hallitus on päättänyt leikata muun muassa sote-palveluista, koulutuksesta ja sosiaaliturvasta. Yritystukiin ei kosketa, harmaata taloutta ei torjuta, ja rikkaille myönnetään lisää veroetuuksia. Toisin sanoen hallituksen talouspolitiikka ei ole maltillista nähnytkään. Kyse on kylmäverisestä luokkapolitiikasta, jolla ihmisiä jaetaan voittajiin ja häviäjiin.
      Miten tähän on tultu? No, kokoomus on suostunut tekemään äärimmäisen perussuomalaista maahanmuuttopolitiikkaa, koska perussuomalaiset ovat luvanneet vastineeksi hyväksyä äärimmäisen oikeistolaisen talouskuripolitiikan. Tässä ei tietenkään ole mitään maltillista – kyse on ihan perinteisistä lehmänkaupoista, mutta sitä pääministeri ei tietenkään kehtaa sanoa ääneen.

    Ketjusta on poistettu 11 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      100
      2936
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      106
      2500
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      92
      2256
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      22
      2082
    5. 177
      1896
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      44
      1883
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      46
      1825
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1756
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1558
    10. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      137
      1323
    Aihe