Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Tällainen skenaario. Mitä olette mieltä?

Anonyymi-ap

The slippery batwings of Madame from the Baker street. Calling you home. Come, come.

Jos yrittää karkuun, hän lähtee perään ja ahdistelee, vaikka yrittäisi hätistellä pois. Hän haluaa istua naamallesi ja tukehduttaa sinut valtavalla takapuolellaan ja istuttaa pitkän naamasi kokoisen ammottavan viirun poskiesi ympärille. Hån on juuri tullu tänne Kongosta, jossa on ilmeisesti tilastojen mukaan maailman suurimmat penikset ja haluaa kokeilla ensimmäistä valkoista narunakkia tänään, vain havaitakseen, että eihän se tunnu edes miltään. Sitten kynnät sitä uunia kaksi tuntia, eikä silti edes lennä.

Hän haluaa, että olet hänen oma pikku pervosetänsä, joka lopulta päätyykin kyykkimään joustavaa sammakkoliikettä hänen valtavaan avonaiseen lepakkolettuun.

Sitten hän ahtaa ja hieroo massiiviset, pehmeät ja roikkuvat jättinännipihaiset meijerikannunsa niiden väliin katoavaan naamaasi samalla kun sinä uhrina mumiset epämääräisiä ja vaimeita pyyntöjä saada happea ja hengittää. Mutta hän ei siitä välitä, vaan painaa tyynyjään vain tiukemmin naamariisi kiinni.

Ja hän huohottaa lämpimästi korvaasi, että take me baby, fuck me harder now ja vetää sinua pehmeän agressiivisesti itseensä päin, kun tuskastuneen nöyryytettynä yrität painaa syväkyntäen menemään hänen megalomaaniseen tyhjään sutivaan ammottavaan luolaansa.

Hänellää on kirkkaanvaaleanpunaista huulipunaa liikaa, hän haisee hieltä ja hönkii naamaasi likaisten penisten runsaita ja suolaisia aromeja samalla, kuin yrität keskittyä miltääntuntumattomaan lannistuneen panomiehen laimeaan ja lepsuun suoritukseesi. Vaistoat samalla, että hän kaipaa jotain lisää täytettä onkaloonsa.

Mutta sinä et valita, valitsihan hän itse sinut aktiivisena rakkauden osapuolena ja olet vain tyytyväinen, että saat kerrankin uhkeaa tummaa vaikkakin matamimaista kaunotarta, vaikkakin setelitukolla, jonka olit säästänyt kuukauden vuokranmaksuun.

3

276

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Siinä oli yhden miehen kokemus seksisessiosta ulkomaalaisen seksityöntekijän kanssa. Mihin tämä kirjoituksellaan pyrki, jää kyllä hämärän peittoon.
      Mikään mieltä ylentävä se ei ollut, aika vastenmielisen realistinen kuvaus seksisessiosta ja surkeasta ähellyksestä.
      Miten liittyy feminismiin?

      • Anonyymi

        😋😋😋😍😍😍😍😋😋😋

        🍒 ­­N­y­­­m­f­­o­­­m­­a­a­­­n­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

        🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      70
      2317
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2113
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1728
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1536
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1530
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1457
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1429
    8. 52
      1298
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      68
      1241
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1209
    Aihe