Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Homoille rakennettiin tunneli 33 miljoonalla eurolla

Anonyymi-ap

13

204

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Valkoiselta lihaasyövältä autoilevalta heteromieheltä viedään kaikki

      • Anonyymi

        Mitä sinulta on "viety"?


      • Anonyymi

        😍😋😍😋😍😋😍😋😍

        😋 ­N­­­y­­m­­f­­­o­m­­­a­­­a­­­n­­i -> https://ye.pe/finngirl21

        🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋💋💋💋🔞


    • Anonyymi

      Vihreiden rahareikiä

    • Anonyymi

      Jo on hintaa 165000 €/m. Kun viherhörhöt ovat asialla niin aina palaa paljon rahaa.

    • Anonyymi

      Miksi sinusta tämä on huono idea?

      • Anonyymi

        Vaikka en ole kommunisti enkä edes koe olevani vasemmistolainen, "vihreydestä" puhumattakaan, nämä polkupyöräilyn ja lihasvoimaisen liikkumisen edistämiseen takoitetut uudistukset ovat olleet todella hieno juttu, sillä ne tähtäävät kansalaisten kunnon kohentamiseen ja ylläpitoon. "Korkealle kansan kunto", oli joskus ammoin pidetyn TUL:n tapahtuman motto.
        Huippu-urheilun ja kulttuurin tukemisen hanoja saisi vääntää paljon pienemmälle, tai sulkea ne kokonaan.


    • Anonyymi

      Odotas kun Turun tunnin juna tulee, noi pyörätunneliin survotut rahat on pieniä pähkinöitä siihen verrattuna. Rahaa näköjään tällaisiin löytyy.

    • Anonyymi

      Että ihan 33 :D Hajotakaa huora-muurarit paskaanne !

    • Anonyymi

      Jaa autoteidenkö rakentaminen ei sitten ole maksanut mitään, eikä niiden ylläpito?

      Autoilun verotus on Suomessa aika kovaa, joten voi olla, että autoilijat rahoittavat fillaristien kulkuväyliä.

      On kyllä paljon mukavampi ajella autolla pienemmissä ruuhkissa, kun osa on siirtynyt autosta fillariin.

      Ihanteellinen olotila olisi tietenkin se, että ihmisillä olisi mahdollista valita liikkumismuotonsa oman tarpeensa mukaan, sen sijaan, että heitä "ohjataan" milloin mihinkin.

      Suurimmat syyt käyttää omaa autoa lienevät, että ruuhkista huolimatta se edelleen on nopein tapa liikkua ja reitti on joustavasti muutettavissa, ja tavaran kuljettaminen esim kaupasta tai postista kotiin on paljon helpompaa.

      Kauppojen lisääntyvät kotiintoimistuspalvelut ovat erittäin ekologinen vaihtoehto, koska ne ovat vielä kätevämpiä kuin oma auto ja luonnon kannalta myös säästeliäämpiä. Niissä ongelma on tietenkin se, että ei itse pääse valitsemaan ja hypistelemään tuotetta, joka esim tuorevihannesten kohdalla on monelle tärkeä asia. Pakattujen massatuotteiden osalta ei ole tuotakaan ongelmaa. Juuri hankalasti kuljetettavat suuret tuotteet, kuten wc-paperijässäkät ovat sitä, mitä mielellään tilaa kotiinkuljetettuna, eikä niitä niin usein tarvitsekaan tilata.

      Ihanteellinen tilanne on tietenkin se, että taloudessa on (vähäpäästöinen) auto ja fillari, joita kutakin käytetään tarpeen mukaan ja käytetään myös usein joukkoliikennettä, kun se sopii tilanteeseen. Tuoretavaran kauppa kävelymatkan päässä salaattien ja kurkkujen ostamiseen.

      Sellanen talous ei sovi vihreään aatteeseen tällä hetkellä, sillä siellä edelleen pyritään eroon myös niistä vähäpäästöisistä autoista. Ihmisen elintilan kutistamisella tulisi kuitenkin olla joku raja. Ei maailma tule pelastumaan neuvostopakottamisella, sillä silloin ihmiset äänestävät valtaan jotkut toiset, kuten vaikkapa persut. Kyse on totta kai myös sukupolvikysymyksestä. Nuorille auto ei ole niin tärkeä ja he oppivat elämään ilman sitä. Se tosin voi nostaa asumistiheyttä niin, että siitä seuraa ongelmia, vähintäänkin mielenterveyteen.

    • Anonyymi

      Olisi kannattanut antaa tunneliurakka samalle firmalle joka rakensi Färsaarille useiden kilometrien tunnelit huomattavasti haastavammassa ympäristössä.

    • Anonyymi

      Näin terveydenhoitoalan ammattilaisena voin kertoa, että valkoisen lihansyöjäheteromiehen vie yleensä suolistosyöpä tai sydäninfarkti, ei pyöräilevä homo.

    • Anonyymi

      Valkoinen lihansyöjäheteromies perustelee lihan syöntiään sillä että hän tarvitsee tuhtia ruokaa ja kaloreita ja proteiineja. Silti hän tekee kaikkensa välttääkseen niiden kaloreiden käyttöä, seurauksena ei voi olla muuta kuin sydäninfarkti.

    Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      81
      2067
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1773
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1644
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1460
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      64
      1394
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      19
      1331
    7. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      76
      1318
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1292
    9. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1274
    10. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      11
      1245
    Aihe