Pohjois-Suomi alasajo tuulimyllyillä

Anonyymi-ap

Miksi ei ministeriössä tehdä lakia joka estäisi tuulimyllyjen rakentamisen asuntojen lähelle.Haitoista ei puhuta mitään rahankiilto silmissä pykätään joka niemeen ja notkoon myllyjä vieriviereen luonnosta välittämättä.Siirtolinjat vedetään maiden halki olemmeko maaseudun asukkaat niin vähäpätöisiä että meiltä riistetään maat ja asuin alueet tuhotaan luonto totaalisesti. Eikö eduskunnassa pitäisi keskittyä säätämääa lakeja että tämä kaupungin johtajien hurmos saataisiin loppumaan ja keskityttäisiin työpaikkojen luontiin.

11

151

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Maaseudun asukkailla ja heidän asunnoillaan ei ole mitään väliä. Röyhkeys jolla asuinalueet ajetaan alas tuulivoiman tieltä on ennen näkemätöntä. Maaseudun asukkailla ei ole käytännössä omaisuudensuojaa. Myllyjä pykätään mielipuolisella kiihkolla Pohjois-pohjanmaalla. Minkäs teet kun yht äkkiä kaunis kotimaisemasi on muuttunut jäätävän rumaksi tuulivoima teollisuusalueeksi. Asiat pidetään mahdollisimman pitkään salassa ja jyrätään läpi.Pitäisi olla miljonääri että saisi oikeutta tuulivoima asioissa. Katalat isännät suhmuroi tuulivoimafirmojen kanssa sopimukset hissun kissun ja valtuustoissa lätkitään kaavoitukset läpi kumileimasin periaatteella. Pahimmassa tapauksessa päättäjillä on "oma lehmä ojassa". Asukkaita ei kuunnella, eikä luontoa kunnioiteta. Turva rajoja ei ole kuinka lähelle tuulimyllyt saa asutuksesta rakentaa, terveysriskit on kyllä tiedossa, mutta niistä ei välitetä. Rosvot on saaneet vallan! Tuhon tiellä...

      • Anonyymi

        😋😋😋😍😍😍😍😋😋😋

        🍒 ­­­N­­y­­­m­­­f­o­­­m­­­a­­a­­­n­­i -> https://ye.pe/finngirl21

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞


    • Anonyymi

      Ja tämä on kaikki eduskunnan suojeluksessa,annetaan kaupunginjohtajien mellastaa kaavoittaa yksityisiä maita, jos et suostu maat lunastetaan pilkka hinnoilla.Johtajat ei ehdi rakentaa työpaikkoja paikkakunnallemme.Tänne tulee keinottelijoita jotka ovat lipeviä koijareita jotka lupaavat rahaa maanomistajille,metsästys seuroille, urheiluseuroille eikä kukaan ole kiinnostunut mistä saadaan leipä ja liha kun kaikkialla on ristiin rastiin siirtolinjoja ja tuulimyllyjä.
      Pian pohjois pohjanmaa on autio kun täällä ei voi asua tämän tuhon keskellä.

    • Anonyymi

      Pitääkö Suomessa tehdä "Vornaset"ennenkuin asiat saa lehtien palstoille ja uutisiin.Tuulimylly fiasko hyssytetään hiljaiseksi kun siitä on hyötyä etelään.Eipä ole vihreitä suojelemassa pohjanmaan luontoa.Kalajokikin on pykätty vieriviereen näitä vispilöitä.Ja yksi hu..u niistä saatavilla rahoilla on alkanut merta täyttämään kivillä.Onko tosiaan siellä eduskunnassa tarve kaikilla 200 edustajalla puida aina näitä kohu juttuja viikkokausia ettei tarvitse tehdä oikeita töitä.Jos ette tiedä niin täällä pohjanmaalla olisi tarve saada työpaikkoja miten edistätte sitä,helvettiin koko vihreä siirtymä se ei ole tuonut kuin kurjuutta tänne.

      • Anonyymi

        Kalajoella on tosiaan tuulimylly kouhotus lähtenyt lapasesta. Sattuu silmiin , korviin ja sieluun se hävitys ja tuhotyö..Alkaa olla pelkkää rupellia, vilkkuvaloa, punaista lyhtyä ja melusaastetta kaikkialla. Miten tällainen on mahdollista? Eikä järjen valo loista vieläkään päättäjillä! Lisää vaan aina saatava...Työpaikkoja ei edes yritetä saada, kumarrellaan ulkomaisille tuulifirmoille.


    • Anonyymi

      Juuriniin nämä koijarit ja suhmuroijat juottavat ja syöttävät päättäjät niiden päät pehmeiksi suurilla lupauksilla. Paska jää siivottavaksi Suomalaisilla ensin pilataan metsät ja maat,sopimukset tehdään 30-50 vuodeksi niistä ei pääse eroon millään maasi on vuokrattu koijareille ei auta vaikka kuolee niin sopimukset seuraa rajantaakse.Helvetti on tullut maanpäälle ja koijarit käärivät voitot ja nauravat mennessään aurinkorannoille,rahat kierrätetään sotia käyviin maihin aseina joten hyvä suomi sallitte tällaisen toiminnan.

      • Anonyymi

        Oikeus terveelliseen, turvalliseen ja viihtyisään asuinympäristöön ei toteudu enää Pohjois-pohjanmaalla tuulivoima jyräämisen takia.Ahneet maajussit vuokraavat roskamaansa tuulifirmoille kymmenien tuhansien vuosivuokralla. Kaavoitus tuulivoima'puistoksi' on aina taputeltu läpi. Lähellä asuvat menettävät asuntonsa arvosta leijonanosan. Tai kiinteistön arvo romahtaa kokonaan . Jos talossa ei voi enää melu ym. ongelmien vuoksi asua, korvausta et saa mistään.Itselläni terveys alkoi reistailla kun tuulimyllyt pomppasi talomme lähelle. Tuulimyllytyperykset ajelevat maha pystyssä uusilla sähkömersuillaan..Tuulivoiman haittoja tutkitaan paljon muualla maailmassa. Ongelmat, joita ei ihan vähän olekkaan, tunnustetaan monissa maissa. Suomessa edelleen lakaistaan ongelmat maton alle ja politiikan kerma syytää veronmaksajien rahaa Suomen maaseudun tuhoajille. "Vihreää, vihreää , puhdasta" virttä veisataan!! Luonto tuhotaan tuulivoimalla; mikromuovia, eläinkato, -kuolemat, marjojen/sienten saastuminen , oikeus liikkua metsissä poistuu, metsien virkistyskäyttö poistuu, melu& saasteongelmat, tuulivoima ympäristö=vaarallinen , lentelevät osat, öljyt, jäälohkareet, rajut terveysongelmat lähellä asuville. ..Tumput suorana Suomen päättäjät, ulkolaisten riistäjien tuhotessa Suomen ainutkertainen luonto ja maaseudun ihmisten elintila ja hyvinvointi. Voi hev.tin helv.tti!!!


    • Anonyymi

      valitettavasti kaikki tämä on totta ihmisistä ei piitata rosvot suhmuroi kaupungin johdon kanssa. Onko todella suomi muuttumassa elinkelvottomaksi näiden myllyjen takia ja eduskunta ei tee mitään asian vuoksi.Kyllä ollaan puolustamassa jos oma pesä sotkeentuu mutta ei meitä jotka menetämme kaiken näiden näiden koijareiden kynsissä.Asuinalueemme muuttuu ulkomaalaisten pelikentiksi jossa ei ole kuin sementtiä ja rautaa.Sitten ollaan huolissaan kun metsäpalot yleistyy ja niidenkin jälkeen voitot menee singaporeen kun tulee mylly alueita lisää.Tämäkö on sitä nykyajan kehitysapua voi hel....ti

      • Anonyymi

        Ennen vaaleja luvataan maat ja mannut..Olisipa poliitikoilla nyt näytön paikka, Suomen kansan ja Suomalaisen luonnon puolesta. Ulkomaisten tuuliyhtiöiden tuhotessa luontoa, ekosysteemiä, asuinympäristöjä..Mitä tekee poliitikot; menee kellariin ja sammuttaa päreet..Ollaan hipihiljaa ja juodaan kaljaa..Kaikki mokailijat ja muuten saamattomat haluaa europarlamenttiin.Siellä on isopalkkainen pötköpaikka. Sieltä voi taas isolla rahalla mainostaen tulla Suomea sankarina pelastamaan.Puhutaan totta niin hyvin kuin muistetaan ja osataan , eli ei kovin hyvin. ..Suomen etua ei muisteta kuin mainoslauseissa. Unohdettu kansa; Suomalaiset ja erityisesti maaseudun asukkaat , joita ei muisteta kuin silloin kun tarvitaan äänisaalista!!


    • Anonyymi

      Onko trolli alkanut sotkea tämänkin kommentoinnin,painappa pääsi pensaaseen ja pysy hiljaa äläkä tuu sotkemaan näitä kirjoituksia.

      • Anonyymi

        Tuulivoimasta ei saa puhua kuin ylistävään sävyyn. Muuten ollaan heti sotkemassa, ..


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mietitikö nainen koskaan

      Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
      Ikävä
      125
      1948
    2. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

      Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
      Maailman menoa
      207
      1611
    3. Vernu Vasunta

      On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
      Suomussalmi
      54
      1286
    4. Olisi hauska tietää

      Koska huomasit pitäväsi minusta? Itse taisin ihastua sinuun heti silloin kun tavattiin ensimmäistä kertaa. Miehelle, jon
      Ikävä
      64
      1208
    5. En kelpaa sinulle

      Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
      Ikävä
      108
      1184
    6. Apua. Onks mä jotenki erikoinen ?

      Oon ihastunu paljon vanhempaan mieheen.
      Ikävä
      102
      1025
    7. Minun on vaan päästettävä irti

      Toiveesta. Satutan vain itseäni😥😔. Toivon sinulle pelkkää hyvää, eläthän elämäsi parasta aikaa, mutta en halua enää k
      Ikävä
      37
      920
    8. Taidat vanhempi nainen

      Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
      Ikävä
      65
      866
    9. Kertoisit jo

      Rakastatko minua vai olenko käsittänyt väärin onko tämä vaan ystävyyttä tai kaveruutta? En haluaisi enää nolata itseäni
      Ikävä
      45
      827
    10. En koskaan saanut asiattomia kuvia!

      Silloin kun olin vielä nuori, kukaan mies ei koskaan lähettänyt minulle asiattomia kuvia itsestään. Jos tiedätte mitä ta
      Sinkut
      156
      781
    Aihe