Keinot millä poliisiorganisaation rikokset loppuu täydellisesti maassa

Anonyymi-ap

Ongelmana on et kaikki poliisit ite tietää että ovat töissä suuressa rikollisjärjestössä. Kukaan ei vaan sitä voi myöntää itselleen eikä muille. Jotkut todella harvat rehelliset poliisit yrittää pitää korttitaloa yllä, joka tulee vielä sortumaan täydellisesti lähivuosien aikana.

Oikeasti on tämän maan poliisiorganisaation suhteen enää yksi vaihtoehto. Kaikki nurin, konkurssin tavalla, ja sitten istutaan ja pitkään miettimässä millä tavalla rakennetaan maahan poliisiviranomainen, joka ei ole kokonaisuudessaan tällainen täydellinen oma rikollisjärjestö kuten nykyinen.

Hyvin saisi muutosten yhteydessä valtio määrätä näyttäviä teloituksia monien rikollisten poliisien suhteen, jolloin osoitetaan selvästi tulevaisuuteen seuraamukset, joita tullaan noudattaa joka kerta kun poliisi käyttää valtaansa väärin tai tekee suoria rikoksia!

14

840

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Poliisiorganisaatio on parantumaton syöpä Suomessa! Oksettava, ja olisi korkea aika että tällainen poistetaan keinoilla millä hyvänsä lopullisesti koko maasta!

    • Anonyymi

      Tää suomen valtio olis ihan hyvä rakentaa ihan poliiseille oma vankila jonnekin mahdollisimman kauas koko maasta. Ehdottaisin Siperiaa Venäjällä.

      Jos kaikki poliisien rikokset, ja rikolliset poliisit saisi nyt seuraavien vuosien aikana tuomioita tekemistään kaikista rikoksista, kaikki sen tietää ettei niin paljon tilaa mistään vankiloista löytyisi.

    • Anonyymi

      Ja kuka olisi perustamassa uutta poliisia? Ne samat muurarit kuin tämänkin. Maailma on pahan vallassa ja menossa kohti Harmagedonia. Siellä Jeesus tuhoaa nämä pahikset ja asettuu hallitsemaan Jerusalemiin tuhanneksi vuodeksi.

      • Anonyymi

        Poliisiorganisaatio ja viranomaismafia suomessa ainakin on jo käytännössä rikoksillaan tuhonnu koko maan. Samaa paskaa kuin Kiina tai Venäjä noilla rikollisjärjestöillä!!


    • Anonyymi

      Samaa elektronista häirintää ja ihmisoikeuksien vastaisia rikoksia kaikki valtiot ympäri koko maailmaa nykyään tekee. Suomi mikään poikkeus siinäkään asiassa ole.

    • Anonyymi

      Ei taida löytyä ainuttakaa poliisia tässä maassa joka ei olis joskus rikoksia tehny.....

    • Anonyymi

      Kuten kaikki voi uutisista päätellä, on vaan hyvin pieni murto-osa tän sairaan rikollisjengin rikollisia päätyny oikeusaleihin saakka.

      Olisi mahdoton tehtävä edes vuosikymmenien aikana, saada syytteitä ja vankeustuomioita kaikille poliiseille joille sellasia kuuluis!

    • Anonyymi

      Entä jos Poliisihallitus olisi saanut läpi lakiesityksensä poliisin oikeudesta ennaltaehkäisevästi päästä lukemaan ihmisten sairaskertomuksia?
      Mitä tällaisen esittäminen jo itsessään kertoo Poliisihallinnosta ja sen vallanhalusta päästä yksityisten ihmisten elämää tarkkailemaan kuin Stasi eli saada ihmiset otteeseensa.

      • Anonyymi
        UUSI

        Että on maan johtava rikollisjärjestö. Varmaan moni poliisi käyttäis samantien niitäkin tietoja rankkojen rikosten tekemiseen.


    • Anonyymi
      UUSI

      En ole törmännyt ongelmiin poliisin suhteen, mutta rakennusvalvontavirasto on lahjotuin kaikista. Rakennusliikkeet saivat Sipilän avittamana oikeuden pimittää rahaa veroparatiisitileille, joilla rahoilla voi hallintarekisterilain turvin, joka sekin laki oli Sipilä-Kokkareiden äkkiä aikaansaama, jotta saa kavaltaa kansallisomaisuutta siinä samalla kun perustaa lahjustilejä ulkomaille, joihin lahjustileihin poliisin toimivalta päättyy kun maan rajat ovat ylitetty.
      Pahin kaikista on lestadiolais"mafian" omistama koko rakennustoiminta Suomessa, ja siihen liitetty lahjustilikäytäntö, joka liittyy tavallisen kansalaisen osin siihen, että rakennusvalvontaviranomainen alkaa maalittaa kiinteistön omistajia rakennusliikkeiden eduksi.
      Onnitunut puhallus tuottaa aina veroparatiisitilin pankkitilin lahjuksiksi rakennusvalvontaviranomaiselle.
      Poliisi ei voi mitään, ja asian takia koen enemmänkin sympatiaa poliisia kohtaan.

      • Anonyymi
        UUSI

        Sipilä on itsekin lestadiolainen, ja poliisia juoksutetaan "Mikki hiiri" tehtävien parissa, kun todelliset RÖTÖSHERRAT kavaltavat kansallisomaisuuden, pimittävät MILJARDIEN kauppasummat veroparatiisitileilleen, jakaakseen kansalta kavaltamansa rahat keskenään.
        Poliisia pidetään PELLENÄ, ja suuret rahat vaihtavat tasuja mennen tullen. Erssun Terssun.


    • Anonyymi
      UUSI

      Jos tavalliset asuntobisneksen toimija saisivat samanlaisen verottomuuden kuin esim. vasemmistolaisten ammattiyhdistysten pääomistama Kojamo, ent. VVO, joka on perustettu alunperin valtion tuella köyhille vuokra-asuntoja tuottamaan.

      Nyt vuokrat on nostettu huippuunsa ja vuokrat saadaan köyhien eläkkeistä, sosiaalisista avustuksista ja asumistuista.
      Voittoprosentti parhaimmillaan yli 50.

      Listauduttiin pörssiin ja taas tuli miljoonia jaettavaksi verottomina osinkoina ay-liikkeille, joka kiitokseksi antoi SDP:lle ja Vasemmistoliitolle puoluetukea.

      Nämä puolestaan lisäsivät asuntotukea, jolloin Kojamo pystyi vastaavasti korottamaan taas vuokriaan.
      Samalla hyötyi vasemmistoa lähellä oleva eläkevakuutusyhtiö.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Huomenna teen sen

      Se on nyt päätetty. Pääsen pois tästä epätietosuudesta.
      Ikävä
      81
      3434
    2. Hakkarainen: persut Venäjän ja Pohjois-Korean tiellä

      Hakkarainen entisenä persujen kärkipoliitikkona tietää, mitä puhuu. https://www.is.fi/politiikka/art-2000010422614.html
      Maailman menoa
      200
      2002
    3. Ilouutinen! Anniina Valtonen heitti jymy-yllätyksen - Tämä ei jätä kylmäksi!

      Ohhoh, tämäpä ylläri! Anniina Valtonen sai puolisonsa kanssa lapsen viime vuoden lopulla. Lue lisää: https://www.suomi2
      Suomalaiset julkkikset
      25
      1921
    4. Fuengirola.fi: Kohuissa rypenyt Jari Sillanpää, 58, harvinaisessa haastattelussa: "Minä haluan..."

      Ex-tangokuningas on kertonut kuulumisiaan Espanjan Aurinkorannikolta. Että ei muuta kuin elämässä etiäpäin, Jari Sillanp
      Kotimaiset julkkisjuorut
      27
      1568
    5. Ootko muuten vieläkään hiffannut

      Että en kuulu sinun maailmaasi? On meissä samaa, ja samaa aaltopituutta oli, mutta tunsin oloni usein hyvin vaivautuneek
      Ikävä
      166
      1405
    6. Miten nyt sanoisin

      tämän sinulle. Oletko mielessäni päivittäin, kysyin itseltäni ja vastaus oli, kyllä olet. Yllätyin, päädyin oudoille tei
      Ikävä
      88
      1405
    7. Susta on tullut

      Ihana nainen. ❤️
      Ikävä
      52
      1109
    8. Mistä vuodesta

      lähtien olet ikävöinyt kaivattuasi?
      Ikävä
      97
      1058
    9. Tämä ei voi jatkua

      Näin. Eilisen jälkeen tulin siihen tulokseen.
      Ikävä
      55
      854
    10. Voitko vain unohtaa

      Minut. En ole sinun arvoisesi
      Ikävä
      59
      850
    Aihe