Miksi laitaoikeiston eliittipersut eivät laittaneet omaa puoluetta?

Anonyymi-ap

Lainaus Lindtmanin vappupuheesta:

" – Purran oikeistohallitus on hyvinvoivien ihmisten hallitus, jonka mielestä jokainen pärjätköön omillaan. Hallitus, joka tavoittelee Amerikan malliin mahdollisimman pientä julkista sektoria ja alhaista verotusta. Hallitus, joka sanoo, ettei politiikkaan sovi empatia, Lindtman sanoo.

Hän kritisoi ”oikeistokäännettä”, joka mahdollistui hänen mukaansa perussuomalaisten uudelleensyntymisestä. Uudelleensyntyminen tapahtui Lindtmanin mukaan entisen puheenjohtaja Timo Soinin väistymisen jälkeen.

– Soini oli suosittu, mutta hän ei ollut ihmisvihaaja, eikä oikeistolaisen talouspolitiikan rakastaja. Soinin puolueesta ei enää ole jäljellä kuin nimi ja kuoret. "

Toistan otsikon kysymyksen, miksi laitaoikeisto kaappasi valmiin puolueen? Miksi eivät perustaneet omaa tai liittyä kokkareisiin?

Oliko Halla-ahon johtoon tullessa jo ajatuksena hyödyntää Soinin kansanpuolueen kannatus ja ampaista sen turvin kokkareiden kelkkaan sotkemaan suomalainen yhteiskunta tilaan, jossa ihmiset vihaavat toisiaan ja saada aikaan talouden lama?

Jos ajatellaan tulevaisuutta, persupuolue tulee kutistumaan. Se on maineeltaan selkeästi laitaoikeistolainen. Ulkomailla heidät tunnetaan myös venäjämyönteisinä johtuen ryhmävalinnastaan EU-parlamentin . Riittääkö eliittipersuille jatkossa mahdollisuus toimia kokkareiden pikku-apulaisena, kuten rkp? Kovin hääppöistä kannatusta laitaoikeistopersut eivät tule keräämään, sillä porvariäänestäjille riittää muitakin vaihtoehtoja kuin ääriajattelijat.

17

241

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Vornasella mahdollisuus liittyä Vapauden liittoon?

      • Anonyymi

        🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒

        😍 ­­­N­­y­­m­­­f­­o­­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://ye.pe/finngirl21

        🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋💋💋💋🔞


    • Anonyymi

      Tuo Antin oma puolue voisi liittyä johonkin bailu-seuraan tai bilehileisiin.

      Tuntuu että demareille tärkeintä on bailata ja antaa lasten hoitaa laskut.

      • Anonyymi

        Mitäs persu SDP:stä huolehtii, jonka kannatus nousee vaan entisestään, mitä enemmän persut julistavat kokoomuslaisia laulujaan?


    • Anonyymi

      Persujen puolue-eliitillä ja Kokoomuksen konservatiivisiiven edustajilla on jo nyt niin yhtenevä ajatusmaailma, että voisivat ihan hyvin perustaa oman puolueensa. Alkuperäisiin persuihin jäisi ns. työväensiiven edustus ja Kokoomukseen liberaalisiipensä. Ei ainoastaan persuilla ole olemassa sisäistä jakolinjaa olemassa vaan näin on myös Kokoomuksenkin osalta. Liberaalisiipi on vetäytynyt nurkkaan konservatiivisiiven toteuttaessa EK:n villeimmätkin toiveet.

      • Anonyymi

        Eijös se ole hyvä, ettei liberaalit pääse vesittään kaikkia puolueita?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eijös se ole hyvä, ettei liberaalit pääse vesittään kaikkia puolueita?

        Sitäpä sinun on aiheellista miettiä persujen kannatuksen nitistyessä vääjäämättä. Konservatiiveja ei taidakaan lopulta olla kovinkaan paljoa....


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sitäpä sinun on aiheellista miettiä persujen kannatuksen nitistyessä vääjäämättä. Konservatiiveja ei taidakaan lopulta olla kovinkaan paljoa....

        Ehkei, mutta mukavaa että edes nyt suunta on jotain muuta kuin liberaalien ympäripyöreää vasemmalle lopulta kompastuvaa höpinää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ehkei, mutta mukavaa että edes nyt suunta on jotain muuta kuin liberaalien ympäripyöreää vasemmalle lopulta kompastuvaa höpinää.

        No ei se siltä kyllä näytä, jos viime gallupia katsotaan. Kansa alkaa heräilemään konservatiivien omaan napaansa tuijotteluun. Muutama päivä ja nähdään seuraavassa gallupissa, miten oikeiston täydellinen epäonnistuminen on otettu vastaan äänestäjien keskuudessa. Puhutaan yhtä sekä tehdään ja saadaan aikaan täysin toista.


    • Anonyymi

      Tällaiset kaappaukset ei ole vain oikeutettuja vasemmalle, ateismin tai kulttuurimarksismin suuntaan. Kyllä niitä voi ihan hyvin tehdä oikeallekin.

      Ja hyvä niin.

      Sitten tuo vassari-hokema laitaoikeistosta: aika väsynyt lässytys. Persut on suomalaisista puolueista eniten oikealla, mutta se positio ei nyt ole lähelläkään oikeaa laitaa. Vasurivässykän laita-vasemmalta kun tiirailee, niin kaikki oikealla varmaan tuntuu laidalta sekin. Mutta sitä voisi yrittää silti vähän tuuletta niitä tunkkaisia hokemia ja hahmottaa objektiivisesti puoluekenttää.

      Ja sitten vielä tää itku ja propaganda ihmisvihamielisyydestä. Voi järjen vähyys ja ajattelun köyhyys: se ei ole mitään ihmisvihaa jos ei ole rahaa jaettavaksi kaikille vaatijoille. Joskus pitää lopettaa se uhriutuminen ja vaatiminen. Sitten vasta voi alkaa ottaa vastuuta omasta elämästään, mikä on ensimmäinen oikea askel kehitykseen ja muutokseen.

      Suomessa kuitenkin vielä koko vasurisiipi luulee, että Suomi jotenkin pärjää kansainvälisessä kilpailussa, kunhan kaikki kansalaiset on "köyhiä" lähinnä tuilla holhottuja ja elätettäviä kommari-valittajia. Herätys! Suomi olemme me ja jos työntekijä ei pärjää itse edes sen kuuluisan suomalaisen koulutuksen kanssa Suomessa, niin ei tästä mitään tule isommillakaan markkinoilla.

      Että nostetaan kädet pystyyn vaan ja annetaan tavaraa. Vielä jos lisätään suomi-neito only-fanssiin niin jospa jostain silleen löytyis sugar-daddy komentaan ja holhoomaan.

      Mut sori - minä en äänestänyt tuota tulevaisuutta. En myöskään ollut tyytyväinen kana-hallitukseen, joka lähinnä tuohon pyrki.

      Eikä kenenkään täysjärkisen pitäisikään olla!

      Joten jos nyt lopetatte sen kommari-ulinan ja mietitte hetken verran: onko sinulla aikuisella ihmisellä muka joku oikeus vaatia elatusta/tukia/avustuksia?

      Ei ole.

      Elätä itsesi ja jos et pysty, häpeä ja ole edes hiljaa.

      • Anonyymi

        Osuiko Lindtmanin puhe noin arkaan kohtaan?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Osuiko Lindtmanin puhe noin arkaan kohtaan?

        Ei 😂

        En edes lukenut sitä. Näin aikuisena ei tule enää luettua satuja niin usein kun nuorempana.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei 😂

        En edes lukenut sitä. Näin aikuisena ei tule enää luettua satuja niin usein kun nuorempana.

        Miten aikuisena? Ethän sinä sitä tietenkään lukenut, ettei persu-uskosi vaan horju?


    • Anonyymi

      Persut hyötyy vihasta, rasisteista ja katkerista otuksista.Pahiten kärsivät ne, jotka rehellisesti luottivat persuihin ja joihin leikkaukset nyt kohdistuvat.Eivät olisi ikinä uskoneet että persut pettävät ja komppaavat eliittiä.Olivat hyviä pettämään puheilla kun piti hillotolpalle päästä.Olisivat varmaan myyneet mummonsakin.

    • Anonyymi

      Sinun pitää valita , joko ulkomaan matut tai suomalaiset köyhät ?
      valitsit maan täyteen matuja ja nyt itket , outoa toimintaa

      • Anonyymi

        Persu siis kannattaa köyhien lisäämistä maahan? Juupa juu......


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ilouutinen! Anniina Valtonen heitti jymy-yllätyksen - Tämä ei jätä kylmäksi!

      Ohhoh, tämäpä ylläri! Anniina Valtonen sai puolisonsa kanssa lapsen viime vuoden lopulla. Lue lisää: https://www.suomi2
      Suomalaiset julkkikset
      36
      2393
    2. Ootko muuten vieläkään hiffannut

      Että en kuulu sinun maailmaasi? On meissä samaa, ja samaa aaltopituutta oli, mutta tunsin oloni usein hyvin vaivautuneek
      Ikävä
      177
      1589
    3. Miten nyt sanoisin

      tämän sinulle. Oletko mielessäni päivittäin, kysyin itseltäni ja vastaus oli, kyllä olet. Yllätyin, päädyin oudoille tei
      Ikävä
      88
      1505
    4. Mistä vuodesta

      lähtien olet ikävöinyt kaivattuasi?
      Ikävä
      129
      1346
    5. Susta on tullut

      Ihana nainen. ❤️
      Ikävä
      52
      1209
    6. Tämä ei voi jatkua

      Näin. Eilisen jälkeen tulin siihen tulokseen.
      Ikävä
      55
      934
    7. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      306
      898
    8. Voitko vain unohtaa

      Minut. En ole sinun arvoisesi
      Ikävä
      59
      890
    9. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      38
      825
    10. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      73
      796
    Aihe